-
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ???
επειδη ειναι τσαμπα ισως;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ???
επειδη ειναι τσαμπα ισως;
Επισης για να μην μας γραψουνε...
-
Στο βιντεακι, εκει που λεει 'λιμανακια 99'. Αυτον και τους αλλους μαλακες που οχι απο λαθος (υπερεκτιμηση = γλυστριμα = εξοδος) μπαινουν στο αντιθετο για να στριψουν*, πρεπει μετα το ατυχημα να τους σαπιζουμε ολοι μαζι στο ξυλο για να τελειωνουμε...
*κοιταξ΄τε ποσο μεσα εχει μπει στο αντιθετο...
-
Γνωστός μου την περασμένη εβδομάδα κινούμενος στην Εγνατία Οδό Βέροιας -Κοζάνης σε μια στροφή, έπεσε πάνω σε ένα **στρώμα κρεβατιού ** (ναι, καλά διαβάσατε) το οποίο προφανώς θα είχε παίσει ποιο πριν από κανένα φορτηγό!!!
Το αμάξι τούμπαρε και καταστράφηκε αλλά ευτυχώς αυτός δεν έπαθε τίποτα!! (Ζώνη ασφαλείας).
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Γνωστός μου την περασμένη εβδομάδα κινούμενος στην Εγνατία Οδό Βέροιας -Κοζάνης σε μια στροφή, έπεσε πάνω σε ένα **στρώμα κρεβατιού ** (ναι, καλά διαβάσατε) το οποίο προφανώς θα είχε παίσει ποιο πριν από κανένα φορτηγό!!!Το αμάξι τούμπαρε και καταστράφηκε αλλά ευτυχώς αυτός δεν έπαθε τίποτα!! (Ζώνη ασφαλείας).
Και με τη ζημια του αυτοκινητου τί θα γινει;
-
Σίγουρα έχετε δει πολλά video σχετικά με τις ζώνες ασφαλείας.
Σαν και αυτό... δεν νομίζω.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Σίγουρα έχετε δει πολλά video σχετικά με τις ζώνες ασφαλείας.Σαν και αυτό... δεν νομίζω.
Οντως δεν το εχουμε ξαναδει........................σε αυτην την σελιδα, μονο στην προηγουμενη
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τίποτα. Μεικτή δεν νομίζω να είχε. Απ' ότι μου είπε πάει για καινούργιο.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ναι αλλα μηπως υπαρχει καποια υπηρεσια πχ Νομαρχια που ειναι υπευθυνη για την καθαριοτητα και συντηρηση του δρομου η οποια ισως να μπορει να θεωρηθει υπολογη και να πληρωσει τη ζημια;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ναι αλλα μηπως υπαρχει καποια υπηρεσια πχ Νομαρχια που ειναι υπευθυνη για την καθαριοτητα και συντηρηση του δρομου η οποια ισως να μπορει να θεωρηθει υπολογη και να πληρωσει τη ζημια;
Για ποιά χώρα μιλάς???
-
Στην Εγνατία Οδό (στο ύψος των τούνελ και των γεφυρών) υπάρχει υπηρεσία για όλο αυτό το κομμάτι με αυτοκίνητα. Τώρα αυτός δεν ξέρω σε ποιό μέρος τράκαρε (μάλλον όχι στα τούνελ). Τι να πω, ίσως πριν τρακάρει είχε περάσει το υποτιθέμενο φορτηγό και του έπεσε το στρώμα.. Αλλιώς οι διερχόμενοι οδηγοί πιστεύω πως με κάποιο τρόπο θα ενημέρωναν την αστυνομία για το εμπόδιο.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Για ποιά χώρα μιλάς???
Για την Ελλαδα μιλαω μην το γελάς φιλε μου.
Η γραφειοκρατεια ειναι βεβαια δυσκολο εμποδιο αλλα αυτο που ειπα μπορει να γινει.
Βασικοτατο ομως ειναι να εχει γινει καταγραφη το περιστατικου απο την τροχαια, οταν εγινε. Τωρα ειναι αργα. -
Ναι, έχει 2 εβδομάδες το περιστατικό.
-
Γιατί να πληρώσει η Νομαρχία (ή κάποιος άλλος) για το στρώμα που έπεσε από το αμάξι του ζώου;
-
Θα συμφωνισω με το σχολιο του τυπου ''σε ποια χωρα?'' μιας κ δικαστικως να κινηθει το παλικαρι θα του βγει το δικαστιριο σε καμια 5ετια (κ λιγο γραφω) κ σιγα μην παρει καποιος την ευθυνη του στρωματος που επεσε απο καποιο ζωο επισης!!
-
Μόλις πριν λίγο έγινε ατύχημα στο Γουδί στο δρόμο που βγάζει στην Κατεχάκη. Ένα κόκκινο Α3 με μεγάλη ταχύτητα έφυγε στο σημείο που στρίβει κλειστά δεξιά λίγο πριν μπει στο Γουδί.
Πέρασε πάνω από το διαχωριστικό (!!!) και χτύπησε σε απέναντι παρκαρισμένο πούλμαν. Όλως τυχαίως ήμουνα παρκαρισμένος λίγο πιο πάνω (god bless μετά που το σκεφτόμουνα) και ήμουν ο πρώτος που το είδε. Ο οδηγός εντάξει, το αμάξι φαινόταν με αρκετή ζημιά και διαλυμένο κάρτερ.
Μακάρι να είναι όλα εντάξει. -
Ψαθόπυργος -5 στα καταραμμένα χιλιόμετρα!!!!! Την καταδίκη μου μέσα!!!!! Ας βρεθεί μια μέθοδος........ μονοδρομήστε την νεα ΕΟ προς Πάτρα και την παλαια προς Αθήνα!!!!!
Βάλτε τα περιπολικά να βολτάρουν... μην τους στήνετε στις πικροδάφνες στις ευθείες με τις μπαριέρες... έτσι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να βρούν κάποιον επικίνδυνο -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ψαθόπυργος -5 στα καταραμμένα χιλιόμετρα!!!!!Και για οποιον δεν καταλαβε τι εγινε:
Mε αίμα βάφτηκε πάλι η εθνική οδός Πατρών Κορίνθου στο ύψος της Παναγοπούλας Αιγιαλείας. Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα στις 2 το πρωί. Αιτία του τροχαίου ήταν η είσοδος στο αντίθετο ρεύμα και η πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου που οδηγούσε 19χρονος, με κατεύθυνση προς Πάτρα, με αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος. Οι δυο οδηγοί και τρία άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ του 19χρονου έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο συνοδηγός του 42χρονου τραυματίστηκε σοβαρά.
news.ert.gr (via ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8, ΑΠΕ)
-
Τοσο αιμα αδικα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τοσο αιμα αδικαΚαι κυρίως για το 42χρονο και τον τραυματία συνοδηγό του...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ