-
-
-
Το κλασσικο....πως αισθανεσαι μετραει....οχι ποσο εισαι!
-
Καλησπερα σε ολους . Εναν καφε θελω , με μεζε
-
Herr D-Jet o ΚΠης σε έχρισε εκ των αντιπροσώπων του επί της λευκής (συνθηματικό για γνώστες μόνο)
would you care to elaborate.? -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Καλησπερα σε ολους . Εναν καφε θελω , με μεζεΚαφέ με μεζέ;
Θα μας τρελάνετε εσείς οι σιτροενάκηδες! Με ούζο σερβιρεται ο μεζές, λεβέντες! -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Herr D-Jet o ΚΠης σε έχρισε εκ των αντιπροσώπων του επί της λευκής (συνθηματικό για γνώστες μόνο)
would you care to elaborate.?Give me your best shot!
-
1.κομπρέσσορας για το A/C? πόσο να υπολογίζει κάποιος
2.κατάσταση εσωτερικού(με αλλαγμένα τα καθίσματα απο 1-10) και τι χρώμα είναι
3.θέλει βάψιμο άμεσα?
4.originalityKP ελπίζω να μην ενοχλείσαι, πολλά είναι λεπτομέριες που φαντάζομαι θα ενδιαφέρουν και άλλους πιθανούς αγοραστές
-
3.θέλει βάψιμο άμεσα?
4.originalityKP ελπίζω να μην ενοχλείσαι, πολλά είναι λεπτομέριες που φαντάζομαι θα ενδιαφέρουν και άλλους πιθανούς αγοραστές
ooooxi δεν ενοχλουμε καθολου ειλικρινα
βαψιμο λεω οτι χρειαζεται αμεσα, το χρωμα δεν ειναι καλο
το εσωτερικο νομιζω ειναι καλο αν εξαιρεθουν τα μπροστινα καθισματα
σορρυ πηρα φορα
ας πουν οι αρμοδιοι.. -
3.θέλει βάψιμο άμεσα?
- από 100 ευρώ (μαζί με ολόκληρο αυτοκίνητο αν είσαι τυχερός) μέχρι 500 για να το πάρεις από ανταλλακτικατζήδικο. Εξαρτάται από το πόσο θέλεις/μπορείς να ψάξεις.
- Δεν την έχω ψάξει πολύ μέσα... τα καθίσματα έχουν 1 κατοστάρικο αλλά κατά τα άλλα είναι ολόκληρη και τίμια. Το ταμπλώ είναι σκασμένο αλλά νομίζω λιγότερο από τη μπλέ που πρόσφατα έδωσε ο Καπαπής... η λυση είναι dash-cap και ξενοιάζεις μια για πάντα...
- Δεν έχει σκουριές, τουλάχιστον όχι κάτι που να μην αντιμετωπίζεται εύκολα. Αν τη θές για χρήση, κάν'της ένα φρεσκάρισμα. Αν τη θέλεις για σούπερ ντούπερ ιστορικό θέλει δουλειά
- Δεν βλέπω κάτι να είναι αλλαγμένο, πέρα από το ραδιοφωνο που έχει και τα ηχεία.
Νομίζω ότι είναι πολύ εντάξει στην τιμή της αρκεί να ξέρεις τι περιμένεις από ένα αυτοκίνητο των 2Κ- ευρώ. Σε αντίθεση με ένα τυπικό τέτοιο, αν της φτιάξεις το τιμόνι (max 200 ευρώ) μηχανικά είναι, μπορώ να σου πω, καλύτερη και από τη δική μου/του (:lol:). Κάποιος έχει σκάσει χοντρά λεφτά στη μετάδοση και πρέπει να έχει κάνει και τις βαλβίδες γιατί είναι πεντακάθαρη πίσω.
Αν θέλεις να χωθείς στο χώρο και να φτιάξεις ένα νορμάλ αυτοκινητάκι χωρίς να ξεπαραδιαστείς είναι μια φτηνή λύση, πάντως ΙΜΗΟ.
Αν περιμένεις το κελεπούρι που έτυχε να κάνει 2χιλιάρικα για να το κατεβάσεις στη villa d'este τότε άσ'το καλύτερα...Σκέφτομαι να την πάρω, τελικά, εγώ να τη σουλουπώσω και να την έχω για καθημερινό αλλά φοβάμαι τα τεκμήρια, ρε γμτ, μήπως έχω δυσκολία να κάνω μεγάλες αγορές μετά...
-
KP πεστα και εσύ, δεν τρέχει τίποτα απλά εφόσον αφορούν γενικά το αυτοκίνητο είναι ψιλομάταιο να τα λέμε με πμ.
κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω αφού αν ξέρω καλά έκανες πρόσφατα τη διαδικασία.
με άδειες, μεταβιβάσεις κλπ τι γίνεται?
μεταβιβάζεις και τις δύο πινακίδες? έχει κάτι ξεχωριστό η διαδικασία? -
Μαρίνο, εμείς μπορούμε να πάρουμε αυτοκίνητο για επαγγελματική χρήση, χωρίς φπα, τεκμήρια κλπ κλπ;
-
με άδειες, μεταβιβάσεις κλπ τι γίνεται?
μεταβιβάζεις και τις δύο πινακίδες? έχει κάτι ξεχωριστό η διαδικασία?Μη σε απασχολεί αυτό.
Δες αν σου κάνει σαν αυτοκίνητο και τα άλλα φτιάχνονται...
Πιστεύω με 1-1.5Κ επιπλέον το αυτοκίνητο θα στέκεται ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ απένταντι σε πολλά αυτοκίνητα που τρέχουν στα κλασσικά...
Και κάνει και ωραίο ήχο (ο καπαπής έλεγε να της βάλουμε χωνί μπροστα να γελάσουμε! )! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μαρίνο, εμείς μπορούμε να πάρουμε αυτοκίνητο για επαγγελματική χρήση, χωρίς φπα, τεκμήρια κλπ κλπ;Δεν νομίζω....
Πάντως μπορείς να δικαιολογήσεις τιμολόγια απο σέρβις, βενζίνες κ.λ.π.Ρώτα κανένα φοροτεχνικό, για σιγουριά....
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Μαρίνο, εμείς μπορούμε να πάρουμε αυτοκίνητο για επαγγελματική χρήση, χωρίς φπα, τεκμήρια κλπ κλπ;
Δεν νομίζω....
Πάντως μπορείς να δικαιολογήσεις τιμολόγια απο σέρβις, βενζίνες κ.λ.π.Ρώτα κανένα φοροτεχνικό, για σιγουριά....
-
Συγγνώμην που επεμβαίνω στην συζήτηση των ειδικών αλλά επειδή την είδα μου φαίνεται ότι εσείς οι δύο διογκώνετε τα 'κουσούρια' της. Δεν ξέρω για τον κομπρέσσορα και τον ατέρμονα αλλά κατά τα άλλα μιά χαρά μου φάνηκε το αυτοκίνητο. **Αν κάποιος δεν το θέλει για τέλειο κλασικό **ούτε βάψιμο χρειάζεται και τα μπροστινά καθίσματα είναι ψιλά γράμματα για σχολαστικούς...
Μπας και δεν θες να το πουλήσεις κατά βάθος βρε Βαγγέλη;
-
και εγώ φοβάμαι τα τεκμήρια κλπ. άλλωστε δεν τη θέλω για καθ/νο σε καμία περίπτωση. αυτός είναι και ο λόγος που δεν ξέρω αν θέλω να κρατήσω πινακίδες αν την πάρω.
κελεπούρι ποτέ δεν φαντάστηκα οτι θα πάρω. πως θα μπορούσα άλλωστε όταν ο πωλητής ξέρει μεγατόνους περισσότερους απο εμένα σχετικά.
απλά η ενασχόληση του μου λέει οτι ξέρει γιατί μιλάει και η παρουσία του μου δίνει μια Α αίσθηση εμπιστοσύνης.
η όλη συζήτηση για βάψιμο και τα λοιπά γίνεται γιατί έχει προηγηθεί η συζήτηση γύρω απο το αξίωμα 'περί ανακατασκευής' (είναι καλύτερα να την κάνει άλλος)χρωματάκι μέσα πέστε μου καποιος βρε!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Συγγνώμην που επεμβαίνω στην συζήτηση των ειδικών αλλά επειδή την είδα μου φαίνεται ότι εσείς οι δύο διογκώνετε τα 'κουσούρια' της. Δεν ξέρω για τον κομπρέσσορα και τον ατέρμονα αλλά κατά τα άλλα μιά χαρά μου φάνηκε το αυτοκίνητο. **Αν κάποιος δεν το θέλει για τέλειο κλασικό **ούτε βάψιμο χρειάζεται και τα μπροστινά καθίσματα είναι ψιλά γράμματα για σχολαστικούς...Μπας και δεν θες να το πουλήσεις κατά βάθος βρε Βαγγέλη;
Εντάξει... για 100 ευρώ νομίζω αξίζει να την κάνεις τη δουλειά.
Έχε υπόψη σου, wannabe, ότι τα ανταλλακτικά της βγαίνουν στα δέντρα σαν τα νεράτζια και είναι πάμφθηνα, ότι και να χρειαστεί. -
η όλη συζήτηση για βάψιμο και τα λοιπά γίνεται γιατί έχει προηγηθεί η συζήτηση γύρω απο το αξίωμα 'περί ανακατασκευής' (είναι καλύτερα να την κάνει άλλος)χρωματάκι μέσα πέστε μου καποιος βρε!
ΌΧΙ, ανακατασκευή ΔΕΝ κάνεις σε τέτοιο αυτοκίνητο... με ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα της είναι μια χαρά, πίστεψέ με. Δεν έχει σάπια και τέτοια και δεν κάνεις ανακατασκευή γιατί ο φαναρτζής που θα τη μοντάρει σίγουρα ξέρει λιγότερα από την ίδια τη Μερσεντές. Μιλάμε, για βάψιμο του χιλιάρικου για φρεσκάρισμα και τα υπόλοιπα σε ψιλολοϊδια... Μηχανικά δε θα την ακουμπούσα πέρα από λάδια...
Μαύρο είναι μέσα (ευτυχώς γιατί βρίσκεις τα πάντα και εύκολα). -
KP61,D-Jet φώτο έχουμε? αλλά απο τις απλές όχι αυτές που κάνουν και τους σκαραβαίους να μοιάζουν όμορφοι
δώστε μου κάτι να visualize
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"