-
Δώστε μια info plz πόσα μίλια είναι Ράχες - Β Ευβοια????? και αντίστοιχα Β Ευβοια - Λόγγος ????
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δώστε μια info plz πόσα μίλια είναι Ράχες - Β Ευβοια????? και αντίστοιχα Β Ευβοια - Λόγγος ????Με το μάτι χονδρικά από το χάρτη κρίνοντας, δεδομένου ότι η άτυχη ζεύξη από τον Μώλο μέχρι απέναντι λίγο ανατολικά της Στυλίδας θα ήταν 4 χλμ. δηλαδή 2,15 ναυτικά μίλια, άντε 2 μείον την διαδρομή στη στεριά, η απόσταση Ράχες - Β. Εύβοια δείχνει περίπου 2,5 ν. μίλια και Β. Εύβοια - Λόγγος 4-5 ν. μίλια.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δώστε μια info plz πόσα μίλια είναι Ράχες - Β Ευβοια????? και αντίστοιχα Β Ευβοια - Λόγγος ????
Με το μάτι χονδρικά από το χάρτη κρίνοντας, δεδομένου ότι η άτυχη ζεύξη από τον Μώλο μέχρι απέναντι λίγο ανατολικά της Στυλίδας θα ήταν 4 χλμ. δηλαδή 2,15 ναυτικά μίλια, άντε 2 μείον την διαδρομή στη στεριά, η απόσταση Ράχες - Β. Εύβοια δείχνει περίπου 2,5 ν. μίλια και Β. Εύβοια - Λόγγος 4-5 ν. μίλια.
Ψιλοσκαβόταν δηλαδή!!!!!
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
793 εκατομυρια ευρω δηλαδη 270 δισεκατομυρια δραχμες για το πεταλο του Μαλιακου;Ουτε τις Αλπεις να τρυπαγαν απο κατω δεν θα εκανε τοσα.
Yποθέτω ότι είσαι ειδικός στην κοστολόγηση οδικών έργων.
Mπορείς λοιπόν να μας πεις πόσα έπρεπε να κοστίσει;
Eπίσης τη γνώμη σου για το αν η χάραξη της διαδρομής είναι η ενδεδειγμένη; -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Με το μάτι χονδρικά από το χάρτη κρίνοντας, δεδομένου ότι η άτυχη ζεύξη από τον Μώλο μέχρι απέναντι λίγο ανατολικά της Στυλίδας θα ήταν 4 χλμ. δηλαδή 2,15 ναυτικά μίλια, άντε 2 μείον την διαδρομή στη στεριά, η απόσταση Ράχες - Β. Εύβοια δείχνει περίπου 2,5 ν. μίλια και Β. Εύβοια - Λόγγος 4-5 ν. μίλια.
Ψιλοσκαβόταν δηλαδή!!!!!
Και πιθανόν με μικρότερο κόστος αλλά ας όψονται τα τοπικά συμφέροντα και οι 'οικολόγοι' - εκβιαστές....
-
Ο χρήστης stpapam έγραψε:
Και πιθανόν με μικρότερο κόστος αλλά ας όψονται τα τοπικά συμφέροντα και οι 'οικολόγοι' - εκβιαστές....
και με ΜΕΙΩΣΗ της διαδρομής κατά 70-80 χλμ
Αλλά θα 'ερημωνόταν' η Φθιώτιδα -τόσα χρόνια που ερημώνεται από τα τροχαία δεν μας πείραξε- θα 'αναβαθμιζόταν η Μαγνησία -ε όχι και να πάει γέφυρα στους ΑΛΛΟΥΣ- και τους πήρε ο πόνος τους 'οικολόγους'
το που ζούμε είναι γνωστό βέβαια
-
Αν κοιτάξουμε τον χάρτη καταλαβαίνουμε πως η 'Ζεύξη' έγινε...**ξενάγηση **στον Μαλιακό!
Αλλά τελικά έχουμε επικεφαλής αυτούς που μας αξίζουν... Δυστυχώς! -
Δεν πιστεύω ότι η ζεύξη που είχε προταθεί μεταξύ Μώλου - Στυλίδας θα στοίχιζε πολύ περισσότερο από τα 800 εκατομμύρια που στοιχίζει τώρα η κατασκευή του πετάλου. Επρόκειτο για υποθαλάσσια σήραγγα 4 χιλιομέτρων συνολικά που δεν θα σκαβόταν αλλά θα τοποθετούνταν έτοιμη πάνω στον πυθμένα. Και η εξοικονόμηση καυσίμων και χρόνου που θα γινόταν ετησίως θα ήταν τεράστια.
Αλλά τέλος πάντων τα έχουμε ανακυκλώσει άπειρες φορές αυτά. Η ζεύξη είναι παρελθόν οριστικά. Ας το πάρουμε απόφαση ότι θα κάνουμε 80 χιλιόμετρα παραπάνω ανά ταξίδι σε όλη μας τη ζωή. Κι ας αλλάξουμε το όνομα του τόπικ από Ζεύξη Μαλιακού απλά σε Μαλιακός!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δεν πιστεύω ότι η ζεύξη που είχε προταθεί μεταξύ Μώλου - Στυλίδας θα στοίχιζε πολύ περισσότερο από τα 800 εκατομμύρια που στοιχίζει τώρα η κατασκευή του πετάλου. Επρόκειτο για υποθαλάσσια σήραγγα 4 χιλιομέτρων συνολικά που δεν θα σκαβόταν αλλά θα τοποθετούνταν έτοιμη πάνω στον πυθμένα. Και η εξοικονόμηση καυσίμων και χρόνου που θα γινόταν ετησίως θα ήταν τεράστια.Αλλά τέλος πάντων τα έχουμε ανακυκλώσει άπειρες φορές αυτά. Η ζεύξη είναι παρελθόν οριστικά. Ας το πάρουμε απόφαση ότι θα κάνουμε 160 χιλιόμετρα παραπάνω ανά ταξίδι σε όλη μας τη ζωή. Κι ας αλλάξουμε το όνομα του τόπικ από Ζεύξη Μαλιακού απλά σε Μαλιακός!
Έβλεπα στο NOVA που έφτιαχναν έτσι ένα δρόμο νομίζω στη Δανία και έδειχνε τρομερό!!!!
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
793 εκατομυρια ευρω δηλαδη 270 δισεκατομυρια δραχμες για το πεταλο του Μαλιακου;
Ουτε τις Αλπεις να τρυπαγαν απο κατω δεν θα εκανε τοσα.
Yποθέτω ότι είσαι ειδικός στην κοστολόγηση οδικών έργων.
Mπορείς λοιπόν να μας πεις πόσα έπρεπε να κοστίσει;
Eπίσης τη γνώμη σου για το αν η χάραξη της διαδρομής είναι η ενδεδειγμένη;Φυσικα και δεν ειμαι ειδικος απλα μου φανηκε μεγαλο το ποσο. Οσο για τη χαραξη πιστευω οτι επρεπε να γινει η ζευξη απο στυλιδα σε Μωλο ναγλυτωσουμε 40-50 χλμ.
-
Έξοδος 3ημέρου και βροχή, αναμένεται...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έξοδος 3ημέρου και βροχή, αναμένεται...Στο ανέβα για Θεσ/νίκη στο σημείο που είναι μια λωρίδα μετά τα Καμμένα λογικά θα γίνει δίωρο party σήμερα!!!!
-
Σήμερα είχαμε ξανά το γνωστό σκηνικό στην Αθηνών-Λαμίας. Ακριβώς στη διασταύρωση του ΛΟΓΓΟΥ (163ο) και μέχρι τον Άγιο Κων/νο, η ροή των οχημάτων ήταν τραγικά αργή (χρειάστηκα 40' για τρία μονάχα χιλιόμετρα...)
-
Οι διαπιστώσεις μου το τριήμερο από τα έργα της παράκαμψης του Αγ. Κων/νου και Καμένων Βούρλων ήταν απογοητευτικές. Μου φάνηκε ότι βρίσκονται ακόμη στη φάση των χωματουργικών εργασιών. Λέτε να τελειώσουν τον Ιούλιο σύμφωνα με το πλάνο του Υπουργείου; Μήπως εννοούν το 2008; ή το 2009;
-
Aντιθετα εγω τη Κυριακη το πρωι γυρω στις 09.30 και στην επιστροφη το μεσημερι κατα τις 14.00 περασα χωρις καμια καθυστερηση.Η ροη ηταν κανονικη παρ'ολη τη βροχη που εριχνε.Τα μπατσικα,ενα σταματημενο στην εισοδο του Αγ.Κωνσταντινου και δυο εν κινησει δεν ειχαν και πολλη δουλεια.
-
στο παρτυ ημουν κι εγω εκει...
τετοιο πραγμα δεν εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..
ευτυχως η επιστροφη εγινε πιο λογικη ωρα, οποτε και απροβληματιστα (σχετικα) -
Πέρασα για πρώτη φορά από τον Μαλιακό μετά τις εκλογές. Χλιδή! Έχουν δώσει στην κυκλοφορία 30 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου από Αγ. Κωνσταντίνο μέχρι το 195 χιλ - σχεδόν τις Θερμοπύλες- που γλιτώνεις τα χειρότερα! Έχουν μείνει άλλα 20-22 χιλ ακόμη που κατασκευάζονται μέχρι λίγο μετά την Λαμία και 20 χιλιόμετρα που είναι η παράκαμψη Στυλίδας-Καραβόμυλου για τα οποία όμως θα υπάρξει εντελώς νέα χάραξη κι έτσι δεν θα μας ταλαιπωρήσουν με έργα. Νά'ναι καλά οι εκλογές! Τσακίστηκαν να τα παραδώσουν την παραμονή των εκλογών!
Το άλλο καλό είναι ότι οι σταθερές κάμερες της αστυνομίας έμειναν στο παλιό δρόμο κι έτσι πάνε τα τρία από τα έξι ραντάρ! Την είχαν στήσει όμως την Κυριακή με ραντάρ χειρός στο ρεύμα προς Λαμία στην ευθεία μετά τα Καμμένα Βούρλα.
Σε χρόνο όμως δεν κέρδισα τίποτε γιατί έφαγα μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό! Πάντα από κάπου θα την παθαίνουμε τελικά.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τσακίστηκαν να τα παραδώσουν την παραμονή των εκλογών!Ναι... αλλά με κάποιες 'παραχωρήσεις'...
-
Κανα βενζινάδικο θα έχει ο νέος δρόμος ???
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Τσακίστηκαν να τα παραδώσουν την παραμονή των εκλογών!
Ναι... αλλά με κάποιες 'παραχωρήσεις'...
Τι εννοείς;
ΖΕΥΞΗ ΜΑΛΙΑΚΟΥ