-
windows mobile με σήμα το μήλο.
-
spiros για να ψηθεί ο Κούκος πρέπει να δείχνει και τους κεραυνούς με στίγμα μέσω GPS
-
spiros για να ψηθεί ο Κούκος πρέπει να δείχνει και τους κεραυνούς με στίγμα από GPS
-
-
Θέλω κι εγω....στο 614!!!
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Wagner669καλο χρυσο... αλλα den exei 3G kardia moy
Και καλως η κακως... τωρα που τα 3G data εγιναν προσιτα, ειναι ενα μειον η ελειψη αυτη σε τετοια μοντελα.Δεν το δα αυτο με το 3G....
Απλα ρωταω, να δω γνωμες.
Κ απ οτι καταλαβα, ειναι ενα Χ500+ με αλλα πληκτρα....Το δικο μου Χ500+ μετα απο μερικες αναβαθμησεις
-
Αν και δεν μου αρέσουν τα βαριά Today screens, τι ακριβώς είναι αυτό που τρέχεις Spiros;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Λοιπον, ηρθε επιδοτηση 700 Ε για 4 γραμμες (η γυναικα και τα 2 αδερφια μου).
Χρειαζομαστε μονο μια συσκευη (μαλλον το Κ800 + bluetooth stereo 300 Ε max).
(...)
Αρα περισσευουν περιπου 400 Ε (και κατι παραπανω, γιατι οι τιμες με επιδοτηση ειναι χαμηλοτερες απο τις τιμες λιανικης).Αρα οι λυσεις που εχω ειναι:
(...)
4. Πουλαω την επιδοτηση σε γνωστο ή με αγγελια, παιρνοντας παραγγελια τη συσκευη που θελει και δινοντας του μια εκπτωση και μοιραζομαι τη διαφορα με τα αδερφια και τη συζυγο.το 4
σε ακριβώς ίδια περίσταση με σένα,εγώ πήρα όλες τις επιδοτήσεις,πήρα ένα κινητό που ήταν οριακά δωρεάν κ μετά έδωσα 230 για το mio που βλέπεις παραπάνω
Λοιπον, για οποιον ενδιαφερεται για αγορα οποιασδηποτε συσκευης που δινει η WIND:
Διαθετω επιδοτηση περιπου 400 Ε.
Μου λετε ποια συσκευη σας ενδιαφερει.
Παμε μαζι και την αγοραζουμε απο τη WIND με την επιδοτηση.
Πληρωνετε την ενδεχομενη διαφορα.
Για οση αξια απο την επιδοτηση χρησιμοποιησουμε, μου πληρωνετε το 80%.Κερδιζετε 20% εκπτωση (και παραπανω, γιατι οι τιμες συσκευων με επιδοτηση ειναι αρκετα χαμηλοτερες απο τις τιμες λιανικης), δηλαδη πανω απο 100 Ε για συσκευη σφραγισμενη.
Εγω κερδιζω μετρητα, τα οποια αλλιως θα 'σκοτωσω' σε αγορες που δεν μου χρειαζονται.
Το παραπανω σεναριο προφανως μπορει να εκτελεστει μονο με συναλλαγη 'χερι-χερι' στη Θεσσαλονικη.Παρακαλω οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ΡΜ.
Για να μην παρεξηγηθω Ι: Το ιδιο σεναριο, εχω συζητησει με καποιους φιλους, οποτε πολυ συντομα μπορει να μην 'παιζει'.
Για να μην παρεξηγηθω ΙΙ: Την 'εκπτωση' 20% τη θεωρησα αυθαιρετα ευλογη και δικαιη, καθως δεν μπορω να κρινω πιο ποσοστο 'εκπτωσης' ειναι λογικο (τετοιο ωστε να αξιζει τον κοπο και για τον 'πωλητη' και για τον 'αγοραστη'). Ελπιζω να ειναι ετσι... -
Wagner669
καλο χρυσο... αλλα den exei 3G kardia moy
Και καλως η κακως... τωρα που τα 3G data εγιναν προσιτα, ειναι ενα μειον η ελειψη αυτη σε τετοια μοντελα.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
για τι καλυψη ακριβψς μιλαμε?
-
Και επισημα το Χ600,το μικροτερο ισως PPC της αγορας
http://www.glofiish.com/index2.htm?no=600
και review
http://svsurl.systransoft.com/?t=output ... b845--1592
ολα τα ευσημα πανε στον Ο3.Απο δω και μπρος οποιος το αγορασει,η σκεφτει να το αγορασει θα ερχεται και θα με ευχαριστει
-
Ξέρει κανείς για εταιρικές συνδέσεις? Για 4-5 τηλέφωνα με δωρεάν μεταξύ τους και κάποιο χρόνο πάγιο για κλήσεις. Ποια εταιρία να κοιτάξω πρώτα....?
-
για τοσες λιγες συνδεσεις κοιτα τες ολες..
τα βασικα προγραμματα τους ειναι ιδια...
στα πολλα νουμερα, αρχιζεις και παιζεις μπαλα..
(εμεις εχουμε κοσμοτε) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρει κανείς για εταιρικές συνδέσεις? Για 4-5 τηλέφωνα με δωρεάν μεταξύ τους και κάποιο χρόνο πάγιο για κλήσεις. Ποια εταιρία να κοιτάξω πρώτα....?Προ 3ετιας, οταν εκανα εγω παρομοια συνδεση, καλυτερη ηταν η τοτε ΤΙΜ.
Οχι τοσο στις χρεωσεις (οπου λειτουργουν σαν καρτελ ), αλλα στην ευελιξια (αλλαγες 'πακετων' καθε μηνα, πολλα προγραμματα για 'εσωτερικες' κλησεις σαν εξτρα στο βασικο προγραμμα).
Απο τοτε τα πραγματα εχουν χειροτερεψει! Αυξησαν ολοι τις χρεωσεις και καταργηθηκαν τα δωρεαν τριλεπτα μεταξυ των 'εσωτερικων'.
Οταν διαφημιζουν δωρεαν χρονο μεταξυ των 'εσωτερικων', μιλαν για χρονο με παγιο, απλα χαμηλοτερο απο το κανονικο.
Επισης ρολο παιζουν αλλες παροχες που κανουν ολες οι εταιριες (πχ κατι εκπτωσεις διατηρησιμοτητας που δινουν, ο ηλεκτρονικος λογαριασμος χωρις χρεωση κ.ά).Χωρις να εχω προσφατη ενημερωση για τις αλλες εταιριες, θα προτεινα να ξεκινησεις απο τον τιμοκαταλογο της Wind, και μετα βλεποντας και κανοντας.
http://www.wind.com.gr/ConDows/00001371 ... st_new.pdf -
Από χρεώσεις περίπου τα ίδια (σκατά) είναι και οι τρεις.
Αυτή τι στιγμή η Wind ξεχωρίζει ελάχιστα (αν είχε και την κάλυψη της Cosmote θα ήταν κορυφή) για ρίξε μια ματιά. -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Wagner669
καλο χρυσο... αλλα den exei 3G kardia moy
Και καλως η κακως... τωρα που τα 3G data εγιναν προσιτα, ειναι ενα μειον η ελειψη αυτη σε τετοια μοντελα.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
για τι καλυψη ακριβψς μιλαμε?
χοχοχοχο... η Cosmote πολυ καλη, με την Wind να υστερει... παντως εντος αστικων κεντρων δυσκολα βγαινεις πλεον εκτος 3G. Μια η αλλη το 3G ειναι μονοδρομος.
Βεβαια... παω στοιχημα πως εσυ ουτε GSM δεν εχεις, γιατι δεν καλυπτεται η ραχουλα στην κατω Βροντου οποτε και το απαξιωνεις αυτοματως... ειπαμε... εδω εισαι για τρολλαρισμα και μονο, ετσι δεν ειναι? -
Μια η αλλη το 3G ειναι μονοδρομος.
Μεχρι να βγεις στον εθνικοδρομο
ασε ρε πιανολα τωρα μας προωθεις και την ΤΙΜ.πηρε το αδερφακι μου 3G καρτα για το laptop και δεν επιανε ουτε εξω απο τη Ναουσα.Βρε ουρτ!
το forum οι τεσσερις χοντροι σας ευχεται καλα χριστουγεννα
-
Cosmote + Vodafone πριν περιπου ενα χρονο που ειχα καρτα για δοκιμη, στην αθηνα μου επεφτε απο 3G σε GSM στα καλα του καθουμενου, χωρις καν να κινουμαι...
δεν ξερω αν εχουν φτιαξει τα πραγματα, αλλα σιγουρα δεν θα την επαιρνα χωρις δοκιμη!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα έχεις φτιάξει εσύ με ειδικό εργαλείο Σπυρε?!Φανταστικά είναι! Τέτοια θα βάλω στο 614!!
συνδιασμος προγραμματων ειναι, μαζι με καποια skins.
ειπαμε, θελει ψαξιμο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν και δεν μου αρέσουν τα βαριά Today screens, τι ακριβώς είναι αυτό που τρέχεις Spiros;απο πανω προς τα κατω:
today agenda, δωρεαν
spb pocket plus v.4
weather panel 2.5 (με εξτρα εικονιδια)γενικο theme στη συσκευη blackcurves.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]