-
Επίσης να πω πως προσανατολίζομαι σε μεταχειρισμένο.
Manosk λάστιχα άλλαξα πριν έξι μήνες περίπου, επίσης όποιος πάει για καφέ πάνω στο έποψις ξέρει καλά για τι πράγμα μιλάω. Έτσι και βρέξει λίγο γίνετε πανικός. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επειδη οδηγω ενα τετοιο τον τελευταιο καιρο, το Swift 4X4 ειναι αυτο που ψαχνεις
(αν και θεωρω την τιμη του κατατι τσιμπημενη)Και εγώ αυτό πιστεύω.
Σε άλλο φόρουμ έπεσα πάνω σε ένα sirion 4X4 πάντως προς πώληση.
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Επίσης να πω πως προσανατολίζομαι σε μεταχειρισμένο.
Manosk λάστιχα άλλαξα πριν έξι μήνες περίπου, επίσης όποιος πάει για καφέ πάνω στο έποψις ξέρει καλά για τι πράγμα μιλάω. Έτσι και βρέξει λίγο γίνετε πανικός.Ο Μάνος , όπως κι εγώ , εννοούμε λάστιχα για τέτοιες συνθήκες, τα λεγομενα M+S...
Εκτός βέβαια αν έχεις...γλυκαθεί για καινούριο...
Μεταχειρισμένο, δύσκολο να βρεις κάτι αλλο από Panda μάλλον... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο Μάνος , όπως κι εγώ , εννοούμε λάστιχα για τέτοιες συνθήκες, τα λεγομενα M+S...Εκτός βέβαια αν έχεις...γλυκαθεί για καινούριο...
Μεταχειρισμένο, δύσκολο να βρεις κάτι αλλο από Panda μάλλον...Θα κοιτάξω για τα λάστιχα που λες (δλδ δεν τα ξέρω).
Δεν πάω για καινούριο φυσικά... από χ.ε μια ματιά πριν λίγο και είδα αρκετά panda στα ~ 9,000 ευρώ. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
τελικα ρε γειτονα, τη μια μας λες οτι οδηγεις μπλε MWB, την αλλη σουιφτ.. αποφασισε!
οταν λεμε τσιμπημενη τιμη? περισσοτερο απο justy subaru?Το swift ειναι αλλουνου Με τη BMW κυκλοφορω κανονικα
17k το πηρε.... Πολλα δεν ειναι για τετρακινηση του ειδους;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
τελικα ρε γειτονα, τη μια μας λες οτι οδηγεις μπλε MWB, την αλλη σουιφτ.. αποφασισε!
οταν λεμε τσιμπημενη τιμη? περισσοτερο απο justy subaru?Το swift ειναι αλλουνου Με τη BMW κυκλοφορω κανονικα
17k το πηρε.... Πολλα δεν ειναι για τετρακινηση του ειδους;
Οχι απλώς ΠΟΛΛΑ, είναι
-
Αφού πας για μεταχειρισμένο θα μπορούσες να κοιτάξεις και το Daihatsu YRV 4WD και το προηγούμενο Sirion 4WD.
-
Όλα θα τα δω σίγουρα γιατί με ενδιαφέρει η πιό οικονομική και αξιόπιστη λύση, αν και πιστεύω πως τα daihatsu θα είναι λίγο πιό ακριβά από το panda.
-
Η πρωτη του panda ειναι τοσο κοντη που ανεβαινεις σε δεντρο. Οσο το ειχα δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα ακομα και σε πολυ αθλιες συνθηκες.. και δεν εννοω απλα να γλυστραει σε ανηφορες αλλα και πολυ πολυ λασπη..
Παρε ενα μεταχειρισμενο και δεν θα το μετανιωσεις. Μεσα στην πολη δεν θα το αλλαζεις με τιποτα. Δες το παντως. -
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Όλα θα τα δω σίγουρα γιατί με ενδιαφέρει η πιό οικονομική και αξιόπιστη λύση, αν και πιστεύω πως τα daihatsu θα είναι λίγο πιό ακριβά από το panda.Πιθανότατα θα είναι πιο φθηνά γιατί χάνουν γρήγορα την αξία τους.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όλα θα τα δω σίγουρα γιατί με ενδιαφέρει η πιό οικονομική και αξιόπιστη λύση, αν και πιστεύω πως τα daihatsu θα είναι λίγο πιό ακριβά από το panda.
Πιθανότατα θα είναι πιο φθηνά γιατί χάνουν γρήγορα την αξία τους.
Λάθος κάνεις, μια χαρά τιμές μεταπώλησης έχουν τα Panda. Δες και στην Χρυσή Ευκαιρία...
-
Λάθος κάνεις, μια χαρά τιμές μεταπώλησης έχουν τα Panda. Δες και στην Χρυσή Ευκαιρία...
Για τα Daihatsu μιλάω!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για τα Daihatsu μιλάω!
Σορρυ
-
Για τα Daihatsu μιλάω!
Σορρυ
Επειδή είσαι εσύ σε συγχωρώ....
Αν ήσουν άλλος θα ήσουν ήδη νεκρός.... -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Krus τo sirion συμπαραγωγή με το justy δεν είναι?To Ignis ηταν συμπαραγωγη με το Justy και λεω ηταν γιατι νομιζω δεν βγαινει τωρα. Για το Sirion δεν ξερω.
-
Φίλε evolander δε βάζεις κανα καλό super μαλακό λάστιχο (όχι M+S, είναι για άλλη δουλειά). Ακόμα και ημισλικ μπορεί να έκανε. Να πάρεις 4x4 για να ανεβαίνεις μια ανηφόρα μου φαίνεται υπερβολή. Η μόνη δυσκολία είναι οι διαστάσεις του Matiz
Εκτός και αν το βαρέθηκες το Matiz και θα 'θελες μια αλλαγή
-
nass δεν έχεις και άδικο...
Εκεί καταλήγω κι εγώ τελικά με πιθανότερο να αλλάξω πάλι λάστιχα.
Τώρα φοράω toyo, αν αλλάξω σε πολύ μαλακή γόμα τι προτείνεις? και τι διάολο είναι αυτό το m+s? -
M+S = Mud + Snow. Ειδικό λάστιχο για off-road καταστάσεις, λάσπη, χιόνι, κακό χώμα κτλ. Με ενισχυμένα πλαϊνά, μεγάλα 'αυλάκια' για να 'χώνεται' στα σαθρά εδάφη και μαλακή γόμα. Μόνο το τελευταίο σου χρειάζεται. Νομίζω είναι υπερβολή ένα τέτοιο λάστιχο.
Να σου προτείνω κάτι δεν μπορώ διότι δεν ξέρω τι παίζει στην αγορά στις διαστάσεις του Matiz και -πάνω απ΄ όλα- δεν είμαι ειδικός. ΛΕΝΕ πως τα Michelin είναι γενικά 'μαλακά' αλλά δεν ξέρω πόσο έχει εφαρμογή στην περίπτωσή σου. Καλύτερα να μιλήσεις με 2-3 λαστιχάδες, να τους εξηγήσεις το πρόβλημα και να δεις τι θα σου πουν.
BTW, δοκίμασε να παίξεις με τις πιέσεις -πολύ χαμηλές ή πολύ υψηλές έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, κακή πρόσφυση.
Επιλογή μικρού 4x4 για γλιστερές ανηφόρες