-
HKO 733* πολλα 4Χ4 κυκλοφορουν.
ΑΝΚ 200* πλεον
-
μου αναφερθηκαν XAX-67** σίγουρα αλλά και ΧΑΧ-68** με επιφύλαξη από Σκύρο..
και ΧΝΧ-113*
-
Στα Γιαννιτσά ΕΕΝ-260* ταξινόμιση στις 26/10 σε Civic 5dr
-
YNK 537*
-
ΚΕΒ 892*,αλλά πρέπει να κυκλοφορεί τουλάχιστον δύο μήνες.
-
Aρχισαν να πεφτουν τα πραματα, ΧΚΜ 44 και ΝΗΡ 525* η εσοδεια του τριημερου (παρατηρησεις 26/10 αργία εδω θυμιζω)
-
Ταξιδι στη Σητεια.
Εξω απο τον Αγιο ειδα ΑΝΚ 201*, μετα απο 5 λεπτα ΑΝΚ 202* και λιγο αργοτερα ΑΝΚ 203*Το κουφο ηταν ενα ΧΝΤ 999* SLK 200 στην Παχεια Αμμο.
και κλεισαμε με ενα ΑΝΚ 859*Ειδα ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΝΧ
σε μηχανη
-
Όντως οι ρυθμοί μοιάζουν πεσμένοι, με ξάφνιασε που δεν είδα ΙΗΗ. Αυτό
πάντως αφορά κυρίως την κεντρική και τη νότια Αθήνα γιατί η ανατολική
συνεχίζει να πετά, όπως και η ανατολική Αττική.Για τη Θεσσαλονίκη νομίζω πως ακόμα είναι αμφίρροπη η μάχη: σε σχέση με
το περσινό ΝΗΚ, φέτος τα νούμερα βρίσκονται μεν μια βδομάδα μπροστά, αλλά
το πλεονέκτημα μπορεί να χαθεί εύκολα και η χρονιά να κλείσει με... ΝΗΡ-99!
Η Χαλκιδική όμως πετά, νομίζω πως είναι η ανατολική Αττική της
Θεσσαλονίκης... Ο ρυθμός της πέρασε φέτος τα 3000 νούμερα το χρόνο,
αριθμός αισθητά πιο μεγάλος από των τελευταίων ετών. Μάλιστα νομίζω πως
θα περάσει τελικά την Αλεξανδρούπολη στην κατάταξη της πρώτης σελίδας,
κάτι που έμοιαζε τελείως απίθανο παλιότερα.Μου αναφέρθηκε ΥΡΥ-27 καθώς και ΥΝΚ-93 σε επαγγελματικό.
-
XNX-116* χαρτί..
ΜΗΟ-766*
ΧΒΥ-18*δηλαδή 460 περίπου ταξινομήσεις για τον Οκτώβριο..
-
ATH-307* για να μην το ξεχάσω
-
thaliarque θα δειξει πως θα παει ο Νοεμβριος και κυριως δεν ξερουμε τι στοχους εχουν βαλει οι αντιπροσωπειες. 1-2 αντιπροσωπειες να κανουν προταξινομησεις, κατευθειαν πιασαμε το ΝΗΤ. Αν μπει ο Δεκεμβρης με 8αρι μαλλον το εχουμε, ακομα βλεπουμε παντως.
Η Χαλκιδικη εκτός του οτι αρχιζει και γινεται τοπος πρωτης κατοικιας, εχω ακουσεθι οτι καποιοι με εξοχικα την προτιμανε για τις συναλλαγες τους με τη διευθυνση Συγκοινωνιων (διπλωματα, ΚΤΕΟ, ταξινομησεις) λογω του σχετικου μπαχαλου που επικρατει στην εδω διευθυνση με καθυστερησεις και χαρτια κλπ κλπ κλπ -
Ο χρήστης greo έγραψε:
...Η Χαλκιδικη εκτός του οτι αρχιζει και γινεται τοπος πρωτης κατοικιας, εχω ακουσεθι οτι καποιοι με εξοχικα την προτιμανε για τις συναλλαγες τους με τη διευθυνση Συγκοινωνιων (διπλωματα, ΚΤΕΟ, ταξινομησεις) λογω του σχετικου μπαχαλου που επικρατει στην εδω διευθυνση με καθυστερησεις και χαρτια κλπ κλπ κλπ...ακριβώς οι λόγοι που σκεφτόμουν κι εγώ! Και η Κατερίνη παρουσιάζει
αύξηση ρυθμού.@rafi: τα Χανιά έχουν μέσο ρυθμό 500 νούμερα το μήνα, ο Οκτώβριος λογικά
πρέπει να βρίσκεται λίγο πιο κάτω, αφού μιλάμε για νομό με πολλά νοικιάρικα
τους ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς μήνες. Ο μήνας θα κλείσει εκεί με
ΧΝΧ-120* μάλλον. -
ΝΗΡ-539* σε Colt CZ3 σήμερα
-
'Ετσι θα γίνει μάλλον με τον Οκτώβριο...
Πάντως αν και δεν ταξινομούνται νοικιάρικα όλο το χρόνο,οι ρυθμοί παραμένουν πολύ υψηλοί ολόκληρο το χειμώνα και ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τον πληθυσμό του νομού... -
Μου αναφέρθηκαν ΥΡΥ-29 και ΕΜΚ-137* σε πλαίσιο Σύρου.
-
ΚΧΥ-**** νέου τύπου, κόκκινες, τετράγωνες σε LR Disco! Μα καλά, έχουν βγεί τέτοιες; Είχε και σφραγίδα του Υπουργείου οπότε μάλλον δεν ήταν μαϊμού.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
ΚΧΥ-**** νέου τύπου, κόκκινες, τετράγωνες σε LR Disco! Μα καλά, έχουν βγεί τέτοιες; Είχε και σφραγίδα του Υπουργείου οπότε μάλλον δεν ήταν μαϊμού.Μήπως ήταν μαϊμού η σφραγίδα;
Πάντως απ'ό,τι ξέρω δεν έχουν τυπωθεί ακόμα κόκκινες νέου τύπου, αλλά και
να είχαν δε θα ήταν ΚΧΥ, που έχει τυπωθεί από το 93, αλλά ΜΗΥ ή κάτι άλλο. -
ΗΚΟ 736* Smart
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΚΧΥ-**** νέου τύπου, κόκκινες, τετράγωνες σε LR Disco! Μα καλά, έχουν βγεί τέτοιες; Είχε και σφραγίδα του Υπουργείου οπότε μάλλον δεν ήταν μαϊμού.
Μήπως ήταν μαϊμού η σφραγίδα;
Πάντως απ'ό,τι ξέρω δεν έχουν τυπωθεί ακόμα κόκκινες νέου τύπου, αλλά και
να είχαν δε θα ήταν ΚΧΥ, που έχει τυπωθεί από το 93, αλλά ΜΗΥ ή κάτι άλλο.Την κοίταξα επί τούτου γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο, αλλά ήταν η κλασσική ανάγλυφη. Μπορεί να ήταν πολύ καλά μαϊμουδεμένη, τί να πώ...
-
EEM-884* σημερινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε Civic 4dr
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007