-
Καλοτάξιδο!
Σωστά έπραξες και πήρες ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ. Μακρια από μενα οι καγκουροκατασκευες Πιο μαμα κι απο μαμαΓι αυτο δεν πας μπροστα..
Με γειες,καλοταξιδο και καλες κοντρες...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν ξέρω αν απαντώ αργά. Δεδομένου ότι Opel , VW τις πέταξες τότε εγώ θα κοίταζα μόνο στην Skoda και πουθενά αλλού.
Και σε τι ακριβώς διαφέρει - στην ουσία - ένα Skoda από ένα VW;
Σε λιγότερα λεφτά ( από το Golf ) παίρνει την Octavia και κερδίζει χώρους. Εάν πάρει αυτήν που φοράει TSI κινητήρες τότε του μένουν λίγα χρήματα για να αντιμετωπίσει τους φόβους του ή για να εξοπλίσει καλλίτερα το αυτοκίνητο.
-
ασιμοφ
καλοτάξιδο...πολυ΄καλή επιλογή!
-
Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με συγκινειτεΌχι περισσότερο από όσο συγκίνησες εσύ εμένα... μπαγάσα!
Στη VW τους εστειλα στο διαολο
Άξιος!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στο δια ταυτα:- Golf Trendline 122hp + ESP + επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια = 20k + (κρατηθειτε...) 4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ + υφακι χιλιων καρδιναλιων του στυλ 'αν σ' αρεσει' ΕΛΕΟΣ....
20k για το Trendline 122;
Εμένα το Trendline 140 με ESP και επέκταση μου το έβγαλαν 19.990 (τελικά το πήρα χωρίς ESP), εσένα για το 122 σου είπαν 20κ ; Μήπως ήταν κλέφτες στην αντιπροσωπεία;Επιπλέον η αντιμετώπιση των πωλητών ήταν άψογη σε εμάς, τη χειρότερη εντύπωση μου άφησε η Fiat που μου μιλούσαν λες και είμαι στη λαϊκή
Έκανες πολύ καλή επιλογή πάντως, καλοτάξιδο να είναι
(έπρεπε να περιμένεις το 3θυρο Cee'd ) -
Spike
ΒΑΣΙΛΗΣ
Ευχαριστώ πολυ!!!cavallino
Οχι θα τους αφηνα. Ειλικρινα απορω με την πολιτικη τους και ΚΥΡΙΩΣ με αυτους που εξακολουθουν να τους προτιμουν. Εμενα με χασανε οριστικα απο (δυνητικο) πελατη....Neos
Προφανως εννοεις το 3θυρο. Το 5θυρο εχει διαφορα +850 ευρω περιπου (αλλο παλι και τουτο....). Επισης μαλλον δεν πηγες στην ΚΑΡΕΝΤΑ, αλλα το πηρες απο αλλου Για τις ευχες ευχαριστω πολυ -
Nαι έχεις δίκιο Να το χαρείς το Focus σου λοιπόν!
-
Asimov
μην σου κάνει εντύπωση για την ΦάουΒε...θεωρούν τους εαυτούς τους πρίμιουμ και σου λέει την πελατεία την έχουμε εξασφαλισμένη.
Βλέπω τι τραβάω κάθε φορά που πάω το αμάξι της γυναίκας μου (Golf V 1.6)
(δεν την αφήνω να το πάει γιατί την υπερχρεώνουν)
-
από όπου αρπάξουν .....
και βλέπω με καλό μάτι το passat 1.8Tsi -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Spike
ΒΑΣΙΛΗΣ
Οχι θα τους αφηνα. Ειλικρινα απορω με την πολιτικη τους και ΚΥΡΙΩΣ με αυτους που εξακολουθουν να τους προτιμουν. Εμενα με χασανε οριστικα απο (δυνητικο) πελατη....εγω γιατι δεν αντεληφθην κατι τετοιο οταν πηγα καρεντα?
και το θεμα ειναι οτι πηγαμε στην ιδια καρεντα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Spike
ΒΑΣΙΛΗΣ
Οχι θα τους αφηνα. Ειλικρινα απορω με την πολιτικη τους και ΚΥΡΙΩΣ με αυτους που εξακολουθουν να τους προτιμουν. Εμενα με χασανε οριστικα απο (δυνητικο) πελατη....εγω γιατι δεν αντεληφθην κατι τετοιο οταν πηγα καρεντα?
και το θεμα ειναι οτι πηγαμε στην ιδια καρεντα!εσύ ήσουνα πριμιουμ...GTi... ο καημένος ο ασίμοφ ρώταγε για το ταπεινο 122αρι...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Spike
ΒΑΣΙΛΗΣ
και το θεμα ειναι οτι πηγαμε στην ιδια καρεντα!εσύ ήσουνα πριμιουμ...GTi... ο καημένος ο ασίμοφ ρώταγε για το ταπεινο 122αρι...
Παίζει ρόλο και ο πωλητής. Κακά τα ψέματα είναι η εικόνα της εταιρείας προς τα έξω. Αν είναι στις καλές του ή στις μαύρες του αυτό θα φανεί στον πελάτη.
-
Συμφωνω και για το GTI και για τον πωλητη....
-
επρεπε να μου πεις να παμε μαζι!
-
Εμ, πες το κι εσυ βρε χριστιανε
Και το Φοκους απο 'απεναντι' το πηρα, παντως. Ητανε κι ενα ωραιο μωρο πωλητρια..... Τί να κανω που δε μπορω να απλωσω χερι
(δε θελω κακεντρεχη σχολια περι πρακτικων μαρκετινγκ και αντρικων αδυναμιων ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
επρεπε να μου πεις να παμε μαζι!Άμα χρειαζόμαστε και μέσο για να μας φέρονται πολιτισμένα οι αντιπρόσωποι, ζήτω που καήκαμε...
-
μη λες 'καηκαμε' σε τοπικ που εχει αναφερθει το VW και το TSI γιατι μπορει να θεωρηθει flaim bait!
(αμαν.. ειπα 'flame'... πιανεται?? )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμ, πες το κι εσυ βρε χριστιανεΚαι το Φοκους απο 'απεναντι' το πηρα, παντως. Ητανε κι ενα ωραιο μωρο πωλητρια..... Τί να κανω που δε μπορω να απλωσω χερι
(δε θελω κακεντρεχη σχολια περι πρακτικων μαρκετινγκ και αντρικων αδυναμιων )-
Αφου ηταν για ford επρεπε να ριξεις συρμα, ισως μπορουσα να κανω κατι.
-
Αν εκανες υπομονη 1-1,5 μηνα πιστευω θα ειχες αρκετο κερδος απο τις προσφορες της FMH αλλα και απο τους εμπορους αφου οσοι ηταν κοντα στον στοχο θα ξεβρακωνονταν.
Οπως και να εχει καλοριζικο!
-
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k