-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Πριν 16 χρόνια ( ) 'πέθαινα' όταν μου ζήταγε τις μπαμπόγιες (παντόφλες) ή μου ζητούσε να σκοτώσω το κουμούκι (κουνούπι)
Χαζομπαμπαδες ολου του κοσμου ενωθειτε!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χωρίς πλάκα, τα μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο είναι ό, τι πιό μόνιμο μου έμεινε από συνήθειες λόγω των παιδιών! Καθαρίζουν τα χέρια από τα πάντα, καθαρίζουν το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα παπούτσια γυαλίζουν σαν φρεσκοβαμμένα, μέχρι που δεν γίνεσαι ρεζίλι αν, μετά από ολόκληρη μέρα στη δουλειά,μυρίζουν οι μασχάλες σου.
Μωρομαντηλα μεσα στο αμαξι.....και μαλιστα πολυμορφικο.....απατεωνια μου μυριζει!
-
Είπαμε, είναι για όλες τις χρήσεις.
Α, και τα έχω και στο φορτηγάκι. -
πού είναι η απατεωνιά?
όντως καθαρίζουν τα πάντα -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού είναι η απατεωνιά?
όντως καθαρίζουν τα πάνταΓκομενοδουλειά εννοεί ο γείτονας και μάλιστα εντός του αυτοκινήτου...
Τα έχω τόσο πολύ χρησιμοποιήσει γι αυτή τη δουλειά ως πιτσιρικάς, που κι εγώ δεν μπορώ να φανταστώ άλλη χρήση
-
α κατάλαβα
-
Χθες βράδυ...
Μητέρα: Καλά, αλλά προσπάθησε να κάνεις καλύτερα γράμματα, εντάξει;
μικρός: Πόσο καλύτερα, δηλαδή;
Μ: Ε, σαν της κυρίας, ας πούμε.
μ: ... Τι λες, ρε μαμά, η κυρία έχει πάει Πανεπιστήμιο, ενώ εγώ μόλις πήγα στην πρώτη Δημοτικού,(Τα γέλια τα έριχνε ο μικρός)
Περιττό να σας πω ότι γελούσαμε όλοι μαζί για κάνα μισάωρο...
-
Χθες βράδυ...
μ: ... Τι λες, ρε μαμά, η κυρία έχει πάει Πανεπιστήμιο, ενώ εγώ μόλις πήγα στην πρώτη Δημοτικού,(Τα γέλια τα έριχνε ο μικρός)
Αυτόν θα παντρευτούμε;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Χθες βράδυ...
Αυτόν θα παντρευτούμε;
μην κανεις σαν τον φιλλιπιδη....
δεν θα τον παντρευτητε ολοι μαζι -
Λοιπόν σήμερα οι μικρές μας γίνονται 5 χρονών. Ενώ συνήθως τις ξυπνάμε στι 7.30, σήμερα στις 7.00 εμφανίζεται η μουρίτσα της Έλλης από πάνω μου (κοιμόμουνα) και την ακούω να μου λέει: ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Λοιπόν σήμερα οι μικρές μας γίνονται 5 χρονών. Ενώ συνήθως τις ξυπνάμε στι 7.30, σήμερα στις 7.00 εμφανίζεται η μουρίτσα της Έλλης από πάνω μου (κοιμόμουνα) και την ακούω να μου λέει: ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ!!
Τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Λοιπόν σήμερα οι μικρές μας γίνονται 5 χρονών. Ενώ συνήθως τις ξυπνάμε στι 7.30, σήμερα στις 7.00 εμφανίζεται η μουρίτσα της Έλλης από πάνω μου (κοιμόμουνα) και την ακούω να μου λέει: ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!νικολα
χρονια πολλα να τις χαιρεσαι
παντα γερες και ευτυχισμενες -
Ευχαριστώ!!!!!
Γ@μώτο μεγαλώνουν και θα σταματήσουν να είναι αφασία...
-
Ο μεγάλος καθόταν χθες βράδυ στα σκοτεινά στο δωμάτιό του αφού τον είχαμε βάλει για ύπνο και τους ζωγράφιζε μία 'έκπληξη' για το πρωί με καρδούλες και χρόνια πολλά....
Αλλά το πρωί έγινε τούρκος που ξύπνησαν πριν απ'αυτόν και του χάλασαν την έκπληξη -
Χθες βράδυ...
μ: ... Τι λες, ρε μαμά, η κυρία έχει πάει Πανεπιστήμιο, ενώ εγώ μόλις πήγα στην πρώτη Δημοτικού,
(Τα γέλια τα έριχνε ο μικρός)
Περιττό να σας πω ότι γελούσαμε όλοι μαζί για κάνα μισάωρο...Ηλια να μου το θυμηθεις,αυτος θα γινει μεγαλη αλητρα.Φαινεται αδελφε απο το τροπο που σε κοιταζει.
-
Χρόνια πολλά συμπέθερε.....
Στέλνω μονόπετρο !!!!
(δεν φαντάζομαι να πρέπει να στείλω δύο ? ) -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Λοιπόν σήμερα οι μικρές μας γίνονται 5 χρονών. Ενώ συνήθως τις ξυπνάμε στι 7.30, σήμερα στις 7.00 εμφανίζεται η μουρίτσα της Έλλης από πάνω μου (κοιμόμουνα) και την ακούω να μου λέει: ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ.
Ευχομαι να σου κανουν τα ιδια και στα 75 τους. -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Στέλνω μονόπετρο !!!!
(δεν φαντάζομαι να πρέπει να στείλω δύο ? )Ένα μονόπετρο και μιά DS για τον μπαμπά....
(για να ξεχνάει την απουσία των παιδιών....)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στέλνω μονόπετρο !!!!
(δεν φαντάζομαι να πρέπει να στείλω δύο ? )Ένα μονόπετρο και μιά DS για τον μπαμπά....
(για να ξεχνάει την απουσία των παιδιών....)
Για την νυφούλα μας ....
και για τον συμπέθερο ....
-
Με την DS θα την φέρω στην εκκλησία !!!!!!
(μήπως το παρατραβήξαμε; )
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...