-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
καλημερα....!
λοιπον καταλαβες και εσυ οτι σε αυτοκινητα μεχρι τα 20Κ απλα δεν εχει φτασει σχεδον τιποτα απο την τεχνολογια και μου μιλας ολο για περιφεριακα εξαρτηματα οπως ελαστικα λιπαντικα ενεργητικες αναρτησεις και αντε τα φρενα(ναι εχεις δικιο στο Γκολφ μου το GT εχω κεραμικα...στην 325 μου οχι... )
ναι αν ειχα αυτοκινητο απο 150Κισως θα ειχε κατι μεσα....
μακαρι φιλε δημου να ημουν Στελβιο...αλλα τωρα ειναι και χιονισμενο...
αρα παραμενω στην συννεφιασμενη Μπολωνια..εχω και ενα καρο κλινικες ακομα.....
καλημερα.
Καλησπέρα!!!
Στο αμάξι μου τον 22k έχω α) ESP β) Traction Control γ) λιπαντικά Shell των 20k χιλιομέτρων δ) κινητήρα από αλουμίνιο (συν κάποιες κεραμικές επιστρώσεις στο εσωτερικό των κυλίνδρων) ε) αμορτισέρ αερίου με μεταβλητό ποσοστό απόσβεσης στ) ανάποδης πλέξης ελατήρια ζ) επίπεδο πάτωμα η) υποτυπώδη διαχύτη πίσω και αεροτομή θ) ακροπτερύγια εμπρός και εκτροπείς ροής ι) ηλεκτρονική διαχείριση κινητήρα ια) full digital display ιβ) σασί με ενισχύσεις από ατσάλι υπερυψηλής αντοχής στο σασί. ιγ) καπώ πίσω από σύνθετα υλικά (εντάξει και η BX & AX το είχανε αλλά αν το έβλεπες από κοντά καταλάβαινες με τη μία ότι ήταν πλαστικό)
Δεν έχω ακόμα κεραμικά φρένα!!!
Στα οχήματα των 150k θα βρείς και άλλα περισσότερα.
Ωραία η Bologna (το Stelvio είναι όντως μακρυά...).
φιλε μου καλημερα!
ναι δεν αμφισβητω τα γραφομενα σου αλλα ελπιζα μεσω της Φ1 γενικα η τεχνολογια στα αυτοκινητα να ειχε καποια εξελιξη οπως η αεροναυπηγικη τα τελευταια 20 χρονια....
πιο πολλα εχει μια S Class ως καινοτομιες....
ειδωμεν....
καλη η Μπολωνια αλλα βρεχει και εχει ομιχλη εδω και 4 μερες!
σημερα δεν θα μπω αλλο γι αυτο σας ευχομαι αγαπητοι συμφορουμητες μια υπεροχη μερα...
(Δημητρης γαρ) -
Με τόσα λεφτά να τζιράρονται γύρω από την φόρμουλα ένα δεν υπάρχει τίποτα στημένο, μέχρι να βγει κάποιος να αρχίσει να τα βγάζει στη φόρα. Εδώ άνθρωποι σκοτώνονται μέσα στην πίστα (βλ. Σένα) και κάνουν στη FIA γαργάρες μέχρι να αποφασίσουν να πάρουν μέτρα προστασίας των οδηγών και μιλάμε για το αν υπάρχουν στημένα πρωταθλήματα. Δε σέβονται τις ζωές των οδηγών και θα σεβαστούν τους θεατές. Ή πολύ αθώους τους νομίζουμε ότι είναι, ή πολύ κουτόχορτο τρώμε.
-
Μπράβο στον μεθύστακα για την κούπα και για τον μαυράκο ακόμη μια φορά έδειξε πόσο σημαντική είναι η εμπειρία στο χώρο (τι να κάνουμε τώρα τα έχασε -ολα- στην πρώτη στροφή).
Προσπάθησαν πολύ σκληρά οι Αγγλοι να αποδείξουν για ακόμη μια φορά οτι ειναι ανώτερη φυλή (με χίλιους δυο τρόπους) αλλά στο τέλος δεν τους βγήκε....... και τελικά ο Hamilton ειναι ανώτερος του Senna ή όχι -
... Πάντως έχει επίπεδο το φόρουμ αφού η πλειοψηφία δεν θεώρησε το πρωτάθλημα στημένο.
-
τί στημένα και κουραφέξαλα!
ο ξανθομπούμπουρας πήρε τον τίτλο δίκαια.
Σωστότερα τον έχασε η maclaren.
η maclaren που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ένα δις πρωταθλητή - κακομαθημένο και δύστροπο σε αντιδιαστολή με την απίστευτα καλή επιδοση του Χάμιλτον σε όλο το πρωτάθλημα πλην των 2 τελευταίων αγώνων.
αν είχε ξεκαθαρίσει το νο1 και νο2 και η τιμωρία της ήταν η ίδια με αυτή που της επεβλήθη θα είχε καθαρίσει το πρωτάθλημα.ο ξανθομπούμπουρας τώρα αφού δεν πέτυχε την πρωτιά το 2003 -με μια μόνο νίκη[ η καλύτερη κατ' εμέ χρονιά των τελευταίων ετών: είχαμε 9 ή 10 νικητές εκείνη τη χρονιά;] ούτε το 2005 με 7[?] νίκες το πέτυχε φέτος αφού τα σκ@τωσ@ν στην mclaren.
δικαια - ήταν σταθερός - έκανε τα λιγότερα λάθη από τις άλλες χρονιές - δεν ήταν εντυπωσιακός αλλά πέτυχε 6 νίκες [δίκαιες όλες, και η τελευταία - αν δεν του έκοβε τον γρήγορο γύρο ο λιούις θα ήταν στην πρώτη θέση και δεν θα χρειαζόταν να το 'κανονίσουν' με το Μάσσα] περισσότερες από όλους τους διεκδικητές του τίτλου...
Επίσης πολυ καλή εντύπωση μέσα στον ορυμαγδό των γκρινιάρηδων και των αλληλοκατηγορούμενων έκανε η σοβαρότητα - απάθεια και οι μή εμπρηστικές δηλώσεις. Το γεγονός ότι δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις αλλά βγάζει το σκασμό και πάει στον επόμενο αγώνα μου έκανε θετικότατη εντύπωση...Φέρτε στο μυαλό σας την απίστευτη γκρίνια του αλόνσο του χάμιλτον ακόμη και του μάσσα -
Νομίζω 7...
2 της Ferrari, 2 της McLaren (τελευταία νίκη του DC στην Αυστραλία), 2 της Williams και ο Fissichella με την Jordan...
Φοβερή χρονιά όντως. -
Πολύ ωραία
Δεν ήταν καθόλου στημένο αυτό το πρωτάθλημα - κωμωδία! Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση πως παραμονές του τελευταίου αγώνα ο Μπέρνυ έλεγε 'θα άξιζε το πρωτάθλημα ο Λούης'...
Και στο καπάκι ο μπαμπάς Χάμιλτον δήλωνε 'και δεύτερος να βγει ο γιος μου στο πρωτάθλημα θα πανηγυρίσω σαν να 'χει βγει πρώτος'
-
- Σημειωτέον: ο Λούης προηγείτο με τόσους βαθμούς που αν τερμάτιζε χαλαρά τέταρτος-πέμπτος όπως στο 95% των αγώνων στο πρωτάθλημα θα το 'χε σηκώσει
-
Ναι αλλα ότι έκανε ο Λούης το έκανε με μια 'Ferrari'
Αμαν με τις συνομοσιολογίες...φτάνει. Αν το πρωταθλημα στήθηκε, στήθηκε εξαιτίας της απατεωνίας της McLaren και καλά κάνανε και το δώσανε στην Ferrari, αν το δώσανε,γιατι δεν θα αξίζανε αν το πέρνανε. Αν δεν στήθηκε τότε η McLaren είναι άξια της μοίρας της.
-
Και επίσης ώς διαμαγίας η McLaren που μέχρι και την περασμένη σεζόν χαροπάλευε, φέτος έγινε η υπερομάδα και σε στρατηγική και σε αξιοπιστία και προσαρμόστηκε ΑΜΕΣΩΣ με τα bridgestone με τα οποία η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια renault τα βρήκε σκούρα... Αλλα βέβαια είχε το αστερι ρούκι και τον δις πρωταθλητή, σε αυτούς τα χρωστάει όλα. Πέρσι βέβαια που είχε τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή δεν είχε τον...Stipney
-
pptsmps 8 νικητες ειχαμε το 2003 κατι που εχει συνεβη μονο σε 2 σεζον...Φετος εγινε υπερομαδα η Mclaren???Τι αλλο θα ακουσω???Επειδη ειχε καποιες ατυχες σαιζον???Ανεκαθεν ειναι υπερσυναμη κ υπερομαδα η McLaren...
-
ναι 8 νικητές είχε το 2003
φοβερή χρονιά! [πότε είχε ξαναγίνει;]δικαίως ο ξανθομπούμπουρας πήρε τον τίτλο.
τέλος!!!
ούτε στημένα ούτε χαρισμένα....αντε του χρόνου να φύγει ο δις - νά'ρθει ο Ρόσμπεργκ ή κι ο Κοβα να πάρουν τον τίτλο με τα ασημένια βέλη...
-
Eixe ξαναγινει το 1982 με νικητες Prost-Lauda-Pironi-Watson-Patrese-Arnoux-Tambay-De angelis-Rosberg-Alboreto...10 νικητες δλδ σε μια σαιζον...Ο Kovalainen ειναι η καλυτερη απιλογη κατα την αποψη μου...Αν δεν θελησει η McLaren καποιον Loser που θα κανει τη ζωη του Χαμιλτον ευκολη σε στιλ Φισικελα...
Επίσημο thread: GP Bραζιλίας - Ιnterlagos 2007