-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα ναι.... (θα πάμε Δαναών)
Έχει Πλατανάκι1 στο Δαναών;
Ελα εσύ και θα βάλουμε !!!
-
αααααυτο ειναι
για παμε
Youtube Video -
[quote='SPITFIRE
Άντε να πείσουμε τον ΚΡ και τον Djet να πάμε όλοι μαζί παρέα [/quote]και τον NIGA, και τον NIGA !!!
-
ααααααλα η σημαια μας
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
και τον NIGA, και τον NIGA !!!To γούρι σου έτσι;
-
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
και τον NIGA, και τον NIGA !!!
To γούρι σου έτσι;
το niga δυστυχώς δεν τον βλέπω για 2ήμερο
άλλωστε όπως δήλωσε ο ίδιος... 'Καλά είναι, αλλά όχι για κάθε βδομάδα'
Ίσως όταν πάρει το Cooper-άκι να αναθεωρήσει και να κολλήσει με το... σπορ -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Youtube VideoSerse La Fam !
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
καλα ρε απατεώνα D-JetΔεν είσαι 'ντάξει ρε σπιτ! Εγώ σου έδωσα αμαξάκι σένιο και έχεις και παράπονο κι απο πάνω...
...Αρα εσυ που εισαι ενας ΚΥΡΙΟΣ με 'Κ' κεφαλαιο (μπορει και να πεφτω εξω ) στα μάτια μου θα σου ταίριαζε μια 107
Φχαριστώ... δε με χαλάει το 107, μωρέ... πλάκα σου έκανα!
Τον Καπαπη που τον φανταζομαι πιο σπορ τυπο και του αρεσει το κλασικο να του πιει το αιμα... τον φανταστηκα σε Lotus Cortina
Ξέρεις τι γίνεται... νομίζω πως τελικά ο καθένας επιλέγει κάτι στην κατεύθυνση που του ταιριάζει περισσότερο κάθε φορά, με μόνη διαφορά από τα όνειρά του στο κόστος... πχ, εσύ που είσαι ένας κοινωνικός και σπορτίφ άγαμος νεαρός ( ) λογικά επέλεξες για κύριο ιστορικό σου ένα όμορφο νεανικό ανοικτό αμαξάκι (ΜΠΑ). Αν μπορούσες οικονομικά, πιστεύω ότι μπορεί και να έπαιρνες ένα healey κάτι που δε θα το θεωρούσα απίθανο μελλοντικα.
Από την άλλη, ο NIGA π.χ. έχει δηλώσει φαν του καθημερινού και του μικρού αυτοκινητου. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, μπορεί να θαυμάζει τα ακριβά σπορ αυτοκίνητα αλλά ενδεχομένως κάποια άλλα πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία για αυτόν (αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά). Σίγουρα θα του άρεσε μια 911 αλλά οπωσδήποτε αν είχε να διαθέσει αυτά τα χρήματα πιστεύω πως θα έπαιρνε καμια δεκαριά μίνι, κατρέλ, 2CV, 500 κλπ κλπ...Ο Καπαπής ξέρει τι θέλει πολύ καλά κι ας λέει το αντίθετο.
Η cortina πραγματι θα του έπεφτε γάντι αλλά δε θα μπορούσε να την ευχαριστηθεί με την ιδέα ότι άμα τη σπάσει δε θα μπορέσει ποτέ να τη φτιάξει γιατί δε θα μπορέσει ποτέ να βρει ανταλλακτικά. Το μίνι είναι το φτηνό υποκατάστατο ΙΜΗΟ και μάλλον θα αντλήσει περισσότερη χαρά από αυτό!Τι θα μας ταίριαζε στη φάτσα; Μα, έχοντας συνδεσει προσωπικότητες με πρόσωπα και αυτοκίνητα μετά από τόσο καιρό, νομίζω ότι στον καθένα θα ταίριαζε στη φάτσα του ότι του ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του, διαφωνεις;
-
το niga δυστυχώς δεν τον βλέπω για 2ήμερο
άλλωστε όπως δήλωσε ο ίδιος... 'Καλά είναι, αλλά όχι για κάθε βδομάδα'
Ίσως όταν πάρει το Cooper-άκι να αναθεωρήσει και να κολλήσει με το... σπορΣωστά. Δεν μου πάει ν'αφήσω την οικογένεια.... Καλά τα χόμπυ αλλά θα τα ξαναβρώ αργότερα, τα παιδιά μου δεν θα τα ξαναβρώ.....
Από την άλλη, ο NIGA π.χ. έχει δηλώσει φαν του καθημερινού και του μικρού αυτοκινητου. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, μπορεί να θαυμάζει τα ακριβά σπορ αυτοκίνητα αλλά ενδεχομένως κάποια άλλα πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία για αυτόν (αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά). Σίγουρα θα του άρεσε μια 911 αλλά οπωσδήποτε αν είχε να διαθέσει αυτά τα χρήματα πιστεύω πως θα έπαιρνε καμια δεκαριά μίνι, κατρέλ, 2CV, 500 κλπ κλπ...
Πολύ σωστά με έχεις ψυχολογήσει. Με μία διαφορά. Δεν μου αρέσουν αυτοκίνητα σαν τις Porsche ή τις Ferrari
-
Τι λέτε γι'αυτό;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τι λέτε γι'αυτό;ούτε τσάμπα...
-
Τι λέτε γι'αυτό;
ούτε τσάμπα...
Το ξέρω από πρώτο χέρι...
Φανταστικό αυτοκίνητο, πολύ μπροστά από την εποχή του, εκπληκτικό κράτημα και ζύγισμα και απίστευτο δούλεμα στο μοτέρ όταν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι τριτάχυτο ημιαυτόματο και μέσα είναι ΤΑΙΡΑΣΤΙΟ! Σχεδιαστικά, δεν μπορείς να το πιστέψεις πόσο παλιό είναι και πόσο φρέσκο δείχνει!!!!
Σούπερ κλασσικό και πιστεύω μελλοντικά μεγάλη αξία στο ιστορικό.Στα κατά, βάλε την μηδενική υποστήριξη (να'ναι καλά η audi) σε ανταλλακτικά και τον δύστροπο wankel, που λαδώνει για πλάκα μπουζί, καίει ηλεκτρονικές και γουστάρει να πας αέρα πατέρα για να δουλεύει σωστά.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Στα κατά, βάλε την μηδενική υποστήριξη (να'ναι καλά η audi) σε ανταλλακτικά και τον δύστροπο wankel, που λαδώνει για πλάκα μπουζί, καίει ηλεκτρονικές και γουστάρει να πας αέρα πατέρα για να δουλεύει σωστά.Και μετά λέτε για του Άγγλους
Γι αυτο είπα κι εγώ 'ούτε τσάμπα'. Γιατί είναι ωραίο... μονο για μουσείο
-
Πάντως νομίζω ότι πουλήθηκε πολύ φτηνά...
-
Στα κατά, βάλε την μηδενική υποστήριξη (να'ναι καλά η audi) σε ανταλλακτικά και τον δύστροπο wankel, που λαδώνει για πλάκα μπουζί, καίει ηλεκτρονικές και γουστάρει να πας αέρα πατέρα για να δουλεύει σωστά.
Και μετά λέτε για του Άγγλους
Γι αυτο είπα κι εγώ 'ούτε τσάμπα'. Γιατί είναι ωραίο... μονο για μουσείο
Δεν κατάλαβες! Δεν είναι σκόρπιο! Ίσα ίσα που κατασκευαστικά πλησιάζει πολύ (επικίνδυνα θα έλεγα) τα ΜΒ της εποχής του ενώ είναι κορυφαίο και από πλευράς παθητικής ασφάλειας!
Απλώς το μοτέρ του είναι πολύ ιδιαίτερο διότι είναι wankel. Ζυγίζει λιγότερο από το μοτέρ του μίνι και βγάζει τα 4πλάσια άλογα!
Τα περισσότερα τώρα φοράνε μοτέρ ls100 αλλά αν μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά το wankel , δεν παθαίνει τίποτα. ΑΝ μάθεις, βέβαια, διότι οι περισσότεροι οδηγοί του δεν ξέρουν καν πως δουλεύει, σου κάνει εντύπωση που δεν ξέρουν πως να το συντηρήσουν; -
εχεις δικιο
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
spitfire:
ford capri mkI ή lotus elan +2 (κανονικά έπρεπε να σου φορτώσω ένα Imp, παλιομπαγάσα... άκου 107! )NIGA:
Χαλαρά και εύκολα λευκό Ford Taunus 12Μ του κουτιού ή CooperάκιKP61:
W108 280S (καρμπυρατεράτο), Morris mini cooper S MkI (με διπλές τάπες και προβόλια) και ένα κόκκινο celica αντί για το κορολάκι...
και ένα σκαθάρι και ενα κατρέλ και μια τζούλια και ενα 1750 και.....και ένα μικρό διαμερισματάκι κοντά στο μαγαζί για όταν σε διώξει η γυναίκα σου!Istorikos6:
W107 560sl (trust me)Stubos:
well, το στούμπο (προφανώς) και μια ντεκαποταμπλ Θεά, γιατί έτσι σας αρέσει!Οι σιτροενάδες φίλοι μας GeZ και GeoKy ξέρουν καλύτερα αυτοί από εμάς τι τους πάει...
και τέλος ο SirGus:
μια μια Μ530A....Matra και το ami του, ως έχει!Πέρα από την πλάκα εγώ θα ήθελα να είχα μια Traction μαύρη ( ) κι ας πήγαινα με 5χλμ.
Αλλά προς το παρόν είναι ένα όνειρο.....
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"