-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πιστέκα φιορεντίνα ε?Ιδού το... real thing. 1,5 κιλό κρέας, σε καυτή πλάκα για να ψήνεται όσο τρως! Τα λαχανικά σε ξεχωριστό πιάτο, μάλλον δεν ενδιαφέρουν κανέναν
-
Εμένα πλέον ούτε η φιορεντίνα με ενδιαφέρει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πιστέκα φιορεντίνα ε?
Ιδού το... real thing. 1,5 κιλό κρέας, σε καυτή πλάκα για να ψήνεται όσο τρως! Τα λαχανικά σε ξεχωριστό πιάτο, μάλλον δεν ενδιαφέρουν κανέναν
τί μας βάζεις krus και πρέπει να χάσουμε και περιττά διαολεμένα κιλά.
Εκνευρίστηκα τώρα γι'αυτό για λόγους αντιπερισπασμού βάζω την all time classic photo
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ριγη συγκινησης διαπερασαν το πληθος μολις περασε το τμημα της ΣΝ..το ενδοξο παρελθον της τη κανει να ατενιζει το μελλον με αισιοδοξια!γεια σου κολλητε! δε θα πας για ψαρακι σημερα?
Παλι με ρουφιανιολαμογια ασχολεισαι ρε?
Τοσος καιρος περασες...δεν εχει βγει το ρουφιανιλικηαπο μεσα σου?
-
shut up και βλεπω τα κρεατα τωρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι ρε,αυτος σαμποταρει τον εαυτο του με το γαλλικο που εμπλεξε και του βγαζει συνεχεια προβληματα.. Τι να πεις; Για τον καφε ειπαμε.Να τον παρω λες τηλ ή οχι;Γιατι οποτε τον παιρνω (τηλεφωνο) ολο κατι μου συμβαινει,και μετα μιλαει για την Ηλεκτρα η μαυρογατα..Καλα τωρα με αυτα που ειδα πηγαινε για αμορτισερ στον Κυριο Δημητρη και θα σε φτιαξω καλα!
-
ποστ μόνο και μόνο για να πάνε οι μπριζόλες στην προηγούμενη σελίδα και να μη τις βλέπω
-
+1
-
ρε καρντασια αυτο το Facebook τι ειναι ακριβως?Ξερει κανεις?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι ρε,αυτος σαμποταρει τον εαυτο του με το γαλλικο που εμπλεξε και του βγαζει συνεχεια προβληματα.. Τι να πεις; Για τον καφε ειπαμε.Να τον παρω λες τηλ ή οχι;Γιατι οποτε τον παιρνω (τηλεφωνο) ολο κατι μου συμβαινει,και μετα μιλαει για την Ηλεκτρα η μαυρογατα..
Καλα τωρα με αυτα που ειδα πηγαινε για αμορτισερ στον Κυριο Δημητρη και θα σε φτιαξω καλα!
Θα με κλασεις τα τσιλιμπιθρονια.
-
Καλημέρα.
-
Καλημερα...
-
Όλα καλά;
-
Μια χαρα...γιατι?
-
Εεεε, για το ...
-
Παντα σαγαπουσα...
-
-
Γεια σας και από μένα. Αυριο κόβω την αναβολή.
-
Μην πειραζετε τον ντινο μου...
-
Στον krus πεστα...
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68