-
Το σταμάτησα. Μια καμμένη εκπομπή στον 106,1 είχα...
-
Χαχαχ σου στελνω πμ
-
Η κατάσταση με τα διπλοπαρκαρισμένα εκατέρωθεν στη Μ. Μπότσαρη είναι ανυπόφορη...
-
Να ήταν μόνο εκεί το πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα. Πλέον η πόλη είναι ένα διπλοπαρκαρισμένο μπου@@@@ο.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να ήταν μόνο εκεί το πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα. Πλέον η πόλη είναι ένα διπλοπαρκαρισμένο μπου@@@@ο. -
Βρέχει, προσοχή στους κάφρους.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Βρέχει, προσοχή στους κάφρους.Τώρα γύρισα σπίτι και στο δρόμο συνέχεια κόρναραν (όχι εμάς). Συνέχεια κόρνες, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί κόρναραν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βρέχει, προσοχή στους κάφρους.
Τώρα γύρισα σπίτι και στο δρόμο συνέχεια κόρναραν (όχι εμάς). Συνέχεια κόρνες, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί κόρναραν.
Γαμος?
Νικησε ο Αρης τον Ολυμπιακο στα μπασκετ?
-
Μπα τον ηπιε ο Αρης...
-
Δεν ήταν τέτοιες κόρνες, κόρναρε ο ένας τον άλλο.
-
Ξεκινησε ο Imagine. Τα παιδια εχουν τωρα εκπομπη... κανουν intro του σταθμου.....
Καλη επιτυχια στα παιδια....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξεκινησε ο Imagine. Τα παιδια εχουν τωρα εκπομπη... κανουν intro του σταθμου.....Καλη επιτυχια στα παιδια....
Με πρόλαβες!
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το πρόγραμμα, καλή αρχή στα παιδιά! -
Ε ψιτ λιγούρια, μην ακούτε μόνο 7-9 το απόγευμα
-
O Κανάκης είναι στον σταθμό? Αν ναι ούτε για πλάκα δεν τον ακούω.
-
Eίναι στο σταθμό. Τι σχέση έχει όμως ένας παραγωγός με το αν θα ακούς όλο τον σταθμό?
-
Όλα έχουν σχέση θα σου πω λεπτομέρειες από κοντά άσε που μάλλον θα τις ξέρεις.... Είμαι σίγουρος ότι θα είναι και μεγαλομέτοχος στο σταθμό.
-
Τι σας εκανε ρε παιδια ο κανακης...?
-
Τπτ προσωπικό προς θεού απλά βλέπεις την πορεία του καθενός και κρίνεις. Όχι ότι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε γενικώς αλλά από τη στιγμή που αποζητάς τη δημοσιότητα και εκφέρεις γνώμη επί παντός επιστητού μπορούμε και εμείς οι λήπτες γμωματεύσεων να κρίνουμε.
-
Απλα σε οτι εχει κανει ειναι Νο1...
Τηλεοραση , ραδιο , μαγαζια διασκεδασης!Παντου!
Αυτο δεν μου βγαζει κατι κακο εμενα! -
Νο1? εντάξει αυτό είναι σχετικό και δεν μου λέει και τίποτα βέβαια. Καλά θα τα πούμε απο κοντά τα λοιπά...
Βροχή στο κέντρο πριν λίγο μπλόκαραν τα πάντα πάλι
Posts προς Θεσσαλονικείς