-
Εγώ (θεωρητικά) δίνω 6 μαθήματα στην τελευταία βδομάδα της εξεταστικής οπότε...
-
Εγω μαλλον θα μπορεσω για αυριο.
-
1:26.2 setup Kiνας.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
1:26.2 setup Kiνας.Καλα εσυ δεν εισαι και το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα για χρονους
Αρα για σημερα ακυρο ε?
-
Τελικά πότε τρέχουμε..? Εγώ δυστυχώς δεν είχα το χρόνο καν να δοκιμάσω να κάνω έστω κι ένα γύρο. Θα με βόλευε κι από Δευτέρα.
-
Παιδια οποτε θελετε, πεστε μου και ανοιγω το server αποψε ή τη Δευτερα.
-
Εγω παντως και τις δυο μερες μπορω!Δεν μου λετε μονο σε μενα κουνιεται πολυ πανω κατω στις ευθειες σε αυτη την πιστα???
-
Ουτε και εγω εχω τρεξει κανα γυρω αυτες τις μερες...
Μηπως θα μπορουσαμε να τρεξουμε την αλλη Παρασκευη ?
-
Ο χρήστης Blue shark έγραψε:
Εγω παντως και τις δυο μερες μπορω!Δεν μου λετε μονο σε μενα κουνιεται πολυ πανω κατω στις ευθειες σε αυτη την πιστα???και μενα , φταινε τα bumps
αμα δεν εχετε κανει προπονηση το καθυστερουμε για δευτερα και βλεπουμε...
-
Μην το αργήσετε πολύ, γιατί την άλλη Κυριακή ξεκινάει το UMC S2 και δεν θα προλάβετε να προπονηθείτε τη εβδομάδα που προηγείται του αγώνα
edit: Αύριο το βράδι θα ανακοινωθεί επίσημα το UMC S2 στα sites
-
Ευτυχώς που τελειώνει το πρωτάθλημα εδώ, δεν θα την πάλευα και στα 2! Και στο LFS θέλει πολύ προπόνηση, καμία σχέση με το rFactor.
-
Πρεπει να αγορασεις το παιχνιδι για να παιξεις?
-
Ναι. Μπορείς και με Demo να παίξεις online αλλά μόνο με 2-3 αυτοκίνητα και 1 πίστα αν θυμάμαι καλά. Δεν αξίζει Demo, 35
-
Για να παίξεις γενικώς, όχι! Για να συμμετάσχεις στο UMC S2 ναι.
-
Μάχη στα qual hotlaps του 1ου αγώνα με τον Νίκο
ΥΓ. Κι ακόμα δεν έχει αρχίσαμε
-
Χαμός γίνεται και μ' αρέσει!!!
-
αυριο ειναι ο αγωνας 9:00
θα γινουν τουλαχιστον 13 γυροι , η πιστα ειναι απαιτητικη η κουραση και τα λαστιχα θα παιξουν ρολο.ΥΓ.
εσεις οι απο κει της GVR να μη κανετε highjack το thread , εγω εχω να δηλωσω οτι θα τον πιω τουλαχιστον στους πρωτους αγωνες . -
Πωω το ξέχασα.. Πάω να κάνω κάνα γύρο να δω που πατάω!
-
Μόλις τώρα το έπιασα λίγο. 1:26.7 με setup Κίνας.
-
Ανοιξε ο (τελευταιος) server!
rFactor round 17 Brazil