-
...και εγώ θέλω μια σοβαρή σχέση....μου έχουν γίνει και προξενιά ....έχω πάει σε μερικά ....
Συμπέρασμα ...ΑΛΛΗ φάση.Απο γελοία ως εξαιρετική.
Εχω αποκτήσει και ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ στο θέμα.........με εκείνα και τα άλλα που λένε έφτασα αισίως τα 37 και πάλι μόνος είμαι....
-
Εγώ μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο αφού 'τσακώθηκα' με τη δικιά μου επειδή θέλει να πάω μαζί της στο σκυλάδικο του Βέρτη για τα γενέθλια της αδερφής της και δεν καταλαβαίνει ότι θα κόψω τη φλέβα μου......
Off topic αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επιμένω: 30+ χρόνων είναι οι άνθρωποι, άφησέ τους μόνους.
Αν θέλεις πιό εμπεριστατωμένη άποψη, πμ στον Asimov.
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;;
Λοιπον, θα σου δωσω εγω τη λυση oπως μαντεψε (που να 'ξερε...) ο ililias
Κανονισε να δουν ο ενας τον αλλον χωρις ραντεβου κλπ. Απλα να μιλησουν λιγο. Π.χ. πες του να περασει απο το γραφειο για ψιλη κουβεντουλα. Ρωτα τους μετα πως φανηκε ο ενας στον αλλο. Αν οι απαντησεις ειναι ΟΚ, δωσε στον τυπο (αφου την ενημερωσεις) το τηλεφωνο της, να την παρει. Πες του να μην αργησει. Οχι την ιδια μερα, προς θεου, αλλα την επομενη ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν ειναι να κατσει η φαση, τα υπολοιπα θα τα βρουν μονοι τους.....Αμα θες να ρωτησεις και τί να της πει στο ραντεβου, εδω ειμαστε
(μονο πες του να μην την αφησει μετα απο καμια δεκαρια μερες να παει ταξιδι στο εξωτερικο μονη της)Είχα δίκαιο, τελικά. Ο άνθρωπος είναι ειδικός σε τέτοια θέματα!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Είχα δίκαιο, τελικά. Ο άνθρωπος είναι ειδικός σε τέτοια θέματα!
Κυριως αμα εχει το 2 μπροστα
Ποτε ανεβαινεις Αθηνα, ειπαμε; -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Τα θεμέλια και ο φέρων οργανισμός μίας σχέσης (αν η σχέση ήταν κτίριο) είναι η πρωτόγονη ερωτική έλξη, και όχι η φοβική, ανασφαλής, μαμαδίστικη (κατά Ράντομ) και καθωσπρεπική αγωνία μη και ψοφήσουμε μόνοι μας...Ετσι. Το λεει κι ο ποιητης:
Love is an angel disguised as lust
Here in our bed until the morning comes -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κατα μια διαβολικη ομως συμπτωση και οι δυο με θελουν παρόν.
Ή είναι πολύ πονηροί και σε θέλουν για τρίο ή είναι πολύ ντροπαλοί και θα νιώθουν άβολα οι δυο τους...
Κατα 99% μπορω να σου πω οτι ειναι ντροπαλοι και οι δυο.
Η παρουσια σου θα δυσκολεψει τα πραγματα . Εαν το ειχες χειριστει απο την αρχη διαφορετικα (μεγαλη παρεα +εξοδο) θα ηταν πιστευω καλυτερα .
-
Ε ρε τι συζητάμε 30+χρονοι!!
Θα βλέπουν τα πιτσιρίκια και θα γελάνε...First date for Dummies
-
Τα πιτσιρικια, συντροφε, ειναι πιο μπροστα σε κατι τετοια...
Τον τελευταιο καιρο εχω αναθεωρησει την κοσμοθεωρια μου με αυτα που βλεπω -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τον τελευταιο καιρο εχω αναθεωρησει την κοσμοθεωρια μου με αυτα που βλεπωΦαγαμε πορτα κ αρχισαμε να ψαχνομαστε
-
Οχι, την παλευουμε ακομα, θα το σκοτωσουμε το θηριο
Πρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα με τιτλο: 'Πιτσιρίκες στη μετανεωτερικη ελληνικη κοινωνια. Προοπτικες για τον 21ο αιωνα'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι, την παλευουμε ακομα, θα το σκοτωσουμε το θηριοΠρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα με τιτλο: 'Πιτσιρίκες στη μετανεωτερικη ελληνικη κοινωνια. Προοπτικες για τον 21ο αιωνα'
Ειπα κ εγω γιατι οτι ακους στην γειτονια σου .........................................
-
Πες του φιλου να περασει απο την δουλεια, να πειτε 2-3 μλκιες μεταξυ σας και να δει και την κοπελα, αλλα σε καποια φαση που να τον δει και εκεινη αλλα χωρις να ξερει οτι ειναι αυτος. Μετα της το αναφερεις ('αυτος ειναι ο ταδε που σου ελεγα') και κοβεις αντιδρασεις, αμα δηλωσει ενδιαφερον προχωρας. ΔΕΝ κανονιζεις ραντεβου για τρεις γιατι θα ειστε και οι τρεις πολυ αβολα, ή κανονιζεις 4αδα ή μεγαλυτερη παρεα οπου δεν αναφερεις και τιποτα απο πριν,βλεπει ο ενας τον αλλο και κανονιζουν μονοι τους τι και πως.
-
Δεν κανονίζεις μιά παρτούζα? Θα έρθει και φυσιολογικά!
-
τα 16χρονα απ' ότι φαίνεται τα πάνε καλύτερα από τους 30άρηδες...!
μου φαίνεται ότι όσο γερνούμε κάτι πέφτει...
-
Δεν πέφτει τίποτα, απλά χάνεται...
...το μέτρο.
Απλά τα πιτσιρίκια έχουν ξεφύγει... ξεκάθαρα πράγματα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τον τελευταιο καιρο εχω αναθεωρησει την κοσμοθεωρια μου με αυτα που βλεπωΜα γι αυτό θα γελάνε Χρήστο μου, επειδή αυτό το οποίο συζητάμε είναι σαν να συζητάμε τη διαδικασία κατάποσης ή αναπνοής : ε αυτό είναι ανακλαστικό, δεν το 'μαθαίνεις' στα 30φεύγα
Τα πιτσιρίκια δεν είναι μπροστά είναι εκεί που πρέπει, εμείς έχουμε σκεβρώσει και σερνόμαστε (εγώ δηλ. για να μην παρεξηγηθεί κάνα τζόβενο )
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
... εμείς έχουμε σκεβρώσει και σερνόμαστε (εγώ δηλ.)Τελευταία στιγμή το έσωσες, ήμουν έτοιμος να παρεξηγηθώ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... εμείς έχουμε σκεβρώσει και σερνόμαστε (εγώ δηλ.)
Τελευταία στιγμή το έσωσες, ήμουν έτοιμος να παρεξηγηθώ.
Να το τζόβενο πετάχτηκε σαν
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τα πιτσιρίκια δεν είναι μπροστά είναι εκεί που πρέπει, εμείς έχουμε σκεβρώσει και σερνόμαστε (εγώ δηλ. για να μην παρεξηγηθεί κάνα τζόβενο )
Σοφη κουβεντα....... Κι εγω το ιδιο και ειμαι μολις 32 ρε γμτ..........
-
Πω πω.....
Γεράσατε......
Θελω σοβαρη σχέση.....