-
Ε,δεν παλευεστε με τίποτα εσεις ρε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αμορτισέρ μου είπαν KΥΒ κόκκινο...Αυτοί που στο είπανε, έβαλαν τελευταία φορά αμορτισέρ όταν ήταν το Nissan καινούριο;
-
Πώς καταλαβαίνεις ότι τα αμορτισέρ σου θέλουν αλλαγή;
Μέχρι τι ποσοστό είναι αποδεκτά στο αμορτισερόμετρο; -
Ο χρήστης nightmare_S16 έγραψε:
Ξερει κανεις καθε ποσα χιλιομετρα (στο περιπου) θελουν ανακατασκευη οι TEIN; Για χρηση δρομου μιλαμε οχι πιστα.Επισης που γινεται ανακατασκευη και πόσο κοστιζει συνηθως;
Κανεις
-
Ξέρω παιδιά που τη χρησιμοποιούν και σε πίστα, σε Starlet, και μετά από σχεδόν 2 χρόνια χρήσης, δεν έχουν παρατηρήσει πτώση απόδοσης. Δεν ξέρω για ποσα χλμ μιλάμε, αλλά γενικώς, αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ΤΕΙΝ, μη σε ανησυχεί ιδιαίτερα η συντήρηση.
-
Βέβαια, μη στηριχτείς μόνο στα δικά μου λεγόμενα. Πάρε και μια γνώμη από κάποιον που έχει κάποιο μοντέλο της ΤΕΙΝ και γνωρίζει τι του γίνεται.
Επίσης, δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στη συντήρηση από μοντέλο σε μοντέλο.
-
Ο Μαρακάκης υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να ανακατασκευάσει bilstein ανάρτηση?Ή είναι απόλυτος στα μαμά αμορτισέρ?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Βέβαια, μη στηριχτείς μόνο στα δικά μου λεγόμενα. Πάρε και μια γνώμη από κάποιον που έχει κάποιο μοντέλο της ΤΕΙΝ και γνωρίζει τι του γίνεται.Επίσης, δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στη συντήρηση από μοντέλο σε μοντέλο.
Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Ο Μαρακάκης υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να ανακατασκευάσει bilstein ανάρτηση?Ή είναι απόλυτος στα μαμά αμορτισέρ?Ο Μαρακάκης είναι (σχεδόν) απόλυτος ως προς τα μαμά ελατήρια.
Ως πρώτη ύλη, τώρα, για (ανα-)κατασκευή αμορτισέρ, εξαρτάται. -
Επισης που γινεται ανακατασκευη και πόσο κοστιζει συνηθως;
Κανεις
Ο Raffaelo Amendola απ' ότι ξέρω ανακατασκευάζει όλες τις αναρτήσεις. Στου Αγ. Αναργύρους είναι, ακριβώς διεύθυνση δεν θυμάμαι.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Κανεις
Ο Raffaelo Amendola απ' ότι ξέρω ανακατασκευάζει όλες τις αναρτήσεις. Στου Αγ. Αναργύρους είναι, ακριβώς διεύθυνση δεν θυμάμαι.
Το τηλεφωνο του Raffaelo Amendola ειναι 210-2389468.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Κανεις
Obelix ευχαριστω ...αλλα δε θα παρω.
Δεν προκειται να δωσω μια αναρτηση αξιας 1000+ € να δοκιμαζει ο συγκεκριμενος κυριος.
Επισης απο διαφορα που εχω ακουσει-διαβασει για το συγκεκριμενο κυριο δεν μπορω να πω οτι τον εμπιστευομαι στο ελαχιστο (και γενικοτερα ολους αυτους που ανοιγουν αμορτισερ στην Ελλαδα).Θελω κατι επισημο απο την εταιρια.
-
Δεν έχω τπτ με τον συγκεκριμένο Ορφέα, απλά πηγαίνοντας την χωμάτινη Nismo από το GtiR φίλου σε άλλον μάστορα μετά από 1-2 ειδικές τελειώνε. Ο άνθρωπος την επισκεύασε κι από τότε έχει 2-3 αγώνες χωρίς πρόβλημα.
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Ο Μαρακάκης υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να ανακατασκευάσει bilstein ανάρτηση?Ή είναι απόλυτος στα μαμά αμορτισέρ?bilstein ανακατασκευαζει ο Κυρλαγκιτσης στη Σινδο στη Θεσσαλονίκη.Εαν μενεις εδω,μπορω να σου δωσω το τηλέφωνό του
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δεν έχω τπτ με τον συγκεκριμένο Ορφέα, απλά πηγαίνοντας την χωμάτινη Nismo από το GtiR φίλου σε άλλον μάστορα μετά από 1-2 ειδικές τελειώνε. Ο άνθρωπος την επισκεύασε κι από τότε έχει 2-3 αγώνες χωρίς πρόβλημα.Ορφέα
Δεν ειπα οτι εχεις τιποτα με τον συγκεκριμενο κυριο (και δε θελω να με παρεξηγησεις ), απλα δεν του εχω εμπιστοσυνη.
-
Είναι απλά τα πράγματα. Η αντοχή των αμορτισέρ κρίνεται από την ΑΚΡΙΒΕΙΑ στις διαστάσεις και το φινίρισμα (επιφάνεια) των κινουμένων μερών - φυσικά να μη λυγίζει ο άξονας ή να χαλάνε οι βαλβίδες.
Αντέχουν όλα τα αμορτισέρ; ΟΧΙ. Τα πράγματα είναι απλά, ΕΥΚΟΛΑ δεν είναι.
-
Δεν έχω τπτ με τον συγκεκριμένο Ορφέα, απλά πηγαίνοντας την χωμάτινη Nismo από το GtiR φίλου σε άλλον μάστορα μετά από 1-2 ειδικές τελειώνε. Ο άνθρωπος την επισκεύασε κι από τότε έχει 2-3 αγώνες χωρίς πρόβλημα.
Ορφέα
Δεν ειπα οτι εχεις τιποτα με τον συγκεκριμενο κυριο (και δε θελω να με παρεξηγησεις ), απλα δεν του εχω εμπιστοσυνη.
Sorry μπερδεύτηκα με τον Rallyeman.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ορφέα
Sorry μπερδεύτηκα με τον Rallyeman.
no problem
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
bilstein ανακατασκευαζει ο Κυρλαγκιτσης στη Σινδο στη Θεσσαλονίκη.Εαν μενεις εδω,μπορω να σου δωσω το τηλέφωνό του
Είμαι Αθήνα.Το ξέρω για τον Κυρλαγκιτζη, απλώς έβαλα στον Αθανασίου[bilstein service κ καλά] χειροποίητη αλλά δεν είμαι κ πολύ ευχαριστημένος κ έλεγα οταν θα τρωγε τα ψωμιά της ν πήγαινα στο Μαρακάκη.
-
Για επισκευή/ανακατασκευή/ρύθμιση των Bilstein μπορείς να πας και στην BUD Racing. Είναι στην Κάρπου, στα σύνορα Παγκρατίου-Ν.Κόσμου.
Περί Αναρτήσεων