-
pasxo οτι ναναι λες ασε που η μνημη σου μαλλον ειναι χρυσοψαρου..
μετα φταινε οι αλλοι που κανουν ανασκοπησεις στις 'θρυλικες' πορειες του οσφπ...
ο οσφπ φετος πιστευω θα σηκωσει το πρωταθλημα (οχι τοσο ανετα οσο διατεινεσαι ομως) και μπορει...εχει την ευκαιρια.. να κανει κατι καλο φετος στο τσαμπιονς λιγκ..
του βγηκαν γκαλετι λεντεσμα λουα λουα και ο τζορτζεβιτς κανει οτι μπορει πριν παει στο νεκροταφειο ελεφαντων..μη φερεσαι σα να κερδισες χθες γιατι δεν κερδισες...η επαρση ειναι κακο πραγμα!
αντιθετα η μετριοφροσυνη κανει πολυ καλο..παρε ενα παραδειγμα απο το λεμονακο που μεχρι χθες ηταν για πεταμα και σημερα δεν ειναι!περισσοτερο θα ελεγα 'οριστε ενας καλος γαυρος' αν ελεγες 'οκ παιδες απλα παιξαμε καλη μπαλα χθες με τη ρεαλ'...
αντιθετως πελαγοδρομεις! ολα ειναι συναρτηση πασχο! μη το ξεχνας αυτο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
pasxo οτι ναναι λες ασε που η μνημη σου μαλλον ειναι χρυσοψαρου..μετα φταινε οι αλλοι που κανουν ανασκοπησεις στις 'θρυλικες' πορειες του οσφπ...
ο οσφπ φετος πιστευω θα σηκωσει το πρωταθλημα (οχι τοσο ανετα οσο διατεινεσαι ομως) και μπορει...εχει την ευκαιρια.. να κανει κατι καλο φετος στο τσαμπιονς λιγκ..
του βγηκαν γκαλετι λεντεσμα λουα λουα και ο τζορτζεβιτς κανει οτι μπορει πριν παει στο νεκροταφειο ελεφαντων..μη φερεσαι σα να κερδισες χθες γιατι δεν κερδισες...η επαρση ειναι κακο πραγμα!
αντιθετα η μετριοφροσυνη κανει πολυ καλο..παρε ενα παραδειγμααπο το λεμονακο που μεχρι χθες ηταν για πεταμα και σημερα δεν ειναι!
περισσοτερο θα ελεγα 'οριστε ενας καλος γαυρος' αν ελεγες 'οκ παιδες απλα παιξαμε καλη μπαλα χθες με τη ρεαλ'...
αντιθετως πελαγοδρομεις! ολα ειναι συναρτηση πασχο! μη το ξεχνας αυτο!
Λεω ο,τι να ναι; Αμα το λες,να το παραδεχτω.. Επαρση (εσυ τη βλεπεις ετσι,ειναι η πραγματικοτητα) εχω μονο οσον αφορα το ελληνικο πρωταθλημα γιατι δεν τιθεται καν θεμα συζητησης για το ποιος ειναι καλυτερος.Μετα κανεις λαθος δε φταινε οι αλλοι που κανουν ανασκοπησεις για τις θρυλικες πορειες του γαυρου γιατι εγω τουλαχιστον με το παραπανω δεν τους δινω το δικαιωμα.Και στο κατω κατω δε με ενδιαφερει που εχασα χτες,με ενδιαφερει που μια ρεαλ (με γκουτι,ραουλ,κασιγιας,σναιντερ,μετσελντερ,νιστελρου,ρομπινιο,σαλγκαδο,σερχιο ραμος ελεος για οσους λενε οτι δεν ειναι η παλια ρεαλ λες και ειναι αστερας τριπολης.. ) ήθελε το ανελεητο σπρωξιμο του διαιτητη και της τυχης για να με κερδισει στην εδρα της.Αν αυτο για σενα λεγεται επαρση και οχι πραγματικοτητα,τοτε θα πρεπει να το γυρισεςι κι εσυ στο σκουος φιλε..
Επισης τις συναρτησεις ασε να τις ξερω καλα,μη μου το υπενθυμιζεις..Για το οτι ειναι τρελη ευκαιρια φετος,ξαναλεω,και δες το ποστ του ασιμοφ,η ευκαιρια αυτη δημιουργηθηκε απο την ιδια την ομαδα..δε στραβοπατησε κανεις και ετρεξε ο ολυμπιακος να 'αγορασει' συνθηκες ευνοικες για την πρόκριση του.Το πιασες;Ακομα; Ε τι αλλο να κανω,ξαναδιαβασε το ποστ το δικο μου πανω απ του ασιμοφ και το δικο του μετα 150 φορες για τιμωρια..Κι επειδη προφανως σε εχουν φλομωσει εκει πανου οι εφημεριδες (οποιες τις εχει διαβασει καταλαβαινει.. ) παρε και τι λενε ΙΣΠΑΝΟΙ (προσεχε οχι εγω που τα εχω χασει και εχω μνημη χρυσοψαρου... ) για το επομενο παιχνιδι και κλαψε.. :
**Το καλύτερο όμως το είπε πάλι ο εκφωνητής της COPE στην αποφώνηση του παιχνιδιού: 'Πολλαπλασιάστε τον κόσμο που είδαμε απόψε επί 10, προσθέστε έναν παίκτη στον Ολυμπιακό, αφαιρέστε το προνόμιο να παίζουμε στην έδρα μας και... Dios mio (Θεέ μου), μας περιμένει η κόλαση!' **
Αυτα,περαστικα,και συνεχιζε εσυ να νομιζεις οτι ολα αυτα ειναι επαρση. -
http://www.sport24.gr/html/ent/639/ent.202639.asp
**Αν η Ρεάλ παίξει έτσι στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είναι σε θέση κι έχει την ποιότητα να μας βάλει περισσότερα γκολ από όσα βάλαμε εμείς σήμερα. **Δεν υπάρχει δικαιολογία για την εμφάνιση μας. Κρατάμε μόνο τη νίκη και αν δεν αλλάξουμε προς το καλύτερο μας περιμένουν δύσκολα βράδια', δήλωσε ο Γκούτι.
'Ήμουν πολύ τυχερός γιατί είχα ήδη αρχίσει να πέφτω από την άλλη πλευρά, άπλωσα το χέρι μου τελευταία στιγμή και απέκρουσα. Ήμασταν πολύ τυχεροί σε αυτή τη φάση. Ο Ολυμπιακός μας εξέπληξε. Ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από τον Μπερναμπέου τη φετινή χρονιά.
Αν παίξουμε έτσι στην Αθήνα δεν θα έχουν τύχη, έχοντας υπόψη μας πως ο Ολυμπιακός σήμερα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ώστε να μην έχουμε περιπέτειες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που δεν το έβαλε κάτω',δηλωσε ο Κασιγιας.
'Παίξαμε πολύ άσχημα. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις. Για μία ακόμα φορά μας έσωσε ο Κασίγιας αλλά αυτό δεν θα γίνεται για πάντα. **Αν θέλαμε να είμαστε ειλικρινής είμαστε πολύ τυχεροί και πολύ άτυχος ο αντίπαλος. **Είναι απίστευτο. Μας έκαναν να τα χάσουμε σε αρκετές στιγμές. Παίξανε με τρομερή ψυχή. Συγχαρητήρια'.,δηλωσε ο Σαλγκαδο.
Περάσαμε δύσκολες στιγμές με τον Ράμος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. **Η δυναμική του Ολυμπιακού μας απορύθμισε. **Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο δυνατό τον Ολυμπιακό, αλλά ευτυχώς έχουμε μεγάλους παίκτες και δύο από αυτούς, Ρομπίνιο και Κασίγιας μας ξελάσπωσαν'.,δηλωσε ο Μετσελντερ.
Μετα απο τα παραπανω αν συνεχισεις και νομιζεις οτι μιλησα με επαρση,τι να σε πω ρε καρνταση,θα φταιει το νερο μαλλον εκει.. Μικρη σημειωση,οι παικτες που τα λενε αυτα,ναι ξερω,κατι ανυπαρκτοι τυποι με μηδεν εμπειριες και ασχετοι..
-
πασχο δε θα γινω κακος μαζι σου γιατι και γω βαριεμαι πολυ τα 'ελληνικα' γνωστα μπουτομπερδεματα..
χθες σκεφτομουν στο 1-2, που χαρηκα σε πληροφορω γιατι ουτε τη παλια ρεαλ ουτε τη νεα που παιξατε εχω σε καμια εκτιμηση, οτι σε περιπτωση νικης του οσφπ εχουμε να ακουσουμε παλι της παναγιας τα ματια..
του στυλ 'μεγκα μπαλα ο οσφπ', ' χεστηκε η ρεαλ απανω της' , ' ο βασιλιας χουαν καρλος επαθε συγκοπη απο τον αντζα¨' κτλ κτλ...αυτο που μου τη δινει δεν εινα η επιτυχια ενος οσφπ η ενος παο η μιας αελ στην ευρωπη...μου τη δινει η επαρση την οποια ναι εχεις αστειρευτη...και δυστυχως εισαι κλασικο δειγμα ελληνα οπαδου και οχι φιλαθλου..
εγω που οι γνωσεις μου στη μπαλα ειναι περιορισμενες ενω στο σκουος πλουσιες αφου με παρακινεις να παω να παιξω θα σου πω το εξης...
1)ο οσφπ χθες επαιξε μπαλα
2)ο οσφπ χθες εχασε 4-2
3)ο οσφπ εχασε χθες απο τη ρεαλ
4) μπορουσε να κερδισει ο οσφπ τη ρεαλ? οχι δε κοβω το χερι μου, νομιζω πως οχι
5) μπορουσε να παρει βαθμο? ναι μπορουσε
5,5)πηρε βαθμο? οχι
6)μπηκε στον ποδοσφαιρικο χαρτη με τις 2 εμφανισεις του?ναι
7) ο ιδιος οσφπ εφερε Χ με τη λατσιο? ναι
χεστηκε η ρεαλ απανω της? ακομα και τον αστερα τριπολης να βαλεις με φανελες της ρεαλ δε θα χεζεται πανω του
9) σφαγιαστικη διαιτησια? εδω τι λενε? ναι η ρεαλ ειναι ενας απο τους οσφπ της ευρωπης! τι περιμενες?
10) ελπιζουμε ολοι να κανει μια νικη επι της ρεαλ ο οσφπ? ναι νομιζω ενδομυχα ολοι θα το θελανε
11) πρεπει να μας σπανε τα @@ με παραμυθια οι γαβροι που μεχρι περσι ηταν συλλογεις τεμαχιων εις τας ευρωπας? οχι αν θελουν να λεγονται ευρωπαιοι
12) πρεπει να αρχισω σκουος? οχι, ξερω τενις ευχαριστω
13) διαβαζω εφημεριδες της πολης? δες τι γραφω για τον παοκ μου και θα καταλαβεις
14) ειναι ο πασχος στον κοσμο του? οχι απλα γουσταρει να κανει χαβαλεκαι μετα απο ολο αυτο που νομιζω οτι εχει ξεπερασει τις 500 λεξεις και θα πρεπε να πληρωθω...
το μεγαλο ερωτημα φιλε πασχο ειναι.....(τυμπανα)
τι απεγιναν τα 40 προφυλακτικα του ρομπινιο?
υγ. μη μου μιλας ετσι, με στενοχωρεις!
-
Σκουος εχει πλακα λενε παντως...
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Αργησες..
-
ειχαμε τους γαβρους, ηρθαν και τα χανουμια!
-
Φοβερο παιχνιδι χθες. Αγωνια απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο. Μπραβο στο γαυρο για την εμφανηση.Ατυχο το αποτελεσμα αλλα με τετοιες εμφανησεις δεν εχει να φοβαται τιποτα.
-
Αν με 2 καλές εμφανίσεις οι φίλοι του Ολυμπιακού κάνουν λες και κέρδισαν το CL, τι θα γίνει αν γίνουν πραγματικά σεβαστή ομάδα στην Ευρώπη, δηλ. κάθε χρόνο να περνάνε από τους ομίλους στην επόμενη φάση (των 16 αν θυμάμαι καλά) ?
Διότι μέχρι στιγμής πιο πολύ ταιριάζει η περισυλλογή και η αυτοσυγκέντρωση, δεδομένου πως αν και η ομάδα έχει αυτά τα μυαλά (ελπίζω πως όχι, δείχνουν σοβαρότεροι από κάθε άλλη χρονιά) όταν έρθει η Ρεάλ εδώ αν παίξει καλά θα φύγει με ένα 0-2
Δεν έγινε ακόμα υπερομάδα στα Ευρωπαϊκά πλαίσια ο Ολυμπιακός, οπότε μεγάλη μπουκιά φάε...
Και, στο κάτω-κάτω, καλύτερα να κερδίζεις με μισό-μηδέν και να προκρίνεσαι, παρά να παίζεις μπαλάρα και να χάνεις. Και ο Ολυμπιακός ΕΧΑΣΕ... Υπενθυμίζω και την ΑΕΚ πριν χρόνια, ΑΗΤΗΤΗ τερμάτισε τους ομίλους και ...αποκλείστηκε.
Ως προς το ματς: μην τρελλαινόμαστε με το διαιτητή, 'έσπρωξε' τη Ρεάλ αλλά όλες οι σοβαρές αποφάσεις του ήταν σωστές (αποβολή, πέναλτι, το θέατρο του Ρομπίνιο). Το σπρώξιμο ήταν αναμενόμενο ρε παιδιά, ολόκληρη Ρεάλ στην έδρα της έπαιζε... Μ' αρέσει πάντως να θυμόμαστε τη διαιτησία στην Ευρώπη, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα προφανώς είναι άψογη
Κατά τα λοιπά, μπράβο στον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλή μπάλα, ιδίως μάλιστα που ήταν 80 λεπτά με 10 παίκτες! Δεν τον έχω ξαναδεί πότε τόσο καλό. Ιδίως το τρέξιμο, οι αντεπιθέσεις, το 'στήσιμο' και η νοοτροπία είναι ενδείξεις μεγάλης ομάδας -αρκεί να μη πάρουν τα μυαλά τους αέρα, πως έγιναν Μίλαν.
Βέβαια, ο πολυδιαφημισμένος Λούα-Λούα στα ζόρικα χάθηκε και ο Νικοπολίδης έπιασε 2-3 αλλά έφαγε 2 γκολ όρθιος (σαφώς και φέρει ευθύνη στο 3-2 και το 4-2, οι σωστοί τερματοφύλακες κάνουν ό,τι και ο Κασίγιας...). Ευτυχώς που ήταν ο γερο-Τζόρζεβιτς πάλι (τι παικταράς... ) και καθάριζε γενικώς...
Εν ολίγοις, μπράβο στον Ολυμπιακό αλλά όχι και για (τέτοια) πανηγύρια...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και, στο κάτω-κάτω, καλύτερα να κερδίζεις με μισό-μηδέν και να προκρίνεσαι, παρά να παίζεις μπαλάρα και να χάνεις.Μιλάω προσωπικά και ειλικρινέστατα, εμένα δε με ενδιαφέρει αυτό που λες. 1000 φορές να παίζω μπαλάρα και να χάνω, παρά να κερδίζω με μισό μηδέν (όπως κέρδισα το πρωτάθλημα πέρσι ας πούμε - με άνεση κιόλας) και σιχτήριζα την ώρα και τη στιγμή που σηκώθηκα να πάω στο γήπεδο. Ας παίζω εγώ μπαλάρα, κι ας χάνω. Γιατί όταν θα κερδίζω - αφού δε γίνεται να χάνω συνέχεια - με μπαλάρα όπως στη Βρέμη, θα είναι πολύ μεγαλύτερη η ικανοποίηση από αυτό που πήρα από την ομάδα ως οπαδός, παρά η όποια άνοστη πρόκριση στους 16 ή τους 8. Προτιμώ να έχω την αντίπαλη ομάδα στο καναβάτσο κι ας τύχει να φάω κάποτε μια ξεγυρισμένη που θα με ρίξει νοκ άουτ, παρά να γίνομαι τα σάπια σανίδια πάνω στα οποία θα πατήσει ο αντίπαλος και θα στραμπουλήξει το πόδι του.
-
Μάνο η κατάκτηση του Euro ήταν 'σάπια σανίδια' για σένα ή 'μπαλάρα'?
-
Αν πω πως ήτανε μπαλάρα είναι σα να ομολογώ πως είμαι άμπαλος. Σάπια σανίδα all the way. Βέβαια τόσο μπορούσαμε να παίξουμε, τόσο παίζαμε, οπότε κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και δεδομένα το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου.
-
Οι νίκες σε κάνουν μεγάλη ομάδα, όχι το να παίζεις καλή μπάλα και να χάνεις. Γιατί οι νίκες φέρνουν τα λεφτά, τους μεγάλους παίκτες, το σεβασμό των οπαδών και των διαιτητών. Η καλή μπάλα είναι εφήμερη αν δε συνοδεύεται από αποτελέσματα. Και στη φάση που είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι πρόσφατα στην Ευρώπη, οι νίκες χρειάζονται.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Και, στο κάτω-κάτω, καλύτερα να κερδίζεις με μισό-μηδέν και να προκρίνεσαι, παρά να παίζεις μπαλάρα και να χάνεις.
Μιλάω προσωπικά και ειλικρινέστατα, εμένα δε με ενδιαφέρει αυτό που λες. 1000 φορές να παίζω μπαλάρα και να χάνω, παρά να κερδίζω με μισό μηδέν (όπως κέρδισα το πρωτάθλημα πέρσι ας πούμε - με άνεση κιόλας) και σιχτήριζα την ώρα και τη στιγμή που σηκώθηκα να πάω στο γήπεδο. Ας παίζω εγώ μπαλάρα, κι ας χάνω. Γιατί όταν θα κερδίζω - αφού δε γίνεται να χάνω συνέχεια - με μπαλάρα όπως στη Βρέμη, θα είναι πολύ μεγαλύτερη η ικανοποίηση από αυτό που πήρα από την ομάδα ως οπαδός, παρά η όποια άνοστη πρόκριση στους 16 ή τους 8. Προτιμώ να έχω την αντίπαλη ομάδα στο καναβάτσο κι ας τύχει να φάω κάποτε μια ξεγυρισμένη που θα με ρίξει νοκ άουτ, παρά να γίνομαι τα σάπια σανίδια πάνω στα οποία θα πατήσει ο αντίπαλος και θα στραμπουλήξει το πόδι του.
Με γλυτωσες απ το γραψιμο..
Kid,μπαλαρα ηταν..
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αν πω πως ήτανε μπαλάρα είναι σα να ομολογώ πως είμαι άμπαλος. Σάπια σανίδα all the way. Βέβαια τόσο μπορούσαμε να παίξουμε, τόσο παίζαμε, οπότε κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και δεδομένα το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου.Θεωρείς ότι ο χθεσινός Ολυμπιακός έπαιξε με διαφορετική φιλοσοφία από την Εθνική? Επειδή εγώ αυτό που είδα εχθές ήταν έναν Ολυμπιακό να αμύνεται από το 1 μέχρι το 90 και ότι κάνει επιθετικά να το κάνει από στημένες φάσεις + αντεπιθέσεις. Ούτε κατοχή είχε, ούτε νομίζω έκανε κάποια φάση από οργανωμένη επίθεση (και όχι αντεπίθεση).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι νίκες σε κάνουν μεγάλη ομάδα, όχι το να παίζεις καλή μπάλα και να χάνεις. Γιατί οι νίκες φέρνουν τα λεφτά, τους μεγάλους παίκτες, το σεβασμό των οπαδών και των διαιτητών. Η καλή μπάλα είναι εφήμερη αν δε συνοδεύεται από αποτελέσματα. Και στη φάση που είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι πρόσφατα στην Ευρώπη, οι νίκες χρειάζονται.Το πρωιμοτερο σταδιο ομως ειναι να παιξεις λιγη καλη μπαλιτσα στην αρχη και να μην κανεις τη φουσκα απ το πυθενα σε δυο τρεις αγωνες,το σταδιο που βρισκεται τωρα ο Ολυμπιακος δλδ..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι νίκες σε κάνουν μεγάλη ομάδα, όχι το να παίζεις καλή μπάλα και να χάνεις. Γιατί οι νίκες φέρνουν τα λεφτά, τους μεγάλους παίκτες, το σεβασμό των οπαδών και των διαιτητών. Η καλή μπάλα είναι εφήμερη αν δε συνοδεύεται από αποτελέσματα. Και στη φάση που είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι πρόσφατα στην Ευρώπη, οι νίκες χρειάζονται.υπαρχουν ομως και μερικοι connoisseurs οπως εγω κ ο μανος που προτιμουμε να βλεπουμε μπαλα και ας χανουμε...
(στο προηγουμενο κειμενο σου παντως σχεδον απολυτα συμφωνω)
την εθνικη μπορει να τη γουσταρουμε αλλα ωραιο ποδοσφαιρο παιζει σπανιοτατα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν πω πως ήτανε μπαλάρα είναι σα να ομολογώ πως είμαι άμπαλος. Σάπια σανίδα all the way. Βέβαια τόσο μπορούσαμε να παίξουμε, τόσο παίζαμε, οπότε κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και δεδομένα το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου.
Θεωρείς ότι ο χθεσινός Ολυμπιακός έπαιξε με διαφορετική φιλοσοφία από την Εθνική? Επειδή εγώ αυτό που είδα εχθές ήταν έναν Ολυμπιακό να αμύνεται από το 1 μέχρι το 90 και ότι κάνει επιθετικά να το κάνει από στημένες φάσεις + αντεπιθέσεις. Ούτε κατοχή είχε, ούτε νομίζω έκανε κάποια φάση από οργανωμένη επίθεση (και όχι αντεπίθεση).
Για τις συνθήκες (10 παίκτες, έδρα αντιπάλου -και τι αντιπάλου-) έπαιξε άριστα, όπως ακριβώς έπρεπε.
Και τα γκολ από αντεπιθέσεις μετράνε εξίσου, ξέρεις (για να μην πω πως είναι πιο γλυκά, πχ. Αγιαξ-ΠΑΟ 1996 )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θεωρείς ότι ο χθεσινός Ολυμπιακός έπαιξε με διαφορετική φιλοσοφία από την Εθνική? Επειδή εγώ αυτό που είδα εχθές ήταν έναν Ολυμπιακό να αμύνεται από το 1 μέχρι το 90 και ότι κάνει επιθετικά να το κάνει από στημένες φάσεις + αντεπιθέσεις. Ούτε κατοχή είχε, ούτε νομίζω έκανε κάποια φάση από οργανωμένη επίθεση (και όχι αντεπίθεση).
Ρε συ κανει μπαμ οτι εισαι αμπαλος.. Που μου θες και κατοχη απο μια ομαδα με 10 παικτες.Και σαφως οχι δεν ηταν το χτεσινο αντιποδοσφαιρο οπως της Εθνικης,γιατι ο Ολυμπιακος εβαλε 2 γκολ ειχε 10 ευκαιριες για γκολ,δεν του δοθηκε πεναλτυ και στο 89 και 92 ειχε δυο ευκαιριες για γκολ που ο ιδιος ο θεος κατεβηκε και κλεισε τα ρολα στο τερμα του μαλακα.Αν εσυ χτες περιμενες να δεις κατοχη και συνεχομενο σφυροκοπημα απο μια ομαδα του Ολυμπιακου με 10 παικτες εκτος με τη ρεαλ τοτε μαλλον ησουν στο οακα και εβλεπες το μπασκετ..οχι το ποδοσφαιρο..την επομενη φορα σκεψου λιγο καλυτερα ρε συ..ακου συγκριση το χτεσινο με της εθνικης στο euro..
Champions League 2007-08