-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο απογονεΐσμός ας περιμένει λίγο, σε κάποια χρόνια θα τρώμε κλωτσιές όποτε πλησιάζουμε το χώρο ΤΗΣ. Οπότε....Χτες το βράδυ που τον κρατούσα αγκαλιά για να κοιμηθεί, σκεφτόμουν 'ρε μπαγάσα, τώρα μου κάνεις γυμνάσια για να μη σε αφήσω μόνο, και σε δεκαπέντε χρόνια ούτε ζωγραφιστό δε θα θέλεις να με βλέπεις'
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έλα όποτε θέλεις, δεν υπάρχουν δένδρα πλέον.
Koyk, τι θα γίνει με το ban του κυρίου?Άστον, έχει άλλα βάσανα: Αντιγράφει τον Φιλιππίδη. Και σε ρωτάω: Θα τον ήθελες για πεθερό;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ο απογονεΐσμός ας περιμένει λίγο, σε κάποια χρόνια θα τρώμε κλωτσιές όποτε πλησιάζουμε το χώρο ΤΗΣ. Οπότε....
Χτες το βράδυ που τον κρατούσα αγκαλιά για να κοιμηθεί, σκεφτόμουν 'ρε μπαγάσα, τώρα μου κάνεις γυμνάσια για να μη σε αφήσω μόνο, και σε δεκαπέντε χρόνια ούτε ζωγραφιστό δε θα θέλεις να με βλέπεις'
Είμαι ο μπαμπάααααα της. Όταν με βλέπει σηκώνει τα χέρια ανοιγοκλείνοντας τις γροθίτσες της για να την πιάσω αγκαλιά και σφίγγεται πάνω μου μόλις τη σηκώσω γελώντας. Ε, ας υποφέρουμε και λίγο.
-
Τα παρουσιάζετε όλα τόσο ρόδινα...
-
Ντίνο, κάνε ένα ρε.
-
Επίσης!
-
τον αρεσε η ιδεα τον ντινουντινουντινουκο...
θα γινει σαν τον κουκ-νικηφορος..
-
Χειρότερος από τον κουκ θα γίνω.
-
Όταν αγαπάς κάτι, βλέπεις τις δυσκολίες με άλλο μάτι. Ν' ακούσεις μάνα να λέει 'πρέπει να με πληρώνουνε που κάνω καλά το σκατόπαιδο', άλλη [παλιά γειτόνισσα] που φώναζε κάθε μισή ώρα 'Σκάσε μεγάλε! Βούλωστο μικρέ!' στους 2 γιους της, να δεις μάνα να χτυπάει το παιδί της με τη λάμα του μαχαιριού της κουζίνας και να του δαγκώνει με μανία τα χέρια, άλλη να το βαράει με σκληρό πασούμι.... Ε, τέτοιοι γονείς αφηγούνται τα ίδια πράγματα ως κόλαση. Είναι θέμα επιθυμιών, χαρακτήρων και συναισθημάτων.
-
Καταλαβα ποσο μ' αγαπουσε ο πατερας μου ,οταν εκανα δικο μου παιδι.
Κωσταντινε δεν ειναι ροδινα αλλα τα παιδια μας τα κανουν να ειναι ροδινα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν αγαπάς κάτι, βλέπεις τις δυσκολίες με άλλο μάτι. Ν' ακούσεις μάνα να λέει 'πρέπει να με πληρώνουνε που κάνω καλά το σκατόπαιδο', άλλη [παλιά γειτόνισσα] που φώναζε κάθε μισή ώρα 'Σκάσε μεγάλε! Βούλωστο μικρέ!' στους 2 γιους της, να δεις μάνα να χτυπάει το παιδί της με τη λάμα του μαχαιριού της κουζίνας και να του δαγκώνει με μανία τα χέρια, άλλη να το βαράει με σκληρό πασούμι.... Ε, τέτοιοι γονείς αφηγούνται τα ίδια πράγματα ως κόλαση. Είναι θέμα επιθυμιών, χαρακτήρων και συναισθημάτων.και εγω την δαγκωνα στα μπρατσακια και στα μπουτακια της
ηθελα να την φαω οταν, σπανια, την αλλαζα
τωρα δεν μπορω
-
Μη λέτε τέτοια ρε, μας διαβάζουν και γυναίκες. Λίγο έχουμε εκτεθεί γενικώς ως άνδρες; Μη βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, έχουμε και ελεύθερα παιδιά στην παρέα.
Εγώ, πάντως, δεν έχω αλλάξει ποτέ παιδί.
Ούτε φαγητό τους φτιάχνω, ούτε τα πλένω, ούτε τίποτα.
Είναι γυναικείες δουλειές αυτές.
Άντε, γιατί Α. -
Eμένα οι γονείς μου έκαναν 5 παιδιά και τους κάναμε τη ζωή κόλαση γιατί ήμασταν πολύ ζωηρά.Τώρα που μεγαλώσαμε και τα 4 έχουν φύγει,ένα στην Πάτρα και 3 στην Αθήνα,από το σπίτι,οι γονείς μου αναπολούν με νοσταλγία τα χρόνια που ήμασταν μικρά!
Όταν με το καλό γίνω γονιός μάλλον θα καταλάβω γιατί. -
Ναι, ναι! Έχει δίκηο ο Αμαλιαδιώτης!!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι, ναι! Έχει δίκηο ο Αμαλιαδιώτης!!!
Το κάνω κουότε για να μην το κάνεις έντιτ. Ένα έχω να πω:
ΓΙΕΣ!!!!!!!!
-
Σύλλογος Α.Μ.Α.Ν. !!!
ΥΓ Φυσικά, και που το έκανες quote, μπορώ να το κάνω edit!
-
Σημερα το πρωι η πρωτη και μοναδικη φορα που ειμουνα αφηρημενος για 3 λεπτα παραλιγο να παθουμε μεγαλο κακο.
Για πότε πηγε στο μεσα δωματιο η μικρη, για πότε ανοιξε την μπαλκονοπορτα και βρεθηκε ενα μετρο πριν την ακρη του μπαλκονιου, δεν καταλαβα.
Ευτυχως την προλαβα στο τσακ. ΟΥΦ!!! -
Koyk,
Έχω πάρει και σκρίνσοτς, ρεεεεεειιιιιιιι.
Τι με πέρασες, Πυργαίο;εδιτ
Μανώλη, δεν έχετε κάγκελα στο μπαλκόνι; Ή φοβήθηκες ότι μπορεί να σκαρφάλωνε;
-
Εχουμε αλλα μονο κατα μηκος του μπαλκονιου. Στο πλατος εχουμε μονο ενα 'τοιχαλάκι' περιπου 70 ποντους υψος.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...