-
-
-
Αλλιώς εκλαμβάνεται όμως.
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η McLaren κατάθεσε έφεση.Και γιατί γίνεται???
Ααα...ξέχασα...για το καλό του σπορ...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αλλιώς εκλαμβάνεται όμως.Εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν πως ο Αλόνσο είναι απαράδεκτος παρτάκιας και ότι γενικά είναι κατάπτυστος αυτός που απειλεί να καταστρέψει την ίδια του την ομάδα (και τελικά το κάνει) για να μείνει αυτός στον αφρό. Γι αυτό και είναι ο μόνος οδηγός από τότε που άρχισα να παρακολουθώ F1, που δεν θα ήθελα να δω ποτέ στη Ferrari. Όμως, θεωρείς πως η ΜcLaren του φέρθηκε όπως θεωρούμε ότι είχε δεσμευτεί εξ αρχής; Δεν μιλάω για νο1, μιλάω για καθαρά ίση μεταχείρηση.
Γιατί εμένα μου φάνηκε σαν σιγά σιγά να υπήρχε η από την McLaren εκπορευόμενη γραμμή στον Τύπο ότι ο νεαρός φέρελπις Lewis ήρθε από το πουθενά και με αποκλειστικό αρωγό το ταλέντο του, πάει να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα δίπλα του στο 'ίδιο' μονοθέσιο τον υποχθόνιο δις παγκόσμιο πρωταθλητή - το καλύτερο μέτρο σύγκρισης. Όταν ο Αλόνσο αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει χαμπάρι το σεναριάκι αυτό, ότι δηλαδή είναι ο μαλάκας της παρέας και ο κακός μιας υπόθεσης που έχει προαποφασισμένο 'happy end', πως ακριβώς περιμένεις να αντιδράσει στο τέλος μιας χρονιάς που τελείωσε όπως τελείωσε; -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν πως ο Αλόνσο είναι απαράδεκτος παρτάκιας και ότι γενικά είναι κατάπτυστος αυτός που απειλεί να καταστρέψει την ίδια του την ομάδα (και τελικά το κάνει) για να μείνει αυτός στον αφρό. Γι αυτό και είναι ο μόνος οδηγός από τότε που άρχισα να παρακολουθώ F1, που δεν θα ήθελα να δω ποτέ στη Ferrari. Όμως, θεωρείς πως η ΜcLaren του φέρθηκε όπως θεωρούμε ότι είχε δεσμευτεί εξ αρχής; Δεν μιλάω για νο1, μιλάω για καθαρά ίση μεταχείρηση.
Γιατί εμένα μου φάνηκε σαν σιγά σιγά να υπήρχε η από την McLaren εκπορευόμενη γραμμή στον Τύπο ότι ο νεαρός φέρελπις Lewis ήρθε από το πουθενά και με αποκλειστικό αρωγό το ταλέντο του, πάει να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα δίπλα του στο 'ίδιο' μονοθέσιο τον υποχθόνιο δις παγκόσμιο πρωταθλητή - το καλύτερο μέτρο σύγκρισης. Όταν ο Αλόνσο αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει χαμπάρι το σεναριάκι αυτό, ότι δηλαδή είναι ο μαλάκας της παρέας και ο κακός μιας υπόθεσης που έχει προαποφασισμένο 'happy end', πως ακριβώς περιμένεις να αντιδράσει στο τέλος μιας χρονιάς που τελείωσε όπως τελείωσε;Πριν χαρακτηρησεις γενικα παρτακια τον Αλονσο πρεπει να λαβεις υποψην οτι στην Ρενο δεν ειχε δημιουργησει κανενα προβλημα. Δεν ειναι μονο ο Φιζικο που οκ λεμε ολοι οτι ειχε αποδεχθει το ρολο του, ηταν και ο Τρουλι πιο πριν που παιζαν περιπου στα ιδια αλλα δεν εχει γινει τσιρκο η κατασταση. Ενταξει μπορεις να πεις οτι τοτε ο Αλονσο ηταν υπο κατασκευη αλλα παλι νομιζω οτι ο κωλοχαρακτηρας δειχνει σημαδια απο το καλημερα.
Για μενα ο Αλονσο εγινε παρτακιας και δικαια αφου καταλαβε το σκηνικο που ειχε στησει η McLaren οπως ακριβως περιγραφεις. Αν λαβεις υποψην επισης ενα τελευταιο που ακουσα (απο αξιοπιστη θεωρω πηγη), οτι McLaren-Ντενις-Χαουγκ εχουν σημαντικη συμμετοχη στην εταιρια που εκμεταλλευεται εμπορικα τον μικρο τοτε ολα αποκτουν ενα αλλο νοημα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και γιατί γίνεται???
Ααα...ξέχασα...για το καλό του σπορ...
το σπορ πεθαινει φιλε μου...
φαντασου ο πατερας μου που παρακολουθει χρονια Φ1 και ηταν παντα με οδηγους και οχι ομαδες(ηταν με Σενα/Σουμι τωρα με Κιμι) μετα τον αγωνα σιχαθηκε....και για το δηθεν προσπερασμα του Κιμι στον Μασα και για τιν δηθεν ατυχιες/αστοχιες του Χαμιλτον...
και μου το ειπε ενω εχει παει σε 10 αγωνες Live.ολα αυτα τα χρονια.....(spain-germany2-uk-Monza2-iMola-Magny cour)κριμα...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Good readαν ηταν μαγειρεμένο το αποτελεσμα τοτε ο Ντενις ξερει να παιζει πολύ καλό θεατρο(για την Κινα αναφερομαι και το σπρωχτε σπρωχτε )
-
Ποιο δήθεν προσπέρασμα του Kimi στον Massa; Αφού στη συνέντευξη τύπου και οι δύο είπανε πως ήτανε σχεδιασμένο. Αλοίμονο!
Υπήρχε κανείς εκείνη την ώρα που είχε γραπώσει καναπέ με τα δύο χέρια και αγωνιούσε μήπως κατάφερνε ο Massa και δεν έτρωγε προσπέρασμα; -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ποιο δήθεν προσπέρασμα του Kimi στον Massa; Αφού στη συνέντευξη τύπου και οι δύο είπανε πως ήτανε σχεδιασμένο. Αλοίμονο!
Υπήρχε κανείς εκείνη την ώρα που είχε γραπώσει καναπέ με τα δύο χέρια και αγωνιούσε μήπως κατάφερνε ο Massa και δεν έτρωγε προσπέρασμα;η αποδειξη οτι το σπορ πεθαινει αλογακι(cavallino) ειναι οτι ακριβως μας εχει γινει συνηθεια η πουστια και η ψευτια καθως και οι ενδοεταιρικες οδηγιες...
δεν αγωνιουσε κανεις αν θα περναγε ο Κιμι μην ανησυχεις.μην κοπτεσαι.....μαλλον πιο πολυ εσυ γιατι ο Μασα ηταν στη Βραζιλια....και φοβοσουν...
οπως και να εχει εχετε αλλα δυο πρωταθληματα...χρησιμοποιηστε τα για να πουλησετε αρωματα....ξερετε καλα....
εσεις αρχισατε να καταστρεφετε το σπορ και βγαινετε και απο πανω...
εχετε καταντησει γραφικοι...
και καλημερα.
φιλικα
-
316 να υποθέσω, ε;
-
325ι Ε90 και Γκολφ Gt
εσυ μαλλον 1/18 φερραρι παλι ε?
μαλλον πρεπει να εχεις Αλφα Ρομεο...σωστα?τι να σου πω παιδι μου....
και να ληξει εδω σε παρακαλω...
γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
αν ηταν μαγειρεμένο το αποτελεσμα τοτε ο Ντενις ξερει να παιζει πολύ καλό θεατρο(για την Κινα αναφερομαι και το σπρωχτε σπρωχτε )
Αστείο ακούγεται το μαγειρεμένο αποτέλεσμα όταν ο νέος πρωταθλητής ήταν 7 βαθμούς πίσω. Δηλαδή αν είχε κάποιο πρόβλημα πως θα έβγαινε μετά η συνταγή???
Too many conspiracy theories!!! -
Ουφ... Κανένα μαγείρεμα. Ο Kimi πήρε 6 νίκες. Καθαρές και χωρίς υποσημειώσεις. Θα κέρδιζε στην Κίνα έτσι κι αλλιώς, κέρδισε και στο Interlagos.
Εγώ από μικρό παιδάκι (όχι πως μεγάλωσα πολύ...) είχα μάθει ότι οι νίκες κάνουν τον πρωταθλητή. Τότε που η νίκη πανηγυριζόταν από το Senna, τον Prosta, το Schumacher και το Hakkinen σα μικρό πρωτάθλημα. Ό,τι και να λέμε, το πρωτάθλημα του Kimi 2007 δε μπορεί να αμφισβητηθεί. Παρ'ότι, όπως προφανώς έχει φανεί, ήθελα να το πάρει ο Lewis, αυτή η εξέλιξη του κάνει περισσότερο καλό για τη συνέχεια της καρριέρας του από το να το έπαιρνε.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
η αποδειξη οτι το σπορ πεθαινει αλογακι(cavallino) ειναι οτι ακριβως μας εχει γινει συνηθεια η πουστια και η ψευτια καθως και οι ενδοεταιρικες οδηγιες...
Αυτές οι ενδοεταιρικές οδηγίες υπάρχουν από τότε που υπάρχει και το σπορ.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα την υπερβολική φασαρία με τα team orders. Σίγουρα η Αυστρία ήταν κάτι εξοργιστικά λάθος(και εντελώς αχρείαστο), αλλά στον τελευταίο αγώνα μιας τέτοιας σεζόν είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι θα χρειαστεί να δοθούν εντολές.
Εγώ τουλάχιστον αν είχα ομάδα ούτε που θα το σκεφτόμουν καν.
-
ισως ονειροπολω η ειμαι πολυ ρομαντικος(=βλακας)
δεν αντιλεγω...απλα ολα αυτα συνηγορουν στην απαξιωση του αθληματος...
εξαλλου για να ειμαι σωστος κατηγορω και την ΠΡΩΗΝ μου ομαδα(Μακλαρεν) γι αυτα...
τωρα πια ανηκω μονο στον μπλε ελικα ολοκληρωτικα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
η αποδειξη οτι το σπορ πεθαινει αλογακι(cavallino) ειναι οτι ακριβως μας εχει γινει συνηθεια η πουστια και η ψευτια καθως και οι ενδοεταιρικες οδηγιες...Μια στιγμουλα. Στον τελευταιο αγωνα να βοηθαει ο ενας ομοσταυλος τον αλλο που παιζει για τον τιτλο ειναι κατι δεδομενο εδω και δεκαετιες σε ολο το φασμα του μηχανοκινητου αθλητισμου. Οποιος παραπονιεται για αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου ανιστοριτος (μιλαω γενικα, οχι προσωπικα οκ? ).
Αυτο που σιγουρα ειναι κατακριταιο και καταστροφικο ειναι η διακριση σε Νο1 και Νο2 γινεται πριν το ξεκινημα ή κατα τη διαρκεια της χρονιας πριν ξεκαθαρισει η μαχη των δυο ομοσταυλων. Γιαυτο οντως ειναι υπολογες αρκετες απο τις κορυφαιες ομαδες, μεταξυ τους φυσικα η Φεραρι. Ομως τουλαχιστον αυτοι φετος δεν εκαναν κατι τετοιο σε καμια περιπτωση.
-
φετος δουλευαν αλλοι γι αυτους...
τελος παντων....να μαστε καλα να δουμε το επομενο πρωταθλημα..
..ετσι κι αλλιως οπως εχω ξαναγραψει ο Κιμι αξιζε να ειναι τουλαχιστον ηδη 2 φορες πρωταθλητης μεχρι σημερα...εναντιον Σουμι και Ναντο...
εξαλλου προκειται μακραν για τον πιο σοβαρο οδηγο απο τους κορυφαιους μαζι με τον Heidfield και δεν κανει ασκοπες δηλωσεις...
δεν ειναι σαν τα κοκορακια της μακλαρεν...κατι ειναι και αυτο...
-
@go for pole: +1 για το Good Read (είναι απλά αστεία η συγκεκριμένη συνομωσιολογία, που εγώ τουλάχιστον την πρωτοάκουσα από τον Πουρναράκη)
@Phaethon: +1 για τον Κίμι
@cavallino: +1 για τον χαρακτήρα του Αλόνσο. -1 για το ότι δεν είχε equal treatment
@nikos120: -1, αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το link, εξηγεί γιατί κάνει ένσταση η ΜακΛάρεν
Επίσημο thread: GP Bραζιλίας - Ιnterlagos 2007