Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν πως ο Αλόνσο είναι απαράδεκτος παρτάκιας και ότι γενικά είναι κατάπτυστος αυτός που απειλεί να καταστρέψει την ίδια του την ομάδα (και τελικά το κάνει) για να μείνει αυτός στον αφρό. Γι αυτό και είναι ο μόνος οδηγός από τότε που άρχισα να παρακολουθώ F1, που δεν θα ήθελα να δω ποτέ στη Ferrari. Όμως, θεωρείς πως η ΜcLaren του φέρθηκε όπως θεωρούμε ότι είχε δεσμευτεί εξ αρχής; Δεν μιλάω για νο1, μιλάω για καθαρά ίση μεταχείρηση.
Γιατί εμένα μου φάνηκε σαν σιγά σιγά να υπήρχε η από την McLaren εκπορευόμενη γραμμή στον Τύπο ότι ο νεαρός φέρελπις Lewis ήρθε από το πουθενά και με αποκλειστικό αρωγό το ταλέντο του, πάει να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα δίπλα του στο 'ίδιο' μονοθέσιο τον υποχθόνιο δις παγκόσμιο πρωταθλητή - το καλύτερο μέτρο σύγκρισης. Όταν ο Αλόνσο αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει χαμπάρι το σεναριάκι αυτό, ότι δηλαδή είναι ο μαλάκας της παρέας και ο κακός μιας υπόθεσης που έχει προαποφασισμένο 'happy end', πως ακριβώς περιμένεις να αντιδράσει στο τέλος μιας χρονιάς που τελείωσε όπως τελείωσε;
Πριν χαρακτηρησεις γενικα παρτακια τον Αλονσο πρεπει να λαβεις υποψην οτι στην Ρενο δεν ειχε δημιουργησει κανενα προβλημα. Δεν ειναι μονο ο Φιζικο που οκ λεμε ολοι οτι ειχε αποδεχθει το ρολο του, ηταν και ο Τρουλι πιο πριν που παιζαν περιπου στα ιδια αλλα δεν εχει γινει τσιρκο η κατασταση. Ενταξει μπορεις να πεις οτι τοτε ο Αλονσο ηταν υπο κατασκευη αλλα παλι νομιζω οτι ο κωλοχαρακτηρας δειχνει σημαδια απο το καλημερα.
Για μενα ο Αλονσο εγινε παρτακιας και δικαια αφου καταλαβε το σκηνικο που ειχε στησει η McLaren οπως ακριβως περιγραφεις. Αν λαβεις υποψην επισης ενα τελευταιο που ακουσα (απο αξιοπιστη θεωρω πηγη), οτι McLaren-Ντενις-Χαουγκ εχουν σημαντικη συμμετοχη στην εταιρια που εκμεταλλευεται εμπορικα τον μικρο τοτε ολα αποκτουν ενα αλλο νοημα.