-
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Interlagos GP4
ας βαλουμε ολοι την 1.3 για να μην εχουμε προβληματα.καλουτσικη πιστα , εχει πλακα.
ειναι μικρη οποτε μπορουμε να τρεξουμε και 15 γυρους.καλοι χρονοι κατω απο 1.28.
α , και να διευκρυνησουμε αν θα κοβουμε την εισοδο στα πιτς ή θα μενουμε εξω απο την κιτρινη γραμμη.
last race
-
ας βαλουμε ολοι την 1.3 για να μην εχουμε προβληματα.καλουτσικη πιστα , εχει πλακα.
ειναι μικρη οποτε μπορουμε να τρεξουμε και 15 γυρους.καλοι χρονοι κατω απο 1.28.
α , και να διευκρυνησουμε αν θα κοβουμε την εισοδο στα πιτς ή θα μενουμε εξω απο την κιτρινη γραμμη.
last race
-
last race
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
[snip]
last race
Πάρε S2, ξεκινάει UMC S2 αρχές Νοέμβρη
Σύντομα θα βγάλουμε ανακοίνωση με λεπτομέρειες -
πιθανως...
παντως το rfactor το χαιρομαι πιο πολυ απο το LFS, παρολο που οι αγωνες του LFS εχουν περισσοτερο κοσμο και μαχες.Interlagos.
-
Μάλλον επειδή στο rfactor κερδίζεις
Πέρα από την πλάκα, στο LFS θέλει περισσότερη προπόνηση, αφού σε κάθε αγώνα αλλάζει αμάξι. Και μάλιστα στο UMC S2σε κάθε αγώνα θα είναι και εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Θα Ξεκινήσουμε με Mini και θα τελειώσουμε με Formula V8
-
σιγα τις νικες , και οταν παιζω μονος μου το προτιμω ή οταν παιζω σε κανα σερβερ με αλλους πολυ καλυτερους , γιαυτο εγινα καλος στο rfactor γιατι γουσταρω να γραφω γυρους και να παιζω με το σεταπ , ενω με το LFS δεν εχω ασχοληθει σοβαρα και τον πινω , παντως τα βιντεο με οδηγιες ειναι μεγαλη ευκολια. το LFS εχει πολυ ενδιαφερουσα οδηγηση αλλα το περυτιλιγμα παει πισω.
πρεπει να δω και το S2 , εχει πολυ περισσοτερο ψωμι , τωρα που θα ερθει ο πρωτος μισθος....
η περισσοτερη προπονηση ειναι που με χαλαει -
Το περιτύλιγμα του LFS είναι όντως άθλιο Ας είχε τουλάχιστον πραγματικές πίστες ρε γμτ. Τεσπα...
Ενημερωτικά, στο UMC S2 τα σέταπς θα τα παρέχει (ή θα τα υποδεικνύει) η GVRt σε όλους τους συμμετέχοντες, τα qual θα γίνονται με αυτοματοποιημένη κατάθεση holaps επί μία βδομάδα πριν από κάθε αγώνα (εννοείται με δυνατότητα κατάθεσης βελτιωμένων hotlaps καθόλη τη διάρκεια της βδομάδας) ενω οι αγώνες θα γίνονται σε γκρουπ των 10, ανάλογα με την τελική σειρά κατάταξης των κατατεθημένων hotlaps. Επίσης θα βαθμολογούνται ΟΛΟΙ οι αγωνιζόμενοι, απλά ο τελευταίος του 1ου γκρουπ θα παίρνει περισσότερους ή ίσους βαθμούς από τον 1ο του 2ου γκρουπ κλπ.
Με αυτόν τον τρόπο ο καθένας θα τρέχει σε γκρουπ δυναμικότητας ανάλογης της δικής του (βάσει κατατεθημένων hotlaps)
-
Απο τις αγαπημένες πίστες!! Πιστεύω να έχω καλό αποτέλεσμα έτσι στον τελευταίο αγώνα..
Χάρη πολύ OLFSL το βλέπω το UMC!!! -
Πότε είναι ο αγώνας???
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πότε είναι ο αγώνας???Αφου λογικα δεν τρεχουμε σημερα, εγω μπορω Παρασκευη ολη μερα ή Πεμπτη νωριτερα (8-8μισι το πολυ). Και μετα Δευτερα.
Την εισοδο των pits εννοειται θα την κοβουμε ολοι οπως στην πραγματικοτητα.
Και συμφωνω για 14-15 γυρους (μηπως προλαβω και σας φτασω μετα την εκκινηση )
ΥΓ Το UMC S2 τι ειναι, εχει να κανει με το LFS?
-
ναι pini ειναι ενα εσωτερικο πρωταθλημα LFS που διωργανωνει η GVR , S2 σημαινει οτι εχεις αγορασει την πληρη εκδοση του παιχνιδιου με ολα τα αυτοκινητα και τις πιστες ξεκλειδωτα , πχ εγω τωρα ειμαι ακομα demo. το UMC DEMO το κερδισε ο Nick...
edit εγω λεω να βαλεις πιο κοντη πρωτη , γιατι εκει που βαζεις πρωτη εγω βαζω δευτερα (περιπου ). βεβαια χανεις επιταχυνση στον υπολοιπο αγωνα αλλα η εκκινηση ειναι πιο σημαντικη , ειχα ακολουθησει και εγω αυτη τη στρατηγικη αλλα δεν ελεγε να με περνανε στην εκκινηση.
το προβλημα στα φρενα μου παραμενει το χειροκινητο κιβωτιο κανει βοηθα παρα πολυ αλλα δε νιωθω ετοιμος για αγωνα με αυτο.
πεμπτη , παρασκευη παμε...
-
ΟΚ για Πέμπτη από μένα.
-
ΟΚ για Πεμπτη ή Παρασκευη.
-
Παδια εγω ειμαι διαθεσιμος ολες τις μερες!Αν δεν προκυψει κατι θα τρεξω και εγω
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
ΟΚ για Πέμπτη από μένα.Παρασκευη δεν μπορεις? Πεμπτη με βολευει νωρις, τις αλλες μερες κανονικα οκ?
Ας σιγουρευτουμε πρωτα οτι μπορουν ολοι και τις 2 μερες και βλεπουμε
-
Παρασκευή έτσι κι έτσι καθώς θα τελειώσω αργά από τη δουλειά και θα έρθω 9 ακριβώς σπίτι και θα τρέχω σαν τον Βέγγο. Πέμπτη είμαι ποιο cool γι' αυτό το λέω. Αν βολεύει Παρασκευή για τους υπόλοιπους το κάνουμε και τότε.
Μιλάμε για 21:00 ακριβώς όπως κάθε φορά.
-
Τελικα ποτε θα γινει ο αγωνας??Απο χρονους τι κανετε?Εγω σημερα θα παιξω πρωτη φορα την πιστα γιατι εφαγε φορματ το pc!
-
Επειδη μερικοι (konnidhs roman viper) δεν απαντησαν, λογικα αυριο ή τη Δευτερα...
-
Επειδη εγω θα λειπω κ θα γυρισω την Τριτη μη με υπολογιζετε.
Sorry guys....
rFactor round 17 Brazil