-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σε εχει βαρεσει η θλιψη κατακουτελα και λες οτι σου κατεβαινει.Εσένα τι σε έχει βαρέσει;
Διάβασες του κανονισμούς;
Ξέρεις γιατί τελικά δεν τους μηδένισαν; (επίσημη δικαιολογία εννοώ)
Ξέρεις σαν απόλυτο γεγονός ότι όντως το τελικό αποτέλεσμα δημιούργησε στον Phaethon θλίψη, το υποθέτεις από κάτι που διάβασες ή απλά δεν κρατιέσαι να γράψεις και εσύ 'ότι σου κατέβει'
Απαντάω εγώ γιατί θα εκπλαγώ αν ο ίδιος κάνει τον κόπο ειδικά σήμερα...
@νδρέας
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Article 168 of the International Sporting Code makes it clear that it is at the stewards' discretion whether or not cars are moved up the order in the event of other cars being excluded.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο σενάριο από αυτό...
@νδρέας
-
Το φετινό πρωτάθλημα θύμιζε λίγο το '94. Αφού είχαν ρημάξει τον MS με μαύρες σημαίες, αποκλεισμούς κλπ έφτασαν στον τελευταίο αγώνα και δεν τον τιμώρησαν για την ΙΔΙΑ ΤΙΜΟΝΙΑ που τον μηδένισαν (εκ του ασφαλούς) το '97.
Πάντα υπάρχουν σφάλματα και παρατυπίες, απλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα φέτος και ειδικά στον τελευταίο αγώνα, αν πάρει τον τίτλο ο Hamilton θα είναι η κωμοδία της κωμοδίας. -
Κωμωδία καλά θα ήταν, θα γελάγαμε κιόλας... Με φάρσα θα μου μοιάζει εμένα και μάλιστα πολύ κακή.
Δεσμεύομαι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα και θα γίνω ο φανατικότερος τιφόζος που υπάρχει στον κόσμο...
@νδρέας
ps θα μου επιτρέψετε ελπίζω να μην απαρνηθώ τον Μίκα παρόλα αυτά...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Aπογοητευση οι Ralf, BAR
Και η Benetton ηταν πολυ πεσμενη φετος...
- Tyrrell
Κατι άκουσα πως η PROST θα αντικαταστισει τα μοτερ της Peugeot με αυτά της Ferrari.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Ο Αλονσο ηταν χαλαρος. Ξερει πως στερηθηκε απο λογους απεριγραπτης βλακειας εναν ακομη παγκοσμιο τιτλο, αλλα μαλλον ειχε προλαβει να συμβιβαστει με την ιδεα. Ξερει πως πηρε 109 ποντους στις πιστες και στερηθηκε τουλαχιστον τους 2 ακομη που θα του εδιναν τον τιτλο. Κανενας δεν μπορει να το ισχυριστει απο τους 2 συνδιεκδικητες του το ιδιο. Δεν εχει να αποδειξει τιποτα, ειναι 26 και σπιτι του να παει του χρονου εχει καταφερει παρα πολλα. Ξερει βεβαια οτι ουτε σπιτι του θα παει ουτε θα σταματησει εδω.
ω , ναι!
οπως ειπα και πριν ο πρωταθλητης ειναι ο μονος που βοηθηθηκε απο τον τιμμεητ ,κατι λεγαμε για ολους τους αγωνες οτι ειναι ιδιοι... δεν ειναι , οπως και στη μπαλα οταν ο αντιπαλος σου στο τελευταιο ματς ειναι αδιαφορος , κανω λαθος?
μπραβο που το πηρε ο κιμις , μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι μονο με τετοια 'ζουγκλα' μπορει να το παρει... , αλλα κριμα και για το μασσα που ηταν τοσο γρηγορος.τα αξιος και λοιπα ειναι αυτονοητα , ολοι ηταν αξιοι (και ο ντεννις? )
θελω να καταλαβετε οτι τα ξυδια και λοιπα πρεπει να τα κεραστει ο ντεννις που εχασε τα πρωταθληματα με τις μαλακιες του και οχι οι φαν των αντιπαλων , ενας ποντος πανω , ενας ποντος κατω , ο τελευταιος αγωνας μπορει να ηταν η ουγγαρια , στο κατω κατω εκει ηταν ο τελευταιος αγωνας του αλονσο....
που θα παει ο αλονσο ειναι ερωτηματικο , δεν πρεπει να μεινει στη μακλαρεν χανει το χρονο του.
παντως ηταν ωραιο πρωταθλημα και ωραιος ο τελευταιος αγωνας
-
Autosport
Spain's top newspapers on Monday were unanimous in blaming the McLaren team for their failure to win the drivers' championship this season, while also celebrating the fact that it wasn't Lewis Hamilton who took the title.
'The biggest embarrassment of the century,' was the cover of best-selling newspaper Marca, which also ran a poll on its website asking if McLaren boss Ron Dennis should step down.
'Sweet defeat,' said AS on its cover, featuring a picture of Fernando Alonso and Kimi Raikkonen spraying champagne on the podium in Brazil. It added: 'McLaren gifted the title to Raikkonen.'
'The Ferrari family gave McLaren, that pretence of a team that was in reality a pack of egos united only by some stickers, a true lesson,' commented El Pais.
El Mundo wrote: 'With just one winning horse, McLaren would have both titles in the pocket. But his (Hamilton's) glint caused a revolution for Ron Dennis and his consultants. They got excited about the dream of a rookie champion.
'Dennis dressed himself in the policy of equality. And with it he has gone until the end. The result could not have been more equal. Pure equality: 109 points each, with the particularity that his Italian neighbours took the glory by a single point.'
Πολύ χολή οι Ισπανοί. Λογικό βέβαια. Μ άρεσε το τελευταίο σχόλιο...!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Σε εχει βαρεσει η θλιψη κατακουτελα και λες οτι σου κατεβαινει.
Εσένα τι σε έχει βαρέσει;
Διάβασες του κανονισμούς;
Ξέρεις γιατί τελικά δεν τους μηδένισαν; (επίσημη δικαιολογία εννοώ)
Ξέρεις σαν απόλυτο γεγονός ότι όντως το τελικό αποτέλεσμα δημιούργησε στον Phaethon θλίψη, το υποθέτεις από κάτι που διάβασες ή απλά δεν κρατιέσαι να γράψεις και εσύ 'ότι σου κατέβει'
Απαντάω εγώ γιατί θα εκπλαγώ αν ο ίδιος κάνει τον κόπο ειδικά σήμερα...
@νδρέας
- H μαλακια στον εγκεφαλο με εχει βαρεσει. Ειδες; Το λεω κι απο μονος μου. Χαρηκες τωρα;
- Ναι. Εσυ;
- Γιατι δεν βρεθηκε παραβαση. Αν ειναι δικαιολογια ή οχι, δε θα μου το πεις εσυ. Με το αβαταρ σου εχεις αρνηθει καθε δικαιωμα στην αντικειμενικοτητα αλλα και στη σοβαροτητα.
- Εχω διαβασει 1000 παρα 1 ποστ του και ως νοημων ανθρωπος μπορω να βγαζω και συμπερασματα. Αν εσενα δε σου φτανουν 1000 ποστ για να βγαλεις ενα απλο συμπερασμα τοτε εισαι λιγοτερο εξυπνος απο μενα. Λυπαμαι, δε φταιω εγω γι'αυτο.
-
STIMENO TO BRAZILIAN GP. !!! skata na fan oi malakes
-
-
ΤσιμDj σε προλαβε ο πουρναρακης
-
ουδεν σχολιο!!!
-
για αλλη μια χρονια δεν μπορεσαν να αποφυγουν τα καραγκιοζιλικια στην f1...
το πρωταθλημα για μενα ηταν χρωστομενο στις φερραρι απο περσυ....
απλα στην πορεια τους βγηκε η ασυμμετρη απειλη(αλλα greek politics) mclaren που τους χαλασε τα σχεδια λογω αντιγραφής(καλώς η κακός)...
διαβάζοντας όλες τις φετινές πονηριές τις φερράρι(αντεγραμένες απο την mclaren)φαντάζομαι την τρομερη διαφορά που θα είχε αν δεν υπήρχε η όποια αντιγραφή...(θα έτρεχαν με διαφορά μόνες τους)...
ειδικά αυτο που διαβασα με το ειδικο αεριο της φερραρι για τα λαστιχα...τι να πρωτο πω...γιαυτό θελαν απεγνωσμενα εναν λαστιχα στην F1 για να κάνουν το κουμαντο αυτοί...και ασε την πρωταθλητρια renault να ψαχνει όλη την χρονια πως θα αποδόσουν τα λάστιχα....για να μην αρχισω να λέω για τα κινουμενα πατωματα....και για να τελειώνω...
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ F1 , ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ Η ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΡΑΡΙ...ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΑΝΙΩΔΩΣ MOTOGP...VIVA LA REVOLUTION!
-
για δειτε και κατι αλλο...
η μακλαρεν χανει και το 'πρωταθλημα κατασκευαστων' με 203 εναντι 204 ποντων...
δηλαδη ειναι δευτερη....
δηλαδη περιπου 10 x 10^6 (10 μυρια βρε) $ (δολαρια) παραπανω θα πληρωσει για το προστιμο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σε εχει βαρεσει η θλιψη κατακουτελα και λες οτι σου κατεβαινει.
Αν τιμωρηθει η BMW και η Williams ο τιτλος παραμενει στον Ράικονεν και τη Φερραρι. Ειναι τοσο δυσνοητο αυτο; ΜΙΑ φορα ξαναεγινε κατι τετοιο και οι οδηγοι κρατησαν τους βαθμους τους. Το ξεκαθαρισαμε αυτο; Παμε παρακατω...Υπάρχουν κανονισμοί. Υπάρχει 'Σύνταγμα'. Στις χώρες που υπάρχει Σύνταγμα οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται με βάση παλαιότερες υποθέσεις, αλλά με βάση τους Nόμους.
Δεν είναι όπως στην Αγγλία π.χ. που ισχύει το εθιμικό δίκαιο και οι νόμοι απαρτίζονται από προηγούμενες αποφάσεις. Δηλαδή αναφέρονται σε υποθέσεις από εποχής πρό Χριστού για να στηρίξουν υπεράσπιση ή κατηγορία. Αν δεν ισχύει αυτό σήμερα, να με διορθώσει κάποιος πιό καταρτισμένος, αλλά ήξερα ότι ίσχυε μέχρι σχετικά πρόσφατα.
Σε ευνομούμενη πολιτεία με Νόμους προηγούμενη απόφαση παρόμοιας περίπτωσης δεν είναι δεσμευτική. Μπορεί απλά να ήταν λάθος η τότε απόφαση.
'Τιμωρούμαι' σημαίνει υφίσταμαι κυρώσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εννοώ (και όλοι στην F1 εννοούσαν όταν άνοιξε το θέμα) σαν τιμωρία η ακύρωση. Στην περίπτωση αυτή ο Lewis θα ήταν πρωταθλητής.
Είπα επίσης (εδώ και μήνες) ότι έπρεπε να είχαν αποκλειστεί ΚΑΙ οι οδηγοί της McLaren νωρίτερα κι ότι όλη η κουβέντα γίνεται με το δεδομένο ότι τρέχουν επί ίσοις όροις και χωρίς υποσημειώσεις. Ή τους αφήνεις να τρέχουν επί ίσοις όροις, ή καθόλου, ή τους κόβεις βαθμούς και τους αφήνεις μετά επί ίσοις όροις.
Είσαι αγενέστατος και παλιοχαρακτήρας. Τέλος.
-
Βλέπω πολλούς εδω να παραπονιούνται για τα αποτελέσματα κτλ. Θέλετε να μάθετε κάτι πραγματικά άδικο και υπερβολικά λυπηρό; Έχασα τον αγώνα επειδή δούλευα μέχρι τισ 20:00 και οι συγκάτοικοί μου ξέχασαν να γράψουν τον αγώνα. Οποτε μην παραπονιέστε όσοι κάνετε παράπονα. τουλάχιστον είδατε τον αγώνα. Ήταν καλος;
-
Ηομμερ Καρτμαν ουτε εγω εχω δει ακομα Transformers....
ασχετο...
ο αγωνας ηταν καλος...
παντως για μενα τελειωσε η Μακλαρεν...πλεον ειμαι και επισημα με την ομαδα τη γαλανολευκη....
-
τουλάχιστον είδατε τον αγώνα. Ήταν καλος;
Το επόμενο αμάξι μου θα είναι Ibiza, από δω και μπρός μόνο Shell λάδια και βενζίνες, τρέχω ΤΩΡΑ να ασφαλιστώ στην ING και για κινητό δεν φοβάμαι γιατί ήδη είχα Vodafone...
Αυτά σχετικά με τον χτεσινό αγώνα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το επόμενο αμάξι μου θα είναι Ibiza, από δω και μπρός μόνο Shell λάδια και βενζίνες, τρέχω ΤΩΡΑ να ασφαλιστώ στην ING και για κινητό δεν φοβάμαι γιατί ήδη είχα Vodafone...
Αυτά σχετικά με τον χτεσινό αγώνα.Υπερβολικέ και εσύ... Δεν έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια;;;
Επίσης ξέχασες ότι το πρωτάθλημα το έδωσε η McLaren στη Ferrari για να αποφύγει τα (πόσο πια;;;) χειρότερα...
@νδρέας
-
Α ναι. Ξέχασα ότι ο Σέρλοκ Πουρναράκης με τον Γουότσον Σεϊταρίδη έλυσαν το μυστήριο του φετινού πρωταθλήματος. Κοινώς θέαμα για όλη την οικογένεια.
Του χρόνου όμως με χάνουν από πελάτη και ελπίζω και τους περισσότερους από εδώ που θα μπορέσουν να βρουν άλλο τρόπο.
Επίσημο thread: GP Bραζιλίας - Ιnterlagos 2007