Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Tα 6 δεκατα προφανως δεν τα πιστευω, αλλα ακομα και τα ιδια να του ειχαν συμβει, θα ειχε χειριστει καλυτερα πιστευω τη Μελβουρνη, το Σεπανγκ, πιθανως το Σιλβερστοουν, πιθανοτατα την Ουγγαρια, πιθανοτατα και τον Καναδα, το Ρινγκ κλπ κλπ
Εγω ξερω οτι στη Γαλλια ξεκινησε 10ος και τερματισε 7ος, και στην Ουγγαρια ξεκινησε 6ος και τερματισε...7ος. Και στον Καναδα ξεκινησε 2ος και τον περασε κι ο Sato... Ενω στο Silverstone ο Massa εκανε καμια 15ρια προσπερασματα.
Προσεχε δε λεω οτι θα μπορουσε ο Alonso να παει καλυτερα, εσυ το λες αυτο για το Massa χωρις αποδειξεις, γνωμη σου βεβαια, ουτε γω μπορω να σου αποδειξω το αντιθετο...
- Oταν μιλαμε μαζι στον Καναδα εφταιγε ο Αλονσο, ενω οταν μιλας με αλλους, ηταν ατυχια; Καταλαβαινω τι πας να πεις, αλλα αφου ανεφερες την Ουγγαρια, ο Αλονσο κερδισε 3 θεσεις (μου φαινεται οσες και ο Μασσας) ανταγωνιζομενος ελαφρως δυσκολοτερους συνδυασμους. Απο 6ος - 4ος και απο 14ος - 13ος δεν ειναι ακριβως το ιδιο, ειδικα οταν το αυτοκινητο του 14ου εκανε τον ταχυτερο γυρο.
- Δεν πιστευω να συγκρινεις τα προσπερασματα στο Σιλβερστοουν με την Ουγγαρια!
ΑΝ του ειχαν συμβει τα ιδια γεγονοτα, γιατι μην ξεχναμε οτι 'πρεπει να το εχει η κουτρα σου να κατεβαζεις ψειρες'
Καλα ενταξει τωρα, δηλαδη αμα ηταν ο Alonso στη Ferrari ως δια μαγειας ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ τα προβληματα αξιοπιστιας οπως και τυχον λαθη στρατηγικης! Ολα πιθανα ειναι αλλα αυτο περισσοτερο για 'σοφιστεια' παρα για λογικη σκεψη μου ακουγεται...
1ον (και βασικο): Δεν θα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ τα προβληματα. Αμφιβαλλω αν θα ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ.
2ον: Δεν ειναι σοφιστεια. Απλα δεν μπορεις να περιμενεις τα ιδια γεγονοτα οταν αλλαζεις εναν βασικο παραγοντα της εξισωσης
3ον: Περσι τετοια εποχη, μονο απο την παρουσια του Αλονσο και τιποτε αλλο, θεωρουσα οτι φετος η ΜακΛαρεν δε θα χαλουσε, ενω η Φερραρι θα ειχε προβληματα.