Ο χρήστης greo έγραψε:
Oταν μιλαμε μαζι στον Καναδα εφταιγε ο Αλονσο, ενω οταν μιλας με αλλους, ηταν ατυχια;
Γιατι αποκλειεται δηλαδη να συμβαινουν και τα δυο, να'κανε λαθακια και να'χε και ατυχια? Ειδες κατι διαφορετικο εσυ?
Καταλαβαινω τι πας να πεις, αλλα αφου ανεφερες την Ουγγαρια, ο Αλονσο κερδισε 3 θεσεις (μου φαινεται οσες και ο Μασσας) ανταγωνιζομενος ελαφρως δυσκολοτερους συνδυασμους. Απο 6ος - 4ος και απο 14ος - 13ος δεν ειναι ακριβως το ιδιο, ειδικα οταν το αυτοκινητο του 14ου εκανε τον ταχυτερο γυρο.
Δεν μπορεις να συγκρινεις ετσι απλα γιατι ειχαν αλλη στρατηγικη. Αλλο καυσιμα για 17 γυρους αλλο για 35! 1 γυρος = 1 δεκατο το γυρο χοντρικα! Επισης διαφορετικο χρονο με αδεια πιστα μπροστα.
Μαλιστα αν δε με απατα η μνημη μου ο δικος σου εχασε και θεσεις στους πρωτους γυρους κανοντας κατι ταρζανιες off-line...
Θελω να πω οτι δεν εκανε και τιποτα θαυματα τοτε και στη Γαλλια οταν ξεκινησε απο πισω οπως περιμενεις απ'το Massa, και οι 2 εκαναν τα αναμενομενα. Θα μπορουσα να πω κι εγω αυθαιρετα οτι αμα ηταν στη McLaren ο Massa θα τα πηγαινε καλυτερα στους αγωνες αυτους. Διαφωνεις?
Δεν πιστευω να συγκρινεις τα προσπερασματα στο Σιλβερστοουν με την Ουγγαρια!
Οχι αλλα κατσε ρε συ, ο ενας εκανε 15 προσπερασματα κι ο αλλος 2-3! Το Silverstone το εβαλα για να δειξω οτι δεν ειναι κανας ασχετος ο Massa, εδω αλλοι εκαναν το Σουμι θεο που εκανε τα ιδια ή και λιγοτερα στη Βραζιλια οταν ειχε και 15χαω παραπανω τελικη!
1ον (και βασικο): Δεν θα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ τα προβληματα. Αμφιβαλλω αν θα ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ.
2ον: Δεν ειναι σοφιστεια. Απλα δεν μπορεις να περιμενεις τα ιδια γεγονοτα οταν αλλαζεις εναν βασικο παραγοντα της εξισωσης
3ον: Περσι τετοια εποχη, μονο απο την παρουσια του Αλονσο και τιποτε αλλο, θεωρουσα οτι φετος η ΜακΛαρεν δε θα χαλουσε, ενω η Φερραρι θα ειχε προβληματα.
Βασικα νομιζω τα 1 2 και 3 ειναι η ιδια απαντηση 'δε θα εμφανιζονταν τα προβληματα'
Εξηγησε ομως με ποια λογικη με την παρουσια του Alonso δε θα χαλουσε η Ferrari.
Γιατι εγω ξερω οτι στην εξισωση που αναφερεις η αξιοπιστια που χαντακωσε το Massa (οπως και τα περισσοτερα λαθη στρατηγικης αλλα αστο αυτο) ειναι **ανεξαρτητη μεταβλητη **απ'τον οδηγο