-
Γεια σε ολους! γνωριζει κανεις τη παιζει με τα ROVER? βασικα ψαχνω για καινουργιο αμαξι στα 1400 σουπερ μινι κατηγορια,και να εχει καμια ζαντουλα πανω απαραιτητως. Ειδα το ROVER 25 14οο κ 100 αλογα. ομολογω πως μου αρεσε οπως μου αρεσε και η τιμη του,11.000..με 5 χρονια εγγυηση και ατοκες δοσεις.
-
Γεια σε ολους! γνωριζει κανεις τη παιζει με τα ROVER? βασικα ψαχνω για καινουργιο αμαξι στα 1400 σουπερ μινι κατηγορια,και να εχει καμια ζαντουλα πανω απαραιτητως. Ειδα το ROVER 25 14οο κ 100 αλογα. ομολογω πως μου αρεσε οπως μου αρεσε και η τιμη του,11.000..με 5 χρονια εγγυηση και ατοκες δοσεις.
-
-
ΜΑΚΡΙΑ!!!
Η Rover χαροπαλεύει χρόνια τώρα και τα αυτοκίνητά της έχουν ξεπεραστεί πολύ τεχνολογικά.
Προτάσεις θα σου κάνουν οι υπόλοιποι συμφορουμίτες, με 11000
-
κινεζοι την εχουν αγορασει τωρα νομιζω και για ανταλακτικα που ρωτησα μου λενε πως υπαρχουν.Γνωριζω πως θα χασω πολυ αν θελησω να το πουλησω. Ομως σαν αμαξι απο θεμα αξιοπιστιας,καταναλωσης και δυναμης κινητηρα τι λεει?? οτιδηποτε αλο σε αυτη τη κατηγορια παει πανω απο 13000.
-
Rover 45 με τον ίδιο κινητήρα στο οποίο έχω μπει πήγαινε πολύ καλά.
Αλήθεια, το Rover 25 θεωρείται μινι ή σουπερ μίνι; Είναι 4 μέτρα σε μήκος, γι' αυτό ρωτάω.
Από κει και πέρα ναι, ανταλλακτικά υπάρχουν, αξίζει όμως να δώσεις 11000
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έτσι, θα μπορούσες να κοιτάξεις για κάποιο Fiat Panda 100άρι, Fiat Punto Sporting, Opel Corsa 1.4, Peugeot 206 1.6, Seat Ibiza, Suzuki Swift, κτλΜε αυτά ξεπερνάει τον προϋπολογισμό του...
Αν θέλει χώρους πάει για μτχ, αλλιώς στα 13-14k υπάρχουν πολλές και καλές -καινούριες- προτάσεις..._
-
Ο χρήστης nightwatcher έγραψε:
τη γνωμη σας για rover 25Όχι.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έτσι, θα μπορούσες να κοιτάξεις για κάποιο Fiat Panda 100άρι, Fiat Punto Sporting, Opel Corsa 1.4, Peugeot 206 1.6, Seat Ibiza, Suzuki Swift, κτλ
Με αυτά ξεπερνάει τον προϋπολογισμό του...
Αν θέλει χώρους πάει για μτχ, αλλιώς στα 13-14k υπάρχουν πολλές και καλές -καινούριες- προτάσεις..._ΜΙΑ γραμμή πιο πάνω είχα γράψει αυτό:
'βρες ένα μεταχειρισμένο 1-1,5 έτους που πρακτικά θα δείχνει και θα είναι σαν καινούργιο, ενώ ταυτόχρονα θα έχει και εγγύηση πολλά χρόνια ακόμα. '
Ανέφερα λοιπόν παρακάτω για τι είδους μεταχειρισμένα να κοιτάξει...
-
Καλά πουλάνε ακόμα ROVER? Που το βρήκες? Η εταιρία έχει κλείσει από το 2005 αν και οι Κινέζοι την ξανανοίγουν σύντομα http://www.mg-rover.com
Πάντως για 11.000 και καινούργιο είναι σχετικά καλά για τον κινητήρα που έχει ο οποίος και μοντέρνος είναι και από τους δυνατότερους ατμοσφαιρικούς και αξιόπιστος είναι. Οι κινητήρες Κ της ROVER ανέκαθεν ήταν πολύ αξιόπιστοι. Μόνο πρόβλημα με τη φλάτζα της κεφαλής είχαν αλλά αυτό λύθηκε αρκετά χρόνια πριν. Από ανταλλακτικά απ'οσο γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού συνεχίζονται να παράγονται από την Caterpilar... και άλλες 4 εταιρίες σε UΚ και Βέλγιο! Τώρα για τα 3 αστέρια ε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα αφού δεν αγοράζει κανείς αμάξι για να το στουκάρει ούτε σώνεσαι με 12 αερόσακους και 5 αστέρια εάν πέσεις πάνω σε νταλίκα η τοίχο με 100 χιλιόμετρα έτσι και αλλιώς....
-
να δωσω 10 και 11 χιλιαρικα για μεταχειρισμενο πολλα δεν ειναι? ασε που που με το επιτοκιο που εχουν θα φτασει τα 15000+..το ροβερακι το δινουν ατοκα και με 5 χρονια εγγυηση. Το IBIZA SPOR 100 Αλογα,σημερινη τιμημε το κλειδι στο χερι 13600+τοκοι φυσικα. και fiesta S στις 14000.(αυτα ειναι 2 αλα μοντελα που σκεφτομαι) Τι να κανω εχω μπερδευτει..
-
submariner ειμαι απ τα χανια, αν και αυτος που εχει τα rover εδω πλεον δεν πολυασχολειτε με αυτα.δε ξερω να σου πω την αληθεια και αν υπαρχει αλο κοματι,θες να πεις να πεις δηλαδη πως δεν υπαρχουν πλεον??να φανταστω πως επιλογη χρωματος πχ δεν θα εχω?
-
να δωσω 10 και 11 χιλιαρικα για μεταχειρισμενο πολλα δεν ειναι?Κατ' εμέ το 'ταμπού' που υπάρχει με τα μεταχειρισμένα είναι αδικαιολόγητο.
Υπάρχουν μεταχειρισμένα στην αγορά που πρακτικά είναι σαν καινούργια και μόνο ο χιλιομετροδείκτης δείχνει ότι είναι μεταχειρισμένα.
Το αν τα 10-11 χιλιάρικα είναι πολλά είναι καθαρά αναλογικό. Αν δηλαδή μ' αυτά αγοράζεις αυτοκίνητο 1-1,5 έτους που καινούργιο έκανε 13 χιλιάρικα τότε τα λεφτά δεν είναι καθόλου πολλά. Αντίστοιχα, αν με 10-11 χιλιάρικα αγοράζεις αυτοκίνητο 6ετίας που καινούργιο έκανε 20 χιλιάρικα και πάλι τα λεφτά δεν είναι πολλά. Τότε όμως το αμάξι θα είναι και θα δείχνει παλιό, ενώ ένα αυτοκίνητο 1-2 ετών μπορεί να δείχνει σαν καινούργιο.Το θέμα είναι πόσα σκοπεύεις να δώσεις και τι αμάξι θες να πάρεις με τα λεφτά αυτά.
Rover πάντως δε θα αγόραζα ΠΟΤΕ υπό τις παρούσες συνθήκες. -
submariner ειμαι απ τα χανια, αν και αυτος που εχει τα rover εδω πλεον δεν πολυασχολειτε με αυτα.δε ξερω να σου πω την αληθεια και αν υπαρχει αλο κοματι,θες να πεις να πεις δηλαδη πως δεν υπαρχουν πλεον??να φανταστω πως επιλογη χρωματος πχ δεν θα εχω?Προφανώς μάλλον υπάρχει ακόμα στοκ στην Sportscars AE που είναι η κεντρική αντιπροσωπεία που αντιπροσωπεύει και τα Porsche....
Οτι υπάρχει στο στοκ από χρώματα δηλαδή. Πάντως ο πατέρας μου που έχει ένα 414 το 92 είναι πολύ ικανοποιημένος και όπως μου λέει πάλι ρόβερ θα έπαιρνε εάν έβγαιναν ακόμα.... Οντως το αμάξι με 240.000 χλμ δεν έχει παθει τίποτα. Μία φορά μόνο άλλαξε την φλάτζα στο καπάκι μηχανής βάλανε το καλύτερο ποιοτικά που έβγαλε η ροβερ αργότερα και κανένα πρόβλημα από τότε. Ο κινητήρας Κ της ρόβερ εξαιρετικός.
Γράψε rover engine K series και ψάξε στο google να το διαπιστώσεις και μόνος σου και άσε άλλους να λένε ιστορίες.... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
να δωσω 10 και 11 χιλιαρικα για μεταχειρισμενο πολλα δεν ειναι?
Κατ' εμέ το 'ταμπού' που υπάρχει με τα μεταχειρισμένα είναι αδικαιολόγητο.
Υπάρχουν μεταχειρισμένα στην αγορά που πρακτικά είναι σαν καινούργια και μόνο ο χιλιομετροδείκτης δείχνει ότι είναι μεταχειρισμένα.
Το αν τα 10-11 χιλιάρικα είναι πολλά είναι καθαρά αναλογικό. Αν δηλαδή μ' αυτά αγοράζεις αυτοκίνητο 1-1,5 έτους που καινούργιο έκανε 13 χιλιάρικα τότε τα λεφτά δεν είναι καθόλου πολλά. Αντίστοιχα, αν με 10-11 χιλιάρικα αγοράζεις αυτοκίνητο 6ετίας που καινούργιο έκανε 20 χιλιάρικα και πάλι τα λεφτά δεν είναι πολλά. Τότε όμως το αμάξι θα είναι και θα δείχνει παλιό, ενώ ένα αυτοκίνητο 1-2 ετών μπορεί να δείχνει σαν καινούργιο.Το θέμα είναι πόσα σκοπεύεις να δώσεις και τι αμάξι θες να πάρεις με τα λεφτά αυτά.
Rover πάντως δε θα αγόραζα ΠΟΤΕ υπό τις παρούσες συνθήκες.Φίλε το μεταχειρισμένο είναι μεταχειρισμένο. Δε ξέρεις ο άλλος πως το έχει δουλέψει. Επίσης μεταχειρισμένο 1, 1/2 χρόνων στην Ελλάδα μου βάζει υποψίες. Εάν ο φίλος έχει σκοπό να κρατήσει το ροβερ αρκετά χρόνια τότε δεν υπάρχει πρόβλημα απόσβεσης. Μη ξεχνάς οτι άλλο να αγοράζεις 20 χιλιάρικα και μετά 6 χρόνια να το πουλάς 8-9 χιλιάρικα και άλλο να αγοράζεις 11 χιλιάρικα και να το πουλάς μετά από 6 χρόνια 3-4 χιλιάρικα. πάλι λιγότερα χρήματα χάνεις....
-
το θεμα για μενα με τα μεταχειριμενα 1 και 2 ετων ειναι καθαρα η τιμη τους την οποια δεν θεωρω καθολου συμφερουσα αφου το επιτοκιο σε αυτα ειναι αστα να πανε ,και στο τελος σου βγαινει ακριβοτερο απο καινουργιο.Εκτος αν τα δωσεις μετρητα οποτε γλυτωνεις 2-3 χιλιαρικα.
-
Ταπεινή μου γνώμη και όσο μπορώ να γνωρίζω, βάλε νερό στο κρασί σου και κατέβα κατηγορία, όπου με 11.000 μπορείς να βρεις καινούριο αυτοκίνητο.
Rover, όπου τα αυτοκίνητα είναι στοκ εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια, μακριά.Αυτά έχουν φάει ήλιο, βροχές, τα πάντα αυτά τα δύο χρόνια, είναι αυτοκίνητα καινούρια-μεταχειρισμένα, κάτι σαν τους γνωστούς-άγνωστους ένα πράγμα.
Μπορεί να μην έχουν δουλέψει παραπάνω απο ότι ένα άλλο καινούριο, αλλά τα πλαστικά τους, τα υφασματά τους και το χρώμα τους, είναι ήδη 24+ μηνών.
Μόνο καινούρια δεν τα κάνει αυτό. -
submariner ενθαρυντικα αυτα που μου λες περι αξιοπιστιας του κινητηρα ουτε γω νομιζω πως ειναι σκαρτο το αμαξακι παρα τα οσα μου λενε. και στη τελικη 5 χρονια εγγυηση μου δινουν,οτι και να παθει τζαμπα θα το φτιαξω. Αν και αυτα που λεει ο φιλος htanso21 διολου περιεργο να συμβαινουν, οτι μπορει να το ειχαν παρατημενο στη βροχι και στο αγιαζι 2 χρονακια.
-
το θεμα για μενα με τα μεταχειριμενα 1 και 2 ετων ειναι καθαρα η τιμη τους την οποια δεν θεωρω καθολου συμφερουσα αφου το επιτοκιο σε αυτα ειναι αστα να πανε ,και στο τελος σου βγαινει ακριβοτερο απο καινουργιο.Εκτος αν τα δωσεις μετρητα οποτε γλυτωνεις 2-3 χιλιαρικα.Εγώ σε μετρητά αναφερόμουν , οπότε και αξίζει μια τέτοια αγορά.
Από κει και πέρα σκάρτο δεν το λέω το αυτοκίνητο, απλά δε θα έδινα 11000
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ανέφερα λοιπόν παρακάτω για τι είδους μεταχειρισμένα να κοιτάξει..._
τη γνωμη σας για rover 25..καινουργιο