-
tazz
+1 από κάτοχο ipod Nano 8gb.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304055υπάρχει καμια γνώμη;;
Καλός δείχνει, αλλά με διαφορά 47 ευρώ (φθηνότερα) θα προτιμούσα αυτόν:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303885Κι ας λέγονται διάφορα για την αξιοπιστία των εξωτερικών WD. Έχει πάντως 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση από τον Lacie.
-
Αν σκοπεύετε όντως να βάλετε τον WD σε δίκτυο, ΜΗΝ. Η ταχύτητα του είναι ανεκδιήγητη.
Για τον Lacie δεν γνωρίζω. -
Αν και χρήστης Mac, το οποίο θεωρώ τρομερό μηχάνημα, με τίποτα δε θα αγόραζα iPod - εξαιτίας των περιορισμών φυσικά.
Το MP3 player μου θέλω να το συνδέω με usb, να το βλέπει το PC ώς εξωτερικό σκληρό, να του πετάω τα MP3 μέσα και τελείωσε. Όχι να μπλέκω με sync και μ*******...
Πάντως όσοι λένε οτι δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ Mac... Απλά χάνουν.
26 Οκτώβρη κυκλοφορεί το Λέοπαρντ!
Όπως ειπε και ενας χρήστης στο slashdot, 'ποτέ δεν έχω πληρώσει έκδοση των Windows που τα χρησιμοποιώ τόσα χρόνια, αλλα οταν θα βγεί το Λέοπαρντ θα το αγοράσω - αυτό τα λέει όλα' - παίρνεις την 'Ultimate' έκδοση με κάπου 80 ευρώ και φτηνότερα αν εισαι φοιτητής...
-
Η γνωστή σε όλους σας Western Digital στον χώρο των σκληρών δίσκων ήρθε για να καινοτομήσει μια ακόμη φορά. Με τον WESTERN DIGITAL WDG1NC5000 MY BOOK WORLD EDITION 500GB ETHERNET μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου μέσω Internet
Αυτο πως γινεται?
Επισης γιατι ειναι καλο να το συνδεσω στην καρτα δικτυοθ και οχι σε usb?Αν καταλαβαινω καλα δεν εχω επιλογη παρα μονο να το κανω δικτυο δεν μαιζει σε usb
Το μοντεμ της dsl μπορω αν θελω να το βαλω ethernet η usb..που ειναι καλητερα?
Αν παρω τετοιο δισκο πως θα εχω και δισκο και μοντεμ στην ethernet?
ευχαρηστω.
-
@@ καινοτομία είναι, το kuro το κάνει αυτό εδώ και κανά 2 χρόνια τουλάχιστον..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Επισης γιατι ειναι καλο να το συνδεσω στην καρτα δικτυοθ και οχι σε usb?Αν καταλαβαινω καλα δεν εχω επιλογη παρα μονο να το κανω δικτυο δεν μαιζει σε usbΤο μοντεμ της dsl μπορω αν θελω να το βαλω ethernet η usb..που ειναι καλητερα?
Αν παρω τετοιο δισκο πως θα εχω και δισκο και μοντεμ στην ethernet?
ευχαρηστω.
Μπορείς να το συνδέσεις σε USB, οπότε θα μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυο μόνο αν ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος θα είναι ανοικτός. Το ίδιο δεν ισχύει αν τον συνδέσεις σε ethernet.
To modem ADSL καλύτερα είναι να το βάλεις σε ethernet. Πιο σταθερό.
Θ' αγοράσεις μαζί και ένα switch (καμιά 15ριά ευρώ), στο οποίο θα συνδέσεις το modem, τους υπολογιστές και τον σκληρό. Θα συνεννοηθούν αμέσως μεταξύ τους. Απλώς χώνεις στο switch τα καλώδια ethernet των συσκευών, σε όποια θέση θες.
-
Εναν υπολογιστη εχω.
Οποτε περνω αυτο το σουιτς, βαζω πανω μοντεμ εξωτερικο σκληρο και Pc....α, και το λαπ τοπ και κανω τραμπα αρχεια μεταξυ τους?
Καλη φαση.
Αυτος ο εξωτερικος σκληρος ειναι plug and play? Δλδ τον παιρνω παω στο σπιτι ενος φιλου τον συνδεω τραβαω αρχεια και φευγω?
-
Ναι, αλλά τι να τον κάνεις αν δεν χρησιμοποιείς τις επιπλέον δυνατότητες του?
-
Ρωταω γενικα για τον εξωτερικο σκληρο ρε συ, φυσικα θα αγορασω εναν εξωτερικο πιο φθηνο χωρις αυτες τις δυνατοτητες!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αν και χρήστης Mac, το οποίο θεωρώ τρομερό μηχάνημα, με τίποτα δε θα αγόραζα iPod - εξαιτίας των περιορισμών φυσικά.Το MP3 player μου θέλω να το συνδέω με usb, να το βλέπει το PC ώς εξωτερικό σκληρό, να του πετάω τα MP3 μέσα και τελείωσε. Όχι να μπλέκω με sync και μ*******...
To ipod μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΚΑΙ σαν εξωτερικός δίσκος. Μια απλή ρύθμιση στο itunes απαιτείται μόνο
-
Σήμερα είδα και εγώ για πρώτη φορά από κοντά το νέο Nano. Το είχε ένας μαθητής μου (γόνος γνωστής καλλιτέχνιδος) και ειλικρινά το ζήλεψα. Οι φωτογραφίες πραγματικά το αδικούν. Αν δεν υπήρχε η σειρήνα που ακούει στο όνομα iPhone, θα το χτυπούσα σίγουρα.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
έχει να προτείνει κανείς bluetooth car kit ? δοκιμασμένο όμωςΕγώ έχω αυτό στο αμάξι : http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=20279&category=485
Είναι φθηνό, απλό, και λειτουργικό. Μπορείς να το τοποθετήσεις εύκολα μόνος σου, παίρνοντας ρεύματα από το ραδιοCD. Από ποιότητα ήχου είναι πολύ καλό. Σε σχέση με ενός φίλου το car kit που είχε πληρώσει 400 ευρώ, και χρησιμοποιούσε τα ηχεία του ραδιοCD ακούγεται πολύ καλύτερα. Εννοώ πως σε ακούει ο άλλος καλύτερα, γιατί αν εσύ τον ακούς από τα ηχεία, το μικρόφωνο πιάνει πάλι τη φωνή του και κάνει αντίλαλο, ενώ αυτό έχει δικό του ηχείο που το βάζεις να κοιτάει 180 μοίρες αντίστροφα σε σχέση με το μικρόφωνό του, και είναι μια χαρά. Εννοείται ότι κάνει και mute αν συνδέσεις το ειδικό καλώδιο με το ραδιοCD, ενώ αν έχεις polo από ότι μαντεύω από το nick σου, μάλλον σου ταιριάζει γιατί έχει μπλε φωτισμό.
-
υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μετατρεπει την ομιλια σε κειμενο word?
-
Κανένα της προκοπής.
-
Κυκλοφορησε το νεο Ubuntu 7.10
-
ε και ;
-
άπλα το ανακοινώνω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει ενα σοβαρότερο λογισμικό
-
Γίνεται αυτόματη αναβάθμιση (live) ή θα πρέπει να το ξαναστήσουμε από την αρχή έχοντας το 7.04 (die);
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γίνεται αυτόματη αναβάθμιση (live) ή θα πρέπει να το ξαναστήσουμε από την αρχή έχοντας το 7.04 (die);
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]