-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ο μαραθωνιος συνεχιζεται ακομη να μπει η dsl απο την forthnet. Να θυμισω ότι ειχα παρει την προσφορα της 01/06 (ΙΟΥΝΙΟΥΥΥΥΥΥ)/07 κα ιειχαν την αιτηση στα χερια τους το αργοτερο 6-7 μερες μετα....δλδ μιλαμε για 4+ μηνες αναμονη!Πάντως δεν μπορείς να πεις πως δεν σε ...προειδοποιήσαμε!
Μήπως να ακυρώσεις και να πας σε ΟΤΕ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...της ΟΝ ειναι pstn μεχρι τον ΟΤΕ και απο εκει και μετα voip.Οι τηλεφωνικές συσκευές πρέπει να συνδεθούν στο router που δίνει η on telecom ή συνδέονται στις υπάρχουσες τηλεφωνικές παροχές που υπάρχουν στο σπίτι; Ρωτάω γιατί στο σπίτι έχουμε 4 τηλεφωνικές συσκευές, οι οποίες βρίσκονται σε άσχετους χώρους και σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Θα πρέπει δηλαδή να γεμίσουμε καλώδια μέσα στο σπίτι που θα φεύγουν από το router και θα πάνε στις συσκευές ή θα χρησιμοποιήσουμε τις υπάρχουσες παροχές;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...της ΟΝ ειναι pstn μεχρι τον ΟΤΕ και απο εκει και μετα voip.
Οι τηλεφωνικές συσκευές πρέπει να συνδεθούν στο router που δίνει η on telecom ή συνδέονται στις υπάρχουσες τηλεφωνικές παροχές που υπάρχουν στο σπίτι; Ρωτάω γιατί στο σπίτι έχουμε 4 τηλεφωνικές συσκευές, οι οποίες βρίσκονται σε άσχετους χώρους και σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Θα πρέπει δηλαδή να γεμίσουμε καλώδια μέσα στο σπίτι που θα φεύγουν από το router και θα πάνε στις συσκευές ή θα χρησιμοποιήσουμε τις υπάρχουσες παροχές;
η ΟΝ δινει κανονικα pstn οπως ειπα. Αυτο σημαινει οτι μπορεις να βαλεις το τηλεφωνο σου οπου θελεις μεσα στο σπιτι.
αν θελησεις και 2η γραμμη, τοτε αυτη αναγκαστικα ειναι voip και πρεπει να συνδεθει στο ρουτερ.
-
Ωραία!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες
Ακόμα και η υπάλληλος της on δεν ήξερε να μου απαντήσει
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μου φαινεται θα συνεχισω να εχω την ΟΤΕΝΕΤ...μετα απο ολα αυτα που ακουω και διαβαζω....εχω τρομαξει!!Κακως, στα φορουμ συνηθως γραφονται τα παραπονα αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολοι βιωνουν ενα δραμα. Παντως εγω εχω Netone και δεν εχω κανενα παραπονο μεχρι τωρα.
-
έχει βάλει κανείς ADSL απο τη Forthnet?
αυτό με τα 24mbps
ΟΧΙ το 2play. μόνο το Internet.
-
ναι
-
Μόλις αναβάθμισα το connex στα 2Mbps για 29.50 το μήνα. Μην γελάτε, για εμένα μετράει πάρα πολύ να έχω σταθερή απόδοση και αδιάλειπτο internet χωρίς πολύμηνες αναμονές για σύνδεση με εναλλακτικούς πάροχους.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναιεντυπώσεις?
τί ταχύτητα έχεις maximum?
σε πόσες μέρες σε συνδέσανε?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μόλις αναβάθμισα το connex στα 2Mbps για 29.50 το μήνα. Μην γελάτε, για εμένα μετράει πάρα πολύ να έχω σταθερή απόδοση και αδιάλειπτο internet χωρίς πολύμηνες αναμονές για σύνδεση με εναλλακτικούς πάροχους.ποιό πρόγραμμα connex έχεις?
-
Εξάμηνη δέσμευση, 2Mbps χωρίς ογκοχρέωση, 29.50 Ευρώ/μήνα.
-
Κοροιδευεται ρε κουφαλες....αλλα τι να κανω που εινα ιστο ονομα του πατερα μου, και δεν ξεκουναγε να ακυρωση την forthnet.....σημερα βρηκα ειδοποιηση απο την ACS...μαλλον για τον εξιπλισμο ειναι....αντε μπορει να εχω dsl μεσα στο 2007!
-
πόσο σου άργησε η forthnet?
αθήνα μένεις?περιοχή?
-
Bούλα.
ενα 4μηνο εκανε μονο!
1/06 εγορασα την προσφορα....γυρω στις 10/06 +- 1-2 μερες ειχαν την αιτηση στα χερια τους!
-
Να ρωτήσω κάτι νέο που άκουσα...
Ισχύει το ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν προσφέρουν τη δυνατότητα να πάρεις τηλέφωνο σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, αλλά το ότι υποστηρίζουν μόνο συγκεκριμένες;
Αν ναι ξέρετε τι συμβαίνει με την On Telecom που προσφέρει απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε 15 προορισμούς; Πλην αυτών των χωρών δηλαδή δε μπορείς να πάρεις καν τηλέφωνο επί πληρωμή;
Ρωτάω γιατί ο θείος μου έχει βάλει Teledome (χωρίς ΟΤΕ) και έμαθε προσφάτως με τον άσχημο τρόπο ότι δε μπορεί να πάρει τηλέφωνο στη Νορβηγία μιας και δεν υποστηρίζεται
Αποφάσισε να διακόψει και να γυρίσει στον ΟΤΕ, οπότε και του ζήτησαν 90
-
δεν ισχυει, μπορεις να τα δεις και στα sites των εταιριων.
-
[quote='aserf']
-
ισως εχει ειπωθει παλαιοτερα ομως να γνωριζουν οσοι θελουν να χρησιμοποιησουν για υπηρεσιες τηλεφωνιας παροχους που χρησιμοποιουν τεχνολογια VOIP δεν μπορουν να ''περασουν'' τα fax καθως και τα dtmf [τονοι] για μεταφορα σηματων συναγερμου προς κεντρικους σταθμους παρακολουθησης [security] λογω περιορισμενου bandwidth.
-
ote paidia...ote
-
[quote='tazio'][quote='aserf']
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;