-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η πρώτη φωτό πάει δικαιωματικά στην καλύτερη παρουσία του τριήμερου...
Kουκλάρα και απίστευτη συνοδηγός Να την χαίρεστε Νάσο
Να ΄στε όλοι καλά
Εκτός από όταν πήγα να στρίψω στην πρώτη δεξιά της ανάβασης για Καρυά και μου 'ρθε αγκαλιά η κόρη μου μαζί με το !#$%^&-καθισματάκι της Οπότε σε ρυθμούς 'μωρού' από εκεί και πέρα -αν και η ίδια δεν διαμαρτυρόταν η κακομοίρα...
Περάσαμε καταπληκτικά πάντως!
Η παλιά ειδική του Ακρόπολις (Π. Παντελεήμων --> Καλλιπεύκη) όλα τα λεφτάΕμείς την Κυριακή φεύγοντας αποφασίσαμε να περάσουμε από το Δίον. Το οποίο ήταν υπέροχο: ήλιος, ο Ολυμπος από πάνω, πράσινο, αρχαία, περίπατος
-
Krusenstern
Eσυ εισαι ο ηθικος αυτουργος της Μανης....
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Και επειδη ξεχασα,ελλειπε και ο αρχιστριφτης Cavallino...
Μανοοοο στο επομενο θα βαλουμε τις γυναικες στο δικο σου και θα παμε με το δικο μου οδηγωντας εναλλαξ..
ΟΚ ?
Εγώ είμαι μέσα.
Μόνο μια επιφύλλαξη έχω, επειδή στο επόμενο δεν ξέρω τι αυτοκίνητο θα έχω, ίσως να το κάνουμε και ανάποδα.nass
ΚΟΥΚΛΑΡΑ η κορακλα σου.Και απο μικρη στα βασανα...
Να την ΧΑΙΡΕΣΤΕΕΕΕΕ. -
Τι άλλο να γράψω εγώ !!!
Περάσαμε φοβερά, χάρηκα που ξαναείδα γνωστούς, χάρηκα που γνώρισα τους εγκάθετους
Κρίμα που δεν ήμουν από το πρωί (και με την BMW) και έχασα την χερπινοδιαδρομή
Ημουν με τον Krus όμως και το καταευχαριστήθηκα !Ψιτ ... μην μου πειράζεται τον Στέλιο !
Aπ'ότι μου είπε .... όλοι πηγαίνατε βόλτα εκτός του skag και του bagusΟ καφές στη Θεσσαλονίκη μας αποζημίωσε για την ατυχία του Νικόλα .... Κούκο έχασες.
Αν και έχω ξαναπάει στα μέρη, ο Ολυμπος έχει τον τρόπο του να σε μαγεύει ... δεν τον χορταίνεις ποτέ.
Για τα σεμινάρια περί παλουκώματος κλπ. είμαι μέσα
Ο Ανδρέας έχει δίκιο ... και για τις πίτσες και για τις Σέρρες
-
Να μαι κι εγω, υστερα απο μια στραβη δευτερα στη δουλεια!
Να πω πως περασαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ (τελικα), να πω πως παρασκευη βραδυ σκοτωνα ανθρωπο (γι αυτο τη γλυτωσε ο Νικολας και η κοπελα στο ρεσεπσιον ντεσκ )
Η παρεα γνωστη (οι περισσοτεροι) με το γελιο και την καλοπεραση δεδομενη.
Οι νεες γνωριμιες ευχαριστες εκπληξεις, τα παιδια απο θεσσαλονικη καταπληκτικα (ειχαμε πιει και εναν καφε πριν απο λιγες μερες), ενω να δηλωσω με τη σειρα μου πως στα σφιχτα-κλειστα κομματια, τυχαινα παντα πισω απο αργους οδηγους...
την πρωτη σε ενα γκρι ξαρα και τη δευτερη σε ενα μαλλον φιατ (δις)
Το s στο στοιχειο του!
Στο τελος ενος γεματου σ/κ, ειπαμε να παμε μια βολτιτσα προς θεσσαλονικη, να πιουμε ενα καφεδακι βρε αδερφε, για να ανοιξει το ματι, για το μακρυ ταξιδι της επιστροφης. φημες λενε πως στο ξενοδοχειο, ο μονος καφες που πινοταν ηταν ο γαλλικος!
Στην υγεια μας!
και στα επομενα!
Χαρηκα που σας γνωρισα! -
Στο Kitchen πουλάκια μου;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
:
Ο Ανδρέας έχει δίκιο ... και για τις πίτσες και για τις ΣέρρεςΑη,κανονίστε το σε κανενα τριήμερο που θα σας βολευει όλους.28η Οκτωβριου π.χ,Χριστούγεννα,πρωτοχρονια,κ.λ.π
Θα γουσταρετε στα αλήθεια!.Οχι αλλο λούνα-πάρκ.Πίστα!!!
-
Τι έπαθε ο Νικόλας, ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τι έπαθε ο Νικόλας, ρε παιδιά;Αυτός: http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 68#1039368
του γρατσούνισε το πίσω αριστερά φτερό. -
τιποτα σοβαρο, αλλα ιδιαιτερος σπαστικο.
εχω να πω πως παραλιγο να παρουμε φωτια για 2η φορα...
Ηλια η συζυγος με ρωτησε 2 φορες πως τα περασα στη μανη...
πες σε παρακαλω οτι δεν πηγα ποτε εκει!!! -
οποιος εχει τις φωτο να μας δινει και κανα λινκ εεεεεεε...
αντε μη γινει καμια φαση 'μπανιερα' εδω...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
καταρχας νο8
οποιος δεν ηρθε ειναι @$@$#$#@
(γιατί είσαι ο μόνος που φοράει γυαλιά ηλίου μέσα στην καφετέρια;)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τιποτα σοβαρο, αλλα ιδιαιτερος σπαστικο.
εχω να πω πως παραλιγο να παρουμε φωτια για 2η φορα...
Ηλια η συζυγος με ρωτησε 2 φορες πως τα περασα στη μανη...
πες σε παρακαλω οτι δεν πηγα ποτε εκει!!!Το έπιασα το υπονοούμενο
-
εχετε βαλθει να με χωρισετε, αυτο ξερω...
-
Γιατί ρε? Η Μαρία είναι συμπαθέστατη κοπέλα και με σωστό προσανατολισμο στα χρωματολόγια!
-
Ενταξει.. φανταζομαι τεστ αποδοχης κατα κουκο:
Υποδειξη της BMW και προσεκτικη μελετη κατω απο το φως του ουρανου με τις ανταυγειες του (με σενα καιτη, θα τα πουμε αλλη στιγμη! ) και υστερα απο ενα 5λεπτο μελετης του αντικειμενου, γραπτο τεστ multiple choice:
Τι χρωμα ειναι το αυτοκινητο?
α)Μπλε
β)οταν λεμε αυτοκινητο, τι ακριβως εννοουμε?
γ)ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ??παρενθεση.. κουτακι επιλογης θα εχει μονο η επιλογη 'α)'
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
re koyke...σταματα να γελας,και ξεκινα να κανονιζεις την επομενη μασα....αν ειναι δυνατον αυτη την φορα με μελιτζανοσαλατα αντι μελιτζανες!
-
καλυτερα παιδακια.
-
Πάντως εγώ στον Όλυμπο αισθανόμουν σα στο σπίτι μου.
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μοναδικό μελανό σημείο, το μπέρδεμα με τον Ολύμπιο και τον premium που λίγο ήθελε να μας χαλάσει το κέφι. Ευτυχώς, όλα καλά!
Ελα μωρέ σιγά...
Του π*$&#@η με το evanda να μην του σηκώνεται (όχι ότι στην ηλικία που είναι θα κάνει κούκου, αλλά υγεία).
Μου τη ματιάσατε ρε την κακόμοιρη το προηγούμενο απόγευμα... 'Τι ωραίο κάθισμα, και τι σωστή θέση οδήγησης, και η οροφή κλπ κλπ κλπ'... Πάρτα τώρα...
και καλα, στο πηγαινε εφταιγε ο Ολυμπιος
Αφού μου έκοβες τη φόρα ρε, εγώ φταίω που σε έσπρωχνα?
Το μόνο που μένει να δούμε, είναι πόσες κλήσεις μαζέψαμε...
Το πρώτο πράγμα που σε ρώτησα, αν θυμάσαι.
Που το λαθος του ξενοδοχειου παραλιγο να χαλαγε την εκδρομη του Γαρυφαλλου και εμας των αλλων που τον αγαπαμε.
Αντε μωρέ με το γκρινιάρη.
Που πηρα μονο πεντε αναπτηρες!!!!
Αρα έχεις και το δικό μου.
Θα πω μόνο ότι το ESP της Xsara απενεργοποιείται πλήρως και δεν θα το θίξω περαιτέρω, γιατί δε σε συμφέρει.
Εντυπώσεις - φωτογραφίες - περαιτέρω σχόλια το βράδυ ή αύριο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πάντως εγώ στον Όλυμπο αισθανόμουν σα στο σπίτι μου.Μοναδικό μελανό σημείο, το μπέρδεμα με τον Ολύμπιο και τον premium που λίγο ήθελε να μας χαλάσει το κέφι. Ευτυχώς, όλα καλά!
Ε?
Με τα δωμάτια βρε αστοιχείωτε!!!
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...