-
Ναι, ναι, αλλά με τον πιό εμφατικό τρόπο αποδεικνύω στους χρόνια δύσπιστους ότι στηρίζω 'οδηγούς' κι όχι ομάδες (με εξαίρεση την προαιώνια συμπάθειά μου προς τη Williams, λόγω θαυμασμού για το έργο αυτής της ιδιωτικής ομάδας), ανεξάρτητα με το για ποιά ομάδα τρέχουν.
Ps: H Gang έχει καταρρεύσει προ πολλού... αλλά ας μην το κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή εδώ μέσα!
-
Είπαμε παιδιά, έχω μεγάλο hating club
Το να κρίνετε όμως οδηγούς ή/και ομάδες βάσει της δικής μου στάσης απέναντί τους, παρόλο που δεν το φανταζόμουν ποτέ, είναι κάτι που με... τιμά! Σας ευχαριστώ για την.. εμπιστοσύνη σας
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Που στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα η 'τεράστια διαφορά στην εμπειρία' ήταν μια χρονιά του Heidfeld στην Prost, που μάλιστα τερμάτισε τη χρονιά χωρίς βαθμούς μεν, πάνω από τον Alesi δε...
Εκτος απο την F1 ο Heidfeld ειχε αρκετα χρονια σε μικρα πρωταθληματα (btw ηταν το προηγουμενο πειραματοζωο του Haug), ενω ο Kimi μια μονο στην Αγγλικη FR2000.
Κωσταντίνε , ο Heidfield ήταν team mate με τον Bernoldi στην Βρετανική F3?
-
Οχι ο Heidfeld δεν περασε ποτε απο Βρετανικη F3. Ομοσταυλοι του Bernoldi στην Promatecme ηταν ο Minassian και ο Hynes.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Θα ήθελα να δηλώσω, (ξέροντας ότι αυτό είναι κάτι που αφορά μόνον έμένα και κανέναν άλλον από το φόρουμ), ότι άρχισα να αντιπαθώ τον Λούης, από τότε που άρχισε να τον υπερασπίζεται ο Migf1.Ενταξει την γνωμη του εχει για το συγκεκριμενο ζητημα..
Ομως αν βλεπει καθε μερα και απο μια φορα το συγκεκριμενο video..
καποια στιγμη θα αναθεωρησει..http://uk.youtube.com/watch?v=q8Bm5ClzG14&NR=1
El Μilagro!!!
Yπαρχει και το μελλον..
http://uk.youtube.com/watch?v=HQhSCClIBVM&NR=1] -
Και καλα θα κανει να φυγει ο Alonso απο αυτη την ομαδα(λεμε τωρα) που λεγεται mclaren
Aλλιως θα εχουμε τα γνωστα αποτελεσματα φοβαμαι..
Οταν οι ομαδες 'αμελουν' τα μονοθεσια των οδηγων τους εσκεμμενα..Για οσους θυμουνται..
http://uk.youtube.com/watch?v=MklyZAO_mZghttp://www.youtube.com/watch?v=0oI2i_lI ... ed&search=
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οχι ο Heidfeld δεν περασε ποτε απο Βρετανικη F3. Ομοσταυλοι του Bernoldi στην Promatecme ηταν ο Minassian και ο Hynes.Ok κάτι έχω μπερδέψει. Μάλλον με έναν από τους οδηγούς της PSR που πήρε πρωτάθλημα κ έτρεχαν την ίδια χρονιά με τον Bernoldi.
Thnks anyway
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Οταν οι ομαδες 'αμελουν' τα μονοθεσια των οδηγων τους εσκεμμενα..αν εχεις στοιχεια να πας στο δικαστηριο.
πολυ ωραιο flame μπραβο
-
Eλα ρε patro καθεσαι και ασχολεισαι
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Οταν οι ομαδες 'αμελουν' τα μονοθεσια των οδηγων τους εσκεμμενα..αν εχεις στοιχεια να πας στο δικαστηριο.
πολυ ωραιο flame μπραβο
Ναι τρεχω τωρα στα δικαστηρια..
Σαν να ακουω την ΝΔ..
Μου αρκει αυτο που βλεπει ολος ο κοσμος φιλε.
Και δεν μπορει να γινει πιο ξεκαθαρο οτι η Mclaren κανει
τα παντα για να μην παρει τον τιτλο o Alonso.. -
Ότι να 'ναι!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ότι να 'ναι!!!......άποψή του λέμε,να τον φιμώσουμε?
αυτά του αρέσουν αυτά γράφει,έλεος πιά!
-
Kαι ο Α-Viper7 μια αποψη για την...'αποψη' διατυπωσε, να τον φιμωσουμε?
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Kαι ο Α-Viper7 μια αποψη για την...'αποψη' διατυπωσε, να τον φιμωσουμε?Ακριβώς!
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Kαι ο Α-Viper7 μια αποψη για την...'αποψη' διατυπωσε, να τον φιμωσουμε?όπως κάτ-έκρινε,έκρινα ομοίως
-
Άποψη μου είναι ότι ο τομάσο γράφει βλακείες.- (να 'ταν και ο μόνος, αλλά τέλος πάντνων)
Όποιος έχει πρόβλημα με αυτό να στείλει πμ στους μοντ.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Άποψη μου είναι ότι ο τομάσο γράφει βλακείες.- (να 'ταν και ο μόνος, αλλά τέλος πάντνων)Όποιος έχει πρόβλημα με αυτό να στείλει πμ στους μοντ.
Δωσ'τα όλα A-Viper7!
-
εδώ σήμερα γράφει ότι θέλει ενυπόγραφα ο Πουρναράκης.
στο πρωτο θέμα το σημερινό.
με τίτλο Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ;
αναφέρεται στην εγκατάλειψη του ΛΧ.[δεν δουλεέυει το σκάνερ μου γμτ]
μιλάει για την ειδοποίηση της bridgestone προς την mclaren
γράφει για το παιδαριώδες λάθος του ΛΧ.
μιλά για λάθος της mclaren και για έγκλημα που το παρομοιάζει με το έγκλημα απέναντι στον κιμι το 2005 στο Νιρμπουρκρινγκ[άστοχο κατά τη γνώμι μου] και κλείνει επί λέξη:
είναι δυνατόν να είναι τόσο βλάκες; τοσο πλεονέκτες; τόσο μισαλλόδοξοι; ή μήπως παίζεται κάτι άλλο; μήπως το πρωτάθλημα έχει συμφωνηθεί να πάει στη ferrari και στον Ράικονεν ως αντάλλαγμα για το κλείσιμο του 'stepney-gate';
....................................................................
πολύ φαντασία και συνομωσία!!!!αλλά αν τα γράφουν αυτά δημοσιογράφοι σοβαρά γιατί να μην τα[αυτά ή και άλλα, δικά μου - από την κούτρα μου] γράφω εγώ σε ένα φορουμ;
Γιατί κάποιοι να τα χαρακτηρίζουν όπως τα χαρακτηρίζουν και γιατί να ζητάνε να με banάρει ο mod?
γράφτε ότι θέλετε - και οι υπόλοιποι που γκρινιάζουν μη τα διαβάζετε- διαβάζετε ότι σας φτιάχνει κι όχι ότι σας χαλάει.... -
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
εδώ σήμερα γράφει ότι θέλει ενυπόγραφα ο Πουρναράκης.
στο πρωτο θέμα το σημερινό.
με τίτλο Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ;
αναφέρεται στην εγκατάλειψη του ΛΧ.[δεν δουλεέυει το σκάνερ μου γμτ]
μιλάει για την ειδοποίηση της bridgestone προς την mclaren
γράφει για το παιδαριώδες λάθος του ΛΧ.
μιλά για λάθος της mclaren και για έγκλημα που το παρομοιάζει με το έγκλημα απέναντι στον κιμι το 2005 στο Νιρμπουρκρινγκ[άστοχο κατά τη γνώμι μου] και κλείνει επί λέξη:
είναι δυνατόν να είναι τόσο βλάκες; τοσο πλεονέκτες; τόσο μισαλλόδοξοι; ή μήπως παίζεται κάτι άλλο; μήπως το πρωτάθλημα έχει συμφωνηθεί να πάει στη ferrari και στον Ράικονεν ως αντάλλαγμα για το κλείσιμο του 'stepney-gate';
....................................................................
πολύ φαντασία και συνομωσία!!!!αλλά αν τα γράφουν αυτά δημοσιογράφοι σοβαρά γιατί να μην τα[αυτά ή και άλλα, δικά μου - από την κούτρα μου] γράφω εγώ σε ένα φορουμ;
Γιατί κάποιοι να τα χαρακτηρίζουν όπως τα χαρακτηρίζουν και γιατί να ζητάνε να με banάρει ο mod?
γράφτε ότι θέλετε - και οι υπόλοιποι που γκρινιάζουν μη τα διαβάζετε- διαβάζετε ότι σας φτιάχνει κι όχι ότι σας χαλάει....Συμφωνω pptsmps, λογικο ειναι σε καποιους να μην τους αρεσουν και σε αλλους να τους αρεσουν καποια πραγματα.Ομως για αυτο το λογο υπαρχουν ολα τα forum, για ελευθερη ανταλλαγη αποψεων.
Αυτο που βλεπω ειναι οτι η Μclaren κανει τα παντα για να μην παρει το πρωταθλημα ο Alonso.
Ειρηνη!! -
Κοίτα πού φτάσαμε!!!.....
Να πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη (μπάς και γλυτώσουμε το ban), μόνο και μόνο επειδή 'πάμε' τον Αλόνσο και όχι τον Λούης!!!!
Ο.Κ., ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!
Επίσημο thread: GP Kίνας - Shanghai 2007