-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
φυσικά μου αρέσει το Top gear σαν ψυχαγωγία...αν θέλω όμως να καυλώσω βάζω Tiff που είναι στο τέρμα ανάποδο με την F430 και μιλάει ταυτόχρονα....Απόλυτα σεβαστή η άποψή σου, αλλά εγώ προσωπικά αν θέλω να καυλώσω βλέπω κάνα πρωτάθλημα τουρισμού ή κάνα Best Motoring
Σαν ψυχαγωγική εκπομπή αυτοκινήτου, το Top Gear μου αρέσει απείρως περισσότερο από το Fifth Gear, χωρίς να σημαίνει ότι το τελευταίο δεν έχει μερικά φοβερά θέματα. Αλλά μέσα από μία 50λεπτη εκπομπή, αξίζουν κάθε φορά τα 10 λεπτά. Αυτό είναι πρόβλημα, νομίζω...
-
το 5th Gear είναι άλλη ιστορία...
δεν μοιάζει τοόσο με το Τοπ. Εχει γήινα τεστ όπως το 5οο και το Clubman στα 2 τελευταία, έχει κανα δυο θεματάκια ενδιαφέροντα και γενικά σε πληροφορεί για το τι γίνεται στην αγορά.
το Τοπ...είναι madness. Κάνουν ωραία προτζεκτ, δοκιμάζουν πολύ ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα και γενικά βγάζουν μία ωραία ατμόσφαιρα διότι έχει θεότρελους παρουσιαστές.
Το καθένα έχει την γλύκα του.
Το Traction βράστα...
-
http://www.mininova.org/tor/622675
Απο το comments δεν καταλαβα τι ειναι, μηπως καποιος το εχει δει? -
Δεν το έχω δει ολόκληρο, πάντως όσο έχω δει, είτε παιζουν μουσική είτε έχουν άλλους να παίζουν μουσική και τους σχολιάζουν. Έχει γέλιο σίγουρα, για αυτοκίνητα δεν ξέρω αν έχει
-
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
http://www.mininova.org/tor/622675
Απο το comments δεν καταλαβα τι ειναι, μηπως καποιος το εχει δει? -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Η μόνη εκπομπή που θα μπορούσε να πιάσει στην Ελλάδα είναι το - ελεεινό IMHO - Pimp my ride... για το οποίο όλοι έχουν άποψη, το βλέπουν και θεωρούν δεδομένο μάλιστα ότι θα το παρακολουθώ και εγώ... Αντίθετα το Top Gear 'δεν τους αρέσει και πολύ, το βαριούνται...'@νδρέας
Τί είναι το Pimp my Ride?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η μόνη εκπομπή που θα μπορούσε να πιάσει στην Ελλάδα είναι το - ελεεινό IMHO - Pimp my ride... για το οποίο όλοι έχουν άποψη, το βλέπουν και θεωρούν δεδομένο μάλιστα ότι θα το παρακολουθώ και εγώ... Αντίθετα το Top Gear 'δεν τους αρέσει και πολύ, το βαριούνται...'
@νδρέας
Τί είναι το Pimp my Ride?
http://www.mtv.com/ontv/dyn/pimp_my_ride/series.jhtml
η χαρά του κάγκουρα!
παίρνουν το αμάξι σου και στο μεταμορφώνουν...νικελ ζάντες, οθόνες παντού, τρελό χρήμα...καλή φάση για να χαζεύεις...
το παρουσιάζει γνωστός ράπερ...πολύ χαβαλέ το άτομο!
-
ωραιο το top gear!
μπας και ξερει κανεις αν εχει βγει κανα cd με τα μουσικα θεματα που βαζουν?
-
Είχε κυκλοφορήσει παλιότερα μια συλλογή (2CD):Top Gear Experience αν δεν κάνω λάθος.Υπάρχει αν τη θέλει κανείς.
Ωραίο το θέμα του Top Gear με τις διαδρομές στην Ευρώπη...ωραίο να βλέπεις μέρη που έχει πάει σε δικές σου αναζητήσεις (ψώνιο!)
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τί είναι το Pimp my Ride?Μια μαλακία που βλέπει και η τελευταία κότα στην Ελλάδα από τότε που άρχισε να την προβάλει το ΣΚΑΙ... Οι ίδιες κότες έχουν δει σε ανύποπτο χρόνο το Top Gear παλι από το ΣΚΑΙ αλλά τους φάνηκε 'Βαρετό'...
@νδρέας
-
Για δες τί συμβαίνει στον κόσμο όταν είσαι κλεισμένος σπίτι σου με τις εξετάσεις... Έχω μείνει πίσω!
-
-
-
Την ελβετική διαδρομή που κάνανε την έκανα και εγώ (με scenic 1,5 dci) και όντως, απλά τα σπάει...
-
να παμε εκει για τουρ..
δωστε τορρεντ απο τη συλλογη ρεεεεεεεεεεεεε
-
Καινουργιο Top Gear!!!
Κατα την τριτη λογικα θα εχει τελειωσει Τι να κανουμε το καλο αργει να κατευει!
-
To katevasa,opote meta ti douleia...
Exei kai to R8... -
Έχουν και την καινούρια mclaren.
-
Κάτι στο πιο youtube του!?...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion