-
-
-
-
-
δεν παλεύεστε ρεεεε!
-
Είστε απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
-
Μην πειραζετε τον ΚΟΥΚΟ ΡΕ!
-
γύρισες, ή είσαι δικτυωμένος από εκεί?
-
-
Τι σου κάνανε ρε Προεδρούκο εκεί στα Βόρεια οι εγκάθετοι?
sv2 ευχαριστούμε για τις φωτό!!
-
sv2 ως ανταποκριτής θα έκανες πολύ καλή δουλεια
-
-
Γμτ....
Γυρισαμε εσπευσμενα απο Ολυμπο διοτι η γυναικα μου επαθε οξεια γαστρεντεριτιδα κ δεν μπορουσε καθολου....
Τη Παρασκευη το βραδυ φτασαμε στις 12 και κατι κ αφου τακτοποιηθηκαμε στα δωματια πηγαμε για φαγητο,οπου και τα δωσαμε ολα(εγω σημερα δεν εχω φαει και αισθανομαι ακομα φουσκωμενος)
Τι ριζοτα,τι μπριζολες,τι μακαροναδες,τι μανιταρια στα καρβουνα,τι πατατες,χαμος εγινε
Το Σαββατο αφου ξυπνησαμε κατα τις 10 και μιση και ενω ηρθαν οι BMWδαιοι εκ Σαλονικης φυγαμε για τη βολτα σε στροφοδιαδρομη εξαιρετικη......
Δυστυχως στον Π.Παντελεημονα η εκδρομη τελειωσε για μας,αφου η γυναικα δεν μπορουσε αλλο....
Στην επομενη και συντομα.....
-
Bαγγέλη περαστικά στη Μαρία...του χρόνου με το καλό θα είστε τυχερότεροι
-
Περαστικά να είναι! Προέχει η υγεία.
(μήπως ήταν τα φαγώσιμα? Έπαθε κανένας άλλος τίποτα ή ήταν ίωση? -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Γμτ....Γυρισαμε εσπευσμενα απο Ολυμπο διοτι η γυναικα μου επαθε οξεια γαστρεντεριτιδα κ δεν μπορουσε καθολου....
Τη Παρασκευη το βραδυ φτασαμε στις 12 και κατι κ αφου τακτοποιηθηκαμε στα δωματια πηγαμε για φαγητο,οπου και τα δωσαμε ολα(εγω σημερα δεν εχω φαει και αισθανομαι ακομα φουσκωμενος)
Τι ριζοτα,τι μπριζολες,τι μακαροναδες,τι μανιταρια στα καρβουνα,τι πατατες,χαμος εγινε
Το Σαββατο αφου ξυπνησαμε κατα τις 10 και μιση και ενω ηρθαν οι BMWδαιοι εκ Σαλονικης φυγαμε για τη βολτα σε στροφοδιαδρομη εξαιρετικη......
Δυστυχως στον Π.Παντελεημονα η εκδρομη τελειωσε για μας,αφου η γυναικα δεν μπορουσε αλλο....
Στην επομενη και συντομα.....
Κρίμα ρε Βαγγέλη, τι κακό είναι αυτό κάθε φορά που ανεβαίνετε πάνω από τη Λαμία; Θυμάμαι και την άλλη φορά στο Βόλο την τρομερή ταλαιπωρία. Περαστικά, πες της.
-
Περαστικά στην Μαρία Βάγγο!!
-
Ελπίζω να έχω σύντομα στα χέρια μου ένα τέτοιο μπλουζάκι
-
Τhanks παιδες...
Μανο αστα να πανε ρε.
Μιλαμε για τρομερη γκαντεμια...Σημερα ειναι καλυτερα...Ο πυρετος εχει πεσει λιγακι.....
Η πλακα ειναι οτι το Σαββατο το πρωι και ενω δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ της Παρασκευης,της εδωσα ιμοντιουμ που την επιασαν,αλλα δεν βρηκα ενεση πριμπεραν για να της κανω κ τα χαπακια δεν εκαναν τιποτα...Τεσπα αναμενω το επομενο τουρινγκ συντομα
-
Βαγγέλη περαστικά στην Μαρία...
Στα καθ ημάς τώρα περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ η μέρα τα είχε όλα στροφοδιαδρομές, φαγητό και πάνω από άλλα συζήτηση. Απίστευτος ο πατέρας DAP και ακόμα πιο απίστευτος ο πρόεδρος Kouk ο οποίος κατάφερε να βγεί αλώβητος από την Μπλέ επανάσταση
Ετοιμάζεται αναλυτική ανασκόπηση των γεγονότων από τον αιδεσιμώτατο ( γιατί έτσι ) στην οποιά θα αναλυθούν ( δεν τίθεται θέμα γι αυτό ) διεξοδικά όλα τα γεγονότα
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...