-
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! -
Άντε μπράβο civgr!
Και εγω σήμερα έκανα την πρώτη μου αλλαγή λαδιών, στον Κουλουρή Θεσ/νίκης. 83
-
Μεγειά σου και καλοτάξιδο!
Διαβάζω καιρό το φόρουμ και είμαι μεταξύ 1,8 sport και Type-R.
Ίδωμεν...
ΥΓ. Ένας ακόμη Honda-fun
-
Δευτέρα αποπληρώνω και σε περιπου 2 εβδομαδες παραλαμβανω (επιτελους)
Ερωτηση κρισεως για ηδη κατοχους : Εχω να επιλεξω μεταξυ τριων δωρων. Φιμε τζάμια, αισθητηρες, συναγερμο. Ποιο απο τα τρια; Προς το παρον εχω επιλεξει αισθητηρες δώρο και συναγερμο που θα πληρωσω 170 ευρω. Οι αισθητηρες ειναι πραγματι τοσο αναγκαιοι ή μετα απο ενα δυο μηνες που θα εχω συνηθισει το αυτοκινητο θα ειναι αχρηστοι; Φιμε μαμας εχει βαλει κανεις; -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ερωτηση κρισεως για ηδη κατοχους : Εχω να επιλεξω μεταξυ τριων δωρων. Φιμε τζάμια, αισθητηρες, συναγερμο. Ποιο απο τα τρια; Προς το παρον εχω επιλεξει αισθητηρες δώρο και συναγερμο που θα πληρωσω 170 ευρω. Οι αισθητηρες ειναι πραγματι τοσο αναγκαιοι ή μετα απο ενα δυο μηνες που θα εχω συνηθισει το αυτοκινητο θα ειναι αχρηστοι; Φιμε μαμας εχει βαλει κανεις;Τίποτα από όλα αυτά! Ζήτα τους την αξία των 'δώρων', σε έκπτωση από την τελική τιμή!
Με τα αντίστοιχα χρήματα βάζεις σε ένα κατάστημα με ηχοσυστήματα (που ξέρεις ότι κάνουν καλή δουλειά) πολύ καλύτερο τόσο συναγερμό όσο και αισθητήρες παρκαρίσματος.
Με το καλό να το παραλάβεις.
-
Ο χρήστης endeavor έγραψε:
Μεγειά σου και καλοτάξιδο!Διαβάζω καιρό το φόρουμ και είμαι μεταξύ 1,8 sport και Type-R.
Ίδωμεν...
ΥΓ. Ένας ακόμη Honda-fun
Πριν πάρεις οτιδήποτε....
Α-Λ-Λ-Α-Ξ-Ε το Avatar σου !!! Ξεχείλωσε την σελίδα και είναι επίσης πολύ βαρύ, αργεί να φορτώσει!
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ερωτηση κρισεως για ηδη κατοχους : Εχω να επιλεξω μεταξυ τριων δωρων. Φιμε τζάμια, αισθητηρες, συναγερμο. Ποιο απο τα τρια; Προς το παρον εχω επιλεξει αισθητηρες δώρο και συναγερμο που θα πληρωσω 170 ευρω. Οι αισθητηρες ειναι πραγματι τοσο αναγκαιοι ή μετα απο ενα δυο μηνες που θα εχω συνηθισει το αυτοκινητο θα ειναι αχρηστοι; Φιμε μαμας εχει βαλει κανεις;Φιμέ 'μαμάς' όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει. Εδώ στα βάζει ο dealer σου με κάποιον που συνεργάζεται.
Αισθητήρες είναι πολύ βολικοί, αν και η αλήθεα είναι πως δεν έχουν και κανά φοβερό κόστος. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο Vasgti, τότε δες σε τι κόστος βρίσκεις τα καθέκαστα, και προφανώς διάλεξε το ακριβότερο.
Συναγερμό των 170 ευρώ γιατί βάζεις; Είναι σημαντικά καλύτερος [+απρόσκοπτος στο integration με το υπόλοιπο αμάξι] από τον εργοστασιακό;
-
Civ GR το χάρηκα πολύ που τελειώνει το βάσανό σου και αρχίζει το επόμενο....πως να το ευχαριστηθείς στο δρόμο!!!!!
Καλοτάξιδο και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! -
συνταρακτικά νέα!!! άντε ρε civgr αυτή είναι η πιο γλυκιά αναμονή.
-
Ευχαριστω πολύ όλους ολους αυτους τους μηνες μεσα απο αυτο το φορουμ ολοι εσεις κανατε την αναμονη πιο ευκολη.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ευχαριστω πολύ όλους ολους αυτους τους μηνες μεσα απο αυτο το φορουμ ολοι εσεις κανατε την αναμονη πιο ευκολη.Ευχαριστούμε!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ερωτηση κρισεως για ηδη κατοχους : Εχω να επιλεξω μεταξυ τριων δωρων. Φιμε τζάμια, αισθητηρες, συναγερμο. Ποιο απο τα τρια; Προς το παρον εχω επιλεξει αισθητηρες δώρο και συναγερμο που θα πληρωσω 170 ευρω. Οι αισθητηρες ειναι πραγματι τοσο αναγκαιοι ή μετα απο ενα δυο μηνες που θα εχω συνηθισει το αυτοκινητο θα ειναι αχρηστοι; Φιμε μαμας εχει βαλει κανεις;Φιμέ 'μαμάς' όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει. Εδώ στα βάζει ο dealer σου με κάποιον που συνεργάζεται.
Αισθητήρες είναι πολύ βολικοί, αν και η αλήθεα είναι πως δεν έχουν και κανά φοβερό κόστος. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο Vasgti, τότε δες σε τι κόστος βρίσκεις τα καθέκαστα, και προφανώς διάλεξε το ακριβότερο.
Συναγερμό των 170 ευρώ γιατί βάζεις; Είναι σημαντικά καλύτερος [+απρόσκοπτος στο integration με το υπόλοιπο αμάξι] από τον εργοστασιακό;
τον χρεωνει τοσο ο αντιπροσωπος . Αν το λεω σωστα ειναι metasystem με εγγυηση εφ ορου ζωης και δεν επηρεαζει την εγγυηση. Απο τη μανα του το αμαξι εχει συναγερμο?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ευχαριστω πολύ όλους ολους αυτους τους μηνες μεσα απο αυτο το φορουμ ολοι εσεις κανατε την αναμονη πιο ευκολη.
Ευχαριστούμε!
Ευχαριστω και εσενα βεβαια γιατι με επεισες με την εμμονη σου εναντιον του civic, οτι η επιλογη μου ηταν σωστη
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ευχαριστούμε!
Ευχαριστω και εσενα βεβαια γιατι με επεισες με την εμμονη σου εναντιον του civic, οτι η επιλογη μου ηταν σωστη
Power to the people!
Καμία εμμονή εναντίον του Civic! Μια χαρά τουτού είναι και έχει και ωραία εμφάνιση! Στην Ευρώπη θα το αγόραζα σε diesel πιθανόν...
Στην Ελλάδα, τα τουρμπάκια ταιριάζουν καλύτερα στο οδικό μας δίκτυο όμως...
Over and out, και καλά χιλιόμετρα σου εύχομαι! Να το ευχαριστηθείς , να είναι απροβλημάτιστο και όπως το περιμένεις για πολλά πολλά χιλιόμετρα! -
Στην Ευρώπη θα το αγόραζα σε diesel πιθανόν...
Στην Ελλάδα, τα τουρμπάκια ταιριάζουν καλύτερα στο οδικό μας δίκτυο όμως...δεν το κατάλαβα αυτό καθόλου.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στην Ελλάδα, τα τουρμπάκια ταιριάζουν καλύτερα στο οδικό μας δίκτυο όμως...δεν το κατάλαβα αυτό καθόλου.
ΟΚ, στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλούς επαρχιακούς δρόμους, εθνικές οδους για τον φούτσο και γενικότερα ανάγκη για συχνά προσπεράσματα. Τα σύγχρονα turbo μικρομεσαία, είναι οικονομικά εντός αστικού κύκλου (αρκεί να μην πας με το πόδι στο πάτωμα...), μιας και έχουν μικρούς κυβισμούς, μικρότερες τριβές κλπ από ένα αντίστοιχο ατμοσφαιρικό και έξυπνη διαχείριση του καυσίμου, ενώ όταν βγεις εκτός, κινείσαι με μία ή δύο ταχύτητες πάνω και δεν έχεις λόγο να κατεβάζεις αφού προσπερνάς πανεύκολα χάρη στη ροπή. Τέλος, υπάρχουν και τα πλεονεκτήματα των τελών και της ασφάλισης, που ακόμη και μικρές διαφορές να υπάρχουν , είναι καλοδεχούμενες...
Επίσης, παρόλους τους...θρύλους, η κατανάλωση ενός 1.4 Τ σε μεικτό κύκλο, είναι αντίστοιχη με ενός 1.6 ή 1.8 ατμοσφαιρικού, ενώ οι επιδόσεις πολύ καλύτερες.
Γι' αυτό και ΓΙΑ ΜΕΝΑ, είναι προτιμότερα. -
ΟΚ, στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλούς επαρχιακούς δρόμους, εθνικές οδους για τον φούτσο και γενικότερα ανάγκη για συχνά προσπεράσματα. Τα σύγχρονα turbo μικρομεσαία, είναι οικονομικά εντός αστικού κύκλου (αρκεί να μην πας με το πόδι στο πάτωμα...), μιας και έχουν μικρούς κυβισμούς, μικρότερες τριβές κλπ από ένα αντίστοιχο ατμοσφαιρικό και έξυπνη διαχείριση του καυσίμου, ενώ όταν βγεις εκτός, κινείσαι με μία ή δύο ταχύτητες πάνω και δεν έχεις λόγο να κατεβάζεις αφού προσπερνάς πανεύκολα χάρη στη ροπή. Τέλος, υπάρχουν και τα πλεονεκτήματα των τελών και της ασφάλισης, που ακόμη και μικρές διαφορές να υπάρχουν , είναι καλοδεχούμενες...
Επίσης, παρόλους τους...θρύλους, η κατανάλωση ενός 1.4 Τ σε μεικτό κύκλο, είναι αντίστοιχη με ενός 1.6 ή 1.8 ατμοσφαιρικού, ενώ οι επιδόσεις πολύ καλύτερες.
Γι' αυτό και ΓΙΑ ΜΕΝΑ, είναι προτιμότερα.να σε πάει μία βόλτα η γυναίκα μου να μου πεις αν προσπερνάμε αργά?
Εννοώ ότι γενικά αλλού το πήγαινα εγω. Στις οδούς όπου έχει αρκετές στροφές το ατμοσφαιρικό είναι πιο προβλέψιμο...
Αυτό που δέχομαι όμως γιατί το βλέπω κι εγώ στο δρόμο είναι ότι το turbo στο πρώτο πάτημα (πχ ενα α4 2Τ που είχα χτες στον Κηφισο στους καθρέπτες μου) φαίνεται να σε πλησιάζει γρήγορα...
Αλλά μόλις έπιασα τις 4500 άρχισα να ανοίγω πάλι (και οι 2 έχουμε 200 ps και έχω και πολλά κιλά λιγότερα)...
Βέβαια εγω είμαι 2000 και όχι 1400 VS 1400 GT που είναι νύχτα με τη μέρα
Δε πολυ διαφωνώ με την άποψη σου αλλά σε γρήγορο στροφιλίκι τα ίδια άλογα σε ατμοσφαιρικό οδηγούνται πιο εύκολα. Αυτό λέω
-
Μπράβο Γρηγόρη.... Το καίς το εργαλείο... Τρελή κατανάλωση... Δικός μας είσαι???
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μπράβο Γρηγόρη.... Το καίς το εργαλείο... Τρελή κατανάλωση... Δικός μας είσαι???
Μπες να δεις ποιο είναι το πρόβλημα:
- 95% των χιλιομέτρων γίνονται στην πόλη, από Ελληνικό-Π.Φάληρο ή Καλλιθέα και ώρες αιχμής! Εκεί προσπαθώ να οδηγώ οικονομικά, αλλά όταν κάνεις τα 6 περίπου χιλιόμετρα της απόστασης το ταχύτερο σε 20λεπτά , το αργότερο σε πάνω από 35 με μέσο όρο τα 25 λεπτά, τι να σου κάνει η κατανάλωση...
- Οταν δεν έχει κίνηση, βραδάκια, στα στενά του λόφου Πανί, ή όπου βρω χώρο , του δίνω και καταλαβαίνει!
Γυρίζει εύκολα στο άφημα του γκαζιού, ή στο φρενάρισμα πάνω στη στροφή και αρκούν τ' αλογάκια του να το φέρνεις στα ίσα! Υπάρχει μια στροφή στο κατέβασμα του Πανί, όπου το πάτα άσε γκάζι , με φέρνει σε ωραίες γωνίες!
Αρκεί να μένω μακριά από το πεζοδρόμιο... - Οταν βγαίνω εκτός Αθηνών (δηλαδή πάω στις...ρίζες μου στα Γιάννενα! ), φεύγω πάντα νύχτα, ο δρόμος είναι άδειος, οπότε κάνω 4.5 ώρες με μία ή δυο στάσεις... Δεν το τρέχω υπερβολικά , συνήθως μέχρι 160, άντε σε 1-2 σημεία με 180 αν έχει άπλα, συνήθως το πάω 140-150 στο κοντέρ (σχεδόν 10 λιγότερα δείχνει το GPS...), αλλά το κοντό σασμάν δεν βοηθάει και πολύ κατανάλωση ή θόρυβο....
Στο ταξίδι πέφτει στα 8 πάντως, παρόλο που γενικά το πατάω...
Μ' αυτά και μ' αυτά, καταλαβαίνεις, πως....μαζί σας είμαι!
Δεν λυπάμαι και πολύ να το πατήσω πάντως! Το πάω κι εγώ στους κόφτες (στις....7200 είναι στο δικό μου ) κι αν κάψω κι ένα λίτρο παραπάνω στα 100, εντάξει, θ' αντέξω να το πληρώσω!
Ηonda Civic 2005