-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
Που εισουν σαλιγκαρε και γιατι γυρισες αν επιτρεπεται.
ειχα παει Αγγλια και γυρισα γιατι δεν τα καταφερνα με τα μαθηματα... εαν θυμαμαι σωστα εχεις σπουδασει Αγγλια;
eixe kataferei na faei 30k se 9 mines:P
-
συγκεκριμενα ειχα παει στο University of Nottingham για electrical & electronic engineering. Μου επεσε πολυ βαρυ....ετσι γυρισα πισω μετα απο εναν χρονο αφου δεν μπορουσα να τα καταφερω με τα μαθηματα. ετσι και αλλιως θα με εδιωχναν.
-
συγκεκριμενα ειχα παει στο University of Nottingham για electrical & electronic engineering. Μου επεσε πολυ βαρυ....ετσι γυρισα πισω μετα απο εναν χρονο αφου δεν μπορουσα να τα καταφερω με τα μαθηματα. ετσι και αλλιως θα με εδιωχναν.kalitera patra re, exei kai Chimay
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ειχα παει Αγγλια και γυρισα γιατι δεν τα καταφερνα με τα μαθηματα... εαν θυμαμαι σωστα εχεις σπουδασει Αγγλια;
Καλα τα λες, ξερεις τι οικονομιες εκανα?
Ενταξει εχει αρκετη ορολογια, αν δεν ειχες κανει και ενα foundation πριν, αν ησουν και μικρος σε ηλικια παιζει να σου ηρθαν ολα μαζι. Γνωμη μου ειναι οτι σαν φοιτητης παντως περνας απειρος καλητερη στην πατριδα!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
συγκεκριμενα ειχα παει στο University of Nottingham για electrical & electronic engineering. Μου επεσε πολυ βαρυ....ετσι γυρισα πισω μετα απο εναν χρονο αφου δεν μπορουσα να τα καταφερω με τα μαθηματα. ετσι και αλλιως θα με εδιωχναν.
kalitera patra re, exei kai Chimay
καλυτερα Αθηνα στο σπιτι μου να μην ξοδευω και ενα σωρο χρηματα.
-
kalitera patra re, exei kai Chimay
καλυτερα Αθηνα στο σπιτι μου να μην ξοδευω και ενα σωρο χρηματα.
μα νομιζα οτι παιρνεις το κελυφος σου παντου
σαλιγκαρι χωρις κελυφος!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει εχει αρκετη ορολογια, αν δεν ειχες κανει και ενα foundation πριν, αν ησουν και μικρος σε ηλικια παιζει να σου ηρθαν ολα μαζι. Γνωμη μου ειναι οτι σαν φοιτητης παντως περνας απειρος καλητερη στην πατριδα!
ειχα κανει 1 ετος foundation...αλλά στο πανεπιστημιο τα πραγματα μου επεσαν πολυ δυσκολα και η γλωσσα. Πιστευω και τωρα να ξαναπαω δεν θα τα καταφερω, οπως και εαν μπορουσα να περασω εδω στην Ελλαδα σε πολυτεχνικη σχολη. οι απαιτησεις ειναι πολλες. Εσυ τι ειδικοτητα εχεις τελειωσει; σε ποιο uni; πηγες μεγαλος ή αμεσως μετα το σχολειο οπως εγω...
-
flower power --->
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και αν ισχύει αυτό το ποσό που αναφέρθηκε παραπάνω, θα είχες GTI τώρα και όχι γαλλικό κρουασάν...
-
Αντε ρε αγορι ολα καλα να σου πανε, και οτι φιλεναδα εχεις να θυμασαι και εμας τους φτωχους συγγενεις και να στελνεις τπτ στην πατριδα!
Eυχαριστω πολυ ρε συ!
Θάνο το αμάξι το πήρες Ιταλία τελικά?
Θα εχω το δικο μου για λιγο καιρο!
καλη τυχη και απο εμενα στις σπουδες σου. ευχομαι να μην καταληξεις σαν και εμενα να πας εξω και να γυρισεις σε ενα χρονο.
Ευχαριστω!τι σπουδασες αφου γυρισες?
-
-
καλημέρα
Παρασκευή σήμερα -
+μπουγάτσα + καφέ
μόνο που δεν έχω κούπα και γαλλικός σε πλαστικό δε λέει -
exit light
enter night
take my hand
off to never never land -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
exit light
enter night
take my hand
off to never never landNow I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to takeTα σπάει!!!!
-
Kαλησπέρα
-
Πολύ χαρά διακρίνω...
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή απλά... χαίρεσαι τη ζωή;
-
Γειά σας
-
καλησπερα!
http://estb.msn.com/i/CA/CAA32EA5BAEE37 ... B02ACF.jpg
http://estb.msn.com/i/BB/C3B35A43CAE65D ... 43D652.jpg -
ειχα κανει 1 ετος foundation...αλλά στο πανεπιστημιο τα πραγματα μου επεσαν πολυ δυσκολα και η γλωσσα. Πιστευω και τωρα να ξαναπαω δεν θα τα καταφερω, οπως και εαν μπορουσα να περασω εδω στην Ελλαδα σε πολυτεχνικη σχολη. οι απαιτησεις ειναι πολλες. Εσυ τι ειδικοτητα εχεις τελειωσει; σε ποιο uni; πηγες μεγαλος ή αμεσως μετα το σχολειο οπως εγω...
Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος, στην Αγγλια ειναι απλα θεμα συστηματος, και πεισματος οσον αφορα την γλωσσα, αν δεν ξερεις καλα αγγλικα (και ορολογια). Ειμουνα σε μια μικρη γαμοπολη το Sunderland εινα ιδιπλα στο Newcastle βορεια Αγγλια, εκανα business admin.
Bασιλη καλητερα που τα εφαγα στην Αγγλια τοτε και δνε πηρα τον κουβα
Εγω παντως τα υπολογιζω 3-4κ κατω ο πατερας μου λεει οτι εινα ιαρκετα πανω απο τα 30, οποτε εχω βγαλει ενα Μ.Ο για να ειμαστε και οι 2 ενταξει!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68