-
HighFidelity
νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Η ποιότητα είναι διαφορετικό πράγμα από το γούστο. Για παιδικές εκπομπές μπορεί να κρίνει το επίπεδο ένας παιδοψυχολόγος. Για 'κοινωνικές' εκπομπές ένας κοινωνιολόγος-κοινωνικός λειτουργός-ψυχολόγος.
Η Πάνια είναι και κακόγουστη ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των πνευματικά ασταθών ανθρώπων που εκθέτει σαν αρκουδιάρισσα. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κανόνες μπορούν να μπουν , αλλά θα ήθελα να ήξερα, ποιος θα τους βάλει...:Κανόνες και νόμοι υπάρχουν διεθνώς απλώς στην Ελλάδα δεν τηρούνται.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μπορούμε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ν' αποφασίσουμε ΤΙ και ΠΟΤΕ θα βλέπουμε! :
Δυστυχώς το παραπάνω ισχύει απόλυτα και για τα παιδιά!
-
skye
κατάλαβα τι εννοούσες, εγώ ανέφερα τα άλλα πράγματα με δόση υπερβολής για να γίνω πιο κατανοητός.Όσον αφορά τον γονικό έλεγχο, σήμερα από όσα βλέπω δύο πράγματα είναι τρομερά δύσκολο να κόψεις σε ένα παιδί: την τηλεόραση και το κινητό. Και δεν μπορείς να κάθεσαι συνέχεια δίπλα σε ένα παιδί 10 χρονών μήπως πεταχτεί από τον Πίκο Απίκο στη Λίτσα Τσούλα στο διπλανό κανάλι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
skye
κατάλαβα τι εννοούσες, εγώ ανέφερα τα άλλα πράγματα με δόση υπερβολής για να γίνω πιο κατανοητός.Όσον αφορά τον γονικό έλεγχο, σήμερα από όσα βλέπω δύο πράγματα είναι τρομερά δύσκολο να κόψεις σε ένα παιδί: την τηλεόραση και το κινητό. Και δεν μπορείς να κάθεσαι συνέχεια δίπλα σε ένα παιδί 10 χρονών μήπως πεταχτεί από τον Πίκο Απίκο στη Λίτσα Τσούλα στο διπλανό κανάλι.
μα δεν θα την κοψεις
θα τη ρυθμισεις να δειχνει μονο τα 'καταλληλο για ολους'ευκολο;
-
Παρέχουν τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια τέτοια δυνατότητα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παρέχουν τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια τέτοια δυνατότητα;Μονο κλειδωμα καναλιων απο το τηλεκοντρολ ξερω
-
Γιατι να προσπαθουμε να βρουμε τροπο να απομονωθουμε εμεις απο την ανομια και οχι να την εξαφανησουμε??
Τι θα πει 'μπορεις να ρυθμισεις την τιβι να μην δειχνει τις Πανιες'.
Εγω απαιτω να μην υπαρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ Πανιες.
Επισης Σκαι σε αλλο ποστ ειπες οτι δεν μπορουμε να ορισουμε το ποιοτικο ενω σε αλλο λες για την 'Πανια και τα λοιπα καμμενα'.
Τα ιδια κριτηρια αξιολογησης της ποιοτητας με σενα φανταζομαι οτι εχουν και οι ανθρωποι του ΕΣΡ...
-
Αυτο που περιμέναμε εδώ και μέρες... υποπακέτα Nova:
[b]Value Pack με 29,50
-
αυτά που λέγανε κάποτε οτι αν έχεις αδσλ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να κανεις συνεχως αποκωδικοποιηση του σήματος της νοβα, τελικα παιζει;
-
Nαι..
-
παιζει.... δεν ξερω αναλυτικα λεπτομεριες αλλα οι χρηστες κανουν μεταξυ τους card key sharing μεσω της DSL...
-
Σουστ βρε!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παιζει.... δεν ξερω αναλυτικα λεπτομεριες αλλα οι χρηστες κανουν μεταξυ τους card key sharing μεσω της DSL...Πρέπει να υπάρχει κάποιος που έχει κανονική συνδρομή για να λαμβάνει τους κωδικούς και να τους κάνει broadcast.
-
πειρατη, πες μας τουλαχιστον το κοστος, και τον κινδυνο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
παιζει.... δεν ξερω αναλυτικα λεπτομεριες αλλα οι χρηστες κανουν μεταξυ τους card key sharing μεσω της DSL...
Πρέπει να υπάρχει κάποιος που έχει κανονική συνδρομή για να λαμβάνει τους κωδικούς και να τους κάνει broadcast.
Ο Χρήστος-καπιτάλας-Λάππας ορίζεται εθελοντής
-
Δεν ξέρετε ότι το μεγάλο κεφάλαιο δεν ασχολείται με μικροποσά;
Υπάρχουν εθελοντές να μοιραστούμε το κόστος της συνδρομής;
-
Δεν χρειαζεται καποιος συνδρομητης...
Τουλαχιστον οχι σε επιπεδο πελατη.
Μονο ο εξοπλισμος (ολιγον πειραγμενος,οκ) και μια θυρα ethernet στο modem!
Περισσοτερες πληροφοριες με Pm. -
Λεμε!!!
-
Σαν δεν ντρέπονται λέω 'γω. Δημοσιογράφοι ρωτάνε τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο αν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν να μην θέλει ο άνθρωπος? Έχει που έχει τον αγώνα του έχει και να απαντάει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Τί να πω . Μόνο θλίψη μου προκαλούν αυτά.
-
Γιατι να παιδευεστε ομως?Η λυση για τζαμπα νοβα και δορυφορικα πακετα για παντα ειναι μια συσκευη με κοστος 100-200 ευρω.Ρωτηστε καποιον που εχει μαγαζι με ηλεκτρονικα κεραιες κτλ και τελειωσε.(στη στοα ηλεκτρονικων για σαλονικη )
Τηλεόραση