-
12Κ χλμ για μικρό νησί είναι πολλά. Νοικιάρικα σε ρόλο τζιπ έχω δει και γω σε νησί. Επίσης η τράκα δεν είναι καθόλου απίθανη.
Τι να πω το δικό μας έχει 6-7Κ χλμ και δεν ακούγεται τσικ, και τίποτα δεν φαίνεται να έχει σκοπό να φύγει απ τη θέση του. Το ίδιο ισχύει για όποιο άλλο πάντα έχω ακούσει.
-
Το νησί (Κάλυμνος) έχει συνολικό οδικό δίκτυο πάνω από 100 χλμ. 12000 δια 20 μήνες ζωής μοντέλου αντιστοιχούν σε περίπου 600 χλμ το μήνα ή 20 χλμ κάθε μέρα...Σίγουρα όχι λίγα για τέτοιο μέρος αλλά ούτε και υπερβολικά (το συγκεκριμένο νησί έχει τουρισμό περίπου 9 μήνες το χρόνο)...Μακάρι πάντως να έπεσα σε Monday Car και μόνο γιατί κατά τα άλλα η Fiat τα τελευταία 2 ειδικά χρόνια μου ήταν συμπαθής και δε θα θελα να πιστέψω ότι οι Ιταλοί συνεχίζουν τις μαλ...ες του παρελθόντος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
12Κ χλμ για μικρό νησί είναι πολλά. Νοικιάρικα σε ρόλο τζιπ έχω δει και γω σε νησί. Επίσης η τράκα δεν είναι καθόλου απίθανη.Τι να πω το δικό μας έχει 6-7Κ χλμ και δεν ακούγεται τσικ, και τίποτα δεν φαίνεται να έχει σκοπό να φύγει απ τη θέση του. Το ίδιο ισχύει για όποιο άλλο πάντα έχω ακούσει.
34k χλμ and counting το δικό μας. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από καινούργιο, δεν τρίζει απολύτως τίποτα.
-
μαλλον η περιπτωση ειναι...
σε παντα 1.2 που εχει ξεπερασει τα 100 χιλιαδες δεν εχω ακουσει κανενα τετοιο...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
12Κ χλμ για μικρό νησί είναι πολλά. Νοικιάρικα σε ρόλο τζιπ έχω δει και γω σε νησί. Επίσης η τράκα δεν είναι καθόλου απίθανη.
Τι να πω το δικό μας έχει 6-7Κ χλμ και δεν ακούγεται τσικ, και τίποτα δεν φαίνεται να έχει σκοπό να φύγει απ τη θέση του. Το ίδιο ισχύει για όποιο άλλο πάντα έχω ακούσει.
34k χλμ and counting το δικό μας. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από καινούργιο, δεν τρίζει απολύτως τίποτα.
+1 . 5400 χλμ χωρίς τον παραμικρό τριγμό..
-
Πήραμε εταιρικά Panda Active...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!
Δεν έχουν υδραυλικό τιμόνι!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πήραμε εταιρικά Panda Active...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!Δεν έχουν υδραυλικό τιμόνι!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Σε χαλάει που δεν διαβάζεις με ακρίβεια εκατοστού το οδόστρωμα του Stelvio p...εεεε των αθηναϊκών δρόμων;
-
Σε χαλάει που δεν διαβάζεις με ακρίβεια εκατοστού το οδόστρωμα του Stelvio p...εεεε των αθηναϊκών δρόμων;
Με χαλάει που εν έτη 2007 κάνω μπράτσα όταν παρκάρω...έλεος αυτοί οι Ιταλοί!!! Πλέον ακόμα και τα πιο φθηνά αυτοκίνητα έχουν υδραυλικό ή ηλεκτρικό τιμόνι...
-
Ηλεκτρικό τιμόνι δεν έχουν όλα τα Πάντα;
Που το βρήκατε το δικό σας; Τσίπης-version; -
Με χαλάει που εν έτη 2007 κάνω μπράτσα όταν παρκάρω...έλεος αυτοί οι Ιταλοί!!! Πλέον ακόμα και τα πιο φθηνά αυτοκίνητα έχουν υδραυλικό ή ηλεκτρικό τιμόνι...
μα αγαπητε... οι Ιταλοι σου δινουν επιλογες. Στο χερι σου ειναι να μην το παρεις! Τωρα, αν το αφεντικο ηταν ο απολυτος γυφτος και πηρε οτι ποιο basic εβρισκε...
Αληθεια... air condition εχουν... η ειναι ανευ?
-
Ηλεκτρικό τιμόνι δεν έχουν όλα τα Πάντα;
Που το βρήκατε το δικό σας; Τσίπης-version;Κι γω αυτό νόμιζα αγαπητέ μου φίλε...αλλά επειδή είναι τσίπης-version όπως είπες...ή αλλιώς η ΤΕΡΜΑ βασική...ΔΕΝ έχει όχι ηλεκτρικό...αλλά ούτε υδραυλικό τιμόνι!!!! Είναι αυτή η έκδοση με πλαστικούς μαύρους προφυλακτήρες και σιδερένιες ζάντες! Ακόμα και το ματίζ με τους μαύρους προφυλακτήρες έχει υδραυλικό τιμόνι.
Χάλι μαύρο σου λέω...ζήτω η φθήνια
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μα αγαπητε... οι Ιταλοι σου δινουν επιλογες. Στο χερι σου ειναι να μην το παρεις! Τωρα, αν το αφεντικο ηταν ο απολυτος γυφτος και πηρε οτι ποιο basic εβρισκε...
Αληθεια... air condition εχουν... η ειναι ανευ?
Ευτυχώς έχουν.
Μα το πρόβλημα δεν είναι εκεί...δεν είναι τι τελικά επέλεξε (που βασικά έγινε μπέρδεμα με την εταιρία leasing και μας έστειλαν αυτά)...αλλά η απαράδεκτη βασική έκδοση του Panda...that's the point!
Y.Γ: ακόμα και οι βασικές BMW/Mercedes έχουν ηλεκτρικά ή υδραυλικά τιμόνια.
-
Φαντάζομαι είναι τα 1.1 και όχι τα 1.2, σωστά; Αναρωτιέμαι αν αυτή η έκδοση κυκλοφορεί κανονικά στην αγορά ή είναι ειδική παραγγελία. Δεν θυμάμαι να χω δει πάντα με άβαφους προφυλακτήρες.
-
Σωστά φαντάζεσαι...είναι το 1.1.
Έχω δει μερικά ακόμα...δεν είναι μόνο τα δικά μας
Υπάρχει η έκδοση κανονικά... http://www.in.gr/auto/car/price.asp?lng ... Company=73
Sorry όχι Active...Actual είναι τα δικά μας...
Ευτυχώς που εγώ έχω το Picanto πάντως ακόμα...
-
Πήραμε εταιρικά Panda Active...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!Δεν έχουν υδραυλικό τιμόνι!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Δεν υπάρχουν Panda χωρις ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι !!
Η λές παπαριές ή το αφεντικό σου έκανε εισαγωγή την έκδοση που πουλάνε στην Πολωνία, τί τσίπης. To actual το φέρνουν μόνο με ειδική παραγγελία...
-
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα, είναι ΠΟΥ φταίει η FIAT και το Panda, για την...καβουροποίηση των τσεπών του αφεντικού...
Μάλλον θέλει να έχει το προσωπικό ...γυμνασμένο και σε ...φόρμα! -
Δεν θυμάμαι να χω δει πάντα με άβαφους προφυλακτήρες.Κυκλοφορούν αρκετά, σίγουρα εταιρικά. Δεν ξέρω αν όμως είναι τα 1.1.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Η λές παπαριές ή το αφεντικό σου έκανε εισαγωγή την έκδοση που πουλάνε στην Πολωνία, τί τσίπης. To actual το φέρνουν μόνο με ειδική παραγγελία...
Πολλά λες...πολλά λες...προφανώς και υπάρχει, κανονική έκδοση είναι, με τιμή κλπ... http://www.in.gr/auto/car/price.asp?lng ... Company=73
Δεν ήταν απόφαση του αφεντικού...αλλά της εταιρίας leasing
Από σήμερα (που σήμερα τα πήραμε) μάλιστα κοιτάζουν να τα αλλάξουν. Μη κατηγορείτε άσχετους ανθρώπους...δε φταίει αυτός...αφού αν ήθελε κάτι φθηνό δε θα έπαιρνε Panda...αλλά κάποιο ματίζ/άτος κλπ.
Προφανώς και φταίει η ΦΙΑΤ λοιπόν που βγάζει τέτοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ βασική έκδοση...εσύ γιατί το παίρνεις τόσο προσωπικά δε καταλαβαίνω?
-
Πολλά λες...πολλά λες...προφανώς και υπάρχει, κανονική έκδοση είναι, με τιμή κλπ... http://www.in.gr/auto/car/price.asp?lng ... Company=73
Δεν ήταν απόφαση του αφεντικού...αλλά της εταιρίας leasing
Από σήμερα (που σήμερα τα πήραμε) μάλιστα κοιτάζουν να τα αλλάξουν. Μη κατηγορείτε άσχετους ανθρώπους...δε φταίει αυτός...αφού αν ήθελε κάτι φθηνό δε θα έπαιρνε Panda...αλλά κάποιο ματίζ/άτος κλπ.
Προφανώς και φταίει η ΦΙΑΤ λοιπόν που βγάζει τέτοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ βασική έκδοση...εσύ γιατί το παίρνεις τόσο προσωπικά δε καταλαβαίνω?
Για να βγαίνει η έκδοση, αφορά κάποιους! Πχ ο Πολωνός εργάτης το αγοράζει, γιατί είναι φθηνότερο χωρίς υδραυλικό!
Η εταιρία leasing φταίει, όχι η FIAT! Ενα σωρό εκδόσεις έχει η FIAT για το Panda, γιατί φταίει αυτή που οι κάποιοι είναι φτηνιάρηδες; ΟΚ, δεν φταίει το αφεντικό, ΚΑΠΟΙΟΣ φταίει όμως ΚΑΙ ΟΧΙ Η FIAT!
Θα έφταιγε η FIAT αν δεν πρόσφερε με ελάχιστα χρήματα παραπάνω , καλά εξοπλισμένη έκδοση και ζητούσε παράλογα χρήματα... Αλλά από τη στιγμή που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αντιθέτως, αν κάποιος θέλει την 'βασική' πρέπει να κάνει ουσιαστικά ειδική παραγγελία, άλλος είναι ο απαράδεκτος και όχι το εργοστάσιο!
Είναι παράλογο, να σου δίνει το εργοστάσιο πολλές επιλογές, ακόμη και 'βασικές' κι εσύ να θεωρείς 'απαράδεκτο' κάτι τέτοιο! Αν θέλεις υδραυλικό, πάρε την επόμενη, φτηνή είναι, so simple! -
Τουλάχιστον να έχει A/C... γιατί νομίζω η φτηνή πολονέζικη έκδοση δεν έχει ούτε A/C....
FIAT FORUM