-
Να πω την αλήθεια, και εγώ ψιλοκοίταξα τις τιμές του Τίιντα(3θ ή 5θ) ετούτες τις ημέρες(μεταξύ διαφόρων μοντέλων), αν αποφασίσω να πάρω άλλο τουτού την άλλη χρονιά.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ντινε επειδη δεν εκανα βολτα απο αντιπροσωπεια ακομα..ακουσες τπτ για sports pack? ειδα σε ενα τσεχικο σαιτ ενα τετοιο πακετο...
Τσουκ. Τίποτα τέτοιο. Αν θες κάτι αντιστοιχο, πας για tecna pack που έχει και απενεργοποιούμενο esp.
-
Kαι μένα ο παππούς θέλει το sedan. Ξέρετε κούρσα κτλ αλλά εγώ προσπαθώ να πάρει το 5πορτο για να είναι ξέρετε σπόρ παππούς κτλ. Σε μπλέ δεν το βλέπω θέλουμε να αποφύγουμε ανέκδοτα του στύλ 'πέτα το στη θάλασσα με την μιας δεν θα φοβηθούν τα ψάρια' στο καφενείο αφού αμα δεν είναι κούρσα δεν μετράει στους κύκλους του. Οπότε αν 5πορτο άλλο χρώμα και σίγουρα ζάντες αλουμινίου αν κούρσα ίσως το μπλέ. Κρίμα που δεν έχει Ξένον. Θα ψάξουμε για after market μάλλον
-
Το Τέκνα όμως ξεφεύγει στην τιμή(βέβαια, δεν ξέρω τι στο καλό έχει στον εξοπλισμό του).
-
E, δεν προβλέπεται να μπει και πίστα...Άλλο αν έχω φτάσει να λιώνω ακόμα και το Σάνι...
-
Τεκνα εχει ηλεκτρικά αναδιπλουμενους, δερμάτινες λεπτομέρειες, 6δισκο σιντι και έξυπνο κλειδί. Επιπλέον των υπολοίπων εκδόσεων.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ντινε επειδη δεν εκανα βολτα απο αντιπροσωπεια ακομα..
ακουσες τπτ για sports pack? ειδα σε ενα τσεχικο σαιτ ενα τετοιο πακετο...
Τσουκ. Τίποτα τέτοιο. Αν θες κάτι αντιστοιχο, πας για tecna pack που έχει και απενεργοποιούμενο esp.
ειδα ΦΠΕ που βγαζει περιπου 140 ιππους στο 1.8...αναρτηση kyb και γιοκοχαμα λαστιχο...
συν πλαινα και ετσι...το ειδα σε 4πορτο ομως..
περιπου 2 χιλιαρικα συνολο! αρα τοτε κοντραρουμε και τα μικρα τουρμπο
-
Αύριο μάλλον θα πάμε να το δούμε, θα ενημερώσω για τις λεπτομέρειες...αν έχει κανείς καμιά εναλλακτική (High Fidelity? ) με το καλό να τις ακούσουμε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ντινε επειδη δεν εκανα βολτα απο αντιπροσωπεια ακομα..
ακουσες τπτ για sports pack? ειδα σε ενα τσεχικο σαιτ ενα τετοιο πακετο...
ειδα ΦΠΕ που βγαζει περιπου 140 ιππους στο 1.8...αναρτηση kyb και γιοκοχαμα λαστιχο...
συν πλαινα και ετσι...το ειδα σε 4πορτο ομως..
περιπου 2 χιλιαρικα συνολο! αρα τοτε κοντραρουμε και τα μικρα τουρμπο
Αυτό είναι για το 4πόρτο?
Με τι ζάντα και τι λάστιχο?
Βασικά όμως ρε παιδιά αμα είναι να αρχίσουμε τα ΦΠΕ αμέσως μήπως να μην το αγοράζαμε καν? Εμένα αυτές οι μοντίφες και τα σκαλίσματα με τρομάζουν. Ελπίζω το Φ και η Ε να μην είναι θορυβώδεις και το Π να μην ανεβάζει την κατανάλωσε σε επίπεδα ΤSi γιατί ο παππούς κάνει ταξίδι Χαλκιδική κάθε ΣΚ για ψάρεμα και θέλει ποιότητα κύλισης και οικονομια -
Το sedan ο παππούς το θέλει για να βάζει τα μπαστούνια του γκολφ ή μήπως να έχει χώρο για τη...μαγκούρα;
Καλά για χρώμα δεν το συζητώ, κάτι πολύ πολύ πολύυυυυ διακριτικό , να ενσωματώνεται όσο γίνεται στο περιβάλλον για να μην ξεχωρίζει και φαίνεται!
Ιδανικά θα ήταν , αν το πουλούσαν με κάνα χρώμα παραλλαγής! Εναλλακτικό, πολύ ανοιχτό γαλάζιο σιελ, για να κάνει blend με τον...ουρανό (ή ιδανικά με τον...ωκεανό!). Ούτε με αυτό το χρώμα δεν θα έχουν πρόβλημα τα ...ψάρια!
Τώρα για τα μοτέρ, ΟΚ, αν είναι να θέλεις να περνάς τους υπόλοιπους ατμοσφαιρικούς, ίσως ο 1.8 είναι καλή λύση, αλλά ανάλογα και την τιμή... Άποψή μου είναι, πως πχ τα Auris θα τους ρίχνεις και με το 1.6, γιατί λίγα 1.6 κυκλοφορούν, όλα 1.4 είναι...
Βέβαια αν έχει καλύτερο εξοπλισμό το 1.8 ίσως αξίζει, γιατί και τα εξτρά κρατάς και μπορεί να ρίχνεις και σε Civic, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος... Οι περισσότεροι βέβαια, τα Civic τα πήραν για να τα κοιτάνε, ή να κάνουν βόλτες και να τους κοιτάζουν οι άλλοι (ή έτσι νομίζουν...).
ΠΑΝΤΩΣ επιμένω, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλή λύση!
Πείτε καμιά εναλλακτική να το συζητήσουμε πριν το παραγγείλετε τουλάχιστον! -
Ρε λέμε, το 1,8 είναι αστείο μοτέρ. Το 1,6 είναι ιδανικό.
-
Αμα κανουμε Group buy θα μας κανουν δωρο τα xenon?
-
Δώρα από αντιπροσωπεία: τρίγωνο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο, πατάκια, συναγερμός.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το sedan ο παππούς το θέλει για να βάζει τα μπαστούνια του γκολφ ή μήπως να έχει χώρο για τη...μαγκούρα;Καλά για χρώμα δεν το συζητώ, κάτι πολύ πολύ πολύυυυυ διακριτικό , να ενσωματώνεται όσο γίνεται στο περιβάλλον για να μην ξεχωρίζει και φαίνεται!
Ιδανικά θα ήταν , αν το πουλούσαν με κάνα χρώμα παραλλαγής! Εναλλακτικό, πολύ ανοιχτό γαλάζιο σιελ, για να κάνει blend με τον...ουρανό (ή ιδανικά με τον...ωκεανό!). Ούτε με αυτό το χρώμα δεν θα έχουν πρόβλημα τα ...ψάρια!
Τώρα για τα μοτέρ, ΟΚ, αν είναι να θέλεις να περνάς τους υπόλοιπους ατμοσφαιρικούς, ίσως ο 1.8 είναι καλή λύση, αλλά ανάλογα και την τιμή... Άποψή μου είναι, πως πχ τα Auris θα τους ρίχνεις και με το 1.6, γιατί λίγα 1.6 κυκλοφορούν, όλα 1.4 είναι...
Βέβαια αν έχει καλύτερο εξοπλισμό το 1.8 ίσως αξίζει, γιατί και τα εξτρά κρατάς και μπορεί να ρίχνεις και σε Civic, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος... Οι περισσότεροι βέβαια, τα Civic τα πήραν για να τα κοιτάνε, ή να κάνουν βόλτες και να τους κοιτάζουν οι άλλοι (ή έτσι νομίζουν...).
ΠΑΝΤΩΣ επιμένω, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλή λύση!
Πείτε καμιά εναλλακτική να το συζητήσουμε πριν το παραγγείλετε τουλάχιστον!Είναι η λογικη των φίλων του...Αμάξι χωρίς κώλο = καφές χωρίς Καρέλια κασετίνα. Αυτός θέλει μεν να διαφοροποιηθεί ( ψάχνεται και για το Νokia N95 με navi οι φίλοι του έχουν κάτι μπαχατέλες όλοι ) αλλά δεν γουστάρει να του την λέει ο άλλος με τον Sunny 1.1 GLX. Kατα τα άλλα δεν το συζητάει Nissan και μόνο Νissan. ΤΕΛΟΣ
-
Όχι P1i;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δώρα από αντιπροσωπεία: τρίγωνο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο, πατάκια, συναγερμός.Ξοδεύτηκαν πάλι...
-
Και χάρη μας κάνουν που πουλάνε τέτοιο αμάξι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε λέμε, το 1,8 είναι αστείο μοτέρ. Το 1,6 είναι ιδανικό.ρε ντινε πως ειναι το 1,6 ιδανικο?
126 ανακοινωνει η εταιρεια αρα μαλλον θαναι περισσοτερα...το ιδιο ειναι το 1,6 με το 1,8?
μιραγκε αμα βρω το σαιτ θα στο δωσω..νομιζω 215 λαστιχο!
hf αμα δεν εχεις εναλλακτικες να προτεινεις απαλλαξε μας απο τη παρουσια σου στο θρεντ....οχι αλλες ειρωνιες εδω..
-
Το P1 είναι μια βλακεία και μισή κατα τον παππού. Αλλά το θέμα μας είναι το Tiida. Μόνο τρίγωνο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο, πατάκια, συναγερμός είναι τα δώρα? Αντανακλαστικό γιλέκο δεν δίνουν δώρο?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και χάρη μας κάνουν που πουλάνε τέτοιο αμάξι.αντε παλι ο χαρης..
Nissan Τiida 2007