-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όταν εγώ έκανα εκτός έδρας νίκες, κάποιος πάλευε να μην φάει 5άρες και 7άρες εκτός έδρας..
Ναι, θυμαμαι
Youtube VideoΣεβασμος, νεαρε
Έχεις δίκιο...RESPECT
Youtube Video -
Καλά κρασιά Γιωργάκη. Πες μας για το Γουέμπλεϋ λίγο, μας έλειψε.
-
Lemonis is still here!
-
Όχι δε λέω τίποτα.RESPECT είπαμε απλά να μην ξεχνιόμαστε...
-
Ρε Πασχο συνελθε αγορι μου
Τι μαλακιες γραφεις ? ? ?Μπραβο για τη νικη στο ολυμπιακακι....Επαιξε τρελη μπαλα στο 2ο ημιχρονο κ σε συνδυασμο με τον χαφτα τερματοφυλακα της Βερντερ(τι Μορετο μου λετε) τα καταφερε...Μηπως ειχε δικιο τελικα ο sir Takis για το γκαζον ? ?
Η επελαση συνεχιζεται στην Ευρωπη για τις Ελληνικες ομαδες...Θελουμε μολις 3 νικες κ 1 ισοπαλια για να πιασουμε τους Βουλγαρους που στη καλυτερη θα μεινουν με 1/4 ομαδες.....
-
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ : CHAMPIONS LEAGUE
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ
CHAMPIONS LEAGUE EINAI EΔΩ!! ΕΥΡΩΠΕΗ!![/list]
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ : CHAMPIONS LEAGUEΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ
CHAMPIONS LEAGUE EINAI EΔΩ!! ΕΥΡΩΠΕΗ!![/list]
Ε ρε κομπλεξ 10ετιας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μεγαλη νικη αλλα και εμφανιση (ειδικα στο Β ημιχρονο).Μακαρι να γινει καλη διαχείριση της νικης και να μην παρουν τα μυαλα μας αερα.
Ξυδι για τους 'φιλους' που δεν τους αρεσε.Τα ειπες ολα με 2 γραμμες.
Ακουτε ρεεε; -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μεγαλη νικη αλλα και εμφανιση (ειδικα στο Β ημιχρονο).Μακαρι να γινει καλη διαχείριση της νικης και να μην παρουν τα μυαλα μας αερα.
Ξυδι για τους 'φιλους' που δεν τους αρεσε.Τα ειπες ολα με 2 γραμμες.
Ακουτε ρεεε;ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ. ΑΚΟΥΤΕΕΕΕ!!!!
-
Ρε Τσουκαλαδες πως την ειδατε ? ? ?
Μιλαμε για την απερτουρα και δεν το καταλαβα μηπως ? ?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
και αφθονο ξυδι παιδια,αφθονο γιατι κανει καλο.
Στα αθλητικά από το δελτίο ειδήσεων μόλις τώρα στο Βαρδιγιαννοκάναλο έδειξαν την 3άρα του ΠΑΟ, έδειξαν όλα τα γκολ, δηλώσεις Καραγκούνη, δηλώσεις Διμούτσου, είπαν ότι σήμερα παίζουν όλοι οι υπόλοιποι για το UEFA και ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ......
νομίζω ότι πρέπει να περάσουν δύο ώρες για να μιλήσουν άλλα κανάλια για το Champions League. Δεν μπορούν να μιλήσουν κατευθείαν γιατί ακυρώνουν το κανάλι με τα δικαιώματα.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Όταν εγώ έκανα εκτός έδρας νίκες, κάποιος πάλευε να μην φάει 5άρες και 7άρες εκτός έδρας..
Ναι, θυμαμαι
Έχεις δίκιο...RESPECT
Youtube Videoρε μεγάλε balo?.....τις δικές σας 5άρες και 6άρες τις ξεχνάτε?
για πές μου ρε φιλαράκο.....πότε ρίξατε εσείς 6 γκόλ σε γερμανική
ομάδα στο τσάμπιονς λίγκ?
και για πές μου πάλι......πότε ρίξατε 3 σε γερμανική έδρα πάλι για τον ίδιο θεσμό?
για πές μας που ζητάς και respect? -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Τρομερό πρωτοσέλιδο.
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Ναι, θυμαμαι
Έχεις δίκιο...RESPECT
Youtube Videoρε μεγάλε balo?.....τις δικές σας 5άρες και 6άρες τις ξεχνάτε?
για πές μου ρε φιλαράκο.....πότε ρίξατε εσείς 6 γκόλ σε γερμανική
ομάδα στο τσάμπιονς λίγκ?
και για πές μου πάλι......πότε ρίξατε 3 σε γερμανική έδρα πάλι για τον ίδιο θεσμό?
για πές μας που ζητάς και respect?0-2 την σαλκε που στα χαρτια ειναι ανωτερο του 1-3
Καθηστε να χαρειτε την μεγαλη σας νικη και το πρωτο σας διπλο και αφηστε τα κομπλεξ στην ακρη(Αυτο ισχυει εκατερωθεν) -
Δηλαδή ίδιες ομάδες είναι? Μάιστα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή ίδιες ομάδες είναι? Μάιστα...αυτη τη στιγμη οχι αλλα τοτε IMHO η σαλκε @αμουσε και εδερνε
-
'Πριν απο το χτεσινο παιχνιδι η μονη ευρωπαϊκη ομαδα που ειχε νικησει τη Βερντερ στο Βεζερσταντιον ηταν η Μπαρτσελονα'
SPORTDAY 4/10/2007
Περασε η νυχτα κε Τσοχο, ε;
-
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΕΙΤΕ ΝΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΗΤΤΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΗΚΩΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΒΑΖΕΛΕ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΠΙΚ:ΟΜΙΛΟΙ ΟΥΕΦΑ
και μην ακουω αηδιες για σαλκε και αμβουργο, η βερντερ ειναι φιναλιστ του ΟΥΕΦΑ....και παραδοσιακι δυναμη, οχι σαν το αμβουργο που μια χρονια ηταν φωτοβολιδα και μετα παραπαιει...ευρωπεη...σορρυ, αλλα εκανε ωραια ρημμα!!
-
Για την 'αμπαλη' Λατσιο δε βλεπω υποτιμητικα σχολια σημερα
-
Αντε παλι με το ποιος την εχει μεγαλυτερη......
Μια τυπικη συζητηση στο φορουμ:
-Pasxos: Κουνηστε μου τα καμπανελια ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αεκοβαζελολαρισακοπανιωνακια.Τελικο champions league θα παιξω....
(+αλλα τοσα emoticons)-Βalo Ποσταρει φωτογραφια του Derby που πικαρει τους γαυρους........
-Akaliptos(feaut) MeganeGt Τα ΕυρωΠΕΗ να μη μιλανε...15 χρονια χωρις πρωταθλημα....Καραϊσκακι for EVAHhhh.
-Kid Οταν εμεις κερδιζαμε εσεις τρωγατε 5-4αρες...
-Cavallino Ποσταρει φωτογραφια με το κρασι 'Da Pipa' 11 χρονια ωριμανσης (ή με μοναδα μετρησης τους αγωνες στο ch l 32 )
-Bunjikan 0-2 την Σαλκε που στα χαρτια ειναι ανωτερο του 1-3...Ντροπη της Ευρωπης...
-KOUK ΠορτοΜπαγκουυυυςςςς (αφου προηγουμενως κανει edit το ποστ του Πασχου)
-Spiros ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ.
-Redline Κανει αναφορα στις μεγαλες πορειες του ΠΑΟ κ ιδιως στο Γουεμπλεϊ
-Kid Mαζευτειτε ρε που θελετε κ τελικο champions league..Αντε μην φερω το καροτσι του σουπερμαρκετ.....
-Bagus (κανοντας quote το ποστ του Kouk) Δεν ασχολουμαι με τους απο κατω....
-Manosk
-Og2002gr 3 γκολ ο Παπαδοπουλος(κ κανενα με τη μυτη) ο Μπλανκο ειναι ΠΑΛΤΟΥΔΙΑ.
-Krusenstern Aυτο ειναι ακομα ενα ποστ...
Και η ζωη συνεχιζεται.....
Champions League 2007-08