-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακριβουλι το βλεπω...το περιμενα πιο χαμηλη τιμη..Δεν ήταν και ποτε φθηνό ρε παιδιά το Α3
( αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό βλ.116 μια χαρα είναι ..) -
Πέρσυ ξάδερφος ενός φίλου μου πήρε το A3 1,6 FSI (τίγκα στον εξοπλισμό εννοείται) με τελική τιμή γύρω στα 26-27 χιλλιάρικα....
Ε όχι και έτσι ρε παιδιά..... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πέρσυ ξάδερφος ενός φίλου μου πήρε το A3 1,6 FSI (τίγκα στον εξοπλισμό εννοείται) με τελική τιμή γύρω στα 26-27 χιλλιάρικα....
Ε όχι και έτσι ρε παιδιά.....Τώρα το παντρεύτηκε αυτός. Έτσι και το πουλήσει ξέρετε για τι απαξίωση μιλάμε ε?
-
Εγώ του κανα πλύση εγκεφάλου για να πάρει το 2,0 με λιγότερο εξοπλισμό αλλά το είχαν ήδη παραγγείλει...
Προβιά αγελάδας βάνεις και μετά Αναστάση, δίλιτρο όμως τρέχα γύρευε... -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Αυτο για τον ημι-υτόματο κλιματισμό δεν γνωρίζω τι ειναι
Τωρα σου ειπα 24.800 to ambition sb + 500 μεταλλικό ή 600 περλέ + το πολύ 400 τα υπόλοιπα με 25.800 εισαι ΟΚ !
Αισθητηρες παρκαρισματος θα βαλεις με 80-100 ευρώ το πολύ( με περαστικά )..ασε που μπορει να σου κανει δωρο ο αντιπροσωπος ανάλογα πως θα πληρώσεις ..τωρα για original audi cruise control μια βολτα στο ebay.de Θα σου δειξει τιμές απο 60 -80 ευρώ στο κουτι τους...Χωρίς παρεξήγηση, θεωρώ πως το να δώσεις ακόμα και 25800 που λες για να πάρεις το αμάξι, και μετά να ψάχνεις στο ebay ή όπου αλλού για after market γιατροσόφια, μου θυμίζει όλους εκείνους που αφού πχ αγοράσανε ένα ακριβό αμάξι σκέφτονται τον τύπο βενζίνης που πρέπει να βάζουν γιατί η 100άρα αμόλυβδη είναι ακριβή ή επίσης διαμαρτύρονται γιατί στα service τους κωλοπιάνουν οι αντιπροσωπείες...Με λίγα λόγια...Όταν παίζεις σε αυτές τις κατηγορίες, κανονικά δεν ψάχνεις γωνιές στο δεκάρικο...Ή αγοράζεις ή δεν αγοράζεις...Δηλαδή πως να το κάνουμε, πήρα ολίγο από Α3 και το υπόλοιπο από ebay?
Όσο για τους φίλους που γράψανε για τα της 116, συμφωνώ απόλυτα, πως το Α3 ακόμα κι έτσι, ως 1.4ΤFSi είναι πολύ προτιμότερη τεχνοοικονομικά λύση. Επίσης, ναι, το (παλιό πλέον) Α3 1.6FSi ήταν πανάκριβο σε σχέση με το τωρινό (θυμάμαι πριν 2 χρόνια που το είχα δει, έβγαινε 27000 ευρώ με το κλειδί στο χέρι το 1.6FSi Sportback ambiente ), αλλά μη ξεχνάμε και πως τα 1.4 λίτρα πληρώνουν μικρότερο τέλος ταξινόμησης στην Ελλάδα, σε σχέση με τα 1.6 λίτρα. Κατά συνέπεια, η σχετικά συμφερότερη τελική τιμή του 1.4 ως αγορά σε σχέση με το 1.6, μάλλον οφείλεται στη διαφορά του τέλους ταξινόμησης κι όχι σε εμπορική πολιτική της αντιπροσωπείας... -
Δεν με κατάλαβες φιλε μου τι σε είπα ,εν συντομία :
1.Απο το ebay φερνεις απο την **audi **to original cruise control και το περνάς αν θελεις στον εξουσιοδοτημένο εδώ ,θα σου κοστισει 3 φορές κάτω απο την τιμή καταλόγου και φυσικά έχεις την εγγυηση κανονικά, δεν μίλησα για γιατροσοφια και after market λύσεις ,ετσι εχω κάνει και εγώ αλλά και πολλά παιδια απο το audiclub
2.Το παραπάνω εφαρμόζεται σε πολλά αξεσουάρ της μαμας ,όπως ipod adaptors,υποβραχιονιο ,κτλ. ,για να μην σε κουράζω γλυτώνεις λεφτα αρκετα
για τα ιδια πραματα με την ιδια εγγυηση3.Για τις βενζίνες τα εχουν πει άλλοι πριν απο μένα καλύτερα : δεν χρειάζεται 100αρα ο TFSI ,εχει γραφει πολλές φορές ,αρκει η 95αρα να μην ειναι 'σκάρτη'
Υ.Γ τελευταίο νεο ,φιλος μου εκλεισε sportback ambition 1.4 με το κλειδι στο χερι που λέμε με 25.650 γιουρος με πατακια,χρωμα,τελη, δωρο συναγερμός Meta ή αισθητήρες παρκαρισματος για τιμή μετρητοις ( σε εξουσιοδοτημενο της επαρχιας μάλιστα)
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ε όχι και έτσι ρε παιδιά.....Τώρα το παντρεύτηκε αυτός. Έτσι και το πουλήσει ξέρετε για τι απαξίωση μιλάμε ε?
Πάντρεμα για ποιό λόγο; Το 16αρι κατά 700 ευρώ πιο ακριβό ήταν.
ακριβουλι το βλεπω...το περιμενα πιο χαμηλη τιμη..
Δεν ήταν και ποτε φθηνό ρε παιδιά το Α3
( αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό βλ.116 μια χαρα είναι ..)Ακριβώς. Η αντίστοιχη έκδοση της 116, είναι κατά 3Κ ακριβότερη
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αν λέει ότι το πήρε με 26-27.000€, ότι extra και αν έβαλε πάνω, τώρα δεδομένης της ζήτησης του 1.4 και της αποστροφής προς τον 1.6 για αναλογίσου τι μέρος της αξίας αυτών των χρημάτων θα χάσει αν το πουλήσει σήμερα?
-
Επειδή δεν έχω βρεί ακόμα καλά την συμπεριφορά του Α4 TQ στο όριο και λίγο μετά από αυτό (με ESP και χωρίς) και το πως ξεκολλά και που πάει... Μήπως ξέρει κανείς καμμιά καλή αλάνα 1. με άσφαλτο ή 2. με χώμα να κάνω μια δοκιμή έτσι ώστε και να φέρω και μια σβούρα να είναι μικρό το κακό
-
Μια ερώτηση παρακαλώ.
Γνωρίζει κανείς αν και πότε το ΤΤ θα βγει α) με τον 1,8 ή/και β) με τον 1,4 του golf gt ?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν λέει ότι το πήρε με 26-27.000€, ότι extra και αν έβαλε πάνω, τώρα δεδομένης της ζήτησης του 1.4 και της αποστροφής προς τον 1.6 για αναλογίσου τι μέρος της αξίας αυτών των χρημάτων θα χάσει αν το πουλήσει σήμερα?
Σε αυτά τα χρήματα είναι η έκδοση Ambition, που αυτούσια υπάρχει και στο 1,4ΤFSI.
Μια μικρή απαξίωση θα υπάρχει λόγω νέου μοτέρ, σε 4 χρόνια έγινε η αλλαγή. Άλλωστε, το '1,6' σε μια premium κατηγορία ακόμα μετράει
-
Ο χρήστης kobourk έγραψε:
Μια ερώτηση παρακαλώ.Γνωρίζει κανείς αν και πότε το ΤΤ θα βγει α) με τον 1,8 ή/και β) με τον 1,4 του golf gt ?
Για τον 14αρι του GT, μάλλον απίθανο. Θα τον είχε φορέσει ήδη η AUDI - δε θα έβγαζε το 18αρι.
Για το 18αρι, άγνωστο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επειδή δεν έχω βρεί ακόμα καλά την συμπεριφορά του Α4 TQ στο όριο και λίγο μετά από αυτό (με ESP και χωρίς) και το πως ξεκολλά και που πάει... Μήπως ξέρει κανείς καμμιά καλή αλάνα 1. με άσφαλτο ή 2. με χώμα να κάνω μια δοκιμή έτσι ώστε και να φέρω και μια σβούρα να είναι μικρό το κακόΕγώ τα 'πειράματα' τα κάνω συνήθως ανατολική αττική (προς Βραυρώνα), αλλά ακόμα υπάρχει αρκετός κόσμος οπότε χρειάζεται προσοχή. Αλάνα δεν έχω υπ'όψην (αν μάθεις κάτι σφύρα προς τα δω) αλλά οι δρόμοι εδώ είναι ιδιαίτερα γλιστεροί ώστε να καταλάβεις αρκετά...
Υγ. Περιμένω πάντως μια βροχή!
-
Δευτέρα.... έρχεται
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δευτέρα.... έρχεταιΔεν ξέρω για εσάς, αλλά εδώ πάνω Βόρεια Ελλάδα ξημερώνοντας Δευτέρα ήρθε...
-
-
μαθαμε τίποτα για τις τιμές του νέου Α4 1,8?
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
βαλε a3 tempomat
a3 xenon or bi xenonΦτού και έψαχνα με την ονομασία που δίνει ο γερμανικός konfigurator...Τώρα αυτό το tempomat απο που βγαίνει, δεν το ξαναείδα πουθενά...Και είμαστε σίγουροι δηλαδή πως δε χρειάζεται να εγκατασταθεί και κάτι μέσα στον εγκέφαλο από ηλεκτρονικής μεριάς, γιατί εμένα τουλάχιστον για το CC μου φαίνεται τεράστια η διαφορά
-
Ο χρήστης RTouris έγραψε:
Δευτέρα.... έρχεται
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εδώ πάνω Βόρεια Ελλάδα ξημερώνοντας Δευτέρα ήρθε...
Ψιλοπράγματα ακόμα στο στεγνό παίζουμε...
AUDI FORUM