-
Liuzzi penalised, Sutil gets first point
Tonio Liuzzi has been given a 25-second penalty added onto his final time at the Japanese Grand Prix after marshals found he had overtaken Adrian Sutil under yellow flags on lap 55 of the race.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Από την άλλη, δεν είδαμε σε καμία περίπτωση τη McLaren να 'καίει' τον Alonso. Ακόμα και ο ίδιος, κλασικός παραπονιάρης, δεν είχε κάποιου είδους παράπονο για άνιση μεταχείριση όσον αφορά εξοπλισμό, δοκιμές κτλ
Αλιμονο, αλλωστε και στο Μονακο τον προστατευσαν απεναντι σε ενα κακομαθημενο που εκανε ηλιθειες δηλωσεις και στο οτι στο Ιντυ τον αφησαν να διεκδικησει την νικη και φυσικα στην Ουγγαρια τραβηξαν παραδειγματικα το αυτι αυτου που ξεκινησε τα παντα. Στη μεση το καρπουζι, μονο που το εδωσαν ολο στον ενα και αλλος πηρε τα κουκουτσια.
+10 !
Too fast too soon too much για τον rookie.
Έχει κ τον μπαμπάκα του δίπλα μην κ τυχόν αδικηθεί ο μικρούλης. Μου έχει γίνει η πιο αντιπαθητική φιγούρα οδηγού των τελευταίων ετών. Καλύτερα να φύγει ο Alonso να μην γίνεται κ τσάμπα μάγκας ο μικρός κ να ξεδιπλώσει μόνος το ταλέντο του στο set up κ την εξέλιξη.
Επείδη είχε αρκετά σταθερή παρουσία χωρίς εγκαταλείψεις κ προβλήματα νομίζουν μερικοί ότι μας ήρθε ο νέος Senna... Κι όμως έχει πολύ δρόμο μπροστά του... ακόμα κ αν σηκώσει την κούπα. Άλλωστε χωρίς να έχει στεφθεί ακόμα πρωταθλητης συμπεριφέρεται σαν να έχει 2 παγκόσμια στην πλάτη του. Το καβάλησε το καλάμι κ η προσγείωση κάποια στιγμή ίσως είναι απότομη. -
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Καθίστε ρε παιδιά,μετεγγραφή Αλόνσο σωστά?2 Π.Π.,σωστά?Κ εξαρχής είσαι ακριβοδίκαιος κ με τους 2?δεν προμοτάρεις το χοντρό πακέτο(ξέχασα τα καραγκιοζιλίκια αυτά τα κάνει η Φεέρρι!)τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί εξίσου γρήγορος κ ο 2ος σου
Στη ΜακΛάρεν δεν ισχύουν αυτά, ελέω Ντένις. Και 20 πρωταθλήματα να έχεις ίσησς μεταχείρισης θα τύχεις σε εξοπλισμό και στρατηγική. Αν και εφόσον αποδείξεις μέσα στην πίστες ότι εκμηδένισες τις μαθηματικές πιθανότητες για τίτλο του ομόσταυλού σου, τότε ΙΣΩΣ ευνοηθείς με στρατηγική (και όχο εξοπλισμό). It is called McLaren!
κάθεται στον ρούκι σου(ψιλοσυμφωνώ με τον Go for pole,σε άλλη ομάδα θα είχαμε άλλα δεδομένα κ οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια,η ψυχή δεν καταγράφεται!)
Φυσικά και δεν καταγράφεται στα νούμερα η ψυχή. Αυτή την είδαμε ιδίας όμασι από ένα 21χρονο παιδί που με το καλημέρα δεν μάσάει πουθενά και ταπεινώνει εντός πίστας κάτι ομόσταυλους δις... και όλως τυχαίως τον επιβεβαιώνουν ΚΑΙ τα νούμερα!
κ πετάς τον δίς από εκεί που ήρθε,δεν του μιλάς,έχει εσωστρεφές υποσυνειδησιακό υπόβαθρο,με ακραίες εγωπαθικές εξάρσεις κ τα συναφή(μην πώ άλλα κουράζω!)
δηλαδή η Φεράρρι προμοτάρει(κ καλά κάνει,τακτική της που απέδωσε) ενώ εσύ πετάς τον Αλόνσο αφού δεν θές γκρινιάριδες(migf1) αλλά γνήσιους πρωταθληταράδες.Καθαρόαιμος πρωταθλητής ο Χάμι κ αξιέπαινος!Απλά τις επί προσωπικού αναφορές έτυχε να τις κάνει.Μάλιστα
Άλλο πρωτάθλημα βλέπω τελικά ή ''δεν ξέρω''
Όταν εκβιάζεις το αφεντικό σου, τάζεις στους μηχανικούς σου εξτρά λεφτά μπας και καταφέρεις να υπερκεράσεις τον ρούκι ομόσταυλο σου, όταν τον σπρώχνεις στην έξοδο διαφυγής και όταν σου φταίνε μια τα λάστιχα και μια ότι ο ρούκι σου κλέβει τα σέταπς επειδή σε σχεδόν όλη τη σαιζόν κοιτάς την πλάτη του, να τα βράσω τα δυο σου πρωταθλήματα.
Όσο για την τακτική της Φεράρι, την ίδια τακτική ακολουθούσε και όταν είχε να πάρει τίτλο 15 χρόνια, οπότε άστοχο το επιχείρημα.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
+10 !
Έχει κ τον μπαμπάκα του δίπλα μην κ τυχόν αδικηθεί ο μικρούλης. Μου έχει γίνει η πιο αντιπαθητική φιγούρα οδηγού των τελευταίων ετών. Καλύτερα να φύγει ο Alonso να μην γίνεται κ τσάμπα μάγκας ο μικρός κ να ξεδιπλώσει μόνος το ταλέντο του στο set up κ την εξέλιξη.
Επείδη είχε αρκετά σταθερή παρουσία χωρίς εγκαταλείψεις κ προβλήματα νομίζουν μερικοί ότι μας ήρθε ο νέος Senna... Κι όμως έχει πολύ δρόμο μπροστά του... ακόμα κ αν σηκώσει την κούπα. Άλλωστε χωρίς να έχει στεφθεί ακόμα πρωταθλητης συμπεριφέρεται σαν να έχει 2 παγκόσμια στην πλάτη του. Το καβάλησε το καλάμι κ η προσγείωση κάποια στιγμή ίσως είναι απότομη.Ενώ ο Αλόνσο; Κύριος ε; Από το ντεμπούτο του κιόλας στη Φ1.
-
Γενικά επί του θέματος 'γιατί είναι πιο αργός ο LH από τον Ισπανό?' τότε?
Εχω γραψει το γιατι, αν εκανες τον κοπο να διαβαζεις θα το εβλεπες.
Εγώ πάλι που και τον κόπο έκανα και τις διάβασα όλες σου τις απαντήσεις, δεν είδα πουθενά να γράφεις βάσει ποιών κριτηρίων χαρακτήρισες τον ΛΧ πιο αργό από τον ΦΑ. Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου υποδείξεις/παραθέσεις που είναι γραμμένα;
-
Επίσης, που διαβάσατε πως ο Λούης δεν θέλει καλό teamate? Δεν θέλει τον Αλόνσο είπε.
Μπλα, μπλα, μπλα...
*And amid increasing talk that Alonso will look for a way out of his McLaren deal at the end of the year, Hamilton has said he is now more convinced than ever that he wants to lead the team.*Μπλα, μπλα, μπλαΗ φιλοδοξία του ΛΧ να οδηγήσει την ομάδα, όπως το κάνει ήδη, μεταφράζεται ότι δεν θέλει καλόν ομόσταυλο δίπλα του;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
+10 !
Επείδη είχε αρκετά σταθερή παρουσία χωρίς εγκαταλείψεις κ προβλήματα νομίζουν μερικοί ότι μας ήρθε ο νέος Senna... Κι όμως έχει πολύ δρόμο μπροστά του... ακόμα κ αν σηκώσει την κούπα. Άλλωστε χωρίς να έχει στεφθεί ακόμα πρωταθλητης συμπεριφέρεται σαν να έχει 2 παγκόσμια στην πλάτη του. Το καβάλησε το καλάμι κ η προσγείωση κάποια στιγμή ίσως είναι απότομη.Ενώ ο Αλόνσο; Κύριος ε; Από το ντεμπούτο του κιόλας στη Φ1.
΄
ο Αλόνσο πηγε στην Μινάρντι, απεδειξε πόσο καλός ειναι εκατσε ενα χρονο δοκιμαστης για να βρεθει θεση στη Ρενώ, στην οποία νικησε σε επιδοσεις Τρούλι, Φιζικέλλα, Μπάτον, Γουεμπερ για να παρει τη θεση και την υποστηριξη της ομαδας και μετα από 4 χρονια πρωταθλημα
οπως και ο Σεννα, Σουμάχερ, Προστ, Πικέ κλπ κλπ εκτος από τον Jacques Villeneuve -
Από πότε το 'κύριος' παραπέμπει σε αγωνιστικές επίδόσεις; Αυτό είδες να συζητάμε εσύ και θίχτηκες;
-
Χάρη καλά κ άγια τα όσα λές αλλά ''ασημίζεις''.
Εμένα με νοιάζει η άκρη τέλους του νήματος καθώς κ η αρχή του μίτου.Δυστυχώς κ στις 2 πλευρές δεν βλέπω τον Αλόνσο.
Για την ιστορία,αντιπαθούσα τον Αλόνσο για την αισχρή συμπεριφορά του,αλλά με τον ερχομό του το κ@λόπαιδο(Χάμι) μου απέδειξε οτι ο Αλόνθο μπροστά του είναι ''άγιος''.
Στην Μακ δεν ισχύουν αυτά κ γιαυτό πάει κατά διαόλου:διακριτοί ρόλοι που δεν είναι κ τόσο διακριτοί,αφού συγχέεται η ισότητα με την εύνοια του Χάμιλτον.
Αν θεωρείς ψυχή τις διαβολές κ όλα τα παραφερνάλια των πουστιών του ρούκι-πιτσιρικά-παιδιού τότε απλά έχουμε άλλη οπτική,αφού ως ψυχή νοώ τα @ρχιδι@,τα οποία εκτός από το προσπέρασμα στον Φίσικο κ τον σημερινό αγώνα,δεν τα ματαξανάδα imo
για τα νούμερα συμφωνώ οτι είναι άκρως εντυπωσιακά,αλλά σου θυμίζω σε ποιά ομάδα βρίσκεται...
το ''να τα βράσω τα 2 σου πρωταθλήματα'' είναι ο σεβασμός σε 1αν ακριβοπληρωμένο δίς,που παρεπιπτόντως γνώριζαν τα της συμπεριφοράς του με δείγματα αυτής κατά την θητεία του στην Ρενώ
Αφού φτάσαμε να τον αμφισβητούμε κιόλας τι άλλο να πώ,δεν μπαίνουμε κ σε κανά μονοθέσιο να σαρώσουμε?το επιχείρημα δεν είναι άστοχο ίσως δεν κατάλαβες...
αφήστε τον κακό εκβιαστή να φύγει γιατί πολύ κράτησε το όλο πανηγύρι
δηλαδή Χάρη θεωρείς οτι του Χάμιλτον δεν του κάθησε φέτος?συγκυριακά εννοώ?αν όχι μάλλον ''Χαμιλτονίζεις''
κ σε παρακαλώ μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις της πουστιές του Χάμιλτον με αντίστοιχες του Αλόνσο,προσβάλλεις την νοημοσύνη όλων μας,ουσία...
-
σίγουρα δεν θέλει τον Αλόνσο. για πολλούς λόγους.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Χάρη καλά κ άγια τα όσα λές αλλά ''ασημίζεις''.Εμένα με νοιάζει η άκρη τέλους του νήματος καθώς κ η αρχή του μίτου.Δυστυχώς κ στις 2 πλευρές δεν βλέπω τον Αλόνσο.
Για την ιστορία,αντιπαθούσα τον Αλόνσο για την αισχρή συμπεριφορά του,αλλά με τον ερχομό του το κ@λόπαιδο(Χάμι) μου απέδειξε οτι ο Αλόνθο μπροστά του είναι ''άγιος''.
Πως ακριβώς στο απέδειξε; Το μόνο μεπτό που θυμάμαι εγώ είναι σε έναν μόνο αγώνα που έφαγε τη σειρά του Αλόνσο στα πιτς. Υπάρχει κάτι άλλο; Η μήπως θεωρείς ότι στις νίκες του ΛΧ χαίρονται πλέον περισσότερο ΟΛΟΙ στη ΜακΛάρεν από ότι στις νίκες του ΦΑ, επειδή τους εχει επιβάλει ο Ντένις να γουστάρουν τον ΛΧ; Ο σεβασμός και εκτίμηση κερδίζονται, δεν χαρίζονται ούτε αγοράζονται!
Στην Μακ δεν ισχύουν αυτά κ γιαυτό πάει κατά διαόλου:διακριτοί ρόλοι που δεν είναι κ τόσο διακριτοί,αφού συγχέεται η ισότητα με την εύνοια του Χάμιλτον.
Κανά παράειγμα έχουμε πρόχειρο ή απλά κάνουμε δηλώσεις εντυπωσιασμού;
Αν θεωρείς ψυχή τις διαβολές κ όλα τα παραφερνάλια των πουστιών του ρούκι-πιτσιρικά-παιδιού τότε απλά έχουμε άλλη οπτική,αφού ως ψυχή νοώ τα @ρχιδι@,τα οποία εκτός από το προσπέρασμα στον Φίσικο κ τον σημερινό αγώνα,δεν τα ματαξανάδα imo
Για πες μου τις διαβολές και τις πουστιές του ΛΧ μέχρι στιγμής; (εγώ είπα για τον Αλόνσο)
για τα νούμερα συμφωνώ οτι είναι άκρως εντυπωσιακά,αλλά σου θυμίζω σε ποιά ομάδα βρίσκεται...
Εννοείς την ομάδα που 'δεν ισχύουν αυτά κ γιαυτό πάει κατά διαόλου';
το ''να τα βράσω τα 2 σου πρωταθλήματα'' είναι ο σεβασμός σε 1αν ακριβοπληρωμένο δίς,που παρεπιπτόντως γνώριζαν τα της συμπεριφοράς του με δείγματα αυτής κατά την θητεία του στην Ρενώ
Αφού φτάσαμε να τον αμφισβητούμε κιόλας τι άλλο να πώ,δεν μπαίνουμε κ σε κανά μονοθέσιο να σαρώσουμε?Αν θες να μπεις σε κανά μονοθέσιο να σαρώσεις, be my guest. Εγώ δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες. Επί της ουσίας, τι ακριβώς είδες να αμφισβήτησα στον Αλόνσο; Τους δυο τίτλους του η το χαρακτήρα του. Γιατί αν είδες να αμφισβήτησα τους 2 τίτλους του, τότε σόρυ αλλά δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.
το επιχείρημα δεν είναι άστοχο ίσως δεν κατάλαβες...
Για εξήγησέ μου, τι ακριβώς δεν κατάλαβα;
αφήστε τον κακό εκβιαστή να φύγει γιατί πολύ κράτησε το όλο πανηγύρι
Τώρα λέει δεν θέλει να φύγει.
δηλαδή Χάρη θεωρείς οτι του Χάμιλτον δεν του κάθησε φέτος?συγκυριακά εννοώ?αν όχι μάλλον ''Χαμιλτονίζεις''
Τι ακριβώς του κάθισε, που, πότε και γιατί; Μάλλον εσύ 'αντιΧαμιλτονίζεις' Μήπως ήθελες να πεις ότι φετος δεν του κάθισε του Αλόνσο;
κ σε παρακαλώ μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις της πουστιές του Χάμιλτον με αντίστοιχες του Αλόνσο,προσβάλλεις την νοημοσύνη όλων μας,ουσία...
Για ποια ουσία ομιλείς; Λούζεις τον ΛΧ σε όλο το ποστ με του κόσμου τα κοσμητικά χωρίς να δώσεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ παράδειγμα και μου ζητας να σου απνατήσω εγώ με ουσία; Στην συντριπτική πλειοψηφία των ποστς μου την ουσία γράφω και την τεκμηριώνω κιόλας.
-
Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία για το αν είναι καλός οδηγός ή όχι... αλλά εξηγείστε μου σας παρακαλώ πού στηρίζεται αυτή η ρετσινιά που πάει να αποκτήσει με το έτσι θέλω κάποιων ο Hamilton σαν κ@λόπαιδο.
Εκτός του ότι τον ζηλεύουμε όλοι που στα 20 του έχει κάνει το όνειρο πολλών μας πραγματικότητα και το ότι ο πατέρας του και ο Dennis του έχουν δώσει ό,τι χρειαζόταν, τί ακριβώς άλλο σας ενοχλεί από την παρουσία του?
Η λογική 'είναι κακομαθημένο επειδή όλα του ήρθαν δεξιά', εκτός του ότι στο πρώτο σκέλος δεν ξέρουμε αν είναι ακριβής, δεν βγάζει καν απαραίτητα στο συμπέρασμα ότι είναι και 'κ@λόπαιδο'. Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος αληταράς, αλλά πού στο καλό το είδατε αυτό φέτος?
-
Η φετεινή χρονιά, λοιπόν, έχει το εξής χαρακτηριστικό... πολλές μάσκες έπεσαν, πολλές αλήθειες (που πονάνε) βγήκαν στην επιφάνεια. Τα παραμύθια πολλών κατέρρευσαν κι είναι καιρός ο καθένας να δείξει τί αξίζει στην πράξη. Για ομάδες και οδηγούς.
Επίσης... είναι εντυπωσιακό πώς όλος ο κόσμος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το Lewis στους πρώτους αγώνες, θαύμαζαν όλοι τη σταθερότητα και τις επιδόσεις και λέγανε 'ρε συ, καλά τα πάει ο μικρός, ε? καλός είναι'. Μόλις όμως αποδείχτηκε... 'ΠΟΛΥ καλός' έως 'ανησυχητικά καλός' έως 'απειλητικά καλός' αρχίσαν τα περίεργα.
-
Βασικά σε καμία περίπτωση δεν ζηλεύω τον Χάμιλτον.Αναγνωρίζω ή προσπαθώ τουλάχιστον τα αποτελέσματά του αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον ζηλεύω.Ο χαρακτηρισμός κ@λόπαιδο βγαίνει από την κακή συμπεριφορά που εγώ το τονίζω έχω δει.
Χάρη είναι πολλά κ είναι αργά...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
+10 !
Ωραία επιχειρηματολογία! Τι σχέση έχει ο Alonso μ αυτό που έγραψα?
Ήμαρτον ώρες ώρες...Ο Hami είναι σαν γενική παρουσία πολύ γελοίος κ αντιπαθητικός είτε γίνει πρωταθλητής είτε όχι!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
+10 !
Ωραία επιχειρηματολογία! Τι σχέση έχει ο Alonso μ αυτό που έγραψα?
Ήμαρτον ώρες ώρες...Την ίδια σχέση που είχε και ο Σένα σε αυτά που έγραψες!
Ο Hami είναι σαν γενική παρουσία πολύ γελοίος κ αντιπαθητικός είτε γίνει πρωταθλητής είτε όχι!
Εμ πες το ντε, τώρα συνεννοηθήκαμε!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Την ίδια σχέση που είχε και ο Σένα σε αυτά που έγραψες!Δεν καταλάβαινω τι εννοείς
Ο Hami είναι σαν γενική παρουσία πολύ γελοίος κ αντιπαθητικός είτε γίνει πρωταθλητής είτε όχι!
Εμ πες το ντε, τώρα συνεννοηθήκαμε![/quote]
Δεν το έκρυψα , το έχω γράψει κ παραπάνω....! Δεν αμφισβήτησα την ταχύτητα του, δεν τον θεωρώ όμως κάτι το super special. Αυτό μόνο η καριέρα του σε μερικά χρόνια μπορεί να το δείξει.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η φετεινή χρονιά, λοιπόν, έχει το εξής χαρακτηριστικό... πολλές μάσκες έπεσαν, πολλές αλήθειες (που πονάνε) βγήκαν στην επιφάνεια. Τα παραμύθια πολλών κατέρρευσαν κι είναι καιρός ο καθένας να δείξει τί αξίζει στην πράξη. Για ομάδες και οδηγούς.Επίσης... είναι εντυπωσιακό πώς όλος ο κόσμος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το Lewis στους πρώτους αγώνες, θαύμαζαν όλοι τη σταθερότητα και τις επιδόσεις και λέγανε 'ρε συ, καλά τα πάει ο μικρός, ε? καλός είναι'. Μόλις όμως αποδείχτηκε... 'ΠΟΛΥ καλός' έως 'ανησυχητικά καλός' έως 'απειλητικά καλός' αρχίσαν τα περίεργα.
Έτσιιιιι!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Γενικά επί του θέματος 'γιατί είναι πιο αργός ο LH από τον Ισπανό?' τότε?
Εχω γραψει το γιατι, αν εκανες τον κοπο να διαβαζεις θα το εβλεπες.
Εγώ πάλι που και τον κόπο έκανα και τις διάβασα όλες σου τις απαντήσεις, δεν είδα πουθενά να γράφεις βάσει ποιών κριτηρίων χαρακτήρισες τον ΛΧ πιο αργό από τον ΦΑ. Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου υποδείξεις/παραθέσεις που είναι γραμμένα;
Στις στηλες του Hughes στο εντυπο Autosport θα βρεις για τα περισσοτερα GPs fuel weight corrected χρονους για τους τεσσερις πρωτους. Μη μου ζητησεις να καθισω να στα συγκεντρωσω γιατι δεν προκειται να ασχοληθω. Ενδεχομενως να το εκανα για καποιον που ειχε ανοιχτο μυαλο αλλα για καποιον που θεωρει επιτυχια να εισαι πιο γρηγορος απο τον ομοσταυλο σου με σεταπ που δεν αντεχει στον αγωνα προφανως δεν εχει νοημα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όταν εκβιάζεις το αφεντικό σου...Ρωταω λοιπον και παλι: Για τα δικα σου ηθικα κριτηρια ειναι υπολογος αυτος που αναγκαζει εργαζομενο του να αποκρυψει στοιχεια (γιατι ο Ρον στην πρωτη δικη ειχε ζητησει κατι βεβαιωσεις απο ολο του το προσωπικο) ή ο εργοζομενος ειναι προδοτης οταν τα αποκαλυπτει;
Επίσημο thread: GP Ιαπωνίας - Fuji 2007