-
Εμ! Τα είπα εγώ παραπάνω!
-
Να βάφει το μαλλί ο κρους;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να βάφει το μαλλί ο κρους;Λες?!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Με ένα δεκαρικάκι, παίρνεις τέτοια σε καλή κατάσταση. Με 12, σε ΠΟΛΥ καλή.
Η απόλυτη επιλογή. Κι εγώ αυτό θα έπαιρνα ή θα ήταν σίγουρα μέσα στις επιλογές μου, αν όντως μιλάμε για μόνο 12 χιλιάρικα...
Έχεις κοιτάξει τι παίζει στην αγορά, σε τιμές και κατάσταση;Υπάρχουν αρκετές 200άρες και αρκετές σε καλή κατάσταση. Θέλει ψάξιμο όμως. Στα 12k πραγματικά πιστεύω ότι παίρνει κανείς μια πολύ καλή.
Η δική μου δεν είναι τέτοια ρε σεις
-
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Ειμαι 26.Οχι 56Κι αυτή γύρω στα 20 είναι και ψάχνει για συνομήλικό της, ή μεγαλύτερο ή νεότερο, δεν έχει σημασία, που θα μπορέσει να εκτιμήσει τα χαρίσματά της...
Εν πάση περιπτώσει, ούτε εγώ, ούτε o Κrusenstern -υποθέτω- θα στο προτείναμε, βάσει αυτών, που στο περίπου έχουμε καταλάβει ότι σε εκφράζουν, αλλά στα 10-12Κ δεν μπορεί κανένας φίλος της αυτοκινήσης -ανεξαρτήτως ηλικίας- να παραβλέψει ότι υπάρχουν τέτοια κοσμήματα στην αγορά...
Αγνόησέ τη...
-
Ειμαι 26.Οχι 56
Κι αυτή γύρω στα 20 είναι και ψάχνει για συνομήλικό της, ή μεγαλύτερο ή νεότερο, δεν έχει σημασία, που θα μπορέσει να εκτιμήσει τα χαρίσματά της...
Εν πάση περιπτώσει, ούτε εγώ, ούτε o Κrusenstern -υποθέτω- θα στο προτείναμε, βάσει αυτών, που στο περίπου έχουμε καταλάβει ότι σε εκφράζουν, αλλά στα 10-12Κ δεν μπορεί κανένας φίλος της αυτοκινήσης -ανεξαρτήτως ηλικίας- να παραβλέψει ότι υπάρχουν τέτοια κοσμήματα στην αγορά...
Αγνόησέ τη...
Well said Άγγελε.
-
Ρε σεις!!! 200άρα για 26άρη?!?! Δεν ταιριάζει, όσο καλή και αν είναι...
-
Δεν είναι θέμα ηλικίας Νίκο...
Αν ήταν έτσι ο D-Jet θα έπρεπε να ήταν 245 χρονών...
-
Τόσο δεν είναι?
Είναι θέμα προτιμήσεων, ΟΚ! Αλλά, ο κανόνας λέει ότι 26άρης δεν παίρνει τέτοιο αυτοκίνητο!...
Άλλωστε και ο Δι-Ζετ, miata είχε μέχρι τα 100 του!!!
-
K για να εχουμε κ λιγη εικονα
147
http://www.car.gr/ads/bigpics.php?id=115174&type=carA3
http://www.car.gr/ads/bigpics.php?id=109997&type=car206cc
http://www.car.gr/ads/bigpics.php?id=115346&type=car -
Και μία από μένα:
-
Αγνόησέ τη...
Αλοιμονο.Δεν παραβλεπω καμια προταση κ σας ευχαριστω ολους.
Με βοηθατε στο να εχω κ παραπανω επιλογες (π.χ Α3 κ civic)
Μπορει να ειναι νωρις (εχω ενα 6μηνο μπροστα μου) αλλα σιγα σιγα πρεπει να βλεπω τις διαθεσιμες επιλογες για να κατασταλαξω αργα ή γρηγορα.
Παντως αν θελετε πειτε μου κ την γνωμη σας για τα παραπανω υποψηφια αυτοκινητα σε σχεση με τα κριτηρια που εχω θεσει εξαρχης -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Τόσο δεν είναι?
Είναι θέμα προτιμήσεων, ΟΚ! Αλλά, ο κανόνας λέει ότι 26άρης δεν παίρνει τέτοιο αυτοκίνητο!...
Άλλωστε και ο Δι-Ζετ, miata είχε μέχρι τα 100 του!!!
Στην εφηβεία του δηλαδή... Μετά, ωρίμασε...
Συμφωνώ ότι η γενική τάση είναι αυτή που περιγράφεις, αλλά ως τάση με άφηνε παγερά αδιάφορο ανέκαθεν -όχι μόνο τώρα που πάτησα τα... 27 και πήρα την κάτω βόλτα ...
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Και μία από μένα:Δεν μου αρεσει κ τοσο αλλα δεν μπορω να παραβλεψω κ την μαλλον καλυτερη αξιοπιστια σε σχεση με τα αλλα.Γι αυτο κ το συμπεριελαβα στα υποψηφια.
Σε σχεση με corolla??(Με εχει φαει ο πατερας μου) -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Αγνόησέ τη...
Αλοιμονο.Δεν παραβλεπω καμια προταση κ σας ευχαριστω ολους.
Με βοηθατε στο να εχω κ παραπανω επιλογες (π.χ Α3 κ civic)
Μπορει να ειναι νωρις (εχω ενα 6μηνο μπροστα μου) αλλα σιγα σιγα πρεπει να βλεπω τις διαθεσιμες επιλογες για να κατασταλαξω αργα ή γρηγορα.
Παντως αν θελετε πειτε μου κ την γνωμη σας για τα παραπανω υποψηφια αυτοκινητα σε σχεση με τα κριτηρια που εχω θεσει εξαρχηςΗ δική μου πρόταση, κατόπιν αυτών, λέγεται Ε36, saloon/coupe/station/compact -οι cabrio θα είναι πιο ακριβές-, ό,τι σου αρέσει.
Πληροί όλα τα κριτήρια που έχεις θέσει και θα είναι και μια καλή αρχή για να μάθεις τις βασικές αρχές της πίσω κίνησης (η compact είναι πιο δύσκολη λόγω πίσω ανάρτησης). Είναι κομψότατα αυτοκίνητα, και από ό,τι ξέρω η αξιοπιστία τους κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα -περισσότερα θα σου πει ο kouk ή pad για αυτό.
Εφόσον θα πας για -16, -18, κοίταξε να είναι από το '96 και μετά, που είχαν δισκόφρενα και πίσω.
Πριν αγοράσεις, πάρε τον αριθμό πλαισίου και πήγαινε σε έναν dealer να τσεκάρει το ιστορικό του αυτοκινήτου. Προτίμησε να μην είναι εισαγωγής... -
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου Pai Mei.
Να ρωτησω.Οι πιο πολλες εχουν πολλα χιλιομετρα.Να μην το φοβηθω αυτο ομως ε?? -
Να μην φοβάσαι αν τα χιλιόμετρα είναι λογικά.
Δεν μπορεί Ε36 του '96 να έχει 45.000 χλμ. Δεν είναι λογικό.
Από αξιοπιστία είναι μια χαρά. Αρκεί να μην πέσεις σε αυτοκίνητο που δεν είχε συντηρηθεί σωστά.
Μην εμπιστεύεσαι συνεργεία, εκτός αν τους ξέρεις προσωπικά.
Τον αριθμό πλαισίου, βέβαια, θα πρέπει να τον πάς σε ένα αντιπρόσωπο. Αλλά το αυτοκίνητο να ελεγχθεί από μηχανικό/φαναρτζή οπωσδήποτε.
Ε36, 2.0, του 1996, θα βρεις με περίπου
-
Οι περισσότερες -αν όχι όλες-, θα έχουν γυρισμένο το οδόμετρο, οπότε προσπάθησε καταρχάς να δεις τι φθορές έχει το αυτοκίνητο μέσα -π.χ. φθαρμένα καθίσματα, ταμπλό από τον ήλιο, σκισίματα, γενικώς κατάσταση εσωτερικού- και έξω, με τη βοήθεια κάποιου μπογιατζή-φαναρτζή να δεις αν είναι βαμμένο καταρχάς...
Αν είναι βαμμένο, θα πρέπει να μάθεις το γιατί βάφτηκε και αν κρύβεται κάποια χοντρή στούκα πίσω από αυτό... Εδώ, ίσως σε βοηθήσει το ιστορικό του αυτοκινήτου, αν έχει επισκευαστεί στην ΒΜW.Γενικώς, ψάξε να βρεις μια σε καλή κατάσταση, κατά προτίμηση από ιδιώτη, τον οποίο επίσης πρέπει να ψυχολογήσεις κατά το δυνατόν...
Αν πας σε μαντρά -πράγμα που δεν συνιστώ σε καμία περίπτωση- αφαίρεσε από το κοντέρ από 50 έως 250Κ χιλιόμετρα για να βρεις τα πραγματικά...Μία καλή λύση θα ήταν να κάνεις μια γύρα και από τους dealers της BMW, των οποίων τα μτχ είναι ελεγμένα και νομίζουν σου δίνουν και μια στοιχειώδη εγγύηση ενός χρόνου...
Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείς, ψάξτο καλά και σε περίπτωση που βρεις κάτι ενδιαφέρον, πάρε ένα μηχανικό μαζί σου ή και φανοποιό να σου πουν τη γνώμη τους.
-
makr
Χίλιες φορές ένα **renault megane I cabrio **με την υφασμάτινη κουκούλα του
**Sedan 316 Ε36 **στα 26 σημαίνει ότι ή θα στο αγοράσει ο μπαμπάς σου και θα το έχετε 50/50 ή ότι έχεις πρόβλημα με την ηλικία σου.
**Coupe 316 Ε36 **στα 26 σου δεν σημαίνει τίποτα , αλλά δεν λέει και τίποτα.
Μιλάμε πάντως για αμάξι 10ετίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Κρίμα είναι από νέος οδηγός να γίνεις αποκλειστική νοσοκόμα.
Αγορα μεταχειρισμενου.Βudget 9Κ-12Κ