-
Ο Ατρόμητος είχε κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΛ και ο Λουτσιάνο πήρε φόρα για να το εκτελέσει. Αντί, όμως να κάνει αυτό που προβλέπει ο κανονισμός, πήρε την μπάλα, πέρασε δύο παίκτες και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Παρόλα αυτά ο διαιτητής Ζολώτας δεν σφύριξε την παράβαση και μέτρησε το γκολ!
-
-
Ελα ρε,πως κανεις ετσι,λιγο μπρατσο βρηκε το παιδι κι εσυ...σαν αυτο της Αεκ...που ο παικτης καλυπτεται στα ονειρα του Bagus.. Ε,ετσι και στο Βυντρα,τη μπαλα μην τη ββλεπεις εκει,στα @@ του Βυντρα ειναι..
-
Καλο το νερο ρομερο?να βουτηξουμε και εμεις!
-
Φωτογραφία με το φάουλ του Δημούτσου δεν έχει?
-
Λεω και εγω χαθηκες???
Γελαει ο κοσμος!
ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πικραμένος4γρ, η ομάδα με τα πράσινα δεν είχε ούτε μία φάση στην άμυνα της άξια σχολιασμού.πικρα εγω? μπαααααα... βρε με το μπαλαφακο και τον κορυφαιο χαραλαμπους ειχες να παιξεις...
φαντασου που να πεσεις με τους γαβρους και τα χανουμια...
χωρις πλακα, στη μπαλα μη ξανοιγεστε οι βαζελοι..σημερα επρεπε να χε ριξει 3 στο χαλαρο και δεν το εκανε...
και μπραβο στον ρουλη για το αποτελεσμα...
-
Δηλαδή τώρα οι πράσινοι στ' αληθεια πανηγυρίζετε που κερδίσατε το πτώμα;
Στα υπόλοιπα, ο Ολυμπιακός ήταν μάλλον κακός, θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει, αλλά ο Άρης έχει ομάδα και έπαιζε και εντός έδρας. Να δούμε πόσοι θα περάσουν από κει εύκολα
Θανίξ: τείνεις να γράφεις πιο φανατικά κι απ' τον ρεντ φίλε (κάτι που μαθηματικά ΔΕΝ γίνεται, γιατί ο άνθρωπος τείνει στο άπειρο ). Αντί να κλαις για το χαμετυπείο που κάποιοι ονομάζουν ακόμα ΠΑΟΚ (και δεν ντρέπονται γι' αυτό), φωνάζεις για την διαιτησία.
-
Αντί να κλαις για το χαμετυπείο που κάποιοι ονομάζουν ακόμα ΠΑΟΚ (και δεν ντρέπονται γι' αυτό), φωνάζεις για την διαιτησία.
Δεν ειπα οτι αξιζα τιποτα
Το εγραψα πολυ πριν ...να βλεπουμε τις αντιπαραθεσεις απο την αρχη!Δεν ειναι κακο!
Επισης για οσα διαμαρτυρομαι...θα τα εδινε ακομη και ο τζιγγερ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φαντασου που να πεσεις με τους γαβρους και τα χανουμια...
Μπορεί και και να κερδίσεις
χωρις πλακα, στη μπαλα μη ξανοιγεστε οι βαζελοι..σημερα επρεπε να χε ριξει 3 στο χαλαρο και δεν το εκανε...
Έπρεπε;
Δεν πειράζει, πάρτε 2 φέτος και του χρόνου που θα μας ξανάρθετε,θυμίστε μας ότι σας χρωστάμε και θα πάρετε και τα υπόλοιπα.
Δηλαδή τώρα οι πράσινοι στ' αληθεια πανηγυρίζετε που κερδίσατε το πτώμα;
Ποιος πανηγυρίζει;
Επίσης ποιος ασχολείται με το αποτέλεσμα στο Χαριλάου. Δεν πιστεύω κανένας γάβρος να περίμενε τίποτα καλύτερο. Θα ήταν άδικο για τον Άρη τουλάχιστον να μην πάρει την ισοπαλία. Μέχρι στιγμής αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι για τα πανηγύρια με τον ασόβαρο ΟΦΗ ο Ολυμπιακός ζαλίζει και ζαλίζεται με την ανάπτυξή του(την ποια;) στο χορτάρι.
-
gti δυστυχως δε βλεπω να κερδιζεις καμια απο τις 2 μεγαλες...
αν οι βαζελοι ειναι ευχαριστημενοι με αυτο που βλεπουν παω πασο...στα ματια μου ειναι χαλαρα ενα σκαλι πιο κατω απο οσφπ και αεκ δυστυχως...
η εκτιμηση μου ειναι οτι η 3η θεση θαναι προνομιακη για τον παο φετος...εγω θα καταληξω καπου μετα τον ρουλη και τον πανιωνιο..
τι σας χρωσταμε και τι οχι τα λυνουμε καθε χρονια στην εδρα του καθενος... εχουν γινει και ωραια διπλα εκατερωθεν....
-
Εντάξει, στην αναβροχιά, καλό και το μπασκετάκι.
Περάσαμε κι οι γάβροι από αυτό το στάδιο τα πέτρινα χρόνια, τώρα το περνάνε οι βάζελοι. Αν τους πάρουμε κι εκεί τα πρωτεία, θ' αγοράζουν διαρκείας για το Politia Tennis Club. -
ΑΣΧΕΤΟ:
GTI, το 49 μπορεις να μου πεις τι ειναι;
γιατι ειναι copyright αυτος ο αριθμοςκατα τ'αλλα μη βιαζεστε, 3η αγωνιστικη ειναι ακομα κ μιλατε για θεσεις στην τελικη καταταξη κ πρωταθληματα κ τετοια.. εχουμε σεπτεμβρη ακομα ρε
μπαλα ο ολυμπιακος επαιξε μονο με τον οφη, αλλα δεν εχει παιξει κ καμια ελληνικη ομαδα μεχρι σημερα μπαλα ουτε εναν αγωνα, με εξαιρεση τη Λλαρ'σα στο ουεφα -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν τους πάρουμε κι εκεί τα πρωτείαΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΝΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!
-
Κοίτα χαρά.
Τέννις ξέ'ς; -
skye επειδη νομιζεις οτι βρισκεσαι σε ισπανια, ιταλια κτλ κτλ (δε ξερω αμα εισαι εξω και κανονικα ) θα τα πω οπως τα βλεπω
οσφπ 1ος, αεκ 2η (με μικρη διαφορα), παο 3ος και μετα ρουλης, πανιωνιος, παοκ αελ....
το καλο με το ελληνικο χαμαιτυπειο ειναι οτι δε χρειαζεται να δεις πανω απο 100 λεπτα μπαλα για να καταλαβεις τη καταληξη...
και μετα γυρνας στη πρεμιερ, καμπιονατο κ.ο.κ.
υγ.κατι πρεπει να κανουν οι βαζελοι παντως...ειναι παραλογα χαλια η ομαδα!
-
καλα σαφως δε λεω οτι θα παρει πρωταθλημα ή θα βγει δευτερος ο πανιωνιος, αλλα μονο χοντρικα μπορεις να βγαλεις συμπερασματα
δλδ οτι ο πανιωνιος κ ο αρης θα βγουν λογικα ουεφα, ενω κ παοκ - αελ ειναι πιθανο να διεκδικησουν μια τετοια θεση
εγω παντως δεν θα ελεγα με βεβαιοτητα απο τωρα οτι πχ η αεκ θα παρει πρωταθλημα οπως εγραψαν καποιοι στην προηγουμενη σελιδα επειδη στην τριτη αγωνιστικη ειναι πρωτη η αεκ κ η ξανθη
επισης δεν παιζει να εδινα προγνωστικα για καποιο ντερμπι σε οποια εδρα κ αν παιζεται -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
gti **δυστυχως **δε βλεπω να κερδιζεις καμια απο τις 2 μεγαλες...αν οι βαζελοι ειναι ευχαριστημενοι με αυτο που βλεπουν παω πασο...στα ματια μου ειναι χαλαρα ενα σκαλι πιο κατω απο οσφπ και αεκ δυστυχως...
η εκτιμηση μου ειναι οτι η 3η θεση θαναι προνομιακη για τον παο φετος...Το δυστυχώς σημαίνει ότι λυπάσαι;
Αν δεν σου κάνει κόπο εξήγησέ μου γιατί στα μάτια σου ο βάζελος είναι χαλαρά ένα σκαλί κάτω από τους άλλους δύο.
Γιατί μέχρι στιγμής στην πράξη ο βάζελος χαλαρά ήρθε ισόπαλος με τον 'ένα σκαλί πάνω' και βρίσκεται και 2 βαθμούς μπροστά. Όσο για την ΑΕΚ, μέχρι να παίξει με τον Παναθηναικό δεν βρίσκεται καν στην σκάλα.Ούτε πάνω ούτε κάτω σκαλιά.
Απλά πράγματα.
Η εκτίμησή σου σεβαστή πάντως.skye
Το 49 είναι μυστικό. Αν σου πω μετά θα πρέπει ή να σε σκοτώσω ή να σε υποχρεώσω να παρακολουθήσεις με διαρκείας τον βάζελο στην Λεωφόρο από τη Θύρα 13).
Συμφωνώ ότι είναι πολύ νωρίς για τελική κατάταξη.
Όσο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν έπαιξε μπάλα ο Ολυμπιακός.Ο ΟΦΗ μάλλον βρισκόταν σε άλλο γήπεδο. Δεν υπάρχει ομάδα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι που να έχει παίξει όπως ο ΟΦΗ προσπάθησε να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα 4 από τα 5 γκολ του γάβρου μετά το 1-1, μπήκαν με αντεπιθέσεις του γάβρου με 4 επιτιθέμενους έναντι 2 αμυνομένων Οι υπόλοιποι 8 του ΟΦΗ ήταν έμπροσθεν του κέντρου και πολιορκούσαν άνευ μπάλας τον Νικοπολίδη Ειλικρινά όσο πιο γρήγορα ξεχάσετε το συγκεκριμένο παιχνίδι τόσο καλύτερο για εσάς.Το απέδειξε σήμερα ο Άρης. -
το κακο ειναι οτι συνηθως τα πρωταθληματα δε κρινονται απο τα αποτελεσματα των λεγομενων ντερμπι...συνηθως ψαχνεις βαθμους σε κατι χωραφια παρα στη λεωφορο και στο οακα..
επειδη ακουω στο ραδιο να τα ριχνουν στο μπαλαφακο και στο τερρορβιτσα. οκ...σαββατο απογευμα ειναι, οι ρετσινες πανε συννεφο κ.ο.κ
υγ.συγχαρητηρια στο ρουλη για το αποτελεσμα!
εντιτ λογω gti!
να λυπηθω για τον παο μπααααααααααα!!! επειδη ομως θελω καλυτερο πρωταθλημα, θαταν καλα να χαμε εναν παο στυλ 96, στυλ 04...3 διεκδικητες ειναι καλυτερα απο 2!
το σπαστικο ειναι οτι ο παο λογικα δε θα πρεπε να παρουσιαζει τοσα προβληματα! ονομα εχει , επαφες εχει , χρηματοδοτη τεσπα (μαλλον εχει)!
κανε ενα προχειρο γκαλοπ και δες ποιοι ειναι οι επικρατεστεροι για τιτλο φετος! ο παο ειναι καπου στον οριζοντα και οχι αδικα...
τωρα, αν καποιους βαζελους τους ικανοποιει η εικονα της ομαδας παλι παω πασο! εχω δει τον παοκ (οπως και τον παο) να παιζει 10 φορες καλυτερη μπαλα και ομως μπινελικιαζα γιατι εκαναν ευκαιριακα αποτελεσματα!
με κατι ρομερο, ενακαριρε και παει λεγοντας δε πας πουθενα!υγ2. δεν ειμαι αντιβαζελος, απλως ο παο καποτε ειχε αερα πρωταθλητη που δεν εχει πλεον...
-
Δωράκι στους βάζελους για να το δείχνουν στα εγγόνια τους.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--