-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
φανταζομαι εχετε δει αρκετοι το βιβλιο των μαθηματικων της β δημοτικου...
ειναι υπερβολη αν πω οτι την πρωτη φορα που το κοιταξα, στην αρχη τουλαχιστον, το βρηκα καπως....
μικρα γραμματακια και νουμερακια, κολλημενα μεταξυ τους
αν το πιασετε στα χερια σας για πρωτη φορα ελατε στη θεση ενος 8χρονου...Βαγγέλη, εσύ στα οκτώ πήγες στη β΄δημοτικού ???
Εμείς πήγαμε στα επτά πάντως.... -
Σαφώς. Το πρόβλημα είναι ότι τα συμπτώματα της δυσλεξίας μοιάζουν με αυτά άλλων διαταραχών ή και απλώς της τεμπελιάς. Γι' αυτό απαιτείται για σιγουριά και μια δεύτερη γνώμη από άλλο παιδοψυχολόγο.
-
Στον κήπο έχουμε τρεις χελώνες. Οι κόρες μου λοιπόν με ενημέρωσαν ότι τις βάφτισαν. Τα ονόματά τους: Μαρία, Ελίζαμπεθ και... Θανάσης!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στον κήπο έχουμε τρεις χελώνες. Οι κόρες μου λοιπόν με ενημέρωσαν ότι τις βάφτισαν. Τα ονόματά τους: Μαρία, Ελίζαμπεθ και... Θανάσης!και στις χελώνες μειοψηφία ρε γμτ ???
τρέχα κακόμοιρε Θανάση .... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επίσης, τα περισσότερα παιδιά που είναι αριστερόχειρες είναι ιδιαίτερα καλοί σκόρερ στο μπάσκετ.Συμφωνώ. Κινούνται με την ακριβώς ανάποδη φορά και όλες τους οι κινήσεις με χέρια, τρίπλα και πόδια είναι ακριβώς counter σε σχέση με αυτό που έχει συνηθίσει ο δεξιόχειρ αμυντικός. Ωστόσο, οι περιπτώσεις αριστερόχειρων που να παίζουν πολύ καλή άμυνα είναι λίγες και σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις ευθύνεται περισσότερο η ενδεχομένως καλή σωματοδομή.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Επίσης, τα περισσότερα παιδιά που είναι αριστερόχειρες είναι ιδιαίτερα καλοί σκόρερ στο μπάσκετ.
Συμφωνώ. Κινούνται με την ακριβώς ανάποδη φορά και όλες τους οι κινήσεις με χέρια, τρίπλα και πόδια είναι ακριβώς counter σε σχέση με αυτό που έχει συνηθίσει ο δεξιόχειρ αμυντικός.
Γι αυτο τον λόγο, αν πετύχεις αριστερόχειρα στο μποξ, την (θα εχει παιδευτεί πολυ για να γίνει καλός, όμως)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
αποκλιετιααρεκτο
και να με βρισει μεσα της το σκεφτει
στ οδιευθυντη
εχω μια φιλη που σπουδασε στην Αγγλια παιδαγωγικη-δασκαλα κλπ, μαστερ σε ψυχολογια-συμβουλευτικη και δευτερο μαστερ σε δυσλεξια
Δεν πας να της κανεις μια επισκεψη;
απλα φευγει το μυαλο μου αλλου
Υπερβολες
ΥΓ. που να μην ειχα και αυτο το προβλημα συγκεντρωσεις ρε γμτ.....ποσο εξυπνος θα ειμουνα πια....
Ειναι θεϊκη επεμβαση, για να μη ζηλευουμε οι υπολοιποι
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
ειναι υπερβολη αν πω οτι την πρωτη φορα που το κοιταξα, στην αρχη τουλαχιστον, το βρηκα καπως....
αν το πιασετε στα χερια σας για πρωτη φορα ελατε στη θεση ενος 8χρονου...Βαγγέλη, εσύ στα οκτώ πήγες στη β΄δημοτικού ???
Εμείς πήγαμε στα επτά πάντως....Με το ΦΠΑ ρε......
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αν το πιασετε στα χερια σας για πρωτη φορα ελατε στη θεση ενος 8χρονου...+1 (εκτος απο το 8χρονο )
Κι εμενα μου φανηκε καπως 'δυσαναγνωστο'.
Γενικα παντως τα βιβλια της Α' και Β' θα τα αξιολογουσα ως πολυ καλα.
Μονο που ειναι πολλα και ασηκωτα ρε γμτ... -
μλκιες ειναι αυτα με τους αριστεροχειρες βασικα
κατα καιρους κυκλοφορουν πολλα τετοια (πχ οτι μπορουν να ζωγραφισουν καλυτερα απ'τους δεξιοχειρες - @@, ουτε σπιτακι δεν μπορω να ζωγραφισω )
η φαση ειναι να μου το λεει τυπας αυτο κ να επιμενει οτι... κανω λαθος και οτι μπορω να ζωγραφισω
δεν ειναι ουτε πιο εξυπνοι ουτε πιο χαζοι
απλα αριστεροχειρες ειναι το 10% στον κοσμο, οποτε ειναι λογικο καποιοι απο αυτους να εχουν διαπρεψει σε κατι οπως θα διεπρεπαν αν ηταν δεξιοχειρες
το να λες οτι ολοι οι αριστεροχειρες ειναι εξυπνοι -δυνατοι- καλοι ζωγραφοι κλπ ειναι σα να λες οτι οσοι εχουν μπλε ματια ειναι εξυπνοι ή πως οσους λενε πασχαλη ειναι καγκουρεςτωρα συγκεκριμενα πλεονεκτηματα σιγουρα υπαρχουν σε καποιες περιπτωσεις, οπως και μειονεκτηματα, αλλα αυτο δεν κανει τους αριστεροχειρες πιο εξυπνους
-
Μλκ skye, είμαστε οι αριστερόχειρες πιο έξυπνοι.- Το λέει και ο Λιακό.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
αν το πιασετε στα χερια σας για πρωτη φορα ελατε στη θεση ενος 8χρονου...+1 (εκτος απο το 8χρονο )
Κι εμενα μου φανηκε καπως 'δυσαναγνωστο'.
Γενικα παντως τα βιβλια της Α' και Β' θα τα αξιολογουσα ως πολυ καλα.
Μονο που ειναι πολλα και ασηκωτα ρε γμτ...ενταξει ενταξει μη βαρατε ρε παιδια
7 ετων και 8 μηνων
σαν την γυναικα μου κανετε, οταν δεν θυμαμαι ημερομηνιες και εορτες
οντως της πρωτης ηταν λιγοτεροι τομοι αρα πολυ πιο χοντροι
φετος νομιζω ειναι λιγοτερο το βαρος στην πλατουλα
αν θυμαμαι καλα εντυσα μονο 7 λεπτα βιβλιαειχαμε συναντηση με την δασκαλα μας και, οταν της το ειπαμε, συμφωνησε κι εκεινη για το βιβλιο των μαθηματικων
-
Αν νομίζετε ότι το βάρος είναι μεγάλο, για το Δημοτικό υπάρχει η λύση της τευχοποίησης!
Στο Λύκειο υπάρχει η λύση 'το αφήνουμε στο σπίτι'! Εγώ πήγαινα με ένα (ή και δύο, στις δόξες μου) μπλε τετράδια, 2 στυλό και 1 μολύβι και περίπου 5 κιλά έρμα στην τσάντα...
-
Έμπειρο βρίσκω τον φίλο φάνκι.. Εγώ δεν κουβάλαγα ποτέ βιβλία, 4-6 τμήματα ήμασταν στο λύκειο, όλο και κάποιος είχε βιβλίο να μου δώσει.
-
Εγώ ποτέ δεν τευχοποίησα βιβλίο. Δεν μου πήγαινε η καρδιά.
Ή μάλλον ψέμματα, των θρησκευτικών το είχα κάνει πολλά τεύχη.Απλά έκανα επιλογές στα βιβλία που έπαιρνα μαζί μου. Είναι απάνθρωπο να κουβαλάς όλα τα βιβλία και τα τετράδια δυστυχώς συνέχεια μαζί σου.
Εδώ ζηλεύω το σχολείο μου στην αμερική... ντουλαπάκια και λύθηκε το πρόβλημα.
-
Ντουλαπάκια είχαμε και μεις! Όλα τα β'κλασσατά, που δεν χρειάζονταν διάβασμα, έμεναν εκεί.
Έμαθα προχθές για καθηγητές στο γυμνάσιο που ζητάνε 2 και 3 τετράδια για ένα μάθημα. Συνεχίζουν τις ίδιες βλακείες όπως στα δικά μου χρόνια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ ποτέ δεν τευχοποίησα βιβλίο. Δεν μου πήγαινε η καρδιά.
Ή μάλλον ψέμματα, των θρησκευτικών το είχα κάνει πολλά τεύχη.Απλά έκανα επιλογές στα βιβλία που έπαιρνα μαζί μου. Είναι απάνθρωπο να κουβαλάς όλα τα βιβλία και τα τετράδια δυστυχώς συνέχεια μαζί σου.
Εδώ ζηλεύω το σχολείο μου στην αμερική... ντουλαπάκια και λύθηκε το πρόβλημα.
και στο σπιτι πως διαβαζατε?
η γυρνουσατε παντα διαβασμενοι? -
Ποιος σου είπε οτι διαβάζαμε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ποιος σου είπε οτι διαβάζαμε?εστω
πως κανατε οτι διαβαζατε? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ ποτέ δεν τευχοποίησα βιβλίο. Δεν μου πήγαινε η καρδιά.Το αυτό. Δεν μου πάει ρε γμτ...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...