-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο ΟΛυμπιακός θα είναι σαφώς ανώτερος από πέρσι, και όποιος τον υποτιμήσει θα διαψευστεί πικρά.
Οχι αυταπατες...Καλυτερος ναι, αλλα οχι πρωτος......
Στο παρκε θα φανει ο καλυτερος και οχι στο αεροδρομιο!
Νομιζω οτι μεχρι στιγμης στο παρκε ειναι καλυτερος ο ΠΑΟ........
Ακομα δεν τον ειδαμε καλυτερο τον βγαλαμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο ΟΛυμπιακός θα είναι σαφώς ανώτερος από πέρσι, και όποιος τον υποτιμήσει θα διαψευστεί πικρά.
Σωστος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν καταλαβες νομιζω. Ηταν καλυτερος μεχρι περσι ο ΠΑΟ γιαυτο και τα πρωταθλημτα στην Ελλαδα και στην Ευρωπη. Για φετος θα δουμε....
Πιστευω οτι θα ειναι παλι ο πρωταθλητης....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Δεν καταλαβες νομιζω. Ηταν καλυτερος μεχρι περσι ο ΠΑΟ γιαυτο και τα πρωταθλημτα στην Ελλαδα και στην Ευρωπη. Για φετος θα δουμε....
Πιστευω οτι θα ειναι παλι ο πρωταθλητης.......Μιλαμε για την νεα χρονια που ακομα δεν εχουμε δει τις ομαδες,καλα καλα δεν εχουν κλεισει το ροστερ τους .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πιστευω οτι θα ειναι παλι ο πρωταθλητης.......Μιλαμε για την νεα χρονια που ακομα δεν εχουμε δει τις ομαδες,καλα καλα δεν εχουν κλεισει το ροστερ τους .
Αυτο ειπα και εγω....Μεχρι περσι....Φετος θα δουμε.....
-
Eγω ειδα το Αεκακι να νικαει τον Παο και επισης βλεπω Γουντς και Ματσε να εχουν παρει φωτια στα φιλικα και να ξεκ@λιαζουν οποιον βρισκουν μπροστα τους. Βαλτε και σε αυτους και τον Γκριρ που ειχε βγει πρωτος σκορερ στο ιταλικο πρωταθλημα
-
red_army7
Χαλαρα σας εχουμε κ εσας ρε...Μην χαιρεσαι...
Σοβαρα τωρα ομως,μην βγαζεις συμπερασματα απο 2 φιλικα παιχνιδια....
Στο τελος οπως παντα ξυριζουν τον γαμπρο και ολοι μας ξερουμε οτι ο ΠΑΟ θα ειναι παλι ο πρωταθλητης,ο κυπελλουχος κ ενδεχομενως κ ο κατοχος του Ευρωπαϊκου... -
Ε, αν βάλουμε και τον γκρίρ, τσουπ, η ευρωλίγκα βάφτηκε ήδη κόκκινη. Για το πρωτάθλημα δεν το συζητάμε, το χετε κλείσει από πέρσυ, μαζί με την επιστροφή του χοντρού.
-
Και τι πά' να πεί οτι ο ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα. Όλο οι τρείς μεγάλοι + Άρης πρωταγωνιστούν. Και πέρσι που ο Ολυμπιακός ,είχε κακά τα ψέματα, χάλια ομάδα ήταν ο μόνος που κόντραρε τον ΠΑΟ στο πρωτάθλημα, και πάλι στο 'ας πούμε'. Λίγο ανταγωνιστικότητα χρειάζεται το πρωτάθλημα του μπάσκετ. Άντε να δούμε και μια μικρή ομάδα να κοντραρει τους μεγάλους. Είμαι ΠΑΟ απο μικρός και ποτέ δε θα αλλάξω ομάδα, αλλά νομίζω λίγο παραπάνω χρειάζεται το Ελληνικό μπάσκετ απο ΕυρωΠΑΟ σε συλλογικό επίπεδο και ΕυρωΕλλαδα και δευτερη στο κοσμο σε επίπεδο Εθνικό. Ίσως ήρθε καιρός για αναδιργάνωση γιατί αλλιώς σε λιγα χρόνια θα λέμε που πήγαν οι παλιές καλές εποχές.
-
Aυτά να τα πεις στους Γιαννακόπουλους, όπως τα έχω πει και εγώ για τους αντίστοιχους του γαυρου που έχουν αποδυναμώσει τις μικρές ομάδες...
-
Δηλαδή τι να κάνουνε? Να μην κάνουν μεταγραφές?
-
Αυτές δεν είναι μεταγραφές kid, παιδομάζωμα είναι.
Δηλαδή εσύ θεωρείς επιτυχημένη και σοβαρή μεταγραφή όταν δίνεις γη και ύδωρ για να πάρεις ένα παιδί που πρωταγωνιστεί στην ομάδα του και να τον κάνεις εξω-φυλαρούχα, στερώντας και την εξέλιξή του σαν μπασκετμπολίστα, αλλά και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας του?
Αλήθεια αυτός ο Σταυρακόπουλος πχ, τι απέγινε? Λίγο δύσκολο να ξέχασε το μπάσκετ αμέσως μόλις πήγε στον ΠΑΟ...
Θες να σου δώσω και άλλα αντίστοιχα παραδείγματα?
-
Ναι, πες μου για τον Διαμαντίδη και τον Χατζηβρέττα. Ή για τον Σπανούλη.
-
Δεν φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο θα ωφελούσε καμία ομάδα και κανένα πρωτάθλημα. Όμως κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν για να υπάρχουν πιο πολλές ανταγωνιστικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Νομίζω πως είναι λογικό οτι όσο πιο ανταγωνιστικές ομάδες υπάρχουν στο πρωτάθλημα, τόσο περισότερος κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο και θα θελήσει να πάρει μέρος στα παιχνίδια. Και στο κάτω κάτω ας πάρουν οι οργανωτές μερικές σελίδες απο το βιβλίο του David Stern που ανέπλασε το NBA απο ενα πρωτάθλημα που παρέπεε σε ένα απο τα πιο προσοδοφόρα πρωταθλήματα στον κόσμο. Και με τη σωστή διαχείριση των εσόδων και σωστό Marketing αναπτύχθηκε και μεγάλωσε και κατα πολλούς τώρα το NBA είναι το καλύτερο στο κόσμο. Βέβαια ταρακούνησε πολύ κόσμο και έκανε πολλές έχθρες αλλα καμιά φορά ο σκοπός ίσως να αγιάζει τα μέσα.
-
Δεν έχω κάτι κατά των μεταγραφών, είμαι ενάντια των άσκοπων και αλόγιστων μεταγραφών, πράγμα που ο βάζελος ιδιαίτερα (και βεβαίως και ο γαυρος, αλλά λιγότερο) το έχει κάνει σύστημα. Ναι στην ουσιαστική ενίσχυση, όχι στο ό,τι αρπάξουμε από τους άλλους.
Πριν λίγο επιβεβαιώθηκα σε αυτό που λέω τόσες μέρες. Πολύ κοντινός μου άνθρωπος, ο οποίος είναι πολύυυυ μέσα στα πράγματα, σε μεταξύ μας συζήτηση μου έλεγε οτι ο Σάρας ήταν καθαρά μεταγραφή-μπαίνω-στη-μύτη-των-Αγγελόπουλων.
-
Στο χερι του ηταν του Σταυρακοπουλου να μπει στην ομαδα, να βοηθησει και να βοηθηθει.
Δεν χαριστικε κανεις στον Διαμαντιδη, στον Χατζηβρεττα, στον Σπανουλη. Μονοι τους κερδισαν το στοιχημα.Και πιστευω, οι μεγαλοι παικτες φαινονται μονο μεσα απο τις μεγαλες ομαδες. Οσο καλος και να φαινεται ενας παικτης, αν δεν τα καταφερει σε ομαδα πρωταθλητισμου δεν ειναι τοσο μεγαλος.
-
Είναι κάποια πράγματα όμως που δεν υπολογίζεις. Αν πχ εγώ είμαι ο σταρ της ομάδας μου από την επαρχία και παίζω 3άρι και με πάρει μια μεγάλη ομάδα, δίνοντας πολλά λεφτά, η οποία όμως έχει πληθώρα 3ριών, ανάμεσα στα οποία και ένα ενδεχομένως πολύ μεγάλο όνομα από το εξωτερικό, πράγμα το οποίο μου κλέβει πολύ χρόνο συμμετοχής (ή με αναγκάζει να παίζω σε λάθος θέση και λάθος ρόλο), μένω ή δε μένω στάσιμος σαν παίχτης?
-
Κώστα, υπάρχει και η άλλη άποψη του ίδιου νομίσματος που λέει ότι ότι δίπλα σε έναν μεγάλο παίχτη από το εξωτερικό, έχώ να μάθω πολλά πράγματα και να βελτιωθώ, ακόμα κι αν δεν παίζω άπειρες ώρες..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν έχω κάτι κατά των μεταγραφών, είμαι ενάντια των άσκοπων και αλόγιστων μεταγραφών, πράγμα που ο βάζελος ιδιαίτερα (και βεβαίως και ο γαυρος, αλλά λιγότερο) το έχει κάνει σύστημα. Ναι στην ουσιαστική ενίσχυση, όχι στο ό,τι αρπάξουμε από τους άλλους.Πριν λίγο επιβεβαιώθηκα σε αυτό που λέω τόσες μέρες. Πολύ κοντινός μου άνθρωπος, ο οποίος είναι πολύυυυ μέσα στα πράγματα, σε μεταξύ μας συζήτηση μου έλεγε οτι ο Σάρας ήταν καθαρά μεταγραφή-μπαίνω-στη-μύτη-των-Αγγελόπουλων.
Οσα δεν φτανει η αλεπου.........
-
Ό,τι πεις...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)