-
eliasgk74, εφόσον προτάσσεις τόσο πολύ τον ορθό λόγο στα επιχειρήματά σου, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί λέξη-βρισιά για να είναι ο λόγος υβριστικός. Οπότε trident.
-
Κύριε kouk δε βλέπω να έχει σχέση αυτό το ποόστ με αυτοκίνητα, παρα με προσωπικούς διαπληκτισμούς διαφόρων μελών...
-
Ο χρήστης eliasgk74 έγραψε:
Δεν εξύβρισα κανένα και δέχτηκα ύβρεις. Πάρε τον ας πούμε διάλογο από την αρχή και θα το διαπιστώσεις.Οι επιλογές σου στη ζωή, έστω και του αυτοκινήτου, έχουν την προσωπική σου σφραγίδα (φιλοσοφία,αισθητική,κ.λ.π.) ναι ή όχι;
Όλα τα άρχισες εσύ με το να θεωρείς τους κατόχους AR καλαίσθητους ενώ τους ιδιοκτήτες Peugeot δεύτερης (αισθητικής) κατηγορίας.
Νομίζω ότι το θέμα δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα το χρόνο μας από το να προσβάλλει ο ένας τον άλλο. Δεν το κλειδώνει καλύτερα ο kouk?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νομίζω ότι το θέμα δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα το χρόνο μας από το να προσβάλλει ο ένας τον άλλο. Δεν το κλειδώνει καλύτερα ο kouk?
και ειχα αρχισει να σε συμπαθω...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@Pai Mei
+1Η 156 ήταν/είναι όντως η πιο ωραία Alfa Romeo τουλάχιστον των τελευταίων ετών.
Αλλά ξέχασα... δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψή μου γιατί δεν έχω Alfa Romeo, αλλά Fiat. Είχαμε όμως μέχρι πριν 2 χρόνια Alfa Romeo, οπότε διατηρώ το δικαίωμά μου από τότε
Εμείς με τα Fiat έχουμε δικαίωμα άποψης γιατί ανήκουμε στο ίδιο γκρουπ.
Βέβαια η άποψή μας δεν έχει την ίδια σημασία με αυτή ενός κατόχου Alfa Romeo αλλά τουλάχιστον είμαστε ανώτεροι από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άλλων εταιρειών....Αν το πάμε έτσι τότε και εγώ έχω δικαίωμα άποψης καθώς 1999-2001 οδηγούσα περιστασιακά μια εταιρική Alfa 146...
Οπότε μπορώ να τη θάβω ελεύθερα... :lol:
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν εξύβρισα κανένα και δέχτηκα ύβρεις. Πάρε τον ας πούμε διάλογο από την αρχή και θα το διαπιστώσεις.
Οι επιλογές σου στη ζωή, έστω και του αυτοκινήτου, έχουν την προσωπική σου σφραγίδα (φιλοσοφία,αισθητική,κ.λ.π.) ναι ή όχι;
Όλα τα άρχισες εσύ με το να θεωρείς τους κατόχους AR καλαίσθητους ενώ τους ιδιοκτήτες Peugeot δεύτερης (αισθητικής) κατηγορίας.
Δεν έχω καμία διάθεση να τσακωθώ με κανέναν αρκεί και οι άλλοι να είναι κόσμιοι.
Και φυσικά δε θεωρώ δεύτερης (αισθητικής) κατηγορίας τον κάτοχο ενός
Peugeot 406 Coupe, ούτε και του 106 Rally (αν με χώραγε θα το αγόραζα). -
Θέλω κι εγώ να πάρω μέρος στην κουβέντα, αλλά επειδή έχω Lancia, είμαι φλώρος ( για να μην πούμε και κάτι χειρότερο, αλλά δεν βλέπω κάποιον με...Skoda!) και δεν με παίζει κανείς!
Θα πάρω λοιπόν κι εγώ τους φίλους μου με τα Fiat (=κουβαδάκια )και θα πάω σε άλλη παραλία!
Κι αυτός ο Κωνσταντίνος, δεν καταλαβαίνει πως ασχημαίνει το φόρουμ με αυτό το κακάσχημο Peugeot του;
(ένα μπαν στον κύριο και γρήγορα! ) -
Ο χρήστης eliasgk74 έγραψε:
Και φυσικά δε θεωρώ δεύτερης (αισθητικής) κατηγορίας τον κάτοχο ενός
Peugeot 406 Coupe, ούτε και του 106 Rally (αν με χώραγε θα το αγόραζα).T' ακούτε ρεεεε; Εσείς με τα υπόλοιπα είστε δευτεράντζες!
Ούυυ να μου χαθείτε άχρηστοι!Ούτε ένα αυτοκίνητο της προκοπής δεν μπορείτε να διαλέξετε!( )
-
Αν εξισώνεις Lancia με Skoda συγνώμη αλλά παω να ρίξω σύρμα στον djpetro να σκάσει μύτη με τις πατάτες με τα ξυραφάκια και τιςε φωτοβολίδες...
Περί κολλημάτων...πάλι!!! [Διάσπαση]