-
Καπου ειχα ακουσει οτι ειχαν απαγορευτει οι νυκτερινες ειδικες, για λογους ασφαλείας... Τελικά όμως στο ΔΕΘ εγιναν 2... Υπήρχε κόσμος σε αυτες? Ειναι καλη ιδεα τελικα?
Υπαρχει περίπτωση να δούμε τίποτα τέτοιο και στο Παλλάδιο?
Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα πάντως, αρκεί να υπάρχει η απαιτούμενη ασφάλεια... -
Καπου ειχα ακουσει οτι ειχαν απαγορευτει οι νυκτερινες ειδικες, για λογους ασφαλείας... Τελικά όμως στο ΔΕΘ εγιναν 2... Υπήρχε κόσμος σε αυτες? Ειναι καλη ιδεα τελικα?
το μονο αρνητικο πιστευω το κοστος σε θεματα ασφαλειας με πιο πολλους ενδιαμεσους κτλ...
α....και το κοστος να αγορασεις προβολιερα
-
ποιος είναι ο λόγος ασφαλείας για να μην βάλεις νυχτερινή ειδική ? όλη η Ευρώπη τρέχει και νύχτα....
κόσμο είχε με το παραπάνω στις νυχτερινές του ΔΕΘ.
-
Αν και φετος δεν μπόρεσα να παρακολουθησω,απ'ότι εμαθα στις νυχτερινές μαζευτηκαν πολλοί θεατες,και δυο τουλάχιστον ανθρωποι που μου μιλήσανε,τις κατευχαριστηθήκανε.
Ειναι 'ατμοσφαιρική' μια νυχτερινη,όσο κι'αν δεν μπορεις να δεις το ίδιο με μια ημερήσια
-
Όντως οι νυχτερινές ήταν πολύ καλές, αν και η εμπειρία μας ήταν ελάχιστη.
Θέλω όμως να επισημάνω ότι η οργάνωση του κάθε αγώνα ή η ΕΘΕΑ θα πρέπει να συστήσουν στους 'κυρίους' που βιντεοσκοπούν να αποφεύγουν τους προβολείς την νύχτα ή να τους χρησιμοποιούν κατά τρόπο που να μην μας τυφλώνει.
Προσωπικά έπαθα την πλάκα μου όταν αντίκρυσα ξαφνικά τους προβολείς της κάμερας. Νόμισα ότι ήταν αυτοκίνητο.
Στο ΣΤΟΠ μου είπαν ότι ήατν συνεργείο του κ. Καραπετσάνου. Αν αληθεύει λυπάμαι πολύ διότι οι κύριοι αυτοί είναι και διοργανωτές. Κρίμα.
kri.kri
-
Κορυφαια εμπειρια.Αναμενουμε το Ραλλυ ΕΛΠΑ στην Χαλκιδικη
-
kri.kri
-
Μολις γυρισα απο την Ιταλια που ειχαμε παει για το rally carpineti.ο αγωνας ειχε νυχτερινη ειδικη το σαββατο βραδυ μηκους 5χλμ.
Δεν ειχα διαβασει ποτε νυχτα.Αν και χωρις προβολιερα ηταν ωραια εμπειρια!
-
Εγώ έκανα τον πρώτο μου αγώνα ράλλυ και ο μάστοράς μου φρόντισε να είναι αυτός με τις βραδινές ειδικές. Ήταν απίστευτη εμπειρία. Στα 2 πρώτα χιλιόμετρα ενώ είχα απίστευτη προβολιέρα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα έβλεπα όλα τόσο καλά. Ήταν τρομερή εμπειρία όμως πιστεύω πως θέλει πολύ καλό γράψιμο την νύχτα γιατί τα γραπτά της ημέρας που είχα κάνει τα άλλαξα κατά πολύ. Και ο κόσμος νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε.
-
Το συναίσθημα είναι λίγο πρωτόγνορο μιας και η προβολιέρα σε βοηθά να βλέπεις σαν να είναι μέρα αλλά η διαφορά σε σχέση με την μέρα είναι ότι δεν υπάρχει ο περίγυρος από τον δρόμο. Συνεπώς οι δοκιμές βράδυ είναι σαν να περνάς πρώτη φορά . Ο αγώνας όμως είναι χωρίς πολλά λόγια -ας μου επιτραπεί η εκφραση- σκέτη κ@.....@!
-
που να ήσουν και την άλλη μέρα Σωτήρη... όλοι όσοι ρώτησα, τον καταευχαριστήθηκαν τον αγώνα.
off topic, i know..
-
μερικοι σε βιντεακι που ειδα
περασαν χωρις προβολιερα..
εβλεπαν? -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Εγώ έκανα τον πρώτο μου αγώνα ράλλυ και ο μάστοράς μου φρόντισε να είναι αυτός με τις βραδινές ειδικές. Ήταν απίστευτη εμπειρία. Στα 2 πρώτα χιλιόμετρα ενώ είχα απίστευτη προβολιέρα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα έβλεπα όλα τόσο καλά. Ήταν τρομερή εμπειρία όμως πιστεύω πως θέλει πολύ καλό γράψιμο την νύχτα γιατί τα γραπτά της ημέρας που είχα κάνει τα άλλαξα κατά πολύ. Και ο κόσμος νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε.EIΔΕΣ, ΕΛΕΝΙΤΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΠΑΛΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
που να ήσουν και την άλλη μέρα Σωτήρη... όλοι όσοι ρώτησα, τον καταευχαριστήθηκαν τον αγώνα.off topic, i know..
Μακάρι να έτρεχα ......το είπα και στο άλλο θέμα 'ΔΕΘ'
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
μερικοι σε βιντεακι που ειδα
περασαν χωρις προβολιερα..
εβλεπαν?εγώ έχω το 106 χωρίς προβολιέρα αλλά έχω και τα κάτω σποτάκια περασμένα, δεν τα έχω βγάλει.
μπροστά βλέπεις, έχει καλά φώτα το 106. στα πλάγια όμως, δύο επιπλέον προβολείς που να κοιτάνε το εσωτερικό της στροφής είναι σαφώς κάτι καλύτερο. -
Κανενα βιντακι εχουμε απο τις νυχτερινες?
-
-
Νυχτερινες? Ναι για μενα, εχουν γοητεια, ρισκο, ομορφια, θελουν ...ουμπαλα που χαρακτηριζαν (κι ελπιζω να χαρακτηριζουν) οσους (και οσες!!!) παιζουν με τις αισθησεις και τον χρονο.
Να και μια ιστορια, λιγο αργκο ,αλλα αξιζει τον κοπο.
1980 κατι.Πισα σκοταδι. Αν θυμαμαι καλα, Μαυρο ροδο, με ασφαλτινο Μεκουρη. (Μη σταθειτε στις λεπτομερειες, γερασα και ξεχναω) Στη δεξια μετα την κεντρικη πυλη του βασιλικου κτηματος, εκεινη με τα χοντρα κυπαρισσια, ερχεται γρηγορα ,πολυ γρηγορα, ενα ματσο προβολεις. Τραβιομαστε πισω, -φαινοταν οτι θα βγει- και περιμενουμε.Γλιστρημα με το πλαι, υπερδιορθωση και σντουπ με τα μουτρα σε θεορατο δενδρο. Σβησανε προβολεις, σβησαν ολα. Απολυτη ησυχια, μονο τα χορταρια που παταμε ακουγονται, καθως τρεχουμε να δωσουμε βοηθεια.
Φτανουμε διπλα. Δεν εχει ανοιξει πορτα, δεν εχει αναψει φως, δεν ακουγεται τιποτα και μας ζωνουν τα φιδια. Ωσπου, μεσα στην ησυχια, ακουμε γνωστη φωνη να λεει, λιγο ανησυχα, λιγο παραπονιαρικα:
ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΘΑΝΑΜΕ?
Α ρε Νικο Γενεραλη, αξεχαστη θα μου μεινει η ανακουφιση και το γελιο ολων...
Νυκτερινες ειδικες