Καταρχήν αν ευχαριστήσω τον κ. Τασο Κωνσταντάτο για τις αμμεσες απαντήσεις του. Εν συνεχεία δεν θα μιλησω για προσπαθεια συμμαζεματων των ασυμαζευτων αλλα θα ήθελα να απαντησω σε ορισμένα θεματακια που προέκυψαν με την δημοσιευση της επιστολής μας.
Και ξεκινάω με τους φίλτατους Nikosrs και trackler.
Φίλτατε trackler θα ήθελες να μου υποδείξεις στην σελίδα του GTCC , http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=60 , που ακριβώς θα επρεπε να ποσταρω την επιστολή του Club μας ? Τουλαχιστον εμεις αυτην γνωρίζουμε . Αν υπαρχει καποια αλλη παρακαλώ παραθεστε την ώστε να postαρουμε εκει την απαντησ μας.
Nikosrs , αν μια postαρισμένη σε αυτο το site, καθώς δεν υπήρχε δυνατοτητα δημοσίευσης στην ιστοσελίδα του GTCC , επιστολή διαμαρτυρίας φαντάζει για σένα ' καθαρή δημιουργία εντυπώσεων ' , μαλλον καταφεραμε τον σκοπό μας ΑΛΛΑ δεν ήταν αυτος. Μια τετοια λοιπον επιστολή διαμαρτυρίας ποσταριστηκε εδω καθως ξαναλεω ηταν το μόνο μέσω μας , μαζί με καποια περιοδικά αυτοκινησης που εχει ηδη αποσταλεί , ωστε η φωνή μας να ακουστεί αναμεσα σε ανθρωπους που ενδιαφερονται για τον μηχανοκινητο αθλητισμό, ανθρωπους που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στο επόμενο GTCC.
Νομίζω πως απαντησα στους παραπάνω ενδιαφερομενους. Απο κει και περα...Στα όσα ο φίλτατος κ. Τασος Κωνσταντατος απαντησε έχω να παρατηρησω τα παρακάτω.
α) Θέλω να πιστευω πως και απο άλλα Club δεν καταφεραν οι απεσταλμενοι τους να παρευρεθούν σε καποια απο τις συναντησεις του GTCC.Αν τελικα ειναι ετσι όπως πιστευουμε , ενημερωθηκαν για το τι συζητηθηκε ? Μπορείτε να μου απαντησετε με ποιον τρόπο αφου εμεις δεν καταφεραμε να παρευρεθούμε θα επρεπε να ενημερωθούμε για οτι εχει συζητηθει ? Υπαρχει καπου στο site ανακοινωση για οτιδηποτε τετοιο γεγονός ? Εσταλει καποιο e-mail που να περιγραφει τι εχει συμβει εστω στους τιμωρημένους ? Οταν ηρθαν στα γραφεια σας ή οταν σας καλεσαν στο τηλεφωνο τα μέλη μας για να δηλωσουν συμμετοχή τους ενημερωσατε για κατι τετοιο ? Γιατι αν ναι το λαθος ειναι όλο δικό μας και θεωρηστε την επιστολή μας απλα ενα σκουπιδι που βρεθηκε πεταμενο εδω μεσα αλλα αν όχι μας οφείλετε πιστευω μια εξηγηση.
Δεν μπορει να περιμενετε απο εμας να δηλωνουμε συμμετοχές και να πληρωνουμε το αντιτιμο για την συμμετοχή μας και μια μερα μετα να ανακοινωνετε την τιμωρία μας . Στειλατε λοιπον ποτε καποιο e - mail , οχι μονο για την ενημερωση της τιμωρίας αλλα για οτιδήποτε αλλο ?Και αν ναι που ακριβως ?
Ενημερωτικα και μονο λοιπον αναφερω , πως και στις ερημην καταδίκεςτων Ελληνικων δικαστηρίων υπάρχει επιστολή προς τον τιμωρημενο που του εξηγει καταρχην τους λόγους και δευτερον το προστιμο που καλέιται να πληρώσει.Δεν ζητησαμε καμμια επιστολή. Απλα ενα e- mail ή ενα thread στο site μας ή εστω ενα π.μ σε καποιον απο τους υπευθυνους του club μας θα ηταν αρκετο. Δεν αναφερω καν το τηλέφωνο αν και θελω να πιστευω πως εχετε στην κατοχή σας και το τηλ του προέδρου της λέχης μας αλλα και του ορισμενου απο το club βοηθού μας για την εκδηλωση της 6ης / 5/ 07
β) Γραφετε παραπάνω πως ' Tην ενημέρωση προφανώς την κάνατε σε μέλος της γραμματείας του αγώνα, την χρονική στιγμή που μοιραζόντουσαν τα νούμερα συμμετοχής. Εκείνη την ώρα οι άνθρωποι (βοηθοί και αυτοί με την σειρά τους από κάποιο Club που συμμετέχει) θα έπρεπε να ενημερώσουν κάποιον υπεύθυνο, όπως και κάνουν κάθε φορά. Απ'όσο γνωρίζω κανένας αρμόδιος στην Ροή δεν ενημερώθηκε. '
Δικος μας λαθος λοιπον ειναι αν καποιος απο τους αρμόδιους της ροής δεν ενημερωθηκε απο τους βοηθούς ? Δεν ειναι στους τροπους μας να πιανουμε τον αλλον απο τον λαιμο και να του λεμε... ' Τσακισου ενημερωσε πως ειμαστε εδω ¨' Εμεις απλα και οπως θεωρησαμε σωστο και απο όσα μας ειχατε υποδείξει ενημερωσαμε πως φτασαμε , ζητησαμε τον χώρο που μας αναλογούσε , τον λαβαμε και στησαμε ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι ξαναλέω , απο την γραμματεία.... Δεν νομίζω να δινετε χωρο παρκινγκ ενος club σε οποιον το ζηταει γιατι αυτο αποτελει μεγα λαθος. Αν ειναι ετσι...την επομενη φορα στο GTCC να ερω και εγω να ζητησω τον χωρο καποιου club και εσεις να μου τον δωσετε. Μηπως τελικα τον δωσατε στον βοηθο και υπευθυνο του Club μας ?
Τι άλλο θα έπρεπε να κάνουμε ώστε να να καταλαβετε πως ειμαστε εκει και να βρεθει ο βοηθός μας ? Αλλωστε ξαναρωτω...Δεν ειχατε το τηλεφωνο του ? Εμενα προσωπικα οταν εγινε το θεμα με τον τιμωρημενο οδηγο μας και βρεθηκα διπλα σας γιατι δεν με ενημερωσατε πως δεν βρηκατε τον βοηθό που ειχαμε ορισει ? Παρακαλω μια απαντηση
γ ) Στα βιντεο που εχουμε στην διαθεση μας αλλα και στην δική σας αν χρειαστει , καταρχήν δεν υπαρχει πουθενα ' χωμα και πετρες ' να βγαινουν στην πίστα. Απαραιτητο , αφου ετσι λετε πως εγινε , θα ηταν και καποιος να καθαρισει - σκουπισει την πιστα σωστα ? εγινε ποτε κατι τετοιο ? Εγω παντως μπορω να διαβεβαιωσω τον οποιονδηποτε πως ποτε δεν εγινε ή καποιος καθαρισε την πιστα καθως ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ αφου πετρες και χωμα ποτε δεν βρεθηκαν στην πιστα... Εξοδος υπηρχε σαφως αλλα θυμαμαι πολύ καλα πολλα club και αγωνιζόμεους να κανουν εξόδους. Εκει δεν χρειαστηκε ο αλυταρχης ?
Στα προαναφερθεντα βιντεο επισης υπαρχουν και αλλα δυο αυτοκινητα αλλου κλαμπ ( δεν εχει σημασια ποιου ) πισω απο τον δικο μας οδηγο που ξαναλέω , οδηγουσαν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο. Οταν λοιπον και τα 3 αυτοκινητα βρεθηκα εκτος πιστα ενημερωθηκαν μπροστα μου πως θα τιμωρηθουν και οι 3. Ως εκ θαυματος όμως ΜΟΝΟ το όνομα και ο χρόνος του δικου μας οδηγού τιμωρηθηκε. Αυτο αποτελει παραληψη απο μερους σας ωστε να εγγραφει η ποινη όλων ή κατι αλλο συμβαίνει ? Και εδω παρακαλω μια απαντηση.
δ) Αναφερετε παραπάνω τα εξής : **Μπορεί πάντα το πνεύμα να είναι πάντα ο 'χαβαλές' και η 'πλάκα', όμως όταν πρόκειται για ένα αγώνα που διακυβέβονται οι λέξεις 'ασφάλεια' και 'τάξη' καταλαβαίνεται ότι οι πρώτες παραμερίζονται. **
Mε απλα λόγια λοιπον τιμωρηθηκε ο αγωνιζόμενος απο το Club μας καθως λειτουργησε με χαβαλε και για πλακα ΑΛΛΑ τελικα του επετραπει η επανοδος στην πιστα για αλλον εναν χρονομετρημενο γυρο / γυρους και οι λεξεις ασφαλεια και ταξη αυτη τη φορα παραμερίστηκαν καθως οδηγουσε ο ιδιος οδηγος με πριν...Αυτος που εκανε drift , γεμισε την πιστα με χωματα και πετρες και παραμερησε την ασφαλεια και την ταξη .... Γιατι ?
ε) Τελος αναφερετε ' Οσο αφορά το Λογότυπο όπως εξήγησα και στον υπεύθυνό σας την πρώτη φορά το παρέλαβα και δεν υπήρχε πρόβλημα διαστάσεων αλλά από σφάλμα του προγράματος e-mail (Microsoft Entourage για ΜacOS 9) δεν ήταν δυνατή η ανάκτηση του συνημμένου αρχείου. Eίναι στην διάθεσή σας ο υπολογιστής μου για να διαπιστώσετε ο ίδιος το πρόβλημα καθώς και ότι δεύτερο e-mail δεν ήρθε ΠΟΤΕ παρά τις ενημερώσεις που σας έκανα. '
Το λογοτυπο του club μας κ. Κωνστανατε , ειναι το κερασακι στην τουρτα ισως και τελικα το περισσότερο αδιαφορο στην όλη ιστορία. Σας καλω όμως και εγω με την σειρα μου να ελεγξετε και ειναι στην διαθεση σας ΟΛΟΙ οι υπολιστες μας, δικος μου , του υπευθυνου για τα λογοτυπα, των υπολοιπων μελων του Δ.Σ καθως και η σελίδα της λεσχης μας , να μας δειξετε σε ποιον ακριβως εχετε στειλει τις ενημερωσεις που μας λετε και τι έλεγαν καθως εχουμε αρχισει να νιωθουμε χαζοι και ασχετοι τελικα πισω απο τους υπολογιστες μας οταν δεν μπορουμε να βρουμε αυτα που μας στελνετε .
Ισως τελικα εμεις με τις BMW να ειμαστε και λίγο 'στην τσίτα ' στη ( καθομιλουμένη ) και να βλεπουε παντου συνομωσίες εις βαρος μας , πραγμα που ελπίζουμε να ειναι απλα κολλημενο στο μυαλό μας και λαθος στην αντιληψη μας και στην πραγματικοτητα επιθυμούμε να μην συμβαινει.Αλλα δυστυχως υπαρχουν και αρκετα στοιχεια που να μας δείχνουν το αντιθετο πολλες φορες, οπότε και παρακαλούμε αφηστε μας στον υπνο του δικαίου.
Τέλος με λυπη μου δυστυχως πρεπει να αρνηθω και θα αρνηθω την προσκληση σας για συζητηση καθως
1ον ) Λόγω αδυναμίας χαρακτηρα και ελλειψη αυτοσυγκρατησης πολλες φορες σε συζητησεις ανεβαζω πολυ τον τόνο της φωνής μου και δεν συγκρατω τα νευρα μου πραγμα που τελικα δεν βοηθαει στην δημιουργια συμπερασματων και στην εκβαση μιας σοβαρης συζητησης.
και
2ον ) Πλεον και απο την στιγμη που δεν θελουμε να ξαναλαβουμε μερος στην διοργανωση σας δεν υπαρχει και λόγος να συζητησουμε τα παλια. Ειμαστε σιγουροι πως σοβαροτερα θεματα θα εχετε σιγουρα να συζητησετε και δεν θελουμε να φορτισουμε παραπάνω την ατμοσφαιρα με τα προβληματα μας.
Ευχαριστω πολύ λοιπον και παλι για τις διευκρινησεις σας, θα περιμενω και τις τελικες απαντησεις σας στα θεματα που μόλις σας εθεσα και φυσικα ειμαι προθυμος να σας ανταπαντησω όπου και αν χρειαστει και φυσικα το τηλέφωνο μου ειναι παντοτε ανοιχτο για οποιαδηποτε συζητηση.