-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγώ πλάκα έκανα (το οι παρωπίδες σου δεν σε άφησαν να το δεις), αλλά πού να το καταλάβεις.
έντιτ: αυτολογοκρίθηκα γιατί δεν αξίζει. Απλά να σημειώσω πως οι μη κατέχοντες ενός matisse δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για την ομορφιά του.
Φίλε μου φιλική συμβουλή: ''Mή προτρεχέτω η γλώττα τής διανοίας''.
Καλα τα αρχαια και οι λοιπες σοφιες, αλλα διαβαζε 2-3 φορες τι γραφει ο συνομιλητης σου γιατι με την πρωτη μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λέει ή ψάχνεσαι για καυγα!
Οσο για το γουστο του pai mei τι να πουμε εδω πηγε και πηρε peugeot....106...και μαλιστα ασπρο.
Αν θα σε πω καραγκιόζη και μου απαντήσεις,θα ψάχνεσαι για καυγά;
Γιατί έτσι αποκάλεσε τον συνομιλητή του ο φίλος σου.Λέξη που τον χαρακτηρίζει άλλωστε και εσένα αν το αποδέχεσαι. -
Ο χρήστης eliasgk74 έγραψε:
Εγώ πλάκα έκανα (το οι παρωπίδες σου δεν σε άφησαν να το δεις), αλλά πού να το καταλάβεις.
έντιτ: αυτολογοκρίθηκα γιατί δεν αξίζει. Απλά να σημειώσω πως οι μη κατέχοντες ενός matisse δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για την ομορφιά του.
Καλα τα αρχαια και οι λοιπες σοφιες, αλλα διαβαζε 2-3 φορες τι γραφει ο συνομιλητης σου γιατι με την πρωτη μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λέει ή ψάχνεσαι για καυγα!
Οσο για το γουστο του pai mei τι να πουμε εδω πηγε και πηρε peugeot....106...και μαλιστα ασπρο.
Γιατί έτσι αποκάλεσε τον συνομιλητή του ο φίλος σου.Λέξη που τον χαρακτηρίζει άλλωστε και εσένα αν το αποδέχεσαι.Ψυχραιμία!!Προφανώς και δεν είδαν κάποιοι ότι σε έβρισε ο μαθηματικός γιατί μετά το έκανε edit.Την ψυχραιμία του την έχασε πάντως και το είδα και εγώ.Φαντάσου να σου βαθμολογήσει το παιδί και να ζητήσεις εξήγηση για το βαθμό τι θα ακούσεις.....Συγνώμη βέβαια δε ζήτησε (δεν είναι ντροπή),ούτε από εμάς που είμαστε θεατές ,οπότε έκανε μισή δουλειά.
Για τα coupe έχω να πω ότι επιτυγχάνουν καλύτερη μεταπωλητική αξία συνήθως από ότι τα τετράπορτα αντίστοιχης αξίας μοντέλα.Αυτό έχω παρατηρήσει.Παρεπιπτόντως το 106 θεωρείται άσχημο άσπρο;Το μπλε θεωρείται πιο όμορφο; -
Γιατί έτσι αποκάλεσε τον συνομιλητή του ο φίλος σου.Λέξη που τον χαρακτηρίζει άλλωστε και εσένα αν το αποδέχεσαι.Καραγκιοζιλίκι είναι να θεωρείς πως επειδή τυγχάνει να έχω στο avatar μου ένα peugeot δεν μπορώ να εκτιμήσω την ομορφιά ενός αυτοκινήτου. Και ναι, όποιος το πιστεύει είναι καραγκιόζης. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Φασίστας μήπως;
Εξήγησέ μου τώρα εσύ για ποιόν ακριβώς τον λόγο είμαι εγώ ο καραγκιόζης.
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Γιατί έτσι αποκάλεσε τον συνομιλητή του ο φίλος σου.Λέξη που τον χαρακτηρίζει άλλωστε και εσένα αν το αποδέχεσαι.Ψυχραιμία!!Προφανώς και δεν είδαν κάποιοι ότι σε έβρισε ο μαθηματικός γιατί μετά το έκανε edit.Την ψυχραιμία του την έχασε πάντως και το είδα και εγώ.Φαντάσου να σου βαθμολογήσει το παιδί και να ζητήσεις εξήγηση για το βαθμό τι θα ακούσεις.....Συγνώμη βέβαια δε ζήτησε (δεν είναι ντροπή),ούτε από εμάς που είμαστε θεατές ,οπότε έκανε μισή δουλειά.
Για τα coupe έχω να πω ότι επιτυγχάνουν καλύτερη μεταπωλητική αξία συνήθως από ότι τα τετράπορτα αντίστοιχης αξίας μοντέλα.Αυτό έχω παρατηρήσει.Παρεπιπτόντως το 106 θεωρείται άσχημο άσπρο;Το μπλε θεωρείται πιο όμορφο;Ναι, έχασα την ψυχραιμία μου, γιατί έχω βαρεθεί το τροπάριο ορισμένων ιδιοκτητών alfa romeo (συνειδητά αποφεύγω την λέξη alfisti), οι οποίοι νομίζουν ότι επειδή έχουν (ή θα ήθελαν να έχουν ) μια άλφα έχουν πιάσει τον παπά από τα @@ και δεν επιτρέπεται σε κανέναν άλλον να εκφράζει (και να έχει) άποψη. Στα 5 λεπτά όμως μου μεσολάβησαν, κατάλαβα πως δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσω τους υπόλοιπους συνφορουμίστες μου με μια διαμάχη χωρίς αποτέλεσμα (άνθρωπος που εκφράζει φασιστική άποψη δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε διάλογο-σε μονόλογο ίσως) οπότε και έσβησα τον χαρακτηρισμό. Η μόνη συγγνώμη που ζητώ είναι από αυτούς που πρέπει να διαβάσουν αυτά που γράφω που δεν έχουν άμεση σχέση με το θέμα μας.
Τα λοιπά που γράφετε κύριε (;;;) KK265 είναι ανάξια σχολιασμού, και σας επιστρέφονται εντόκως. Την καλησπέρα μου.
-
πιάσει τον παπά από τα @@
Τώρα πρέπει να τον αφήσω δηλαδή;
-
Αν πιστεύεις ότι αυτό που είπα αφορά (και) εσένα, γιατί όχι;
-
Γιατί έτσι αποκάλεσε τον συνομιλητή του ο φίλος σου.Λέξη που τον χαρακτηρίζει άλλωστε και εσένα αν το αποδέχεσαι.Αν ελεγα καραγκιοζηλικια, καλα θα εκανες να με πεις καραγκιοζη!
Αν και δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο παρεξηγημενο το να σε πουνε καραγκιοζη, μια χαρα τα περνουσε απλα πειναγε λιγο.
Για τα coupe έχω να πω ότι επιτυγχάνουν καλύτερη μεταπωλητική αξία συνήθως από ότι τα τετράπορτα αντίστοιχης αξίας μοντέλα.Αυτό έχω παρατηρήσει.Παρεπιπτόντως το 106 θεωρείται άσχημο άσπρο;Το μπλε θεωρείται πιο όμορφο;
Δεν το σχολιαζω για το χρωμα, γενικα για την επιλογη σαν αυτοκινητοτο κατακρινω το 106.
-
Καλώς τον Τσάκι τσαν με το 307!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί έτσι αποκάλεσε τον συνομιλητή του ο φίλος σου.Λέξη που τον χαρακτηρίζει άλλωστε και εσένα αν το αποδέχεσαι.Καραγκιοζιλίκι είναι να θεωρείς πως επειδή τυγχάνει να έχω στο avatar μου ένα peugeot δεν μπορώ να εκτιμήσω την ομορφιά ενός αυτοκινήτου. Και ναι, όποιος το πιστεύει είναι καραγκιόζης. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Φασίστας μήπως;
Εξήγησέ μου τώρα εσύ για ποιόν ακριβώς τον λόγο είμαι εγώ ο καραγκιόζης.
Αν δε κατάλαβες τα καραγκιοζουλούκια που κάνεις και λες είσαι και ανόητος.
''Θαύμασα τον παρθενώνα και στην κάθε του κολώνα βρήκα τον χρυσό κανόνα.
Αλλά σήμερα το λέω βρίσκω το σωστό και το ωραίο σε μια σπορ Άλφα Ρομέο''.Τα εργαλεία του παπά τα έχουμε πιάσει μαζί με τον Οδυσσέα Ελύτη;
-
Πάντως οι περισσότεροι alfisti βγάζουν τελείως τον παπά γιατί βάζουν βαρελάκι.
Κοινώς έχουμε βγει τελείως off topic... -
Αλλά σήμερα το λέω βρίσκω το σωστό και το ωραίο σε μια σπορ Άλφα Ρομέο''.Τα εργαλεία του παπά τα έχουμε πιάσει μαζί με τον Οδυσσέα Ελύτη;
Ετσι!!!Αποκταει άλλη αξια η αλφα μετα τα ποιήματα του Ελύτη.
Και φυσικα μετατρεπονται σε 'εξπέρ' της καλαισθησίας οι οδηγοί τους,των οποίων η γνωμη ειναι η μόνη που μετραει
Το λέει ο Ελύτης.Δεν μπορει,κατι παραπάνω θα ξερει αυτος απο εμας!!!
-
Βασικα εγω δεν παιρνω ιταλικο γιατι μπορει να γινω μαλακας!
Βαζω μπορει γιατι ευτυχως υπαρχουν καποιοι που πατανε στην γη, οι αλλοι οχι τον παπα, το βατικανο ολοκληρο εχουν πιασει απο τα @@
-
Βασικα εγω δεν παιρνω ιταλικο γιατι μπορει να γινω μαλακας!Βαζω μπορει γιατι ευτυχως υπαρχουν καποιοι που πατανε στην γη, οι αλλοι οχι τον παπα, το βατικανο ολοκληρο εχουν πιασει απο τα @@
Ξερω που μενεις!!
Πλακα κανω!
Παντως μαλακας δεν γινεσαι απο επιλογη,ειναι έμφυτο
-
.......
**Αν δε κατάλαβες τα καραγκιοζουλούκια που κάνεις και λες είσαι και ανόητος.
**
Θα μου (μας) εξηγήσεις επιτέλους, ή θα με κρατήσεις στην αγωνία; Αν δεν μπορείς δημοσίως, μπορείς και με πμ.
Κάποιοι δεν γουστάρουν Ελύτη, αλλά γουστάρουν Καρυωτάκη. Αυτοί μπορούν να εκφέρουν γνώμη ή θα τους το απαγορέψεις και από αυτούς;
@ΚΚ265: Λάθος κάνεις, για σε παρακαλώ.
Τζακ Μπάουερ με το 307 είναι το σωστό. -
Βασικα εγω δεν παιρνω ιταλικο γιατι μπορει να γινω μαλακας!Ποιος σου ειπε οτι δεν εισαι?
-
Ενταξει τοτε, φοβαμε μην γινω πολυ μαλακας...οκ τωρα?
Εσυ μην ανυσηχεις εισαι μεγιστος μαλακας εκτος απο πουντο εχεις και μερκεντε!
-
Αφου το λεει ο αρχηγος μου με το 106...
-
Ε ναι ρε συ μαλακας που πηρα 106 επρεπε να παρω πουντο σπορτινκ σε αυτα τα € ή 147 1600 με τα 100 μουλαρια μεταχειρησμενη. και να πηγαινω και 3 φορες πιο σιγα απο οτι με το 106!
Καλα τα λες....πια μερκεντε ειπαμε οτι εχεις μεσηληκα φιλε μου? -
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...................
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...................Άσε πίνω για να ξεχνώ τον πόνο......
Περί κολλημάτων...πάλι!!! [Διάσπαση]