-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βέβαια, μπορεί να έβαλε 15Ε επειδή κανονικά βάζει από άλλο στάνταρ βενζινάδικο που του κόβει τιμολόγιο + απλά εκείνη την στιγμή βρέθηκε στην ανάγκη. Σίγουρα υπάρχουνε και τέτοιες περιπτώσεις αλλά τώρα άνθρωπος που έδωσε 60-70χιλιάρικα να μην έχει 100Ε να βάλει βενζίνη μου φαίνεται λιγάκι περίεργο.καθολου περιεργο να μη σου φαινεται...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Βέβαια, μπορεί να έβαλε 15Ε επειδή κανονικά βάζει από άλλο στάνταρ βενζινάδικο που του κόβει τιμολόγιο + απλά εκείνη την στιγμή βρέθηκε στην ανάγκη. Σίγουρα υπάρχουνε και τέτοιες περιπτώσεις αλλά τώρα άνθρωπος που έδωσε 60-70χιλιάρικα να μην έχει 100Ε να βάλει βενζίνη μου φαίνεται λιγάκι περίεργο.
καθολου περιεργο να μη σου φαινεται...
Τι να πω..
Αν δεν έχουνε 100Ε για να βάλουν βενζίνη, σε μια περίπτωση σοβαρής ανάγκης τι θα κάνουνε δηλαδή? Θα βάλουνε πωλητήριο στο jeep και θα ψάχνουν λεφτά από δω κι από κει? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
άνθρωπος που έδωσε 60-70χιλιάρικα να μην έχει 100Ε να βάλει βενζίνη μου φαίνεται λιγάκι περίεργο.Και εμένα μου φάνηκε περίεργο γι' αυτό ρώτησα τον βενζινά. Για εκείνον όμως απ' ότι φάνηκε είναι ρουτίνα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βέβαια, μπορεί να έβαλε 15Ε επειδή κανονικά βάζει από άλλο στάνταρ βενζινάδικο που του κόβει τιμολόγιο + απλά εκείνη την στιγμή βρέθηκε στην ανάγκη. Σίγουρα υπάρχουνε και τέτοιες περιπτώσεις αλλά τώρα άνθρωπος που έδωσε 60-70χιλιάρικα να μην έχει 100Ε να βάλει βενζίνη μου φαίνεται λιγάκι περίεργο.
καθολου περιεργο να μη σου φαινεται...
Τι να πω..
Αν δεν έχουνε 100Ε για να βάλουν βενζίνη, σε μια περίπτωση σοβαρής ανάγκης τι θα κάνουνε δηλαδή? Θα βάλουνε πωλητήριο στο jeep και θα ψάχνουν λεφτά από δω κι από κει?εσυ γιατι νομιζεις οτι γινονται χιλιαδες κατασχεσεις ακριβων (και οχι μονο) αυτοκινητων καθε χρονο?
-
Έλα μου ντε.. Τι να πω.. Ωραία μυαλά κουβαλάνε μερικοί..
-
Πάντως βενζινάς μου έχει πει οτι οι περισσότεροι που βάζουν σχετικά λίγη βενζίνη (10-15 Ε) είναι κάτοχοι μεγάλων τζιποειδών.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως βενζινάς μου έχει πει οτι οι περισσότεροι που βάζουν σχετικά λίγη βενζίνη (10-15 Ε) είναι κάτοχοι μεγάλων τζιποειδών....15
-
[quote='Govus'] ..........15
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αν παει το πετρελαιο θερμανσης στα 65 - 70 λεπτα την πο@τσ#σαμεΤι να πούμε και μεις στον Έβρο ρε συ. Υπολογίζω να μου βγεί κάπου στα 1.200 το πετρέλαιο του χειμώνα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αν παει το πετρελαιο θερμανσης στα 65 - 70 λεπτα την πο@τσ#σαμε
Τι να πούμε και μεις στον Έβρο ρε συ. Υπολογίζω να μου βγεί κάπου στα 1.200 το πετρέλαιο του χειμώνα.
Φοβαμαι οτι ειναι λιγα.......
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αν παει το πετρελαιο θερμανσης στα 65 - 70 λεπτα την πο@τσ#σαμε
Τι να πούμε και μεις στον Έβρο ρε συ. Υπολογίζω να μου βγεί κάπου στα 1.200 το πετρέλαιο του χειμώνα.
Πίκρα
-
Η αδερφή μου μέχρι πέρσι ήταν στη Φλώρινα και άναβαν καλοριφέρ από Σεπτέμβριο, κανονικά. Εκεί ξοδεύουν ακόμα περισσότερο πετρέλαιο.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
άνθρωπος που έδωσε 60-70χιλιάρικα να μην έχει 100Ε να βάλει βενζίνη μου φαίνεται λιγάκι περίεργο.
Και εμένα μου φάνηκε περίεργο γι' αυτό ρώτησα τον βενζινά. Για εκείνον όμως απ' ότι φάνηκε είναι ρουτίνα.
η βενζινη ειναι δωρεάν στην εταιρία του.... ΑΠΛΑ... απλώς ήταν αλλου εκείνη την ώρα.
Το έχω κάνει κι εγω 30 φορές τουλάχισουν στη ζωή μου,,, να βάλω 10 ή και 20 ευρω για διαφόρους λόγους
Βασικώς.... για μένα... Δε γουστάρω και δεν θελω να βάλω πολυ βενζίνη σε κάποιον -
γιατι ανεβαινει συνεχεια το πετρελαιο; υπαρχει ελλειψη; εχει σχεση με την πτωση του δολαριου; μου φαινετε οτι απλα κοιτανε πως να ξεζουμισουν τον κοσμο.
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
γιατι ανεβαινει συνεχεια το πετρελαιο; υπαρχει ελλειψη; εχει σχεση με την πτωση του δολαριου; μου φαινετε οτι απλα κοιτανε πως να ξεζουμισουν τον κοσμο.Υπαρχουν επενδυτικες εταιρειες που ασχολουνται ΜΟΝΟ με το πετρέλαιο.
Ειναι αντικειμενο κερδοσκοπιας πολυ περισσοτερο απο οτι ειναι πχ το φυσικο αεριο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
γιατι ανεβαινει συνεχεια το πετρελαιο; υπαρχει ελλειψη; εχει σχεση με την πτωση του δολαριου; μου φαινετε οτι απλα κοιτανε πως να ξεζουμισουν τον κοσμο.
Υπαρχουν επενδυτικες εταιρειες που ασχολουνται ΜΟΝΟ με το πετρέλαιο.
Ειναι αντικειμενο κερδοσκοπιας πολυ περισσοτερο απο οτι ειναι πχ το φυσικο αεριο.τι κινησεις κανουν οι εταιριες που να εχει ως αποτελεσμα την ανοδο της τιμης του; εκτος απο την ανοδο της ζητησης παγκοσμιος.
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
Υπαρχουν επενδυτικες εταιρειες που ασχολουνται ΜΟΝΟ με το πετρέλαιο.
Ειναι αντικειμενο κερδοσκοπιας πολυ περισσοτερο απο οτι ειναι πχ το φυσικο αεριο.τι κινησεις κανουν οι εταιριες που να εχει ως αποτελεσμα την ανοδο της τιμης του; εκτος απο την ανοδο της ζητησης παγκοσμιος.
Κάτι αντάρτικα σε πετρελαιοπαραγωγούς χώρες, εικονικές αγοραπωλησίες, διάδοση φημών (πχ για πραξικόπημα στην τάδε χώρα), διατήρηση τεχνητής αναταραχής και ανασφάλειας, κάτι τέτοια απλά και καθημερινά πράγματα...
-
μακαρι παντως τα νεα της καθημερινης να εχουν βαση.
ισως ανοιξει ετσι ο δρομος για την πετρελαιοκινηση σε αθηνα και θεσαλονικη. -
Ειδικά στην Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός με τα ντήζελ, κυκλοφορούν άπειρα στο κέντρο(κυρίως suv). Εγώ, παρόλο που είμαι φοβιτσιάρης πήρα επαγγελματικό πετρέλαιο. 800χλμ με 40
-
Παίδες, έδω γράφουμε για το πετρέλαιο κίνησης και την πετρελαιοκίνηση στα αυτοκίνητα, για την θέρμανση εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=21190 [mod]
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;