-
-
Το προγραμμα πως θα ειναι ?
Παρασκευη αναχωρηση απο τον Σειριο στις 7 και οταν φτασουμε εκει ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ???
ΣΚ τι θα κανουμε ?
-
Το προγραμμα πως θα ειναι ?
Παρασκευη αναχωρηση απο τον Σειριο στις 7 και οταν φτασουμε εκει ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ???
ΣΚ τι θα κανουμε ?
-
Την Παρασκευή όπως τα λες...
Σάββατο πρωί...ξύπνημα...εκδρομούλα σε κάποιο ωραίο μέρος για καφέ...επιστροφή για φαγητό στην ταβέρνα που είναι 100 μέτρα από το ξενοδοχείο (όπως λέει ο Μακης)!
Κυριακή πρωί αναχώρηση.
Όσοι θα έρθουν Σάββατο...θα μας βρούν στο ξενοδοχείο ή κάπου στην διαδρομή!! Θα μείνουν και για φαγητό το βράδυ βεβαίως βεβαίως...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χμμμ, ααα ναι τι ωραίο κράνος... Και τι χρώμα τα γυαλιά...
Πάλι ο Ανδρέας βγήκε κερδισμένος δηλαδής ε?Σε χαλάει να 'ουμ το κράνος μεγάλε;
Δε α σε βάλουμε τροχονόμο στα βίτσια μας...
-
Αν δε σας κάνει κόπο πείτε μου πότε θα πάτε την εκδρομούλα που προγραμματίζετε για να ξέρω πότε να καταστρέψω το φόρουμ
Καλά να περάσετε! Ελπίζω σε κάποια μελλοντική εκδρομή που δε θα έχω υποχρεώσεις να μπορέσω να σας συνοδεύσω
-
Χμμμ, ααα ναι τι ωραίο κράνος... Και τι χρώμα τα γυαλιά...
Πάλι ο Ανδρέας βγήκε κερδισμένος δηλαδής ε?Ειδες όμως κατι χαμογελα που ριχνω εγω απο διπλα ε;
Αλλα τι να τα κανεις ρε Νικόλα,μονο με την όρεξη εμεινα
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
θα τα καταφερωΔε θέλουμε φωτογραφίες του Coyot ρε, τι να τις κάνουμε?
Από κοντά θέμε να τον δούμε.
-
Ααααα και τώρα που το θυμήθηκα...
Μάκη, κάτι περιοδικά, τα έχεις ακόμα κρατημένα? Ευκαιρία να τα παραλάβω.
-
Δηλαδή ρε παιδιά την Παρασκευή θα φτάσετε κατά τις 11 το βράδυ;
-
Μπορεί κάποιοι να φτάσουμε πιο νωρίς ...
-
Μπορεί κάποιοι να φτάσουμε πιο νωρίς ...αγόρασες ιαπωνικό;;;;
-
Μόνο όταν όλοι οι δρόμοι γίνουν ευθείες.
Και τότε βλέπουμε.
-
Εντεκα το πρωι το βλεπω χλωμο,αλλα δυο με τρεις το μεσημερι πρεπει να 'χω ερθει για να ετοιμασω την υποδοχη,(ξερετε τι..εισαι Ο και λεγεσαι...)
-
Αστα αυτά. Πας να κάνεις παράνομες αναγνωρίσεις σε κοντινά κοψιδομάγαζα και τα τοιαύτα.
Λες και δε σε ξέρουμε εσένα και του συναφιού σου.
-
Όταν είπατε 7 στον σείριο, 7 το πρωί ή το απόγευμα εννοείτε;
-
Το απόγευμα. Ασε το μπαμπαΔημήτρη να κάνει το δικό του πρόγραμμα, ξέρει εκείνος.
-
Προς το παρον δεν την κοβω να ερχομαι σαββατοκυριακο μιας και 2 εβδομαδες μετα την κανω για Dubai αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα πει και το ετρον ημισι. Δωματιο για μια βραδια κλεινετε; (για σαββατο βραδυ εννοω)
-
μη φευγεις μεταναστης στο ντουμπαι...
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ