-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Pony λοιπόντο κακό είναι ότι αν χρειαστείς κάτι το βρίσκεις μόνο από Ελλάδα (όχι μηχανικά μέρη...) άρα θέλει πολύ ψάξιμο...
Αν δεν κάνω λάθος έχει κιβώτιο από ami και όχι 2cv...
Και κιβωτιο και αναρτηση και το δικο μου και τη μηχανη
Κατευθειαν απ τη Ναμκο ...
-
καλημερα
ξεκινησα μινι επισκευουλες χθες, ελυσα σχεδον ολη τη μουρη
τα φαναρια (οι καθρεφτες ανω και κατω, για καποιον που ρωτουσε παλιοτερα) κοστιζουν 45ε για νικελωμα
το εχω ξανακανει και γινονται σαν καινουργοι
φλατζες εχουμε καινουργιες και το μονο που μας μενει να παρουμε ειναι τα στεφανια καινουρια
αν καποιος φιλος μας κατεβει σημερα κεντρο.....αλεξακο μου γλυκε....τα ψυγεια με ταλαιπωρησαν, πολυ στριμωγμενα ρε παιδι μου, γιαπωνεζος και παλι γιαπωνεζος
μπαταρια ψαχνω μαυρη με λουκ παλαιας και ζητανε οτι θελουν....
σωληνες για το ψυγειο νερου οκ και κολιεδες καινουργιοι
και λιγο χρωματακι για βαφη στην θεση της μπαταριας και στα περιξ που θα μπει σε σπρευ
απλα πραγματακια δηλαδη -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
οι καθρεφτες ανω και κατω, για καποιον που ρωτουσε παλιοτερα) κοστιζουν 45ε για νικελωμα
το εχω ξανακανει και γινονται σαν καινουργοιΑκόμη κι αν είναι σκουριασμένοι γίνονται σαν καινούριοι; 45 ο ένας ;
-
ειχα φτιαξει του celica και ηταν σαν καινουριοι
το μεσημερι θα σου πω γιατι τα κατω που σταλαζουν και τα νερα ειναι χαλια -
έχω ακούσει ότι το νικέλωμα/χρώμιο δεν κάνει για του καθρέπτες των φαναριών
εκεί καλύτερα να γίνεται μια άλλη επεξεργασία, που δε θυμάμαι ακριβώς πως τη λένε. Νομίζω επιάλωση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά κιολας) -
45ε και τα 4 κομματια.
-
Νομιζω γινεται επιχαλκωση πρωτα στους καθρεφτες
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
οι καθρεφτες ανω και κατω, για καποιον που ρωτουσε παλιοτερα) κοστιζουν 45ε για νικελωμα
το εχω ξανακανει και γινονται σαν καινουργοιΑκόμη κι αν είναι σκουριασμένοι γίνονται σαν καινούριοι; 45 ο ένας ;
Ποιος είναι αυτος που τους φτιάχνει?
-
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Ποιος είναι αυτος που τους φτιάχνει?
σαμαρας στον αγ. δημητριο
θαλειας 24 στο υψος της λ. βουλιαγμενης -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ασχετο σου εχω πει οτι μαζευω και καπελακια?
μετα μανιας ομως οχι ερασιτεχνικα οπως μοντελα........ΩΩΩΩΩΩΧΧ !!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
δεν εχω ομως κανενα συλλεκτικο
ΡΟΠΗ RACING SERVICE........ΘΕΣ ΕΝΑ ''ΖΗΒΑΣ-ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ'' ???
ΦΙΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ασχετο σου εχω πει οτι μαζευω και καπελακια?
μετα μανιας ομως οχι ερασιτεχνικα οπως μοντελα........ΩΩΩΩΩΩΧΧ !!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
δεν εχω ομως κανενα συλλεκτικο
ΡΟΠΗ RACING SERVICE........ΘΕΣ ΕΝΑ ''ΖΗΒΑΣ-ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ'' ???
ΦΙΛΙΚΑ
ΕΧΩ!!!
-
αν πάει κανείς κάτι για επινικέλωση να σας δώσω και εγώ αν γίνεται κάτι που θέλω για το ami να το βάλουμε πακέτο γιατί μόνος μου θα βαρεθώ να πάω
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αν πάει κανείς κάτι για επινικέλωση να σας δώσω και εγώ αν γίνεται κάτι που θέλω για το ami να το βάλουμε πακέτο γιατί μόνος μου θα βαρεθώ να πάωφερτα να τα παω...
θα παω να παρω τα δικα μου -
Μετά από πολλά χρόνια, πέτυχα ενα 'stubo', κοινώς Suzuki Fronte 500, το οποίο πουλιέται...(και εμένα με τρώει ο κ....ος μου)
Παραθέτω φωτογραφίες (απο το κινητό, μη με βρίσετε για την ποιότητα):http://i85.photobucket.com/albums/k69/s ... C00187.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k69/s ... C00191.jpg
το 'φοβερό' τρικύλινδρο αερόψυκτο μοτέρ των 475κε.
http://i85.photobucket.com/albums/k69/s ... C00192.jpgκαι το πλήρες ταμπλώ ...
http://i85.photobucket.com/albums/k69/s ... C00196.jpg -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
...Χαλαρά... δε νομίζω να ξαναβρείς να πωλείται τέτοιο πράγμα σύντομα...
Και έχει και πινακίδες κομπλέ; -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
...Επιστροφή στις ρίζες λοιπόν και για σένα! Φαίνεται και σε προχωρημένο στάδιο ανακατασκευής! Όρμα Μαρίνο!!!!
-
και πινακίδες έχει και φρεσκοβαμμένο είναι (αν και δεν μου αρέσει το χρώμα), αλλά έχει και μερικά σημεία που με προβληματίζουν :
- έχει αλλαγμένα τα μπροστινά φανάρια
- έχει αλλαγμένους προφυλακτήρες (αν και μου είπε ο πωλητής οτι έχει και τους παλιούς)
- θέλει ταπετσαρίες
- δεν νομίζω οτι θα βρώ ανταλλακτικά, ούτε στο e-bay
- ζητάει 2300!!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
έχει αλλαγμένα τα μπροστινά φανάριαΠράγματι.... από Αutobianchi είναι αυτά που έχει επάνω;
-
stube ΟΡΜΑ στον stubo!!!!!!!
ορμα μην τον αφησεις και εμεις οι φιλοι σου εδω ειμαστε.......θα σου δωσουμε μια σπρωξια να πας πιο κατω στην κατρακυλα σου!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
έχει αλλαγμένα τα μπροστινά φανάρια
Πράγματι.... από Αutobianchi είναι αυτά που έχει επάνω;
δεν ξέρω, είναι λίγο μεγαλύτερα απο τα αυθεντικά νομίζω, αλλά έχω να δώ τέτοιο αυτοκίνητο από το ΄90 που έδωσα το δικό μου...
Τι λένε οι Γιαπωνεζόφιλοι ?
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]