-
Περίπου 320 ευρώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρει κανείς τιμή για 185/60/14 για exalto 2;Στην Αθήνα ο αδερφός μου τα έβαλε προ έτους 340, στην Πάτρα τα βρήκα προ εξαμήνου 300.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ξέρει κανείς τιμή για 185/60/14 για exalto 2;
Στην Αθήνα ο αδερφός μου τα έβαλε προ έτους 340, στην Πάτρα τα βρήκα προ εξαμήνου 300.
Ακριβές τιμές.
Τα είχα βάλει τον περασμένο Ιανουάριο στη διάσταση που λέτε, γύρω στα 280-290€ στην Αθήνα σε γνωστό λαστιχάδικο της Λ.Κηφισίας (είμαι χρόνια πελάτης και με ξέρει).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ξέρει κανείς τιμή για 185/60/14 για exalto 2;
Στην Αθήνα ο αδερφός μου τα έβαλε προ έτους 340, στην Πάτρα τα βρήκα προ εξαμήνου 300.
Ακριβές τιμές.
Τα είχα βάλει τον περασμένο Ιανουάριο στη διάσταση που λέτε, γύρω στα 280-290
-
Αύριο είναι η μέρα της απόφασης (εν ονόματι του φίλου μου δλδ) και είμαι στο δίλημα ακόμα... Exalto 2 σε 185/60/14 ή κανένα λαστιχάκι φτηνό σε 175/65/14. Ο φίλος μου πάντως προτιμάει να τα σκάσει από το να έχει οικολογικό λάστιχο, οπότε αν βρω καμιά καλή τιμή για το εξάλτο μάλλον αυτό θα φορέσουμε...
-
Ασυζητητί Exalto 2. Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Ειδικά σε στροφιλίκια.
Περιττό να σας αναφέρω την επόμενη μέρα που τα έβαλα, σε περίεργο οδόστρωμα, μου πετάγεται μια ηλίθια. Ευτυχώς είχα κάνει και κάμποσα χλμ και δεν γλύστραγαν, πέφτω στα φρένα και νιώθω τα λάστιχα να γραπώνουν την άσφαλτο και να ακινητοποιούμαι ακαριαία (ούτε καν το abs δεν μπήκε! ). Αν είχα τα παλιά λάστιχα στάνταρ θα είχα πέσει πάνω της.
Μου έχει μείνει αυτή η σκηνή ακριβώς γιατί 1 μέρα πριν άλλαξα τα λάστιχα. Μια κίνηση που με έσωσε από περιπέτειες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αύριο είναι η μέρα της απόφασης (εν ονόματι του φίλου μου δλδ) και είμαι στο δίλημα ακόμα... Exalto 2 σε 185/60/14 ή κανένα λαστιχάκι φτηνό σε 175/60/14. Ο φίλος μου πάντως προτιμάει να τα σκάσει από το να έχει οικολογικό λάστιχο, οπότε αν βρω καμιά καλή τιμή για το εξάλτο μάλλον αυτό θα φορέσουμε...ή 175/65-14 πρέπει να εννοείς
Αλλά όπως προείπε και ο Vasgti ασυζητητί Exalto II σε 185άρι. Στα 175άρια δε βγαίνει κανένα καλό λάστιχο και το καλό λάστιχο δεν είναι ποτέ άχρηστο, ακόμα και αν πας σαν κότα. Στην ανάγκη όλοι θέλουν το καλύτερο δυνατό φρενάρισμα, κράτημα, ακόμα και αν πάνε με 30χλμ/ώρα
-
Nαι, 65αρι εννοώ το διόρθωσα. Και εγώ αυτό πιστεύω, καλύτερα 50 ευρώ παραπάνω και να έχεις ένα καθόλα αξιοπρεπές ελαστικό, παρά ένα οικολογικό, οικονομικό και μη αποδοτικό. Τέσπα, η επιλογή τώρα είναι του φίλου μου.
Πάντως για ενημέρωση, τα exalto 2 σε 185/60/14 γύρω στα 290 ευρώ και τα ecocontact3 σε 175/65/14 245 ευρώ.
-
Ο χρήστης ANTREAS25 έγραψε:
Έχω ένα corolla G6 1.6 VVTI, φορούσε 185/65/14 απο μαμά..άλλαξα ζάντες σε 15άρες πλάτους 7' ..παρακαλώ μερικές προτάσεις για καλό λάστιχο σε 195/15/55 (οι πιο πολλοί απέριψαν το 205/50/15... αλλάζει το βήμα).. υπόψην..τώρα φοράω κάτι.. nankang ns-2 με δείκτη V (έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος...σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα.. αλλά έχω κανει 30.000 μές τη πόλη ψάχνω για κάτι καλύτερο..)
βρήκα κάτι ΤΟΥΟ στα 330 ευρώ..δεν ξέρω.. τι λέτε;Κατ’ αρχήν, αυτό που πρέπει να σκεφτείς, είναι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεσαι τα 205. Η γνώμη μου είναι, πως τα 195 είναι αρκετά. Επίσης, ένα θέμα είναι και ο δείκτης ταχύτητας. Σε δείκτη Η υπάρχουν πολλά λάστιχα σε 195 και μόνο ένα στα 205 (το Toyo Proxes CF1, στα 340 περίπου
-
Με 400-450 ευρώ βρίσκει άνετα Turanza ER300, Michelin Pilot Primacy Fulda Exelero σε 205/55/16 και δείκτη Η, το θέμα είναι αν θα του αρέσουν τα συγκεκριμένα λάστιχα. Εγώ είχα φορέσει πέρσυ τα Pilot Primacy σε 205/55/16 και δείκτη Η (450 ευρώ) και γενικά είμαι ευχαριστημένος
-
Aφήστε τα turanza για τους Ευρωπαίους.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εννοείς πως είναι too much το 165/65 και καλύτερα να 'κατέβω' στο 155/65 ;
Εν ολίγοις, ναι ... Βάλε και μια τετράδα Bridgestone B250, Hankook Optimo K715 ή αν θες τα νεότερα Fulda Eco Control και είσαι έτοιμος !! Όλα κάτω από 200 ευρώ.
Φίλτατε Govus τελικά στο Seicento έβαλα τα Bridgestone 250 σε 155/70/13 με 150 ευρώ. Επαιξαν και τα Yokohama A drive στην ίδια τιμή αλλά τα φοβήθηκα στο βρεγμένο ρε γμτ.
Επίσης όσο και αν έψαξα στο Bridgestone δεν μπόρεσα να βρώ dot
Μια χαρά είναι και γέμισαν και οι θόλοι -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Εννοείς πως είναι too much το 165/65 και καλύτερα να 'κατέβω' στο 155/65 ;
Εν ολίγοις, ναι ... Βάλε και μια τετράδα Bridgestone B250, Hankook Optimo K715 ή αν θες τα νεότερα Fulda Eco Control και είσαι έτοιμος !! Όλα κάτω από 200 ευρώ.
Φίλτατε Govus τελικά στο Seicento έβαλα τα Bridgestone 250 σε 155/70/13 με 150 ευρώ. Επαιξαν και τα Yokohama A drive στην ίδια τιμή αλλά τα φοβήθηκα στο βρεγμένο ρε γμτ.
Επίσης όσο και αν έψαξα στο Bridgestone δεν μπόρεσα να βρώ dot
Μια χαρά είναι και γέμισαν και οι θόλοιΚαλοφάγωτα !! Γέμισαν και οι θόλοι, ε ;
Αυτό με τον αριθμό DOT κάπως περίεργο ακούγεται ... Δεν έχει κανένα άλλο διακριτικό, όπως π.χ. ευρω-πιστοποίηση;---->>>>
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αυτό με τον αριθμό DOT κάπως περίεργο ακούγεται ... Δεν έχει κανένα άλλο διακριτικό, όπως π.χ. ευρω-πιστοποίηση;---->>>>
Ναι έχει κάτι τέτοια χαρακτηριστικά, αλλά δεν μπόρεσα να ερμηνεύσω ημ/νία παραγωγής, DOT όμως πουθενά, επίσης ειναι made in Turkey
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Ναι έχει κάτι τέτοια χαρακτηριστικά, αλλά δεν μπόρεσα να ερμηνεύσω ημ/νία παραγωγής, DOT όμως πουθενά, επίσης ειναι made in Turkey
Με τον αριθμό αυτόν δεν δηλώνεται η ημερομηνία, απλά μια πιστοποίηση ανάλογα με τη χώρα της Ε.Ε. (Ε1, Ε2,....Εν). Μην στενοχωριέσαι που είναι φτιαγμένα στην Τουρκία, τα δικά μου Continental λένε 'engineered in Germany' και είναι φτιαγμένα στο εργοστάσιο της Barum στην Τσεχία ...
Υ.Γ.: από την άλλη, αν σκεφτείς πόσα τούρκικα προιόντα αγοράζουμε τελευταία, μάλλον (πατριωτικά βλέποντάς το) απογοητεύεσαι ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Με τον αριθμό αυτόν δεν δηλώνεται η ημερομηνία, απλά μια πιστοποίηση ανάλογα με τη χώρα της Ε.Ε. (Ε1, Ε2,....Εν)....Θα τα τσεκάρω σήμερα το απόγευμα
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Με τον αριθμό αυτόν δεν δηλώνεται η ημερομηνία, απλά μια πιστοποίηση ανάλογα με τη χώρα της Ε.Ε. (Ε1, Ε2,....Εν)....
Θα τα τσεκάρω σήμερα το απόγευμα
Τα 'τουρκικά' πιστοποιούνται με την ένδειξη E ή e 37, για να κυκλοφορήσουν στην Ε.Ε. Δες όλον τον πίνακα εδώ. Επίσης, αν βρεις τον αριθμό DOT (πρέπει να υπάρχει...) θα δεις εδώ εκτός της ημερομηνίας και το πραγματικό εργοστάσιο κατασκευής (επιλέγεις αριθμό ή γράμμα ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ-εκεί που το χρώμα είναι μπλέ σκούρο-από το σχεδιάκι που φαίνεται στη σελίδα που σου λέω).
-
Σήμερα τελικά βάλαμε τα exalto2 σε 185/60. Εντυπώσεις θα έχω αφού στρωθούν λιγάκι τα λάστιχα.
Το τρελό γέλιο όμως έπεσε με τον λαστιχά.
Ντε και καλά να βάλουμε energy. Τα επιχειρήματα άπειρα: το energy είναι κλάσεις ανώτερο στο βρεγμένο. Το exalto για να αποδώσει θέλει όπως και δήποτε χαμηλωμένη και σκληρή ανάρτηση. Αν είναι για πολύ νευρική οδήγηση, το energy είναι λίγο καλύτερο, αν είναι για απλά νευρική οκ, ας βάλουμε το exalto2.
Κάπου εκεί δεν άντεξα, και μίλησα. Στην ερώτηση μου τι σημαίνει το 'οικολογικό λάστιχο', μου απαντάει 'έχει 100% silica, είναι πολύ καλό'.
Κάπου εκεί τα παράτησα, και του είπα πως παίρνω την ευθύνη, δεν πειράζει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα τελικά βάλαμε τα exalto2 σε 185/60. Εντυπώσεις θα έχω αφού στρωθούν λιγάκι τα λάστιχα.
Το τρελό γέλιο όμως έπεσε με τον λαστιχά.
Ντε και καλά να βάλουμε energy. Τα επιχειρήματα άπειρα: το energy είναι κλάσεις ανώτερο στο βρεγμένο. Το exalto για να αποδώσει θέλει όπως και δήποτε χαμηλωμένη και σκληρή ανάρτηση. Αν είναι για πολύ νευρική οδήγηση, το energy είναι λίγο καλύτερο, αν είναι για απλά νευρική οκ, ας βάλουμε το exalto2.
Κάπου εκεί δεν άντεξα, και μίλησα. Στην ερώτηση μου τι σημαίνει το 'οικολογικό λάστιχο', μου απαντάει 'έχει 100% silica, είναι πολύ καλό'.
Κάπου εκεί τα παράτησα, και του είπα πως παίρνω την ευθύνη, δεν πειράζει...Όπως προανέφεραν κι άλλοι φίλοι παραπάνω, ΔΕΝ μπαίνουμε σε συζητήσεις με έλληνες λαστιχάδες (εγώ για λόγους παζαριού και άλλους περισσότερο μαζοχιστικούς λόγους το κάνω πάντως ...) !!
Πόσο ακριβότερα ήταν τα Exalto από τα Energy ;! -
Kάπου στα 40-50 ευρώ. Έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους στα energy άραγε;
Ούτε εγώ ήθελα να ανοίξω κουβέντα, αλλά δεν μπορούσα να ακούω έτσι απλά τις μπούρδες που έλεγε στον φίλο μου που δεν ξέρει από αυτά.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....